Web Analytics Made Easy - Statcounter

بجنورد- ایرنا- عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: نظام برنامه ریزی در کشور نیاز به تغییر دارد زیراکه اکنون نظام برنامه ریزی بگونه ای است که شاهد افزایش هزینه ها و کاهش درآمدها در دولت هستیم.

به گزارش ایرنا، علی قربانی پنجشنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان اظهار کرد: باید به سوی برنامه ریزی به صورت عملکردواقع بینانه حرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: بودجه امسال براساس نفت با قیمت بشکه ای 55 دلار بسته شد اما در هفت ماه گذشته، میانگین قمیت هر بشکه نفت 47 دلار بوده است و در عمل قیمت هر بشکه نفت هشت دلار کاهش داشته است.
نماینده مردم بجنورد، رازو جرگلان، گرمه، جاجرم و مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی گفت: براساس اعلام سازمان برنامه و بودجه، 85 درصد از بودجه کشور صرف اعتبارات جاری می شود و تنها 15 درصد از اعتبارات سهم بودجه عمرانی است.

* عدم تخصیص اعتبارات توازن منطقه ای
قربانی با بیان اینکه تخصیص اعتبارات توازن منطقه ای در 2 سال گذشته صفر بوده است خاطرنشان کرد:3 درصد از بودجه عمومی کشور و 3درصد از درآمدهای حاصل از صادرات نفت و گاز باید به مناطق کمتر توسعه یافته اختصاص یابد اما اعتبارت توازن در 2 سال گذشته صفر بوده است.
وی افزود: تخصیص پیدا نکردن اعتبارات توازن منطقه ای سبب افزایش فاصله ها در میان استان های توسعه یافته و کمتر توسعه یافته می شود البته بر اساس اعلام رئیس سازمان برنامه بودجه، این مشکل در اعتبارات امسال وجود ندارد.

* خالی بودن پست های سازمانی
قربانی اظهار کرد: گفته می شود تنها 20 درصد از درآمدها از محل مالیات بر ارزش افزوده تحقق یافته است این در حالی است که منابع درآمدی مالیات بر ارزش افزوده ماهانه به حساب واریز می شود و بر این اساس چرا باید تنها 20 درصد محقق شده باشد؟
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: دولت این اعتبار را در جای دیگر هزینه می کند.
نماینده مردم بجنورد، رازو جرگلان، گرمه، جاجرم و مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی از خالی بودن 42 درصد از پست ها در دستگاه های اجرایی استان نیز انتقاد کرد و گفت: این در حالی است که به کارگیری نیروهای قراردادهای کار معین نباید از 10 درصد بیشتر شود.
اخبار خراسان شمالی را در کانال تلگرامی اخبار ایرنا خراسان شمالی به نشانی ???? @IRNABOJNURD پیگیری کنید.
7185 / 6042 خبرنگار: کبری علی آبادی** انتشاردهنده: سیدحسین قدسی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۳۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳

نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز با اکثریت آرا با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ درباره جدول ۱۰ در مورد تملک دارایی‌های سرمایه‌ای موافقت کردند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، ادامه رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه سال 1403 (جداول بودجه) در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز (سه‌شبنه یازدهم اردیبهشت ماه) قرار دارد.

وکلای ملت پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق در مورد جدول 10- ج درباره اعتبارات استانی از مجموع 210 نماینده حاضر در جلسه با 154 رأی موافق، 27 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع، موافقت کردند.

حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال 1403 در جلسه علنی در توضیح بخش درآمدی جدول 10- ج لایحه بودجه گفت: این جدول مربوط به اعتبارات استانی است که ریالی در آن بالا و پایین نشده، بخشی از آن به مناطق محروم اختصاص داده می‌شود، این جدول به بخشهای مختلفی تقسیم می‌شود، در بخشی از جدول حدود 1500 میلیارد تومان به بودجه‌های جهادی اختصاص داده شده که به طور مساوی به تمام استانها تقسیم می‌شود. هیچگونه تغییری در این جدول اعمال نشده است فقط 4 ستون به آن اضافه شده، 4 مورد آن نیز در مورد مباحث استانی است.

در ادامه داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه که در جلسه علنی حضور دارد در توضیح این جدول اظهار کرد: این جدول با نظر دولت تنظیم شده، تغییرات مختصری بر آن اعمال شده که مخالفتی با آن نداریم، مبالغ عنوان شده در این جدول به صورت یک جا برای حل مسائل مدارس نیمه تمام، راه‌های روستایی و آبرسانی به مناطق محروم اختصاص داده می‌شود و همگی در یک ستون آورده می‌شود اما در ستون توازن یک سوءبرداشتی نشود، بودجه در اختیار نمایندگان است، قطعا توافق ما این نیست که بودجه را در اختیار نمایندگان بگذاریم بلکه این اعتبارات بودجه ای در اختیار شورای برنامه ریزی استان ها قرار می گیرد.

رئیس کمیسیون تلفیق در ادامه اظهار کرد: تمام بودجه با همکاری دولت و مجلس دنبال شده است، این جدول نیز براساس توافق دولت و مجلس به نتیجه رسیده است، تلاش می شود با رعایت انصاف و عدالت بودجه تقسیم شود.

همچنین در بخش دیگری از جلسه قالیباف در توضیح جدول مذکور بیان کرد: بخشی که در توازن یک آمده و در زیرمجموعه نمایندگان قرار می‌گیرد توافق بر این شده است که در سازمان برنامه، شورای برنامه ریزی آن استان در حوزه مسائل عمرانی با برنامه قرار بگیرد، با نظر دوستان در همان سیستم نیز انجام پذیرد، حتی اولویت هم باید با کارهای زیرساختی باشد، چون توافق صورت گرفته ابهامی نیز ایجاد نمی‌شود.

رئیس مجلس در ادامه یادآور شد: 1.5 همتی که برای موضوع فنی و حرفه‌ای اختصاص داده شده بود که در حوزه ملی باشد با پیشنهاد دولت در همان مبحث استانی تعلق می‌گیرد.

لازم به ذکر است که نمایندگان مجلس از روز گذشته وارد بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال 1403 (جداول) شدند.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • سکونت ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران
  • شوک بزرگ به کمیته المپیک در سال المپیک!
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • ادارات لرستان سهم اعتبارات وزارتخانه‌ای را تا پایان اردیبهشت مشخص کنند