Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد نیوز – گروه استانها- زهرا ناصران: با توجه به اینکه مدت کوتاهی برای برگزاری رویداد بزرگ تبریز ۲۰۱۸ مانده است، در خصوص اقدامات انجام یافته در این زمینه گفتگویی با مرتضی آبدار مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی ترتیب داده ایم که در ادامه می خوانید:

*آیا برای معرفی شهر تبریز نماد به خصوصی وجود دارد؟

تبریز دارای قدمت تاریخی بالایی است، برخی افراد از انتخاب نماد برای شناسایی تبریز برای گردشگران خارجی سخن می گویند، اما این شهر با دارا بودن تاریخ و تمدن کهن نیازی برای نمادسازی ندارد و این شهر دارای چندین نماد گردشگری از جمله ارک علیشاه، مسجد کبود، مقبره الشعرا، عمارت شهرداری و … است و همانند شهرهای تهران و نیویورک نوساخته نیست که به دنبال نمادسازی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرهای نوساخته و دارای قدمت تاریخی کم و همچنین بی هویت برای شناسایی خود نمادسازی می کنند، تبریز برندهای مختلفی دارد از جمله این برندها رنگ سرخابی تبریز است و رنگ مخصوص تبریز امکان برندسازی دارد و تیم فوتبال تراکتورسازی نیز یکی از برندهای اجتماعی آذربایجان و شهر تبریز به حساب می آید و در هیچ جای دنیا هوادارانی به تعداد هوادارادان تراکتورسازی پیدا نمی شود.

 برند سازی می تواند در زمینه های مختلف از جمله مزه، غذا، رنگ، اجتماعی و سیاست باشد و برای شهر تبریز در تمام زمینه ها برندسازی های لازم صورت می گیرد، چرا که این شهر باتمدن تعداد بیشماری برند در زمینه های مختلف دارد.

* لطفا در خصوص اقدامات انجام گرفته برای رویداد بزرگ تبریز ۲۰۱۸ توضیح دهید؟

 اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی برای تبریز ۲۰۱۸ آمادگی لازم را دارد و این اداره کل در مجموعه ۲۲ دستگاه اجرایی استان با اعتبار ۷۶ میلیاردی برای آماده سازی شهر برای ۲۰۱۸ اقدامات لازم را انجام می دهد و شهرداری نیز برای این رویداد بزرگ باید به تکلیف های خود متعهد باشد و آن تکلیف ها را انجام دهد و بنابر تصویب بودجه سال ۹۶ با اعتباری بالغ بر ۹۶ میلیارد به تصویب اعضای شورای شهر تبریز رسیده است که شهرداری اجرای پروژه های آسفالت خیابان ها، احداث ۵۱ سرویس بهداشتی، بهره برداری از مرکز همایش های بین المللی، کف سازی مناسب و زیباسازی محیط را بر عهده دارد و همچنین شهرداری مشارکت اصلی در برگزاری جشن تبریز ۲۰۱۸ خواهد بود.

*برخی از مسئولان از سفر دو میلیون گردشگر خارجی در تبریز ۲۰۱۸ خبر می دهند،  پیش بینی شما در این خصوص چه مقدار است؟

برآورد اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ورود بالای یک میلیون نفر جمعیت گردشگری را پیشبینی کرده است و بر اساس آمار سال گذشته چهار صد و ۵۰ هزار نفر گردشگر خارجی از هشت مرز کشور وارد شهر تبریز شده بودند که این شهرهایی مرزی کشورمان عبارتند از مرز نوردوز، جلفا، بازرگان و فرودگاه های مرزی سایر کشورها است و هر گردشگر ی که مقصدی را برای مسافرت انتخاب می کند به مبلغ یک هزار تا یک هزار و ۵۰۰ دلار  با خود به آن شهر می برد.

* لطفا در خصوص آخرین اقدامات اداره کل گردشگری استان برای تبریز ۲۰۱۸ توضیح دهید؟

اجرای پروژه های سخت افزاری و نرم افزاری به تصویب ستاد ملی و استانی رسیده است و این پروژه ها در راستای توسعه و زیرساخت های گردشگری که بسترهای لازم را برای گردشگری و توسعه شهر امضا شده است و مجموع اعتبارات برای اجرای این اقدامات هفتصد و ۶۵ میلیارد بوده و دارای یکصد و ۸ پروژه عمرانی است.

تمام پروژه های مد نظر امکان بهره برداری تا ۲۰۱۸ را ندارند، زیرا این پروژه ها به صورت برنامه چهار ساله تدوین شده و قرار نیست امسال به مرحله بهره برداری و افتتاح برسد، بلکه برنامه تعیین شده برای چهار سال پیش بینی شده و قرار است دستگاه های اجرای پیگیر اجرای این پروژه ها در سطح شهر باشند.

بهره برداری از پروژه های تبریز ۲۰۱۸ جزو اولویت و برنامه های چهار ساله برای این شهر معین شده است و برای تبریز ۲۰۱۸ تعداد یکصد و ۳۰ رویداد چشمگیر تعریف شده و وظیفه هر دستگاه اجرایی مشخص شده است و ضرورت دارد هر دستگاه برنامه های اجرایی خود را مشخص و پیش ببرد.

دولت با کمبود منابع مالی مواجه شده است و طبق مذاکرات انجام شده با استاندار آذربایجان شرقی، مجمع نمایندگان استان، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی قرار است با مونسان و جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در راستای تبریز ۲۰۱۸ جلسه ای تشکیل شود تا از سوی مسئولان بلند پایه کشوری راه کارهایی برای اجرای این برنامه ها ارایه شود.

* آیا تمام موزه ها، مکانهای تاریخی گردشگری تبریز برای میزبانی تبریز ۲۰۱۸ آماده است؟

تمام موزه‌ها، مکان‌های تاریخی و گردشگری آمادگی لازم برای میزبانی را داشته و حتی از اوایل امسال بازرسی و نظارت‌هایی از موزه‌ها و سایر دستگاه‌های رفاهی صورت گرفت تا بتوانیم پذیرایی خوبی از گردشگران خارجی داشته باشیم.

تبریز  بعد از اینکه به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام انتخاب شد، کلیه مجوزها و سیاست‌های تشویقی از طرف میراث فرهنگی، شهرداری‌ها و سایر صادر شد که به‌تبع آن توانستیم تا پایان سال ۲۰۱۸ تعداد تخت‌های هتل را به ۱۶ هزار برسانیم و جهش دو ساله‌ای در افزایش تخت‌های هتل داشتیم و همچنین کلیه مهمان‌سراها استانداردسازی شده است.

پروژه های قابل اجرای دستگاه‌های اجرایی کاملاً احصا و در قالب کتابچه‌های ویژه‌ای با عنوان تبریز ۲۰۱۸ آماده شده و در اختیار مسئولان کشوری و مدیران استانی قرار گرفته است.

* میزبانی اصلی گردشگران خارجی تبریز ۲۰۱۸ چه سازمانی است؟

شهرداری تبریز میزبان اصلی تبریز ۲۰۱۸ است و تمهیدات ورود به رویداد که با مراسم افتتاحیه تبریز ۲۰۱۸ خواهد بود، باید از سوی شهرداری به شایستگی فراهم شود و سه تاریخ برای مراسم افتتاحیه به شورای سیاست‌گذاری ملی اعلام کرده‌ایم و پس از اخذ نظر ایشان در جلسه‌ای با حضور معاون رئیس جمهور و استاندار آذربایجان‌شرقی نهایی و اعلام خواهد شد.

گزارش به سازمان همکاری اسلامی (oic) در قالب نشریه گزارشگر تبریز « Tabriz Reporter » تهیه شده و شماره اول با عنوان گزارش کلی از اقدامات انجام یافته به این سازمان ارسال شده است و نسخه‌های بعدی به ترتیب با عناوین جاده ابریشم، گردشگری حلال، بناهای تاریخی، طبیعت‌گردی و گزارش نهایی افتتاح رویداد تبریز ۲۰۱۸ تدوین و ارسال خواهد شد.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۳۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدافع مصدوم استقلال به تراکتور می‌رسد

به گزارش "ورزش سه"، استقلال برای کسب عنوان قهرمانی رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران، جدال سختی را برابر تراکتور در پیش دارد. شاگردان نکونام باید روز چهارشنبه و در تبریز، به مصاف میزبان خود بروند و به کسب سه امتیاز این مسابقه، نیاز مبرمی دارند.

یکی از مهره‌های کلیدی استقلال که پیش از دیدار با شمس آذر دچار آسیب‌دیدگی شد، آرمین سهرابیان است. مدافعی که در این فصل 18 بار در ترکیب اصلی تیم قرار گرفت و چهار گل حساس و مهم را نیز برای تیمش به ثمر رساند.

در پایان بازی با شمس آذر بود که سهرابیان در جمع خبرنگاران اعلام کرد که برای بازگشت به میادین، نیازمند استراحت 12 روزه است و همین موضوع باعث افزایش نگرانی هواداران درخصوص احتمال نرسیدن این بازیکن به دیدار با تراکتور شد به‌خصوص اینکه رافائل سیلوا نیز آسیب دیده و عملا استقلال مدافعی روی نیمکت ندارد.

با این حال، سهرابیان برخلاف پیش‌بینی اولیه خودش، توانست زودتر از زمان اعلام شده به تمرینات بازگردد و او با شرکت در کارهای گروهی، برای جدال حساس برابر تراکتور به مرز آمادگی رسیده است.

انتظار می‌رود که سهرابیان روز سه‌شنبه به همراه دیگر اعضای تیم راهی تبریز شود و برای دیدار با تراکتور نیز در دسترس نکونام خواهد بود.

دیگر خبرها

  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران
  • مدافع مصدوم استقلال به تراکتور می‌رسد
  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • شهید آمریکایی راه مشروطه کیست؟! + فیلم
  • زنجیره افتتاح پروژه‌ها در شهر اصفهان آغاز می‌شود/ تشکیل شوراها موجب جهش در مدیریت شهری شد
  • تخصیص بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال اعتبار برای پروژه‌های راه آذربایجان شرقی
  • دستورات لازم برای رفع مشکلات آزادراه تبریز- زنجان صادر شده است
  • رفع ۱۰ نقطه حادثه‌خیز آذربایجان شرقی تا پایان سال‌جاری