Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم‌آباد- رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: گاهی شنیده می‌شود که برخی نهادها از استخدام و پذیرش دانش‌آموختگان دانشگاه علمی کاربردی خودداری می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین امید ظهر سه شنبه در همایش ۲۵ امین سالگرد تاسیس دانشگاه علمی کاربردی با اشاره به اینکه برنامه های اصلی دانشگاه علمی کاربردی بر پایه ۲ محور است، اظهار داشت: ارتقای کیفیت و ماموریت گرایی دو سیاست اصلی این دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماموریت دانشگاه علمی کاربردی تربیت نیروهای ماهر است

وی با بیان اینکه از روسای مراکز علمی کاربردی می خواهم سیاست کیفیت گرایی را دنبال کنند، تصریح کرد: دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی باید تبدیل به افراد موثری در جامعه شوند؛ اگر روزی دانش آموخته ما بتواند بدون کمک دولت کارآفرینی کند، آن روز به هدف خود دست پیدا کرده ایم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با تاکید بر اینکه دانشگاه علمی کاربردی به معنای واقعی کلمه باید علمی کاربردی بوده و بیش از ۷۰ درصد دروس ارائه شده به دانشجویان عملی و مهارتی باشد، افزود: دانش آموخته دانشگاه علمی کاربردی پس از پایان تحصیل خود برای ورود به کار نباید دیگر نیاز به دوره مقدماتی شغلی داشته باشد.

امید با اشاره به اینکه ماموریت دانشگاه علمی کاربردی حرکت در مرزهای دانش نیست، ماموریت ما تربیت نیروهای ماهر است، کاردان و کارشناس ماهر ادامه داد: از سال ۹۸ به بعد به صورت محدود در مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشجو خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه اصلا قرار نیست در حیطه دانشگاه های نظری وارد شویم، ما یک زیرنظام مهارتی هستیم، تصریح کرد: اگر در گذشته رشته های نظری و شبه نظری را گسترش داده ایم، امروز باید این موضوع را محدود کنیم.

آمادگی تدوین رشته های جدید متناسب با نیاز لرستان را داریم

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با تاکید بر اینکه دانشگاه علمی کاربردی در ۴ گروه کشاورزی، صنعت، خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر فعالیت می کند، مراکز ما جامع نیستند و تخصصی در یک زمینه فعال هستند، افزود: در ذیل هر یک از بخش های مذکور، طیف وسیعی از رشته ها می تواند تعریف شود.

امید با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی ۱۵۰۰ دوره رسمی مقطع دار داشت که امروز این تعداد به ۸۰۰ مورد کاهش پیدا کرده است و ۷۰۰ مورد را کنار گذاشته ایم، یادآور شد: آمادگی تدوین رشته های جدید متناسب با نیاز لرستان را داریم.

وی با بیان اینکه در دنیا بالغ بر ۱۷ هزار شغل شناخته شده وجود دارد و این در حالی است که تعداد مشاغل شناخته شده در ایران ۳ هزار شغل است، تصریح کرد: بر اساس برنامه ششم توسعه باید حداقل ۲ هزار شغل جدید را در کشور ایجاد کنیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با تاکید بر اینکه باید دوره های جدید و رشته های جدید در دانشگاه علمی کاربردی تعریف شود، افزود: توافقی با ستادکل نیروهای مسلح داشته ایم تا سربازان در دوره خدمت خود در دانشگاه های علمی کاربردی دوره های پودمان را بگذرانند و مهارت جدیدی را فرا گیرند.

امید با اشاره به اینکه در کنار این موضوع راه اندازی مراکز نوآوری و رشد را نیز شروع کرده ایم، گفت: ادارات و استانداری لرستان نیازهای خود را به دانشگاه علمی کاربردی اعلام کند تا بر اساس آنها اقدام به ایجاد رشته های جدید کنیم.

ارائه ۵۰۰ پودمان و تک درس در دانشگاه علمی کاربردی

وی یادآور شد: بیش از ۵۰۰ پودمان و تک درس در دانشگاه علمی کاربردی به جوانان ارائه می شود که این تعداد می تواند به ۵ هزار پودمان ارتقا یابد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه گاهی شنیده می شود که برخی نهادها و دستگاه ها از استخدام و پذیرش دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی خودداری می کنند، اظهار داشت: مدرک دانشگاه علمی کاربردی یک مدرک معتبر در همه جای دنیا است.

