Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسالت رسانه در مدیریت بحران آب در حاشیه  نهمین نمایشگاه مطبوعات آذربایجان شرقی از سوی خانه مطبوعات استان برگزار شد.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، معاون بهره‌‌برداری شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی با تاکید بر این‌که همه‌ی مردم باید بحران آب را باور کنند، افزود: در حوزه‌ی تامین آب و به ویژه آب شرب با مشکل مواجه هستیم و در این راستا رسانه‌ها و آموزش و پرورش باید برای الگوسازی مصرف درست آب تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسین اخگری در خصوص رابطه‌ی افزایش تعرفه مصرف آب و صرفه‌حویی در آن، بیان کرد: آب در گذشته ارزش اقتصادی چندانی نداشته و مردم توجه زیادی به مصرف درست آن نداشتند اما با بالا رفتن تعرفه‌ها، مردم مجبور می‌شوند که مصرف را به اجبار کم کنند.
وی افزود: البته به طور کلی با افزایش میزان مصرف آب، قیمت‌ها با نرخ بالاتری محاسبه می‌شود و با این حال نمی‌توان از این طریق مصرف را کنترل کرد.
وی تاکید کرد: قانون توزیع عادلانه آب از جمله قوی‌ترین قانون‌ها در کشور است، ولی متاسفانه به شیوه‌ی درست اجرا نمی‌شود.
اخگری در بخشی از سخنان خود از انتقال 150میلیون متر مکعب آب تصفیه شده به دریاچه‌ی ارومیه در سال 98 خبر داد و گفت: این امر بعد از عاری سازی فاضلاب از آلودگی محقق می‌شود.
مدیر روابط عمومی با تاکید بر این‌که میانگین جهانی بارش سالانه 750 میلی‌متر است، ادامه داد: میانگین بارش سالانه در ایران 250 میلی‌متر است که که حدود یک سوم میزان بارش جهانی است و در سال جاری نیز این میزان به 244 میلی‌متر رسیده است و از طرفی جمعیت نیز افزایش می‌یابد.
محمد باقرزاده ادامه داد: در حال حاضر میانگین مصرف جهانی آب برای هر نفر در یک شبانه روز، 110 لیتر اعلام شده و در ایران  هر نفر در شبانه روز 190 تا 200 لیتر است البته تلاش می‌کنیم که با الگوسازی و کنترل مصرف آب این میزان را به 150 لیتر در روز کاهش دهیم.
وی با تاکید بر این‌که در صورت باز بودن شیر آب در هر دقیقه 10 لیتر آب به هدر می‌رود، افزود: با این بحران آب در ایران، آب از عمق 200 کیلومتری تامین می‌شود.
وی فلاش تانک‌ها را قاتلان آب دانست و افزود: فلاش تانک‌های قدیمی، 15 الی 20 لیتر آب را در خود ذخیره می‌کنند و در هر بار استفاده از فلاش تانک مقدار زیادی آب به هدر می‌رود؛ در حالیکه با نصب فلاش تانک‌های سه و شش متری دو مرحله‌ای تا حدودی می‌توان این پرت آب را کاهش داد.
باقرزاده از توزیع لوازم کاهنده‌ی مصرف آب از سوی شرکت آب و فاضلاب استان خبر داد و افزود: این بسته‌ها شامل یک سردوش و چهار پرلاتور یا سرشیر با هزینه‌ی 50 هزار تومان است که به طور میانگین 30 درصد از مصرف آب را کم می‌کند و این لوازم از دفتر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب تبریز و مناطق مربوطه آب می‌توان تهیه کرد.
وی در بخشی از سخنان خود از برگزاری جشنواره "نخستین واژه" با همکاری شرکت آب و فاضلاب استان و اداره کل آموزش و پرورش استان خبر داد و افزود: برای شش هزار دانش آموز مقطع ابتدایی و 500 تن از معلمان و اعضای فعال در این حوزه، این جشنواره در سه قسمت زنگ مدیریت مصرف آب، آموزش معلمان و مربیان و نیز آموزش اولیا و والدین در آبان و آذرماه سال جاری برگزار می‌شود. 
مجری طرح احداث مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز نیز در این نشست یاد آور شد: تصفیه‌خانه اول برای 600 هزار نفر ظرفیت دارد و با افتتاح تصفیه خانه دوم نزدیک به یک میلیون نفر به این ظرفیت اضافه می‌شود ولی با این حال این مقدار برای جمعیت تبریز پاسخگو نیست.


انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۸۳۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۲۰ دقیقه بازی تتریس می تواند از ابتلا به اختلال اضطراب پس از حادثه جلوگیری کند

یک مطالعه نشان داده که انجام بازی تتریس پس از تجربه یک رویداد آسیب‌زا و تروماتیک می تواند به کاهش خطر ابتلا به اختلال اضطراب پس از حادثه یا PTSD کمک کند.

به گزارش روزیاتو، این بازی ویدیویی محبوب به کاهش احتمال بروز فلاش‌بک و یادآوری های ناشی از اختلال اضطراب پس از حادثه بعد از تجربه یک رویداد آسیب‌زا کمک می کند.

به گفته محققان، این بازی ممکن است به جلوگیری از یادآوری خاطراتی از مناظر و صداهایی که فرد در آن زمان شاهد آن ها بوده، کمک کند.

تحقیقات دیگری نشان داده که انجام این بازی تنها به مدت ۲۰ دقیقه می‌تواند منجر به ایجاد تغییرات در مادرانی شود که تا هفت سال مشکلات مربوط به زایمان داشته‌اند.

دکتر کاترین دیپروز از دانشگاه آکسفورد که روی اولین پژوهش کار می کرد، گفته است:

ما می دانیم که یک دوره حداکثر شش ساعته وجود دارد که در آن می توان انواع خاصی از خاطرات که در ذهن انسان ثبت می شوند را تحت تاثیر قرار داد.

ما نشان داده‌ایم که انجام بازی «تتریس» توسط داوطلبان سالم در این پنجره زمانی می‌تواند خاطرات فلاش‌بک را بدون از بین بردن توانایی درک رویداد کاهش دهد.

PTSD یک اختلال اضطرابی است که بر اثر تجربه رویدادهای بسیار استرس‌زا، ترسناک یا ناراحت‌کننده ایجاد شده و می تواند منجر به کابوس، یادآوری مکرر خاطرات حادثه و احساس انزوا شود.

علل بروز PTSD می تواند از تصادفات جاده ای جدی گرفته تا حملات خشونت‌آمیز، مشکلات سلامتی یا مسائل مربوط به زایمان متغیر باشد.

راهکارهای درمانی اختلال اضطراب پس از حادثه شامل درمان‌های گفتاری، مانند درمان شناختی رفتاری و مصرف داروهای ضد افسردگی مانند پاروکستین یا سرترالین هستند.

اولین مطالعه که در مجله PLOS One منتشر شده، به بررسی این موضوع پرداخته که بازی تتریس (یکی از محبوب ترین بازی‌های ویدیویی در تمام دوران) چه تاثیری بر احتمال ابتلا به این اختلال دارد.

محققان فیلمی را به ۴۰ داوطلب سالم نشان دادند که شامل تصاویر آسیب‌زا و ناراحت‌کننده از جمله تبلیغاتی بود که خطرات رانندگی در حالت مستی را برجسته می کرد.

پس از ۳۰ دقیقه انتظار، ۲۰ نفر از داوطلبان به مدت ۱۰ دقیقه تتریس بازی کردند؛ در حالی که نیم دیگری از شرکت‌کنندگان هیچ کاری انجام ندادند.

آنهایی که این بازی را انجام داده بودند، در هفته بعد به طور قابل توجهی فلاش‌بک‌های کمتری به فیلم را تجربه کردند.

دکتر امیلی هولمز از دانشگاه آکسفورد گفته است:

ما می‌خواستیم راهی برای کاهش فلاش‌بک‌ها و یادآوری خاطرات منفی ناشی از تروما پیدا کنیم.

تتریس ممکن است با رقابت بر سر منابع مغز برای اطلاعات حسی اثربخش باشد.

ما معتقدیم که این بازی به ‌طور خاص با روشی که خاطرات حسی در دوره پس از تروما ایجاد می‌شوند تداخل دارد و به همین خاطر تعداد فلاش‌بک‌هایی که پس از آن تجربه می‌شوند را کاهش می‌دهد.

مطالعه دوم که در مجله اختلالات عاطفی منتشر شده، به این موضوع پرداخته که چگونه می‌توان از این بازی برای درمان مادران سال‌ها پس از زایمان تروماتیک و آسیب‌زا استفاده کرد.

محققان علائم PTSD را در ۱۸ زن مبتلا به این بیماری بین ۷ ماه تا ۶.۹ سال پس از تولد ردیابی کردند.

به این زنان «نشانه های یادآوری» مانند بازگشت به بخش زایمان داده شده و از آنها خواسته شد ۱۵ روز بعد تتریس بازی کنند.

محققان علائم PTSD آنها را در تمام طول مدت اندازه‌گیری کردند و دریافتند که پس از درخواست از آنها برای انجام بازی، این علائم حدوداً نصف شده‌اند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • انجام ۲۰ دقیقه بازی تتریس می تواند از ابتلا به اختلال اضطراب پس از حادثه جلوگیری کند
  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند
  • ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • ۱۸ هزار میلیارد برای اصلاح مسیل و شبکه فاضلاب ایلام اختصاص یافته است
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • معرفی برگزیدگان جشنواره آب و رسانه در سمنان