Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی اعلام کرد: ستاد اربعین مسئول تعیین قیمت و نرخ خدمات به زائران اربعین نیست و از نظر قانونی هم نمی‌تواند این کار را انجام دهد، اما تلاش لازم را کرده‌ایم که در این ایام هزینه‌ها کاهش پیدا کند.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ حسین ذوالفقاری درباره برنامه‌های ستاد اربعین، زیرساختها و امنیت مرزها و تعیین نرخ خدمات به زائران اظهار کرد: ستاد اربعین مسئول تعیین قیمت و نرخ خدمات به زائران اربعین نیست و از نظر قانونی هم نمی‌تواند این کار را انجام دهد اما تلاش کرده است که در این ایام هزینه‌ها کاهش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر یک از دستگاهها غیر از ایام اربعین نرخهای مصوبی برای ارائه خدمات خود دارند و ما نیز تلاش کردیم تا این نرخها در زمان اربعین کاهش پیدا کند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی ادامه داد: به عنوان مثال هلال احمر که دستگاه غیر دولتی است در طول سال برای درمان سرپایی کسانی که به عراق سفر می‌کنند، 16هزار تومان دریافت می‌کند که بر اساس توافق در اربعین این مبلغ به 5 هزار تومان کاهش پیدا کرده است.

ذوالفقاری گفت: در حوزه بیمه هم در غیر اربعین با کمتر از خدماتی که در اربعین ارایه می شود ، مبلغ 22 هزار تومان از زایران اخذ می‌شود که این رقم در اربعین به 16 هزار تومان کاهش داده شده است.

وی افزود: در حوزه دریافت وجه توسط شرکتهای کارگزاری نرخی که از قبل توسط سازمان حج و زیارت و دستگاههای مربوط تعیین شده 10 هزار و نهصد تومان بود که از آنها درخواست کردیم تا در صورت امکان این نرخ را کاهش دهند که اکنون 5 هزار تومان شده است.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی در ادامه به موضوع حمل و نقل زائران در اربعین اشاره کرد و گفت: در این بخش نرخ مصوبی براساس ضوابط برای نرخ گذاری وجود دارد و کرایه یکسر خالی از مسافران دریافت می‌شود که این قانون و مقررات مربوط به خودشان است.

ذوالفقاری افزود: از مسئولان و سازمان حمل و نقل پایانه‌ها خواستیم که در مورد نرخها بازبینی و اقدام تخصصی کنند و تا جایی که مقدور است نرخ رسمی را مثل همه دستگاههای کاهش دهند.

وی ادامه داد: مسوولان حمل و نقل به ما قول دادند تا آنجایی که مقدور است و بتوانند برای رانندگان انگیزه ایجاد کنند این کار را انجام خواهند داد چرا که در این مدت ما 80 درصد از ناوگان حمل و نقل بین شهری به سمت مرزها روانه می‌شوند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی ادامه داد: اگر در بخش حمل و نقل اجحاف یا مشکلاتی بود مردم از طریق تعزیرات پیگیری و اقدام کنند.

ذوالفقاری یادآور شد: همه کارهایی که ستاد اربعین انجام می‌دهد تلاشی برای کاهش هزینه‌ها از نرخ های مصوبه قانونی است.

وی گفت: در حوزه زیرساختها هم کارهای خوبی نسبت به سال گذشته انجام شده است و امسال از وضعیت مناسب تری برخوردار است و همکاری مردم نیز افزایش یافته و مدیریت سفر بهتر شده است و به نظر می آید که نسبت به سال گذشته شاهد ازدحام جمعیت در مرزها نباشیم.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی افزود: در حوزه کمیته اسکان و تغذیه آخرین وضیعت بررسی شده است و هم در داخل خاک عراق و هم در مرزهای ایران همه دستگاهها و استانهایی که مسوولیت این کارها را پذیرفتند، حضور داشته و کارشان را شروع کرده اند.