امید با بیان اینکه این موضوع ناشی از کم لطفی برخی نسبت به دانشگاه علمی کاربردی است، تصریح کرد: انتظار ما حمایت از مراکز علمی کاربردی و دانش آموختگان این مراکز است.

وی همچنین با اشاره به اینکه استان لرستان ظرفیت های عظیمی دارد اما از نظر نرخ بیکاری وضعیت خوبی نداشته و جزو استان های با نرخ بیکاری بالا است، ادامه داد: حیف است استانی با این منابع انسانی مطلوب در چنین وضعیتی باشد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: این دانشگاه ظرفیت لازم را دارد تا با آموزش های شغل محور بخشی از مشکل بیکاری در لرستان برطرف کند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۷۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در کنکور چند روز قبل ۱۲۰ هزار نفر در رشته ریاضی، سه برابر در سایر رشته‌ها و ۶ برابر در تجربی شرکت کردند و این حکایت از یک ناهنجاری انتخاب رشته در جمع دانش آموزان دارد که این ناهنجاری اگر عالمانه هدایت نشود می‌تواند آینده کشور را به خطر بیندازد.

محمد مهدی طهرانچی ۱۰ اردیبهشت در حاشیه اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ در جمع خبرنگاران که در دلگشا چالوس برگزار شد، با اشاره به اهمیت این اجلاسیه اظهار کرد: در این اجلاسیه مباحثی را پیرامون موضوع رفتار اجتماعی جامعه و دانش آموزان، دانشجویان و داوطلبان آموزشی در پرداختن به حوزه انسانی به اشتراک گذاشتیم.

وی افزود: آینده آموزش عالی در گرو توجه به حرکت‌هایی است که امروز در قالب انتخاب رشته رخ می‌دهد و این آینده کشور را رقم می‌زند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه هر روز در خبرها از شرکت مجموعه‌ای از دانش آموزان در کنکور می‌شنویم، تصریح کرد: پنج شنبه‌ای که گذشت ۱۲۰ هزار نفر در ریاضی، سه برابر در سایر رشته‌ها و ۶ برابر در تجربی شرکت کردند و این حکایت از یک ناهنجاری انتخاب رشته در جمع دانش آموزان دارد که این ناهنجاری اگر عالمانه هدایت نشود می‌تواند آینده کشور را به خطر بیندازد.

طهرانچی گفت: دانش آموزان بر اساس دریافت خودشان یک انتخاب را انجام می‌دهند و ما دانشگاهیان و دلسوزان جامعه باید علل این انتخاب و توزیع نامتوازن را بررسی کنیم که در این اجلاسیه به صورت نشست دو روزه در حوزه علوم اجتماعی مورد بحث قرار گرفت.

افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی افزایش حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی

وی با بیان اینکه در این اجلاسیه مسائل جدی مطرح و با همتی که وجود دارد باید اقدام به رفع آن شود، یادآور شد: نکته مهمی که در کشور وجود دارد این است که ما در یک جنگ ترکیبی قرار گرفته‌ایم و در این خصوص هنر و رسانه نقش جدی را ایفا می‌کند و جامعه شناسی و مخاطب شناسی جایگاه مهمی دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: بیش از ۷۰ نفر از جامعه شناسان سراسر کشور به این موضوع پرداختند که جایگاهشان در نقش آفرینی جدیدشان در دانشکده‌های هنر و رسانه را بتوانند جایگاه دقیقی قرار دهند.

طهرانچی در ادامه به خبری در مورد افزایش حقوق هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور پرداخت و گفت: دولت امسال ۲۰ درصد برای اعضای هیئت دولت در نظر گرفته است و در جلسه اخیر که در شورای معاونین داشتیم در حال آماده سازی لایحه‌ای برای هیئت امنا هستیم که ۳۰ تا ۳۵ درصد افزایش حقوق دانشگاه آزاد رقم بخورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مرحله مصاحبه داوطلبان مجاز آزمون دکتری ۱۴۰۳ حضوری برگزار می‌شود
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • استخدام ۴۵۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • بررسی جامع کتاب آناتومی گری