Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا تمهیدات در نظر گرفته شده برای زائران غیرایرانی و افغانستانی در ایام اربعین را تشریح کرد.

سرهنگ علیرضا صمدی در خصوص تمهیدات پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا برای اتباع خارجی و خصوصاً افغانستانی‌های مقیم ایران برای حضور در راهپیمایی عظیم اربعین حسینی اظهار کرد: در حال حاضر همکاران ما در پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا با سه گروه اتباع خارجی در ارتباط هستند که برای ایام اربعین حسینی قصد خروج از ایران و ورود به کشور عراق را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس گذرنامه و مهاجرت ناجا با بیان اینکه دسته نخست اتباع ساکن کشور ایران که گذرنامه معتبر دارند باید حتماً پس از اخذ ویزا از مرز شلمچه وارد کشور عراق شوند گفت:‌ دومین گروه که بیشترین جمعیت را دارند، اتباعی هستند که گذرنامه معتبر نداشته ولی ساکن ایران هستند که با توجه به جمعیت این دسته از اتباع خارجی که اکثریت افغانستانی هستند، مذاکراتی با طرف عراقی انجام شد و و مقرر شد سندی برای این اتباع صادر شود و آن‌ها با این سند صادره،‌ مبادرت به اخذ ویزای کشور عراق و خروج از کشور از مرز شلمچه کنند.

وی ادامه داد: دسته دیگری از اتباع نیز هستند که کشور ایران را به عنوان مسیر تردد خود به عراق انتخاب می‌کنند که عمده این افراد نیز اتباع کشور پاکستان و افغانستان بوده و آن‌ها نیز لازم است برای خروج از ایران و ورود به کشور عراق به مرز شلمچه مراجعه کنند.

صمدی با بیان اینکه در اربعین سال گذشته بیش از 80 هزار تن از اتباع خارجی از کشورمان وارد عراق شدند افزود: از هفته گذشته روند مراجعه اتباع به دفتر کفالت در استان‌های مختلف به منظور اخذ مجوزهای لازم برای گرفتن ویزای عراق و خروج از کشور آغاز شده است و تا امروز برای 111 تن از اتباع خارجی، سند و مجوزهای لازم در دفاتر کفالت صادر شده است.

تسنیم به نقل از رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا نوشت: مرز شلمچه تنها مرزی است که برای خروج اتباع غیر ایرانی از کشورمان به منظور ورود به کشور عراق در نظر گرفته شده است و اتباع غیر ایرانی به هیچ وجه نمی‌توانند از مرزهای دیگر ایران و عراق به کشور عراق سفر کنند.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۲۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی جز استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه توسعه دیپلماسی منطقه‌ای از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم است، گفت: آذربایجان‌غربی یکی از استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای در کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدصادق معتمدیان امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در دیدار با سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در جمهوری خودمختار نخجوان با اشاره به اینکه دیپلماسی فعال منطقه‌ای و ارتباط با همسایگان از جمله اولویت‌ها و برنامه‌های مهم دولت سیزدهم است، اظهار کرد: آذربایجان‌غربی به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و همسایگی با چند کشور، در حوزه دیپلماسی فعال منطقه‌ای از استان‌های پیشرو بوده و در دولت سیزدهم توانسته ارتباطات خوبی با کشورهای همسایه در حوزه‌های مختلف به ویژه در حوزه اقتصادی ایجاد کند.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مهم آذربایجان غربی در حوزه دیپلماسی منطقه‌ای، افزود: همسایگی با سه کشور، قرار گرفتن در مسیر کریدورهای اصلی از جمله شرق و غرب و غرب، جاده ابریشم، وجود مرز رسمی فعال با ترکیه و دسترسی به اروپا از طریق این کشور و زیرساخت‌های حمل و نقل از جمله سه فرودگاه و خطوط ریلی، موجب شده آذربایجان‌غربی نقش فعالی در دیپلماسی منطقه ایفا کند.

استاندار آذربایجان‌غربی به ظرفیت‌های بازگشایی مرز تمرچین برای اعزام زائرین اربعین حسینی و استقبال زائران خارجی از این امر نیز اشاره کرده و گفت: در سال گذشته ۱۰ هزار زائر خارجی از مرز تمرچین به کربلای معلی اعزام شدند که دو هزار نفر از این زائران، اهل کشور آذربایجان بودند و امسال نیز آذربایجان‌غربی آماده میزبانی از زائران خارجی است.

معتمدیان در پایان با اشاره به مشترکات فرهنگی تاریخی و مذهبی آذربایجان غربی با نخجوان، اضافه کرد: آماده افزایش روابط و گسترش تعاملات با جمهوری خودمختار نخجوان در راستای سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران هستیم.

کد خبر 748507

دیگر خبرها

  • اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • قرارداد رهن و اجاره برای افغانستانی‌ها در این استان سفت و سخت می‌شود
  • آذربایجان غربی پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • ادعای معاون رئیسی درباره مهاجرت ایرانیان | چرا پلیس وارد بحث مهاجرت شد؟
  • آذربایجان‌غربی جز استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • دیدار رئیسی با بیماران اتباع
  • دیدار رئیس جمهور ایران با بیماران اتباع