Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاشان- ایرنا- مدیرعامل صندوق کار آفرینی امید از ارائه تسهیلات به همه متقاضیان واجد شرایط دریافت تسهیلات اشتغال در روستاهای بالای 25 خانوار تا پایان امسال خبر داد.

به گزارش ایرنا، ' اصغر نوراله زاده ' روز پنجشنبه در جمع مالکان واحدهای تولیدی و صنایع خُرد شهرستان های کاشان و آران و بیدگل با اشاره به اینکه مسئولان برای حل مشکلات روستاها اراده جدی دارند، گفت: دولت لایحه ای برای اختصاص 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیارد دلار از محل صندوق توسعه تقدیم مجلس شورای اسلامی کرده بود که آئین نامه اجرایی آن روز یکشنبه ابلاغ می شود.
وی با اشاره به اینکه طرح های گردشگری، صنایع دستی، معادن کوچک، گلابگیری و بومگردی از این محل قابل اجرا است، افزود: کسب و کارهای عمومی بیشتر مورد توجه صندوق کارآفرینی است و البته شرکت های دانش بنیان نوپای مرتبط با این کسب و کارها نیز می توانند برای تقویت خود از این فرصت استفاده کنند.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: صندوق توسعه ملی معادل ریالی آن مبلغ را ب‌صورت قرض‌الحسنه نزد بانک‌های کشاورزی، پست بانک، توسعه تعاون، صندوق کارآفرینی و صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی سپرده‌گذاری می‌ کند تا از محل این منابع، تسهیلات اشتغالزا در روستاها و شهرهای زیر 10 هزار نفر پرداخت شود.
وی عنوان کرد: بانک های عامل و صندوق‌ ها برای تسریع در پرداخت این تسهیلات بر اساس قانون باید تضمین هایی از جمله سند منازل مسکونی روستایی، سند زمین کشاورزی، سند واحدهای دامپروری و تجاری در روستاها و نواحی صنعتی و سفته دریافت کنند که ارائه آنها برای روستائیان و عشایر امکانپذیر باشد.
نوراله زاده در ادامه بیان کرد: بیشترین طرح های مشارکتی و غیرمشارکتی کشور در آران بیدگل و کاشان است به طوری که امسال 11 طرح به میزان 300 میلیارد ریال در روستاها این منطقه تصویب شده است.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید همچنین گفت: 30 میلیارد ریال تسهیلات حمایتی سال گذشته در کاشان پرداخت شد و امسال نیز نزدیک به 30 میلیارد ریال تسهیلات در زمینه تولید و ایجاد اشتغال به این منطقه اختصاص می یابد.
وی در ادامه افزود: کویر برخلاف تصور برخی محدودیت نیست، بلکه مزیت رقابتی این شهرستان است و همچنان که کاشان در گذشته پیشتاز بوده، در آینده نیز می تواند درآمدزایی خوبی از این محل داشته باشد؛ در این راستا اعتبارات سال آینده این منطقه در راستای توجه به حوزه گردشگری و کویر ساماندهی خواهد شد.
نوراله زاده، کاشان را بهترین الگوی موفقیت بخش خصوصی دانست و از ایجاد معاونت شمال استان اصفهان صندوق کارآفرینی امید در این شهرستان خبرداد و گفت: با ایجاد این معاونت بخشی از تصمیم ها در کاشان اتخاذ می شود و سطح اختیارات صندوق کارآفرینی امید در این شهرستان افزایش می یابد.
وی همچنین با اشاره به محدودیت های اعتباری دولت گفت: صندوق کارآفرینی امید فعالیت اقتصادی سود دهی ندارد و تنها بر منابع موجود متکی است که 80 درصد آن را هم به عنوان تسهیلات قرض الحسنه پرداخت می کند.
مدیرعامل صندوق کار آفرینی امید اضافه کرد: اهالی منطقه کاشان ظرفیت اقتصادی و گردش مالی قابل توجهی در کشور دارند که با مشارکت، هم افزایی و تجمیع منابع ارایه تسهیلات بیشتر ممکن خواهد شد.
شهرستان کاشان با وسعت هشت هزار و 500 هکتار و حدود بیش از 300 هزار نفر جمعیت در 220 کیلومتری شمال استان اصفهان قرار دارد.
خبرنگار: محمد ملا حمزه زاده ** 2093 / انتشاردهنده: اصغردواتگر

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۹۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: رویکرد اشتغال و توانمندسازی کمیته امداد مانعی در برابر تولید فقر است و در این باب باید نگاه درست و واقع بینانه داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، علیرضا حسین نژاد در نشست با منتخب مردم مشگین شهر در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ۴۴ هزار خانوار در اوج مناعت طبع و عزت شایسته تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل هستند که در این راستا تلاش می‌کنیم تا در بخشها و حوزه‌های مختلف در حد وسع و توان کمک حال و یاریگر این خانواده‌ها باشیم.

وی افزود: همه ساله بخشی از این مددجویان با تولید اشتغال و کار شایسته و دریافت تسهیلات بانکی از چرخه حمایت مستقیم خارج می‌شوند که در این راستا سال گذشته خودکفایی ۲۰۰۰ نفری مددجویان کمیته امداد استان را شاهد بودیم.

حسین نژاد بیان: کرد پرداخت تسهیلات بانکی برای مددجویان معرفی شده دارای طرح اشتغالزایی در قالب تبصره ۱۸ در حال پرداخت است که انتظار می‌رود بانک‌های عامل تا نیمه اول امسال به تمام تعهدات خود در حوزه پرداخت تسهیلات کم بهره همتی مضاعف داشته باشند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل بیان کرد: اشتغال تولید شده برای مددجویان کمیته امداد از جنس اشتغال مولد و پایدار است و با کمترین انحراف همه تسهیلات در مسیر اشتغال مددجویان پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: در کنار بحث اشتغال و توانمندسازی مددجویان ساخت مسکن با همت خیران و نهادهای حمایتی و انقلابی در حال انجام است تا هیچ مددجوی فاقد سرپناه در روستاها نداشته باشیم.

حسین نژاد از منتخب مردم مشگین شهر در مجلس به خاطر نگاه ویژه به رفع مشکلات و آسیب‌های مددجویان تحت حمایت کمیته امداد قدردانی کرد و گفت: امیدواریم مجلس دوازدهم مجلس حامی محرومان و نیازمندان بوده و با قوانین کارآمد به رفع فقر در کشور بیش از گذشته کمک کند.

کد خبر 748132

دیگر خبرها

  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت تسهیلات به ۵۳۴ طرح تولید و کارآفرینی خراسان جنوبی
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • ۹۸ درصد جمعیت روستاهای بوشهر از راه آسفالته بهره مند شدند
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان