Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،علی محمد یوسفیان امروزدر جلسه شورای حفاظت از منابع آب در محل فرمانداری آران و بیدگل با اشاره به سرانه بالای مصرف آب شرب در کشور ایران در مقایسه با سایر کشورها اظهار داشت: متوسط میزان سرانه مصرفی آب شرب در آران و بیدگل ۲۲۴  لیتر در شبانه روز  و به میزان ۳۰ لیتر بالاتر از میانگین کشوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی کمبود منابع آب آشامیدنی و بهداشتی را یکی از اصلی ترین چالش ها و دغدغه های جوامع امروزی عنوان کرد و اظهار داشت: برداشت های بی رویه از منابع آبی و استفاده نا صحیح از آن در اغلب کشورها و به ویژه در ایران  از دلایل اصلی وقوع بحران کم آبی است.

معاون فرماندار آران و بیدگل با اشاره به سرانه بالای مصرف آب شرب در کشور ایران در مقایسه با سایر کشورها ابراز داشت:

وی از همه ادارات شهرستان خواست وضعیت موجود مصرف آب در بخش های شرب ، کشاورزی، صنعت و غیره حوزه فعالیت خود را احصاء و شناسایی و برای اصلاح و بهبود آن در قالب طرح ها و برنامه های زمان بندی کوتاه مدت و بلند مدت اقدام نمایند.

مدیر امور آب و فاضلاب شهری آران و بیدگل نیز در این جلسه ضمن تشریح عملکرد حوزه کاری خود تعداد چاه ها ی آب شرب شهر آران و بیدگل را ۲۵ حلقه با آبدهی حدود ۲۵۰ لیتر بر ثانیه و میزان آب شرب دریافتی از خط زاینده رود را ۳۵ لیتر بر ثانیه بیان کرد.

حسین میرزاییان افزود: میزان آبدهی چاه ها  طی ۱۰ سال اخیر از ۱۴ لیتر بر ثانیه به ۱۰ لیتر بر ثانیه کاهش یافته است .

وی تصریح کرد: سرانه مصرف مشترکین در فصول گرم سال با افزایش قابل توجه به ۳۶۵ لیتر در شبانه روز می رسد و این میزان افزایش مصرف، معادل کارکرد ۱۳ حلقه چاه آب موجود در امور آب و فاضلاب شهری آران و بیدگل با کارکرد ۱۲ ساعت در روز  است.

مدیر امور آب و فاضلاب شهری آران و بیدگل ادامه داد: کارکرد چاه ها در تابستان  تا ۲۲ ساعت در شبانه روز افزایش و منجر به کاهش بهره وری وآبدهی آنها می شود و در صورت از مدار خارج شدن حتی یک چاه، مشکلات عدیده از جمله قطعی آب برای مشترکین را به همراه دارد و رفع این مشکل و سایر مشکلات حوزه آب شرب، نیازمند همفکری و مشارکت همه ادارات و مردم است. 

 

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۱۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبض برق این مشترکان بالای ۲میلیون تومان می‌شود!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عبدالامیر یاقوتی مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر گفت: ما دنبال آن هستیم که فرصت‌ها و مؤلفه‌های مختلف مصرف برق را به خوبی شناسایی کنیم و تعرفه‌های برق به گونه‌ای طراحی شود که هم رفاه و آسایش مردم را تامین کنند و هم تأمین انرژی مطمئن و پایدار مد نظر قرار گیرد که یکی از مولفه‌های مهم مصرف، سامانه‌های سرمایشی و کولرهاست.

براساس گزارش ایسنا، وی افزود: تعرفه برق در ایران به ٥ اقلیم دسته بندی شده که ٤ اقلیم آن گرم و دارای ویژگی‌های خاص بوده و یک اقلیم نیز غیرگرم یا مناطق عادی است که بخش عمده‌ای از جغرافیای کشور را شامل می‌شود و حدود ٨٠ درصد مشترکان را در خود جای داده است.

یاقوتی اضافه کرد: مناطق شمال غرب و شمال شرق کشور، تهران، زنجان، تبریز، قزوین، اصفهان و شهرهای غربی، شیراز و ... عمدتاً در این حوزه قرار دارند که با توجه به دمای هوا و شاخص‌هایی که سطح رفاه را اندازه گیری می‌کنند، همچون حداکثر دمای مرطوب، کولرهای آبی می‌توانند دمای مطلوب بین ٢١ تا ٢٥ درجه سانتیگراد را در بیشتر ایام در این مناطق تامین نمایند.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر در ادامه تاکید کرد: کولرآبی با توجه به میزان مصرف، به عنوان وسیله سرمایشی مناسب برای مناطق عادی است. میزان مصرف برق ماهیانه یک کولر آبی حدود ٩٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت است که این میزان مصرف به همراه مصرف سایر تجهیزات از جمله روشنایی و وسایل برقی منزل که مجموعا حدود ١٥٠ تا ١٨٠ کیلووات ساعت را شامل می‌شود، مصرف برق ماهیانه در ماه‌های گرم سال را به دامنه ٣٠٠ کیلووات ساعت که همان الگوی مصرف مناطق عادی است می‌رساند.

به گفته یاقوتی الگوی مصرف مناطق عادی نیز ٣٠٠ کیلووات است که بیش از ٧٥ درصد جامعه را تحت تأثیر قرار می‌دهد، یعنی ٧٥ درصد جامعه کمتر از این مقدار استفاده می‌کنند؛ در واقع مؤلفه مصرف کولر آبی در ماه‌های گرم سال بین ٩٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت از مجموع ٣٠٠ کیلووات ساعت را به خود اختصاص می‌دهد.

متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید.

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900287

دیگر خبرها

  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • قبض برق این مشترکان بالای ۲میلیون تومان می‌شود!
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • ابراز خرسندی شهروندان آران و بیدگل از بهسازی معابر شهر + فیلم
  • آمریکا و رژیم صهیونیستی بیش از پیش منزوی شده اند
  • فعالیت ۴۱۶سفیر دانش‌آموز رضوی در آران و بیدگل