Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورا دوره جدید شورای اسلامی شهر اصفهان توجه به ظرفیت های زنان و جوانان را در دستور کار قرار داده و به عنوان تسهیل گر فرهنگی وارد میدان شده است.

به گزارش ایمنا، توجه به ظرفیت های جوانان و زنان در راستای فعالیت های اجتماعی و فرهنگی شهر، یکی از مطالبات اصلی شهروندان در طی سالهای اخیر است که پیش از این مورد غفلت قرار گرفته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به این ظرفیت ها، مدیریت شهری جدید تصمیم دارد تا تحولات عظیمی را در این عرصه بر طبق وعده های انتخاباتی خود به وجود آورده و بسترساز رشد و بالندگی شهر باشد برهمین اساس با فریده روشن، رییس کمیسیون فرهنگی اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر به گفتگو نشستیم:

باتوجه به اینکه شما به عنوان یک بانوی موفق به شورای شهر راه یافتید به نظرتان چگونه می توان نیازهای بانوان را در شهر برطرف کرد؟

اگر منظور شما از نیازهای بانوان، نیازهای فرهنگی- اجتماعی انهاست، مهمترین وظیفه ما فراهم کردن بستر مناسب برای مشارکت بیشتر آنهاست. نیازی نیست در این زمینه ما و یا هر نهاد دولتی نقش تصدی گر داشته باشد بلکه لازم است در نقش تسهیل گر و فراهم کردن بستر لازم برای آنها اقدام کنیم. ما زنان توانمند بسیاری داریم که در صورت تامین شدن بستر مناسب می توانند شایستگی های خود را در عرصه های مختلف نشان دهند.

ساختار ابلاغی جدید شهرداری چه تحولاتی را در عرصه های اجتماعی و فرهنگی شهر به وجود خواهد آورد؟

ساختار چارت جدید تغییراتی را به ویژه در زمینه پژوهش، فرهنگ، اجتماع و ورزش بوجود آورده است. عمده ترین هدف چارت جدید برون سپاری و چابک سازی نهاد شهرداری است.

آیا وقت آن نرسیده که مدیریت شهری دست از تصدی گری امور فرهنگی برداشته و به سوی تسهیل گری حرکت کند؟

 همانطور که گفته شد چارت جدید در همین راستاست.

چشم انداز فرهنگی و اجتماعی مدیریت شهری در دوره جدید شورای اسلامی شهر اصفهان چیست؟

مهمترین چشم انداز شورا تهیه یک سند مدون توسعه فرهنگی – اجتماعی برای شهر است. این سند در حکم قطب نمای فرهنگی و نقشه راه است.

برای افزایش سرانه ورزشی در مناطق چه برنامه ای دارید؟

شاید حضور پر رنگ تر بخش خصوصی بتواند نقش مهمی در توسعه سرانه ورزشی داشته باشد.

باتوجه به اینکه اصفهان به عنوان شهردوستدار کودک انتخاب شده چه راهکارهایی برای ارتقاء جایگاه کودک در شهر در نظر گرفته شده است؟

شاید در میان اقشار و گروههای مختلف شهروندان کودکان کمتر از هر کسی دیده شده اند. شهر دوستدار کودک شهری است که با توجه به نیازهای کودکان و پرورش استعدادهای آنها پروژه های خود را پیش می برد. در هر برنامه و پروژه ای که صورت میگیرد باید کودکان و نیازهای آنها لحاظ شود. تامین امنیت و آزادی کودکان و بالندگی آنها مهمترین هدف شهر دوستدار کودک است.

حضور بانوان و جوانان در عرصه های مختلف  مدیریت شهری به عنوان یک مطالبه عمومی تا چه حد محقق خواهد شد؟

مهمترین هدف و شعار ما در این دور از انتخابات که با استقبال زیادی از سوی مردم مواجه شد تاکید بر زنان و جوانان بود. ما پس از انتخابات هم بیشترین تاکید را بر آنها داشته ایم و درصدد هستیم بیش از هر زمان دیگری از این دو قشر مهم جامعه بیشترین استفاده در مدیریت شهری صورت گیرد. پرورش مدیران جوان و زن برای آینده شهر اهمیت زیادی دارد و این موضوع را بارها من به مسئولان شهر به ویژه شهردار گوشزد کرده ام و امیدوارم تا حد امکان از ظرفیت موجود زنان و جوانان بهره لازم صورت گیرد.

از ظرفیت خواهرخوانده های شهر اصفهان در راستای تحقق مطالبات فرهنگی اجتماعی چگونه می توان بهره برد؟

تعامل با شهرهای دیگر در سطح بین المللی در راستای دیپلماسی شهری دغدغه دیگریست که به طور قطع جزء اولویت مدیریت شهری جدید است. الگوبرداری از نحوه حل مسائل شهری، تبادلات فرهنگی و توریستی با این شهرها از جمله اهدافی است که در این دیپلماسی شهری مورد توجه است.

حرف آخر؟

در کنار توجه به کودکان، زنان و جوانان شهرمان تلاش ما این است که توجه ویژه ای هم به اصحاب رسانه برای حرفه ای تر شدن و مستقل تر شدن آنها داریم. امیدواریم که در این مهم نیز سربلند باشیم.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۸۹۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس

ایسنا/مازندران رئیس شورای شهر چالوس با اشاره به توجه مدیریت شهری به توسعه همه جانبه بخصوص توسعه زیرساختی در شهر، گفت: کارهای زیرساختی، مدیریت قوی و اتاق فکر قوی دغدغه اصلی مدیریت شهری چالوس است.

آرش رضوی امروز، ۸ اردیبهشت در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به برنامه‌های کوتاه، میان و بلندمدت مدیریت  شهری در جهت توسعه در چالوس اظهار کرد: اولویت با اقدامات زیرساختی است و در کنار آن کارهای واکسی از جمله مبلمان شهری، رنگ‌آمیزی و جمع آوری زباله و سایر اقدامات انجام می‌شود.

وی تلاش در جهت کاهش بار ترافیکی معضل همیشگی چالوس را از مهم‌ترین اقدامات برشمرد و گفت: محدودیت کوه، جنگل و دریا موجب شده است چالوس یک شهر خطی باشد.

رضوی با بیان اینکه این شهر تنها شهری است که تمامی فضای ساحلی شهری آن باز است، تصریح کرد: برای رفاه شهروندان از رودخانه چالوس تا سردابرود مسیر پیاده رو و دوچرخه رو احداث خواهد شد و تا پایان امسال از پل آب‌نما به رادیو دریا متصل و مسیر ۱۷ شهریور به رادیو دریا کوتاه خواهد شد.

رئیس شورای شهر چالوس، روشنایی معابر و بلوارهای سطح شهر و پیاده روها را از دیگر اقدامات مهم برشمرد و گفت: در سال گذشته حدود ۵۰ میلیارد صرف خرید  روشنایی و حدود ۲۰ میلیارد برای نصب آن شد که در حال انجام است.

رضوی  پیاده رو سازی و مکانیزه کانال را از دیگر اقدامات دانست و یادآور شد: در رادیو دریا ۳۷ کیلومتر کانال کشی برای پیاده روسازی انجام شد.

وی با اشاره به آسفالت معابر چالوس به حجم اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان در راستای عدالت محوری انجام شد، بیان کرد: امسال بوستان‌ها و پارک‌ها درعلویکلا، دارمیشکلا، شمال آباد، اشکاردشت و آبرنگ به‌زودی تجهیز و بهسازی می‌شود.

رئیس شورای شهر چالوس به تملک ۳۶ هزار متر برای ساختمان جدید شهرداری با همکاری سپاه خبر داد و یادآور شد: حیاط و فضای ساختمان جدید شهرداری باید به عنوان بوستان مرکزی شهر تبدیل شود و همه مردم از آن استفاده کنند.

رضوی خاطرنشان کرد: کشتارگاه سنتی چالوس از دغدغه‌های مردم و بویژه منطقه عسل‌سر و فرج آباد است که با احداث کشتارگاه صنعتی جدید در فضای جدید در مرزن آباد این معضل بزرگ برطرف خواهد شد و مدیریت شهری در نظر دارد بخشی از فضای کشتارگاه را در زمینه بوستان و فضای بازی و بخشی هم به مزار یوسف رضا اختصاص دهد.

وی از دیگر خدمات مدیریت شهری در چالوس را حل معضل زباله دانست و گفت: با پیگیری مدیریت شهری محل دفع زباله در نواب تعطیل و با کمک فرماندار به زباله سوز نوشهر انتقال یافت.

رئیس شورای شهر چالوس از تصویب بودجه هزار و ۵۰ میلیارد تومانی شورا خبر داد و افزود: از این میزان بودجه ۲۷۰ میلیارد تومان بودجه جاری و مابقی برای کارهای عمرانی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس
  • بهره‌برداری از بازار گل و گیاه ارغوان تا پایان ۱۴۰۳
  • ظرفیت آرامستان گرگان تکمیل است/ گورستان جدید سال آینده بهره‌برداری می‌شود
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره‌برداری از طرح‌های مختلف همزمان با روز شوراها در بوشهر
  • به ظرفیت‌های خدمات‌رسانی مشهد به صورت ویژه پرداخته شود
  • بهره برداری از دفتر بسیج ورزشکاران شهرستان ساری
  • ثبت بیش از ۷۰ هزار اشتراک‌پذیری جدید گاز در آذربایجان‌غربی