Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز به نقل از پاکستان آبزرور، مهدی هنردوست، سفیر ایران در پاکستان گفت، اگر پاکستان موافقتنامه ای با ایران امضا کند، تهران آماده عرضه ۱۰۰ تا ۳۰۰۰ مگاوات برق به این کشور است. وی افزود، پروژه خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان می تواند مشکلات کمبود انرژی پاکستان را مرتفع سازد و با تامین برق ارزان قیمت، منافع زیادی عاید اقتصاد این کشور نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنردوست گفت، ایران میلیون ها دلار صرف کرده تا این خط لوله را به مرز پاکستان برساند، اما در سمت پاکستان هیچ پیشرفتی حاصل نشده است. وی که در اتاق بازرگانی و صنایع پاکستان در اسلام آباد سخن می گفت اظهار داشت، حجم مبادلات تجاری ایران و پاکستان در سال ۲۰۱۷ به ۱٫۲ میلیارد دلار افزایش یافته، اما این رقم منعکس کننده پتانسیل واقعی دو کشور نیست، سفیر ایران با بیان اینکه ایران میلیاردها دلار مبادلات تجاری با دیگر کشورهای منطقه دارد، از جامعه تجار پاکستانی خواست تا در به فعل رساندن پتانسیل کامل روابط تجاری با ایران جدی عمل کنند.

این دیپلمات ایرانی در خصوص کانال های بانکی بین دو کشور هم اظهار داشت، برخی بحث های فنی در این باره وجود دارد، اما اکنون توپ در زمین پاکستان است، زیرا ایران آماده انعقاد هرگونه ترتیبات اجرایی با پاکستان برای تسهیل کار بخش های خصوصی دو کشور در مبادلات بانکی است.

وی همچنین افزود، رئیس جمهوری اسلامی ایران در طی یک سال دو مرتبه به پاکستان سفر کرده که این نشان دهنده جدیت تهران برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی با پاکستان است. به گفته هنردوست زمان زیادی به هدر رفته و پاکستان اکنون باید تلاش های قوی ای برای توسعه همکاری های تجاری با ایران که به سود آینده هر دو کشور است انجام دهد. وی اطمینان داد که سفارتخانه تحت مدیریت وی تمام همکاری های لازم با تجار پاکستانی را جهت بررسی چشم انداز های تجاری ایران انجام خواهد داد.

در این نشست، شیخ امیر وحید، رئیس اتاق بازرگانی و صنایع اسلام آباد هم گفت، روابط تجاری ایران و پاکستان از یک الگوی غیر یکنواخت تبعیت کرده و هر دو کشور باید فعالیت بخش های خصوصی را در تلاش های توسعه تجارتشان تسهیل کنند. وی افزود، به رغم امضای موافقتنامه تجارت ترجیحی با پاکستان، ایران تعرفه های بالای وارداتی را حفظ کرده و بسیاری از کالاهای پاکستانی برای صادرات به ایران با تعرفه های ۹۰ تا ۲۰۰ درصدی مواجه هستند.

انتهای پیام/۱۷۸

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۸۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس جمهور در پاکستان گفت: با امضای تفاهم‌نامه‌ها و پیگیری توافقات، ارزش روابط تجاری و اقتصادی میان تهران ـ اسلام آباد به ۱۰ میلیارد دلار در سال می‌رسد.

گسترش همکاری تجاری و اقتصادی با سریلانکا نیز از دیگر دستاورد‌های این سفر بوده و ساخت سد بزرگ و چندمنظوره برق‌آبی در این کشور، نمونه‌ای از توانمندی در صادرات خدمات فنی ـ مهندسی ایران است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بانک تجارت اولین برات الکترونیک سپامی را صادر کرد
  • دستاوردهای سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا
  • مبادله تجاری ۱۱ میلیون دلاری گمرکات مازندران و پاکستان
  • سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی برای دشمنان و دوستان جمهوری اسلامی داشت/همکاری با کشورهای همسایه و مستقل گسترش می‌یابد/ ایران ظرفیت‌های بسیار خوبی برای صدور خدمات فنی-مهندسی دارد
  • ایران ظرفیت‌های خوبی برای صدور خدمات فنی-مهندسی دارد
  • ایران ظرفیت‌های بسیار خوبی برای صدور خدمات فنی-مهندسی دارد
  • رئیسی: ایران کشوری پیشرفته و فناور است/ برای صدور خدمات فنی و مهندسی به سریلانکا آماده‌ایم
  • ۱۹ هزار تن کالا از پاکستان به استان خراسان رضوی وارد شد
  • ۱۰۰ هزار تن کالا از خراسان رضوی به پاکستان صادر شد
  • هدفگذاری تهران_اسلام آباد برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری