Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از آستارا، فرماندار شهرستان مرزی بندر آستارا گفت: زیرساخت‌های اقتصادی این شهرستان در دولت تدبیر و امید توسعه یافت و ایجاد خط ریلی آستارا-آستارا، تامین مقدمات منطقه ویژه اقتصادی و توسعه جاذبه های گردشگری، احداث سد بزرگ لاستیکی از نمونه‌های بارز آن است.

یونس رنجکش در نشست صمیمی با جمعی از چهره‌های فرهنگی، هنری، علمی، اقتصادی و اساتید دانشگاه آستارا در فرمانداری این شهرستان افزود: در طول هفت ماه گذشته 120 وزیر، معاون وزیر ، استاندار و مدیر کل در آستارا حضور یافته و از زیرساخت‌های اقتصادی این شهرستان بازدید کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با اشاره به سرمایه گذاری دولت در این شهرستان در حوزه های خدمات تجاری و گردشگری اضافه کرد: با مشارکت سرمایه گذار بخش خصوصی، شاهد توسعه منطقه ویژه اقتصادی آستارا هستیم و یک دستگاه لایروب برای بندر خریداری شده است تا با حفظ عمق آب، کشتی های پنج هزار تنی به بندر این شهرستان وارد شوند.
وی با بیان اینکه گره های توسعه آستارا با اعتماد مردم به دولت باز خواهد شد، اظهار کرد: خوشبختانه قطار توسعه آستارا به خصوص در حوزه اقتصاد شتاب گرفته است و در ماه های آینده با تکمیل خط ریلی آستارا-آستارا، تحول عظیمی در حوزه اقتصاد منطقه روی خواهد داد.
رنجکش با اشاره به اینکه مسئولان محلی آستارا باید به این شهرستان نگاه ملی داشته باشند، تصریح کرد: همکاری بین دستگاهی در رفع مشکلات و کمک به توسعه و اجرای پروژه های عمرانی یک الزام است.
وی ادامه داد: همایش ملی فرصت های سرمایه گذاری در آستارا برگزار خواهد شد تا شاهد حضور سرمایه گذاران در بخش های اقتصادی و گردشگری این شهرستان باشیم.
فرماندار آستارا با اشاره به مشکلات حوزه آب آستارا، گفت: با تکمیل سد لاستیکی در روستای خانه‌های آسیاب این شهرستان، بخش زیادی از آن مشکلات برطرف خواهد شد.
  وی ایجاد پیاده راه بازار ساحلی، توسعه طرح گردشگری استیل، احداث راه آبشار لاتون، ایجاد دروازه ورودی گیلان در منطقه حیران و واگذاری 420 واحد مسکن مهر به متقاضیان را از برنامه های چند ماه آینده شهرستان آستارا عنوان کرد.
رنجکش اذعان داشت : آستارا علی رغم برخورداری از ظرفیت های بالقوه و پتانسیل های بسیار بالا، چالش ها و تهدیدات خود را دارد و اگر نتوانیم از این ظرفیت ها بهره مند شویم، دچار مشکل خواهیم شد.
وی با بیان اینکه «آستارا» مینیاتوری از خلاقیت‌های کشور است، ادامه داد: دولت تدبیر و امید برنامه‌ریزی‌های خوبی را برای توسعه آستارا در مسیر چشم اندازهایی که می‌تواند ظرفیت های این شهرستان ارتقا دهد، داشته است. وی همسایگی آستارا با کشور جمهوری آذربایجان از مسیر زمینی و مراوده اقتصادی این شهرستان با کشورهای حوزه خزر از راه دریا را موقعیتی استثنائی برشمرد و افزود : توسعه زیر ساخت های اقتصادی شهرستان با ایجاد خط ریلی بین المللی آستارا – آستارا ، تأمین مقدمات منطقه ویژه اقتصادی و توسعه جاذبه های گردشگری در دستور کار دولت قرار دارد
. وی نگاه های محلی را یکی از دلایل عقب ماندگی آستارا عنوان کرد و گفت : آستارا جایگاه ملی و فرا منطقه ای دارد ولی متأسفانه برخی از مدیران به دلیل حفظ موقعیت خود با نگاه محلی ایستادگی می کنند و از هیچ قدرت خلاقیت و نوآوری بهره مند نیستند.
  رنجکش افزود : در بحث تجهیز بیمارستان و تکمیل کادر پزشکی مکاتباتی انجام شده است که در آینده ای بسیار نزدیک شاهد نتایج مثبتی در این حوزه خواهیم بود.
  وی تصریح کرد : خوشبختانه قطار توسعه آستارا به خصوص در حوزه اقتصاد شتاب گرفته است و در ماه های آینده با تکمیل خط ریلی آستارا – آستارا ، تحول عظیمی در حوزه اقتصاد منطقه روی خواهد داد.
فرماندار آستارا همچنین در این جلسه با اشاره به شفافیت در عمل و گفت و گوی مستقیم با مردم اظهار داشت : در گذشته این شهرستان چه اتفاقی افتاده است مسئول آن من نیستم اما آنچه در زمان مسئولیت من در آستارا رقم می خورد مسئولیت آن را می پذیرم و شفاف با مردم سخن خواهم گفت.
رنجکش با اشاره به نقش نخبگان جامعه در حوزه توسعه شهرستان کمک به فرآیند آن خواستار مشارکت سرمایه گذاران آستارا در روند توسعه این شهرستان شد.
  در این جلسه چند تن از شهروندان آستارا ضمن تشکر از رویکرد فرماندار خواستار همراهی ها در زمینه رفع مشکلات آستارا شدند. این شهروندان اعلام کردند که تاکنون در این شهرستان سابقه نداشته است که فرماندار با مردم اینگونه جلسات منظم و شفاف داشته باشد.
  در پایان این نشست پس از شنیدن دیدگاه های شهروندان از عوامل و دست اندرکاران جشنواره مطبوعات و نمایشگاه توانمندی های اقتصادی آستارا تقدیر شد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۳۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه دیدارهای سال جدید با معاونت‌ها و مراکز سازمان مرکزی، صبح امروز با حضور در معاونت علوم پزشکی، با معاون، مدیران و کارکنان این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

وی در این نشست با قدردانی از زحمات و خدمات دکتر نفر در معاونت علوم پزشکی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تنها مؤسسه غیردولتی کشور است که در آموزش پزشکی فعالیت دارد و ان‌شاءالله در سال جاری شاهد یک جهش در این حوزه باشیم. افزایش دوبرابری تخت‌های بیمارستانی در تهران، یکی از بخش‌های جدی برنامه پنج ساله این معاونت است که نشان از اهمیت حوزه بهداشت و درمان در دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

 

دکتر طهرانچی با اشاره به قرار گرفتن رشته روانشناسی بالینی و دامپزشکی ذیل معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: حوزه سلامت دانشگاه آزاد اسلامی یک مدیریت جامع دارد و می‌تواند کارهایی انجام دهد که نظام گسسته قادر به آن نیست. ویژگی دانشگاه آزاد اسلامی این است که از هر دو وزارت علوم و بهداشت، رشته و دانشجو دارد. این موضوع باعث شده از حوزه علوم پزشکی برای دیگر حوزه‌ها الگو بگیریم. به عنوان نمونه؛ امروز مفهوم عرصه و پایه در حوزه مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته و این مدارس عرصه تعلیم و تربیت هستند. بدین ترتیب معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت همزمان امور مربوط به حوزه آموزش و پرورش و وزارت علوم را پیگیری می‌کند.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این اتفاق باید با شتاب بیشتری در حوزه روانشناسی بالینی، دامپزشکی و مهندسی پزشکی رخ دهد و اساتید این رشته‌ها به دو گروه عرصه و پایه تقسیم شوند. در مرحله بعدی نیز با تقویت رشته زیست‌شناسی باید بخشی از این رشته که مربوط به حوزه علوم پزشکی است، در این قالب قرار گیرد. نگاه ما در دانشگاه آزاد اسلامی این است که برای رشته‌های تحصیلی پیشران‌های موضوعی داشته باشیم.

 

وی با اشاره به ویژگی‌های رشته روانشناسی گفت: بخشی از اعضای هیأت علمی روانشناسی مأمور به حوزه علوم پزشکی هستند. بخشی از روانشناسی که مربوط به حوزه دانش آموزان و مدارس می‌شود نیز ذیل دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و بخش دیگر نیز ذیل معاونت علوم انسانی و هنر قرار دارد اما نباید خط و مرزی بین آنها باشد.