ذوالفقاری در مورد صدور ویزا برای زائران اربعین هم گفت: سال گذشته به صورت مانیفستی ویزا صادر شد که مشکلاتی برای مردم در مرزها ایجاد کرد چرا که تعدادی از افراد می‌رفتند و تعدادی جا می‌ماندند که بر اساس توافق با دولت عراق امسال ویزا به صورت انفرادی صادر می‌شود.

وی افزود: نگرانی که امسال در جلسات مطرح شد این بود که صدور ویزا برای تک تک افراد از سوی دفاتر مستقر در ایران از سوی سفارت عراق تاخیر داشته باشد که تصمیم گرفته شد تا کمیسیون کنسولی به فوریت تشکیل جلسه دهد و راهکارهای سرعت بخشیدن به صدور ویزا را بررسی کند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی درباره تبدیل ارز به ریال و حذف دلار هم گفت: با سفارت عراق در مورد تبدیل ارز به ریال پیگیریهای شد که خوشبختانه اعلام کردند که مورد توافق قرار گرفته است و آنچه که امروز قطعی و مکتوب از طرف دولت عراق اعلام شد این بود که دلار حذف شده است.

ذوالفقاری درباره مرز خسروی و امنیت آن هم گفت : تمرکز ویژه‌ای روی مرز خسروی هم برای حمل و نقل و هم زیرساختهایی که باید در آنجا انجام بگیرد، صورت گرفته و اعتبارات لازم به‌زودی در اختیارشان قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به این که دولت عراق امنیت زائران را در آن مسیر پذیرفته و روز گذشته استاندار منطقه دیاله با استاندار ما در این خصوص دیدار و همه اقداماتی که قرار است صورت بگیرد جز به جز بررسی شده است، ادامه داد: آنها اعلام کردند که در مرز خسروی احتمال دارد خودروهای عراقی برای انتقال زائرین کافی نباشد که پیش بینی لازم انجام شد تا تعدادی خودرو در آنجا مستقر شده که در صورت نیاز با هماهنگی طرف عراقی زائران را از نقطه صفر مرزی منتقل کند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی یادآور شد: صحبتهایی نیز برای انتقال زائران با اتوبوسهای بین شهری از مرز خسروی به منطقه مورد نظر در داخل عراق صورت گرفته تا زائران در مرز پیاده نشده و وسیله نقلیه عوض نشود.

ذوالفقاری ادامه داد: در مورد امنیت مرز خسروی هم دولت عراق کاملا مسئولیت امنیت در این مسیر را پذیرفته و اعلام کرده است که نیروهای زیادی برای امنیت این مسیر در نظر گرفته شده است که کاملا مراقبت اوضاع هستند تا زائران در امنیت کامل رفت و آمد کنند.

وی در مورد سفر اتباع افغانی مقیم ایران به مراسم اربعین هم گفت: ما برای حل مشکل آنها اقدام کردیم و به طور طبیعی اگر بخواهند از مرز عبور کنند باید مدارک و اسناد رسمی داشته باشند و سفارت عراق به آنها ویزا بدهد؛ بنابر این در سفر اخیری که به عراق داشتم در آنجا توافق شد که براساس دفترچه اقامتی که ما در داخل ایران برای آنها صادر می کنیم سفارت عراق در ایران به آنها ویزا بدهد که این کار در حال انجام است.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تصریح کرد: حتی برای عراقیهای مقیم ایران هم که اسناد مسافرتی رسمی ندارند مشکل آنها را هم به همین شکل حل کردیم.

ذوالفقاری به اجرای طرح ناجا برای جلوگیری از ورود زائران غیرقانونی به عراق اشاره کرد و گفت: اگر زائران بدون ویزا از مرز عبور کنند قطعا دولت عراق مرز را می‌بندد و ما با مشکل مواجه می شویم.

وی در ادامه گفت: زائران اربعین به شایعات توجه نکنند و از مسئولان کمیته‌های ستاد اربعین می‌خواهیم که با اطلاع‌ رسانی دقیق و شفاف جلوی این گونه شایعات گرفته شود چرا که شایعات مطرح شده شاید به خاطر عدم شفافیت در اطلاع‌ رسانی باشد.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: کمیته فرهنگی ستاد مرکزی باید حضور فعال و بیشتری در رسانه‌ها داشته باشد.

ذوالفقاری در پایان اظهار کرد: در ایام اربعین، جلسه ستاد مرکزی اربعین حسینی برای هماهنگی بیشتر هر روز تشکیل می‌شود.

انتهای پیام/

R1365/P1010110/S2,23/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۵۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تن «سنگلج» می‌لرزد!+ تازه‌ترین توضیحات مدیر تئاتر

مدیر کل هنرهای نمایشی با تشریح پیگیری‌هایی که در زمینه ساخت و ساز ساختمان مجاور تماشاخانه سنگلج صورت گرفته، تاکید کرد که هر ساخت و سازی در مجاورت این بنا باید با مجوز وزارت ارشاد و میراث فرهنگی صورت بگیرد.

به گزارش ایسنا، در چند روز اخیر، ساخت و ساز ساختمان مجاور تماشاخانه «سنگلج» که در تملک شهرداری تهران است و از دوره مدیریت محمد باقر قالیباف بحث واگذاری آن به این تماشاخانه مطرح بوده، خبرساز شده است. بعد از ابراز نگرانی پریس مقتدی، مدیر این تماشاخانه درباره آسیب زدن به این بنای قدیمی، مشاهده خبرنگار ایسنا هم حاکی از آن است که به هنگام ساخت و ساز ساختمان مجاور، بنای تماشاخانه سنگلج دچار لرزش می‌شود و از آنجاکه این تماشاخانه روی قنات قرار گرفته و پیش‌تر هم فرونشست داشته، این ساخت و ساز نگرانی جامعه هنری را در پی دارد که مبادا فاجعه‌ای انسانی در پیش باشد. از سوی دیگر از آنجاکه تماشاخانه «سنگلج» در فهرست آثار ملی ثبت شده است، هر گونه ساخت و سازی در مجاورت آن باید با هماهنگی وزارت میراث فرهنگی باشد.

در همین زمینه کاظم نظری، مدیر کل هنرهای نمایشی درباره آخرین وضعیت ساخت و ساز ساختمان مجاور «سنگلج» به ایسنا گفت: از دفتر طرح‌های عمرانی پیگیر این مساله هستیم و کارشناسان این دفتر از ساختمان بازدید کرده‌اند. در حال حاضر چال‌برداری انجام نشده و فعلا ساخت و ساز در مرحله هم‌سطح زمین است ولی اگر  بخواهند چال‌برداری کنند، باید از وزارت ارشاد و میراث فرهنگی مجوز بگیرند.

او ادامه داد: فعلا نامه‌نگاری‌های لازم با میراث فرهنگی و دفتر حقوقی وزارت ارشاد انجام شده و اگر قرار باشد ساخت و ساز ساختمان مجاور تماشاخانه سنگلج گسترش پیدا کند یا دخل و تصرفی در آن صورت بگیرد، قطعا باید با هماهنگی وزارت ارشاد و میراث فرهنگی باشد.

نظری اضافه کرد: فعلا دفترهای اداری مالی، حقوقی و طرح‌های عمرانی با میراث فرهنگی در تعامل و تماس هستند. ما هم نامه‌نگاری‌های لازم را با میراث فرهنگی انجام داده‌ایم ولی کارشناسی که مسئول رسیدگی به این موضوع (خانه‌های ثبت شده در فهرست آثار ملی) است، فعلا در ماموریت به سر می‌برد و قرار است هفته آینده این موضوع با پیگیری ایشان دنبال شود.

او در پاسخ به اینکه با توجه به تخریبی که صورت گرفته، به نظر می‌رسد ساخت و ساز ادامه داشته باشد و متوقف نشود، توضیح داد: قطعا اگر قرار باشد ساخت و ساز ادامه پیدا کند، باید مسائل امنیتی و پروتکل‌های اماکن ثبت شده در فهرست آثار ملی را رعایت کنند. ما تا پیش از عید پیگیر بودیم که ساختمان مجاور تماشاخانه سنگلج به این تماشاخانه واگذار شود همچنانکه خیلی از بزرگان هنر کشورمان هم پیگیر این قضیه بودند ولی متاسفانه با رفتن آقای قالیباف از شهرداری، این موضوع مسکوت ماند.

مدیر کل هنرهای نمایشی با تاکید بر ضرورت گسترش نمایش‌های ایرانی یادآوری کرد: اگر قرار به راه‌اندازی بنیاد تئاتر ملی باشد، نیازمند فضایی برای تولید هنر و انجام کارهای پژوهشی هستیم و با این تصور که شهرداری ساختمان مجاور سنگلج را در اختیار ما قرار می‌دهد، منتظر اجرایی شدن این وعده بودیم که مساله ساخت و ساز پیش آمد.

او در پاسخ به اینکه طبق مشاهده ایسنا، بر اثر این ساخت و ساز، تماشاخانه سنگلج دچار لرزش می‌شود، گفت: امیدواریم این ساختمان‌ساز  به فاجعه انسانی منتهی نشود. به هر حال ما هم این نگرانی‌ها را داریم و پیگیر حل این وضعیت هستیم. اما فعلا شرایط به گونه‌ای نبوده که اجرای نمایش را متوقف کنیم.

نظری در ادامه درباره آخرین وضعیت ساخت و ساز اداره تئاتر نیز گفت: مجوز اداره تئاتر را از شورای عمرانی گرفته‌ایم و مشغول برآورد هزینه‌ها هستیم تا کار شروع شود. آقای وزیر هم دستور لازم را صادر کرده‌اند . قرار است تا هفته آینده برآورد هزینه  نقشه ساختمان از سوی دفتر طرح‌های عمرانی وزارت ارشاد ارایه شود. اگر بتوانیم مجوز یک بنای 5، 6 طبقه را بگیریم، مهمانسرایی هم برای هنرمندان تئاتر استان‌ها خواهیم ساخت تا دیگر نیازی به اقامت در هتل نداشته باشند. ضمن اینکه امیدوارم بتوانیم دفترهایی برای کارگردانان تئاتر تهران در یکی از طبقات اداره تئاتر بنا کنیم.   

لازم به یادآوری است که تماشاخانه سنگلج با نام پیشین 25 شهریور، نیمه اول دهه ۴۰ در محله‌ قدیمی سنگلج راه‌اندازی شد که محل کار و فعالیت بزرگانی چون عزت‌الله انتظامی، داود رشیدی،جمشید مشایخی، محمد علی کشاورز، علی نصیریان، جعفر والی، رکن‌الدین خسروی، بهرام بیضایی، اکبر رادی، غلامحسین ساعدی، عباس جوانمرد، خلیل موحد دیلمقانی، محمود دولت آبادی، بیژن مفید و ... بوده است. این تماشاخانه به عنوان تالاری ویژه اجرای نمایش‌نامه‌های ایرانی تعریف شد و هرچند در بخشی از تاریخ فعالیت خود، میزبان اجرای نمایشنامه‌های خارجی هم بوده ولی همچنان به عنوان نماد تئاتر ملی کشورمان به شمار می‌رود. تالاری که به گفته علی نصیریان، خشت خشت آن پر از برای بزرگان تئاتر کشورمان پر از خاطره است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود
  • جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور
  • پیش بینی رئیس اتاق ایران و عراق از قیمت دلار
  • طرح‌های اجرا شده در حوزه عفاف و حجاب در چارچوب قانون است
  • میزبانی زائران اربعین مدال افتخار مردم ایلام است
  • تن «سنگلج» می‌لرزد! + تازه‌ترین توضیحات مدیر تئاتر
  • تن «سنگلج» می‌لرزد!+ تازه‌ترین توضیحات مدیر تئاتر