Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، حسین میرزاییان عصر امروز در جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان آران و بیدگل ضمن تشریح عملکرد حوزه کاری خود ، تعداد چاه‌ها ی آب شرب شهر آران و بیدگل را 25 حلقه با آبدهی حدود 250 لیتر بر ثانیه برشمرد و افزود: میزان آب شرب دریافتی از خط زاینده رود برای این شهرستان هم 35 لیتر بر ثانیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد : میزان آبدهی چاه‌ها در 10 سال اخیر از 14 لیتر بر ثانیه به 10 لیتر بر ثانیه کاهش یافته است که حدود 30 درصد کاهش داشته است.

وی تصریح کرد: سرانه مصرف مشترکین در فصول گرم سال به 365 لیتر در شبانه روز افزایش می یابد که این افزایش قابل توجه است.
میرزاییان این میزان افزایش مصرف را معادل کارکرد 13 حلقه چاه آب موجود امور آب و فاضلاب شهری آران و بیدگل با کارکرد 12 ساعت در روز برشمرد.

وی تصریح کرد: کارکرد چاه ها در تابستان تا 22 ساعت در شبانه روز افزایش و منجر به کاهش بهره وری و آبدهی آنها می گردد.

وی ادامه داد : در صورت از مدار خارج شدن حتی یک حلقه چاه مجود ، مشکلات عدیده از جمله قطعی آب برای مشترکین را به همراه دارد و رفع این مشکل و سایر مشکلات حوزه آب شرب، نیازمند همفکری و مشارکت همه ادارات و مردم است .

علی یوسفیان هم در ادامه این جلسه اظهار کرد:متوسط سرانه مصرفی آب در این شهرستان 224 لیتر در شبانه روز است که حدود 10 درصد بشتر از میزان متوسط کشوری است.

معاون فرماندار آران و بیدگل افزود:بر اساس آخرین آمارها متوسط سرانه مصرف آب در کشور 194 لیتر در شبانه روز است که این شهرستان باید با برنامه ریزی در این زمینه،میزان مصرف آب را تا میزان متوسط کشوری کاهش دهد.

وی کمبود منابع آب آشامیدنی و بهداشتی را یکی از اصلی ترین چالش ها و دغدغه های جوامع امروزی برشمرد و اظهار کرد : برداشت‌های بی‌رویه از منابع آبی و استفاده نادرست از آن در اغلب کشورها و به ویژه در ایران از دلایل اصلی وقوع بحران کم آبی است.

وی با اشاره به سرانه بالای مصرف آب شرب در کشور ایران در مقایسه با سایر کشورها خاطرنشان کرد:میزان مصرف آب درمنطقه کاشان و آران و بیدگل نیز در میان سایر شهرستان‌ها بیشتر از سرانه کشوری است.

منبع: تسنیم

901

حسین میرزاییان شهرستان آران و بیدگل چاه‌ها

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۵۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش پرشدگی مهمترین منبع آبی دامغان

ایسنا/سمنان سرپرست شرکت آب منطقه‌ای سمنان با اشاره به کاهش پرشدگی سد دامغان در مقایسه با سال قبل، گفت: میزان پرشدگی این منبع مهم آبی ۶۱ درصد است.

حمید احسانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: میزان پرشدگی این سد در سال آبی گذشته ۷۱ درصد بود و اکنون ۱۰ درصد با آن میزان فاصله دارد. 

وی با اشاره به بارش‌های چند هفته اخیر در استان، بیان کرد: این بارندگی‌ها منجر به افزایش سه درصدی شاخص پرشدگی سد شهید شاهچراغی دامغان شد. میزان پرشدگی سد دامغان تا هفته اول فروردین ماه ۵۸ درصد بود که با بارش‌های خوب اخیر، این میزان از مرز ۶۱ درصد عبور کرده است. 

احسانی با اشاره به کاهش درصد پر شدن این سد، ادامه داد: سال گذشته میزان پر شدن مخزن این سد از ۱۱.۶۸ میلیون مترمکعب در سال آبی گذشته به حدودا ۱۰.۲میلیون مترمکعب در ۱۰ اردیبهشت ماه امسال رسید.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای سمنان افزود: تراز نرمال سد شهید شاهچراغی شهرستان دامغان ۱۶.۵ میلیون مترمکعب است. 

وی از سد دامغان به‌عنوان مهمترین منبع آبی در شهرستان دامغان نام برد و بیان کرد: امید می‌رود با بارش‌های بهاری شاهد افزایش حجم آب پشت سد باشیم. 

او یادآوری کرد: میزان ورودی لحظه‌ای ناشی از سیلاب‌های اخیر به این سد براساس آخرین آمارها ۶۹۵ لیتر بر ثانیه و خروجی لحظه‌ای آن نیز ۳۸۲ لیتر بر ثانیه بوده است. میزان ورودی لحظه‌ای سد در سال آبی گذشته ۳۴۷ و خروجی آن در سال آبی قبل ۵۶۷ لیتر برثانیه بوده است. 

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای سمنان با اشاره به کمبود منابع آبی و کاهش بارندگی‌های ناشی از گرم شدن زمین خواستار مدیریت و مصرف بهینه‌تر آب در بخش‌های شرب، کشاورزی و صنعتی شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت بیش از ۲۳ هزار نفر در مسابقات قرآنی آران و بیدگل
  • مشارکت ۳۴ هزار آران و بیدگلی در مسابقه زندگی با آیه‌ها
  • تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیاردی تسهیلات در آران و بیدگل
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • کاهش پرشدگی مهمترین منبع آبی دامغان
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • تقدیم ۳۶۵ شهید کارگر آران و بیدگلی، مهر تأییدی بر مجاهدت جامعه کارگری شهرستان
  • افتخار دستگاه آموزشی آران و بیدگل ۳۶ شهید معلم است