 

وی افزود: امسال باید تحرکات جدی در حوزه علوم پزشکی داشته باشیم چرا که هزینه‌های این حوزه افزایش یافته و برای جبران آن، باید تدبیر کرد. به همین دلیل، موضوع «عرصه و پایه» یک برنامه جدی در دانشگاه آزاد اسلامی است. این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاهی که جامع رفتار می‌کند، می‌تواند برای کشور فرصتی به وجود آورد که بتوانیم از این الگو در جاهای دیگر استفاده کنیم.

 

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: تجربه دانشگاه آزاد اسلامی نشان داد که دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌توانند از وزارت علوم رشته بگیرند تا ضعف‌های جدی نظام آموزشی در تربیت نیروی انسانی رفع شود. واقعیت این است که سبد حوزه علوم پزشکی باید اقتصادی شود چرا که برخی رشته‌های این حوزه بسیار پرهزینه است و می‌توان از طریق رشته‌های دیگر، درآمدزایی کرد.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه آنچه مسائل اقتصادی را حل می‌کند، برنامه داشتن و حرکت رو به جلوست، گفت: یکی از موضوعات مهم در دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به حوزه معیشتی است. معیشت کارکنان تصویری از ارزش‌آفرینی آنان است و به همین دلیل هرچه ارزش‌آفرینی بیشتر باشد، پاسخ آن نیز در معیشت دیده می‌شود. به عنوان مثال؛ باغ کشاورزی که قنات خود را لایروبی نکند، بعد از چند سال خشک خواهد شد. باید به ارزش‌آفرینی سیستم ازجمله برخورد با دانشجو، کیفیت امور، بیمارستان‌ها و... توجه داشت. اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی یک اقتصاد دولتی و یارانه‌ای نیست؛ بلکه اقتصاد تلاش و تدبیر است.

 

وی ادامه داد: همه اجزای سیستم باید ارزش‌آفرینی کنند. در این صورت، می‌توان بازخورد آن را در بهبود معیشت دید. ارتقای معیشت در دانشگاه «به فرموده» نیست بلکه بازتاب عمل فردی مجموعه مدیران و کارکنان است. به عنوان نمونه؛ اجرای طرح پویش اشتغال بعد از چهار سال تصویر جدیدی از دانشگاه آزاد اسلامی را در جامعه شکل داده و جوانان فضای این دانشگاه را فضای اشتغال، نوآوری، کارآفرینی و... می‌دانند. در ایجاد فضای جدید تلاش‌های شبانه روزی و زحمات زیادی کشیده شده و این اقدام باعث شد هرساله بر تعداد دانشجویان ورودی دانشگاه آزاد اسلامی افزوده شود.

 

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: در دهه گذشته، 5 سالی را تجربه کردیم که سالانه 150 هزار دانشجو کاهش می‌یافت اما در 5 سال بعدی که در آن قرار داریم، به همان اندازه به جمعیت دانشجویی اضافه می‌شود. این امر نتیجه همت مجموعه کارکنان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی است. تغییر سخت است اما باید محکم پای آن بایستیم. این تغییر رویه‌ها باعث افزایش اعتماد مردم به دانشگاه آزاد اسلامی شده است. افزایش اعتماد نیز منجر به رونق دانشگاه و رونق دانشگاه نیز منجر به بهبود و ارتقای معیشت می‌شود. بنابراین موضوع معیشت، کنش خودمان است.

 

لازم به ذکر است در ابتدای این نشست، دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از وضعیت این حوزه ارائه کرد و گفت: برنامه جدی معاونت علوم پزشکی دانشگاه، ارتقای کیفیت آموزش و خدمات‌رسانی بهداشتی و سلامتی است.

 

همچنین دکتر فرهاد ادهمی مدیرکل توسعه آموزش و امور دانشجویان، خانم دکتر وحدت مدیر خدمات سلامت و بیمارستان‌ها، خانم دکتر شریعتمدار رئیس اداره تجهیزات پزشکی، دکتر مرجانی مشاور حوزه دامپزشکی و خانم دکتر‌هاشمی مشاور حوزه روانشناسی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه گزارش‌هایی درخصوص فعالیت‌ها و اقدامات حوزه‌های متبوع خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چالش‌های جدی «وعده صادق» برای سامانه تدبیر آمریکا در منطقه
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد
  • بیجار از نبود هتل مناسب رنج می‌برد/ لزوم توسعه زیرساخت‌های فرهنگی
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • تدبیر مدیران شهری در تحول زیرساخت‌های بوستان کوهستانی دراک