Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ به نقل از وزارت نیرو حمیدرضا تشیعی در نخستین کمیته مشترک ایران و آلمان اظهار داشت: ایران و آلمان از سال ها پیش روابط دو جانبه بسیار خوبی با یکدیگر داشته اند و این امر به نوعی در میزان مبادلات اقتصادی و تجاری کشور خود را نشان می دهد. برگزاری این کمیته مشترک بین مسولان وزارت انرژی و اقتصاد آلمان با وزارت نیرو می تواند نقش بسیار مهمی در تعمیق این روابط و تبادل تجربات داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تصریح کرد: وزارت نیرو همواره در طی این سال ها نگاهی مثبت به توسعه روابط با کشور آلمان داشته و همواره سعی کرده از تجربیات این کشور در زمینه توسعه انرژی بویژه انرژی های نو بهره ببرد. این وزارتخانه براساس برنامه ششم توسعه بنا دارد تا سال ۲۰۲۵ ظرفیت فعلی نیروگاه های تجدیدپذیر کشور را به ۵ هزار مگاوات برساند و این امر می تواند زمینه خوبی برای تعمیق روابط دو کشور باشد. همچنین در ایران بسته های تشویقی بسیار خوب و نرخ های تضمینی جذابی برای سرمایه گذاران و تولید کنندگان خارجی وجود دارد که براساس قراردادهای موجود تا ۲۰ سال ادامه خواهد داشت.

رییس مرکز توسعه صادرات و پشتیبانی وزارت نیرو خاطر نشان کرد: براساس برآوردهای موجود ایران دلیل تابش نور افتاب در بیشتر ایام سال و وجود بادهای بسیار مناسب در برخی از نقاط کشور از ظرفیت های بسیار خوبی در زمینه نصب و تولید انرژی های نو در کشور برخوردار است.همچنین ایران از نظر ظرفیت کلی تولید برق از جایگاه بسیار خوبی در جهان و رتبه اول خاورمیانه برخوردار است که این امر می تواند به نوعی بیانگر توانایی و ظرفیت های این صنعت در کشور باشد. امیدوارم این نشست ها تداوم داشته باشد و بتواند زمینه همکاری های بیشتر فیمابین دو کشور در زمینه توسعه انرژی در کشور را فراهم کند.

همچنین در ادامه این نشست ارسلا بُراک، معاون بین الملل وزارت انرژی و اقتصاد آلمان نیز اظهار داشت: روز گذشته نیز صحبت های خوبی با مسئولان وزارت نفت ایران داشتیم و امروز نیز این نشست را با وزارت نیرو داریم، امیدوارم این نشست ها بتواند بستر مناسبی برای توسعه روابط دو کشور در زمینه انرژی فراهم کند. امروز بحث توسعه انرژی های نو از جایگاه بسیار مهمی در استراتژی توسعه انرژی آلمان برخوردار است و ما در طرح موسوم به «طرح تحول اقتصادی کشور» اهداف بسیار بزرگی برای توسعه این بخش پیش بینی کردیم. هدف آلمان این است که تا سال ۲۰۵۰ سهم انرژی های نو از تولید برق در کشور را به ۸۰ درصد و سهم مصرف آن را به ۶۰ درصد از کل مصرف برق کشور برساند.

براک تأکید کرد: برنامه ما تأمین انرژی پایدار در کشور آلمان و ایفای نقش جدید در کاهش میزان انتشار گازهای گلخانه از محل مصرف انرژی در جو است. به نظر می رسد در ایران نیز برنامه های بسیار خوبی برای توسعه این انرژی ها وجود دارد و ما مفتخریم اعلام کنیم که در این زمینه از تجربیات بسیار خوبی برخورداریم و حاضریم آن را در اختیار شرکت های ایرانی قرار دهیم. ایران در این زمینه از سیاست ها و بسته های بسیار خوبی برخوردار است و این امر می تواند نقش مهمی در جذب سرمایه گذاران خارجی ایفا کند. آلمان از تکنولوژی خوبی در زمینه تولید و انتقال برق نیز برخوردار است که می تواند آن ها را در اختیار شرکای ایرانی قرار دهد.

401

وزارت نیرو برق نیروگاه آلمان ایران برنامه ششم توسعه

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۷۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ استاندار در نشست خبری با اصحاب با اشاره به موضوع نا ترازی انرژی و جلوگیری قطعی برق در فصل گرما گفت: در گذشته برخی از مسئولان کشور نگاه آینده‌محوری نداشتند و از برنامه‌ریزی‌های بلندمدت برای کشور غفلت شده و با توسعه ظرفیت‌های تولید انرژی در کشور مخالفت‌هایی صورت گرفته است.


سید رضا مرتضوی با اشاره به اینکه نیروگاه‌های متعددی در دست ساخت داریم افزود: برخی از آنها در سال گذشته به بهره‌برداری رسید و در زمینه تامین انرژی به سمت مثبت کردن تراز انرژی حرکت می‌کنیم.


وی گفت: در حال توسعه نیروگاه‌های گازی و سیکل ترکیبی هستیم و در مجموع برای تامین انرژی ظرفیت‌های خوبی برنامه‌ریزی شده است.


استاندار اصفهان افزود: شورای برنامه‌ریزی استان تلاش کرده تا در سند آمایش استان برنامه‌های مختلفی را انجام دهد، اما توسعه اقتصاد گردشگری و دانش‌بنیان دو راهبرد اساسی توسعه استان است و بر همین اساس مصر هستیم که سرمایه‌گذاری در استان براساس راهبرد‌های سند آمایش محقق شود.


مرتضوی با تاکید بر اینکه اولویت اول استان زمینه آب مصرفی، تأمین آب آشامیدنی مردم است، گفت: اصفهان دیگر نمی‌تواند بار مضاعفی از آلودگی هوا را تحمل کند و به همین دلیل مقابل گسترش بی‌رویه صنایع و ایجاد صنایع جدید نیز ایستادگی کرده‌ایم


وی تاکید کرد: این رویکرد باعث شده تا بار‌ها مورد هجمه قرار بگیریم، اما بر اصل تحقق سند آمایش استان تأکید داریم و تنها راه پیشرفت استان اصفهان را در اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد گردشگری متصور می‌شویم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • تجربیات تهران در حوزه شهری و فضای سبز به «واسط» عراق منتقل شود
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • ببینید | یورش پلیس آلمان به تجمع حامیان فلسطین در برلین
  • توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه ایران در جهت فعال شدن بند جریمه در صورت عدم اتصال کامل خط لوله صلح در پاکستان
  • تجارت ایران با کشور‌های آفریقایی دوبرابر می‌شود/ فردا ۸ اردیبهشت زمان افتتاح بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های ایران