Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان - فرمانده انتظامی استان همدان از افزایش ۲۳ درصدی کشفیات کالای قاچاق در استان همدان طی سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار بخشعلی کامرانی صالح شامگاه چهارشنبه در نشست فرماندهان انتظامی استان با استاندار همدان گفت: مهمترین اولویت های ماموریتی انتظامی همدان در سال جاری با توجه به تدابیر مقام معظم رهبری، کاهش آمار متوفیان سوانح رانندگی، مبارزه بی امان با تهیه و توزیع کنندگان مواد مخدر، کاهش نرخ سرقت و مدیریت فضای مجازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: انتظامی استان همدان اجرای طرح های انتظامی در قالب نقطه ای، منطقه ای و حجمی را روزانه پیگیری می کند چراکه تداوم این طرح ها موجب افزایش احساس امنیت می شود.

سردار کامرانی صالح بابیان اینکه طی هفت ماهه نخست سال جاری ۳۲۴ هزار نفر با سامانه فوریت های پلیسی ۱۱۰ تماس گرفته اند که آمار تماس ها با ۶ درصد افزایش روبروست، گفت: این افزایش تماس گویای اعتماد مردم به پلیس است.

وی در ادامه با بیان اینکه شیوه و شگرد مجرمان فعال در حوزه مواد مخدر تغییر کرده است، گفت: با اجرای طرح های متنوع ۴.۵ تن انواع مواد مخدر  در این مدت در استان همدان کشف و ضبط شده است.

وی گفت: در این مدت زمان ۵۵ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در همدان منهدم شد که ۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.

سردار کامرانی صالح افزود: امسال ۳ هزار معتاد و قاچاقچی در همدان دستگیر شدند که ۲۰۰ نفر از آنها معتاد متجاهر بودند و تحویل مراکز ۱۵ و ۱۶ شدند.

سردار کامرانی صالح عنوان کرد: اعضای باندهای قاچاق نسبت به جابه جایی کالای قاچاق از مسیرهای این استان اقدام می کردند که با اقدامات انجام شده طی سال جاری ارزش کالاهای قاچاق کشف شده یک هزار و ۱۰ میلیارد ریال بوده که نسبت به هفت ماهه سال گذشته ۲۳ درصد افزایش داشته است.

فرمانده انتظامی استان همدان گفت: بیش از ۱۰۰ پرونده قاچاق کالا با ارزش بالای یک میلیارد ریال در مراجع قضایی و تعزیرات حکومت استان همدان در سال جاری رسیدگی شده است.

وی همچنین با بیان اینکه در حوزه پلیس پیشگیری ۵ هزار شبگرد و نگهبان محله ساماندهی شدند و ۴۷ هزار فقره پرونده قضایی در کلانتری ها تشکیل و ۴۰۲ هزار اوراق قضایی توسط این مجموعه ها ابلاغ شده است، گفت: ۹۵ درصد فعالیت های پلیس در حوزه پلیس امنیت به ویژه جنگ نرم و عفاف و حجاب جنبه ارشادی دارد و از عده اندکی به علت تمرد از قانون تعهد کتبی دریافت شده و یا به مراجع قضایی معرفی شدند.

سردار کامرانی صالح یادآور شد: پلیس فتا در هفت ماهه امسال هفت هزار و ۷۰۰ سایت مجرمانه را شناسایی کرده و برای ۲۰۰متخلف پرونده تشکیل داده است.

وی بابیان اینکه مجرمان اینترنتی دارای تخلفاتی نظیر اخاذی، تهدید و مسایل اخلاقی بودند، عنوان کرد: ارزش ریالی پرونده های کشف شده در حوزه پلیس فتا ۲۳ میلیارد ریال بوده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۰۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین

تین نیوز

طبق اعلام گمرک، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، از مجموع صادرات و واردات کشور هفت میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و دو میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان چهار میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

همچنین صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان سه میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار رسیده و تراز تجاری کشور بدون نفت در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی نیز در فروردین ماه سال جاری چهار میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

این گزارش حاکی است؛ ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می دهد.

همچنین سه قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت و میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

عمده ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش، در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالاهای پتروشیمی سه میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می دهد.

لازم به ذکر است؛ در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی شکل مایع شده، اوره و میله های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

در خصوص واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری نیز اعلام شده که دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

در این میان ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار سه قلم عمده کالاهای وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده اند.

همچنین بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالاهای وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری هم ۱۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

طبق آنچه گمرک اعلام کرده، هفت کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ کنگ در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند و میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با ۴۷ درصد افزایش به رقم یک میلیون ۶۰۰ هزار تن رسیده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • کشف ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در قم
  • شمش‌های مسی قاچاق در ساری توقیف شد
  • توقیف شمش‌های مسی قاچاق در ساری
  • توقیف کاروان خودروهای حامل قاچاق کالا در دیلم
  • کشف ۲ محموله کالای قاچاق ۱۸۰ میلیاردی در تهران
  • چند خبر از کشفیات پلیس
  • توقیف ۱۳۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در شمال تهران
  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک