Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان میراث فرهنگی در نشست سیاست‌گذاری طرح تبریز ۲۰۱۸ تأکید کرد تا یک هفته دیگر گزارش اقدامات انجام شده، اعلام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین جلسه شورای سیاست گذاری طرح تبریز ۲۰۱۸ با حضور نمایندگان وزارتخانه‌های ارشاد، ورزش و جوانان، صدا و سیما و وزیر صنعت و معدن، نمایندگان مجلس و مسئولان استان آذربایجان شرقی عصر روز گذشته در سالن فجر سازمان میراث فرهنگی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این برنامه احمدی به نمایندگی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: کمیته فرهنگی ستاد نزدیک به چهار جلسه با حضور نمایندگان مختلف برگزار کرده است، تأکیدمان این بود که فعالیت‌ها با موضوع گردشگری تناسب داشته باشد.

وی گفت: در حوزه سینمایی تاسیس خانه مستند تبریز از جمله اقدامات ما خواهد بود همچنین می توانیم مرور آثار منتخب سینما حقیقت را که همیشه در تهران برگزار می‌شد، به تبریز انتقال داده و مرور آثار فیلم کوتاه تهران را نیز در این شهر برگزار کنیم.

حمایت از تولید پنج فیلم مستند مرتبط با ظرفیت‌های تبریز با مشارکت بنیاد فرهنگ و ادب آذربایجان شرقی، برگزاری دومین جشنواره بین المللی تئاتر با حضور کشورهای حوزه دریای خزر، برپایی بازارچه‌های فروش آثار هنری، نمایشگاه‌های عکس جلوه‌های تبریز از جمله اقدامات دیگر خواهد بود.

همچنین حمایت از چاپ دایره المعارف شعرای تبریز به زبان فارسی و لاتین، ایجاد کیوسک‌های اطلاع رسانی در زمان مراجعه توریست‌ها از دیگر برنامه‌هاست.

معاونت مطبوعاتی اعلام کرده که سه برنامه دیگر دارد اما این برنامه‌ها را هفته آینده اعلام خواهد کرد.

سازمان سینمایی نیز تولیداتی را قرار شده آماده کند که در ۸۰ کشور منعکس شود تا ظرفیت تبریز در عرصه بین المللی شناخته شود.

همچنین وزیر ارشاد دستور داده تا مقدمات تالار شهر تبریز آماده شود، اما این کار نیاز به بودجه دارد و ما آن را پیگیری خواهیم کرد.

در ادامه این برنامه کیانی نماینده سازمان فرهنگ و ارتباطات و اسلامی نیز درباره اقداماتی که می‌تواند این سازمان انجام دهد توضیح داد و گفت: ما در ۸۰ کشور نمایندگی داریم در برنامه‌های مصوب سال ۹۷ اعلام کرده ایم که در حوزه گردشگری جهان اسلام و شهر تبریز این نمایندگی‌ها برنامه‌هایی داشته باشند. برپایی نمایشگاه عکس و سوغات ویژه شهر تبریز، غرفه ویژه تبریز در نمایشگاه‌های خارجی، رایزنی درباره برگزاری شب شعر با موضوع بزرگداشت پروین اعتصامی و شهریار از جمله مواردی بود که به نمایندگی‌ها اعلام شد.

وی گفت: هر ساله ۵۰ هزار نسخه تقویم جیبی برای ایرانیان خارج از کشور توسط این سازمان تهیه و ارسال می شود. ما از سازمان میراث فرهنگی و اداره کل میراث تبریز می خواهیم که اگر به ما در تولید محتوا کمک کنند و بودجه ای در اختیار قرار دهند این تقویم‌ها را به ۱۰۰ هزار نسخه افزایش دهیم.

صادق نجفی شهردار سابق تبریز در این برنامه گفت: طرح تبریز ۲۰۱۸ باید شروع کارهای ما باشد، ما نمی خواهیم میراث فرهنگی بسازیم، شعار هر شهروند یک میزبان است. خوهش ما این است که بودجه در اختیارمان قرار گیرد اکنون شهرداری تبریز در دادن حقوق‌ها مشکل دارد.

وی به مرکز همایش‌های بین المللی تبریز اشاره کرد و گفت: این مرکز شش سالن دارد که غیر از دو سالن بقیه افتتاح شده است. اگر ۲۰ میلیارد تومان به آن کمک شود تمام برنامه‌های ما در حوزه همایش‌های بین المللی و مقبره الشعرا انجام گرفته است ما باید بتوانیم از ثانیه‌های سال ۲۰۱۸ نیز استفاده کنیم.

در ادامه این نشست رسولی نماینده وزارت ورزش و جوانان نیز از مسابقات و همایش‌های ملی که برای سال ۲۰۱۸ پیش بینی شده است، خبر داد و گفت: این وزارتخانه آمادگی دارد از ظرفیت سال ۲۰۱۸ برای برگزاری چنین برنامه‌هایی استفاده کند.

پس از شنیدن این گزارش، مونسان رئیس سازمان میراث فرهنگی گفت: تا یک هفته آینده باید گزارشی از اقدامات انجام شده و برنامه‌های آتی توسط هر یک از سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها ارائه شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۰۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه در آئین افتتاحیه هفته فرهنگی سنندج گذشت + فیلم

آیین افتتاحیه برنامه‌های گرامیداشت روز سنه (هفته فرهنگی سنندج)، شامگاه پنجشنبه ششم اردیبهشت در پردیس سینما بهمن این شهر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، آئین افتتاحیه برنامه‌های فرهنگی، هنری و ورزشی گرامیداشت روز تأسیس سنه (هفته فرهنگی شهر سنندج)، شامگاه _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ با حضور مردم و مسئولان در پردیس سینما بهمن این شهر برگزار شد.

این آئین دارای چندین بخش بود که در اولین برنامه، کلیپی در مورد شهر سنندج و تاریخ و قدمت آن برای حضار پخش شد.

در ادامه گروه نالی، متشکل از دف نوازان و مداحان به‌نام شهر سنندج، چندین قطعه مداحی را که از جمله آئین‌های سنتی و اصلی شهر سنندج است، برای شرکت کنندگان در آئین افتتاحیه اجرا کردند.

اجرای ۱۹ عنوان برنامه شاخص در هفته فرهنگی سنندج

سیدانور رشیدی، شهردار سنندج نیز در ادامه پشت تریبون حاضر شد و طی سخنانی اظهار کرد: با همکاری دستگاه‌های فرهنگی ۱۹ عنوان برنامه شاخص برای هفته فرهنگی سنندج تدارک دیده شده است.

وی افزود: شهرداری سنندج در راستای رسالت اجتماعی و فرهنگی خود در طول سال اقدام به برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های مختلفی به ویژه در هفته فرهنگی شهر سنندج می‌کند تا به رسالت خود در این راستا عمل کرده باشد.

شهردار سنندج ادامه داد: در طراحی و اجرای این برنامه‌ها به تمامی زوایا و بخش‌های مختلف هنر توجه شده است و این برنامه‌ها تمامی رده‌های سنی را نیز در برمی‌گیرد.

رشیدی توجه به امر ورزش را نیز از دیگر بخش‌های برنامه‌های هفته فرهنگی سنندج برشمرد و گفت: در راستا دومین جشنواره ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای بعدازظهر فردا جمعه در پارک روجیار سنندج برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: موسیقی خانقاهی و مولودی خوانی نیز از دیگر شاخصه‌های اصلی شهر سنندج است که این مهم نیز مورد توجه قرار گرفته و در این هفته جشنواره مولودی‌خوانی سنتی و تجلیل از خاندان قرآنی نیز برگزار خواهد شد.

رشیدی رونمایی از سردیس استاد عباس کمندی از هنرمندان برجسته شهر سنندج را از دیگر برنامه‌های آئین افتتاحیه اعلام کرد و گفت: طی روزهای اخیر شاهد ایثار جان یکی از شهروندان سنندجی به نام آرمان بنفشی بودیم که جان چهار نفر دیگر را نجات داد که با پیشنهاد استاندار خیابانی به نام این جوان نامگذاری می‌شود که امروز از تابلوی آن رونمایی خواهد شد.

سخنرانی محمدعلی سلطانی، دکترای عرفان و فلسفه و کردپژوه نیز از دیگر بخش‌های آئین افتتاحیه بود که به خوبی تاریخ تشکیل شهر سنندج را برای حضار تشریح کرد.

در بخش‌های بعدی نیز سخنرانی مسئولان شهری و استانی را شاهد بودیم که اسماعیل زارعی‌کوشا، استاندار کردستان، لحظاتی کوتاه پشت تریبون حاضر شد و سالروز تأسیس شهر سنندج را به مردم این شهر تبریک گفت.

سنندج مهد آزاداندیشی و عقلانیت است

عزت رضایی، رئیس شورای اسلامی شهر سنندج نیز در این مراسم اظهار کرد: مفتخریم که در شهری زندگی می‌کنیم که مهد فرهنگ و هنر است و بزرگانی همچون خانواده عندلیبی‌ها، کامکارها، یوسف زمانی‌ها را دارد که نام و آوازه آنها جهانی است.

وی همچنین از شهر سنندج به عنوان مهد آزادآندیشی و عقلانیت یاد کرد و افزود: در زمانی جهالت در دنیا بیداد می‌کرد شهر سنندج مرکز علم و عرفان بوده است.

رئیس شورای اسلامی شهر سنندج با بیان اینکه استاد سلطانی، پژوهشگر و نویسنده مطرح و نام‌آور کُرد به بهترین شیوه در مورد تاریخ و فرهنگ سنندج صحبت کردند، گفت: صحبت در مورد سنندج در حضور چنین اساتیدی همچون انار به هورامان بردن است از این رو به سخنان خود خاتمه می‌دهم.

در ادامه این مراسم، گروه موسیقی کردستان به خوانندگی فرید رحیمی به اجرای چند قطعه آهنگ قدیمی و خاطره انگیز کُردی برای حضار پرداخت.

رونمایی از تابلو خیابانی به نام زنده‌یاد آرمان بنفشی

رونمایی از تابلویی که به نام زنده‌یاد آرمان بنفشی جوان فداکار سنندجی نامگذاری شده بود با حضور خانواده آن مرحوم یکی دیگر از بخش‌های آئین افتتاحیه بود.

داماد خانواده بنفشی نیز برای لحظاتی پشت تریبون حاضر شد و ضمن قدردانی از ابراز همدردی و محبت مردم شهر سنندج طی روزهای اخیر نسبت به خانواده آن مرحوم، از مسئولان استان خواست که نام آرمان بنفشی را ماندگار کنند و بر روی اماکنی همچون مدرسه اسم او نامگذاری شود تا دانش آموزان درس ایثار و فداکاری را از این جوان از خودگذشته بیاموزند.

سردیس عباس کمندی، هنرمند فقید سنندجی رونمایی شد

رونمایی از سردیس عباس کمندی هنرمند نام آوازه شهر سنندج نیز پایان بخش برنامه‌های آئین افتتاحیه بود که قرار است این سردیس در پارک مشاهیر سنندج جانمایی شود.

به گزارش ایمنا، برابر اسناد موجود، شهر سنندج در تاریخ سی‌ام ذی‌القعده سال ۱۰۴۶ هجری قمری مصادف با ششم اردیبهشت سال ۱۰۱۶ هجری شمسی به فرمان سلیمان خان اردلان تأسیس شده است.

کد خبر 747999

دیگر خبرها

  • آنچه در آئین افتتاحیه هفته فرهنگی سنندج گذشت + فیلم
  • نمایشگاهی از نیم قرن تلاش برای احیای جلفا
  • اجرای ۱۲ عنوان برنامه ویژه هفته فرهنگی اصفهان در پایانه‌های مسافربری
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • ضرغامی: هر دولتی بتواند مردم را بیشتر شاد کند موفق‌تر است / آمار‌ها نشان دهنده افزایش گردشگری است + فیلم
  • آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است
  • مدیریت شهری مفید با تعامل دانشگاه و شورای شهر
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر
  • ‌هفته سنندج چه برنامه‌هایی ‌برگزار می‌شود؟