Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، آیت الله سید احمد علم الهدی در خطبه های نماز جمعه مشهد که در حرم مطهررضوی برگزار شد اظهار کرد: جریان انسجام شیعه به عنوان یک اصل اصیل سیاست امام حسن(ع) بعد از عاشورا ادامه داشت و امروز هم به عنوان یک مسئله اساسی در مقابل دشمنی ها ضرورت دارد که یک نماد آن راهپیمایی اربعین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود:راهپیمایی اربعین ابزار تشکیلات سازی جهانی شیعه به صورت طبیعی است و رهبر معظم انقلاب تاکید کردند پیاده روی اربعین باید توسعه پیدا کند.

علم الهدی تصریح کرد: اینکه ۲۰ میلیون زائر به طرف کربلا حرکت می کنند جریان تشکیلات سازی شیعه است که موسس آن امام حسن (ع) هستند و شیعیان تمام دنیا یکدیگر را در این مسیر می بینند.

عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: اربعین جریان جهانی برای شیعه در مقابل دشمن مستکبری است که اساس شیعه را هدف گرفته است و ما در این حرکت در ایران و عراق با دو جریان رو به رو هستیم.
وی گفت: یک جریان کسانی هستند که به این راهپیمایی کمک می کنند و ایستگاه های پذیرایی و اسکان را برای زائران فراهم می کنند و در طرف مقابل عده ای «متوکل» امروز شده اند.

امام جمعه مشهد بیان کرد: چرا باید از کسی که می خواهد پای پیاده به اربعین برود ۴۰ دلار پول بگیرند و عوارض فرودگاهی را افزایش دهند به بهانه اینکه عده زیادی می خواهند به اربعین بروند؟
علم الهدی اظهارکرد: مسئولان سیاست خارجی باید این موضوع را به دولت عراق بگویند وقتی جوانان ما برای دفاع از سرزمین اهل بیت(ع) جان خود را از دست می دهند اینگونه رفتار با زائران امام حسین (ع) صحیح نیست.

عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: در ایران نیز عده ای اربعین امام حسین (ع) را وسیله کاسبی قرار دادند شرکت بیمه چند میلیارد از مردم می گیرد نه تنها برای امسال بلکه برای سال آینده نیز اخذ می شود.

وی تاکید کرد: حتی از مردم دلار نمی گیرند و پول ایرانی می گیرند آن هم بیشتر و چرا هزینه کارگزاری به میزان ۱۷ هزار تومان گرفته می شود و کرایه اتوبوس هم دو برابر می شود و هواپیمایی نیز می گوید چون فرودگاه نجف عوارض را گران کرده باید مردم چند برابر بلیت را گران بخرند.

علم الهدی تاکید کرد: این برخوردها دقیقا همان برخورد های متوکل عباسی است که دست مردم را قطع می کرد تا به زیارت امام حسین (ع) بروند و اینگونه برخورد ها صحیح نیست و مسئولان ستاد اربعین نباید با بینش اقتصادی به راهپیمایی اربعین نگاه کنند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: این مایع مصیبت است که اینگونه با زائران امام حسین (ع) رفتار می شود در حالی که اربعین عامل وحدت شیعیان و نمایش قدرت ماست.

 

مهر

506

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۸۰۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی اکبر حسینی محراب در نشست ستاد اربعین حسینی خوزستان که امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل سرسرای استانداری برگزار شد، گفت: مدیران استان باید چندبرابر برنامه‌ها و طرح‌های خود برای موضوع اربعین و آماده‌سازی خوزستان به منظور استقبال از زائران اربعین حسینی وقت و انرژی بگذارند.   وی بر پیش‌بینی و استفاده از امکانات برای ارائه خدمات به زائران در استان به بهترین شکل تاکید کرد و افزود: مسئولان کمیته‌های اربعین حسینی باید طرح‌های هر بخش مربوط به خود را حل کنند.   حسینی محراب با تاکید بر دستگاه‌های استان خوزستان برای استفاده از همه امکانات و تجهیزات خود برای فراهم‌سازی شرایط استقبال از زائران حسینی، ادامه داد: در حال حاضر اولویت استان بحث آماده‌سازی مسیر اربعین حسینی و طرف دیگر آماده‌سازی مرز‌ها برای برگزاری مراسم با شکوه اربعین حسینی کشور عراق است.   استاندار خوزستان اضافه کرد: علاوه بر آماده سازی مکان‌های اسکان زائران حسینی در ورودی‌های استان، باید از فضای مدارس، مساجد و یا مواکب در این ایام استفاده شود.   وی موکب‌داران را گرداننده اصلی اربعین حسینی دانست و گفت: مسئولان وظیفه ایجاد زیرساخت برای مواکب را دارند.   ولی الله حیاتی، معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان در ادامه این نشست گفت: در مراسم اربعین حسینی پارسال به همه صنایع و دستگاه‌های استان ابلاغ شد که ناوگان حمل و نقل خود را برای جابه جایی زائران استفاده کنند و برای امسال نیز باید این دستور صادر شود.   وی افزود: روسای کمیته‌های اربعین حسینی برنامه‌ها و طرح‌های مربوط به حوزه کاری خود را زمان‌بندی کنند تا بر اساس زمان باقی مانده اقدامات لازم انجام شود.   حیاتی ادامه داد: همه طرح‌های مربوط به آیین پیاده‌روی اربعین حسینی باید تا یکم مرداد امسال به پایان برسد.   خوزستان از جمله استان‌های کشور است که در ۱۳ سال اخیر میزبان و مسیر تردد زائران حسینی در ایام اربعین بوده است.

دیگر خبرها

  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • توسعه پارکینگ اربعین در شلمچه
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