Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا ، بهروز بنیادی در واکنش نسبت به اظهارنظر قائم مقام سازمان نظام پرستاری مبنی بر تأخیر در اجرای تعرفه‌های پرستاری ، گفت: مشکل اصلی درباره وضعیت تعرفه‌ها به کمبود منابع مالی برمی‌گردد که گریبانگیر تمام بخش‌های حوزه سلامت شده؛ کما اینکه این امر اجرای طرح تحول سلامت را نیز با مشکلات عدیده‌ای در بحث نقدینگی مواجه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم کاشمر، بردسکن و خلیل آباد در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: وزارت بهداشت باید از ابتدا که برای تدوین طرح تحول سلامت برنامه‌ریزی می‌کرد، ردیف بودجه‌ای را نیز برای جامعه پرستاران در نظر می‌گرفت، چراکه از زمان اجرای این طرح، انواع و اقسام برنامه‌ها را در جهت نحوه پرداخت کارانه‌ پرستاران ایجاد کرده، که از نتیجه این اقدام، برخی پرستاران راضی و برخی نیز به شدت ناراضی بوده‌اند.

بنیادی یادآورشد: هم‌اکنون شرایطی نداریم که بتوان ردیف بودجه‌ای را برای اختصاص به کارانه پرستاران تعیین کرد، چراکه اصل پرداخت‌ها هم با مشکل مواجه شده است، بنابراین باید وزارت بهداشت و درمان ردیف بودجه‌ای را بنابر شاخص‌هایی که دارد، برای پرداخت حق‌الزحمه پرستاران به عنوان کارانه در نظر بگیرد.

وزارت بهداشت منابعی را برای تامین اعتبارات سازمان نظام پرستاری اختصاص دهد

این نماینده مجلس دهم، تاکید کرد: سازمان بیمه‌ها نیز باید هزینه‌های بخش پرستاری را تقبل کنند و این در حالی است که، بیمه‌ها از وضعیت مالی خوبی برخوردار نبوده و از توانایی لازم برای پرداختن به این امر بهره‌مند نیستند، بنابراین لازم است که ابتدا از منابع دیگری بودجه مورد نیاز بیمه‌ها را تامین کرد.

بنیادی تصریح کرد: هم‌اکنون می‌توان پیش بینی کرد که وزارت بهداشت منابعی را برای تامین اعتبارات سازمان نظام پرستاری اختصاص دهد، اما اینکه بتوان چشم‌انداز دو یا سه هفته‌ای برای آن ترسیم کرد، نمی‌تواند اظهارنظر دقیقی باشد، بنابراین نمی‌توان با منابع مالی موجود در حوزه سلامت تضمین کرد که، تامین اعتبارات این بخش به زودی عملیاتی شود، اما قطعا باید برای آن برنامه‌ریزی شده و منابع لازم دیده شود، تا یکبار برای همیشه این مشکل حل شود.

مجوز استخدام نیروی جدید پرستاری

وی با یادآوری افزایش ساعت و حجم کار پرستاران فعال در بخش‌های درمانی ناشی از عدم جذب نیروهای جدید خاطرنشان کرد: موانع موجود در مسیر استخدام پرستاران باعث شده که، فشار کار نیروهای فعال در مراکز درمانی افزایش یابد و این در حالی است که زنان بیشترین ظرفیت نیروی انسانی جامع پرستاری را تشکیل می‌دهند و با توجه به جایگاهی که در خانواده دارند، از افزایش ساعت کاری که از سوی بیمارستان‌ها بر آنها تحمیل می‌شود، گلایه‌مند هستند.

بنیادی افزود: البته امسال وزارت بهداشت، مجوز استخدام نیروی جدید برای این بخش را، از سازمان امور اداری و استخدامی دریافت کرده، که در صورت همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور برای تزریق بودجه لازم برای تحقق این مهم، بخش اعظمی از مشکلات این قشر برطرف خواهد شد.

طرح جامع وزارت بهداشت برای پیگیری مطالبات جامعه متخصصان بیهوشی و علوم آزمایشگاهی

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با اشاره به پیگیری مطالبات جامعه متخصصان بیهوشی و علوم آزمایشگاهی در کمیسیون متبوعش بیان کرد: هم‌اکنون برای پیگیری مطالبات متخصصان بیهوشی، کمیته‌ای مشخص شده که مشغول رایزنی با مسئولان مربوطه هستند؛ همچنین به منظور رفع مشکلات متخصصان علوم آزمایشگاهی، که پیرامون نحوه گزینش و صدور مجوز برای دارندگان مدارک پی.اچ.دی بوده، طی نشست هفته گذشته کمیسیون با وزیر بهداشت تبصره‌ای که در سال 67 ایجاد شده بود، حذف شد، ضمن اینکه وزارت بهداشت و درمان در حال تدوین طرح جامعی است که بر اساس آن برای حل مشکل این بخش نیز اقدام خواهد کرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

خانه ملت

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۲۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ شفاف مسوولان گیلان به مطالبات مردم از شبکه باران

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی صدا و سیمای مرکز گیلان در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری در حوزه جهاد تبیین و پاسخگو بودن مسؤولان به پیشگاه مردم شریف و اجرای اصل مطالبه گری رسانه ملی در دوره تحول، صدا و سیمای گیلان در صدد تهیه برنامه‌ای با عنوان «پاسخ» بر آمد که با محوریت مطالبه گری، شفاف و بدون تعارف دغدغه‌های مردم را پیگیری می‌کند.

ماهیت اصلی این برنامه طرح خواسته‌های مردم و پیگیری پاسخ آن از مدیران استان است و شفاف سازی، ترویج و افزایش ظرفیت پاسخگویی مدیران و پیگیری مشکلات اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی استان با حضور مسؤولان ارشد استان، مدیران کل، رؤسای سازمان‌ها و نهادهای مختلف استان از دیگر اهداف این برنامه است.

برنامه «پاسخ» با بخش گفتگو با مهمان، گزارش مردمی، تصاویر ارسالی مردم و سوالات مردمی همراه با مشاوره اساتید دانشگاه، کارشناسان و نخبگان استان چهارشنبه هر هفته از ساعت ۲۱:۳۰ به مدت ۶۰ دقیقه به طور زنده از سیمای گیلان به روی آنتن می‌رود.

نخستین قسمت این برنامه با حضور دکتر عباسی استاندار گیلان تهیه و پخش شد و با برقراری ارتباط تلفنی با رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز سوالات مرتبط با هر حوزه مطرح شد.

نرخ بیکاری و وضعیت اشتغال، چرایی سقوط رتبه گیلان در میان سایر استان‌های کشور در شاخص بهبود فضای کسب و کار، (GDP) استان و سهم گیلان از تولید ناخالص داخلی، ضریب جینی گیلان برای به دست آوردن سیمایی از فاصله طبقاتی در گیلان ، وضعیت مدیریت پسماند و حال و روز لندفیل های سراوان در رشت، تموشل محل دپوی پسماند لاهیجان و سیاهکل، مادیان گوابر در لنگرود، مرکز دپوی موقت پسماند در تالاب کیاکلایه لنگرود و مخاطرات زیست محیطی دفنگاه های دیگر نقاط استان از جمله در غرب گیلان، علت عدم به بهره برداری رسیدن و آغاز به کار راه آهن رشت-کاسپین تا پایان سال ۱۴۰۲، احتمال انجام ترمیم کابینه مدیریتی نماینده عالی دولت در گیلان در صورت خواست مردم و وجود ادله کافی، وضعیت آبی فصل زراعی جاری و فرصت‌ها و تهدیدهای زراعت برنج و چای و مسائل مرتبط به برنجکاران، چایکاران و کارخانجات چای، وضعیت مدیریت شهری کلانشهر رشت و نیازهایی که باید در مرکز استان رفع شود مسائلی که بود که در این برنامه مطرح شد و استاندار گیلان به آنها پاسخ داد.

تهیه کنندگی این برنامه را «محمود رحمتی» و اجرای آن را «مهدی لطفی» برعهده دارد و بخش پیام‌های دریافتی مخاطبان نیز با اجرای «شهریار سروری» روی آنتن می‌رود.

کد خبر 6088681

دیگر خبرها

  • مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری می‌شود
  • نحوه نظارت بر صحت نتایج آزمایش‌ها در آزمایشگاه‌های پزشکی
  • ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • پیگیری نکردن خواسته کارگران توسط نماینده‌شان از ترس اخراج یک ضعف قانونی است
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • پاسخ شفاف مسوولان گیلان به مطالبات مردم از شبکه باران
  • مجلس ، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد