Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرج- ایرنا- استاندار البرز روز شنبه پیش از سفر به شهرستان ساوجبلاغ به همراه اعضای ستاد تسهیل و رفع موانع واحدهای تولیدی از شرکت دارویی شفا بازدید کرد.

به گزارش ایرنا، محمدعلی نجفی دراین سفر قبل از جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولیدی از شرکت دارویی شفا فارمد واقع در شهرک صنعتی بهارستان کرج بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در جریان این بازدید پای خط تولید این شرکت صنعتی حضور یافت و بخشی از موانع فرا روی خط تولید را بررسی کرد.
شرکت گروه صنایع شفا فارمد در سال 1375 با هدف تولید سالانه 300 تن انواع آنتی بیوتیک ها از جمله اریترومایسین پایه که نخستین آنتی بیوتیکی است که در ایران به روش بیوتکنولوژی و با استفاده از فرمانتاسیون تولید می گردد در زمینی به مساحت 23 هکتار تاسیس شد.
این شرکت در سال 1378 همزمان با تغییرات بنیادی در ساختار شرکت، آغاز عملی تولید آنتی بیوتیک ، طراحی و ساخت خط تولید اریترومایسین اتیل سوکسینات از اریترومایسین پایه با ظرفیت اسمی 100 تن در سال را آغاز کرد.
این خط در سال 1379 افتتاح شد و تولید آن تاکنون ادامه دارد.
این خط تولید مستمراً با بهره گیری از آخرین امکانات تکنولوژی جهانـــی بهینه سازی شده است تا امکان تولید عالی ترین کیفیت محصـول را فراهم سازد.
این شرکت در گام بعدی در خرداد ماه سال 1385 تولید آزیترومایسین با ظرفیت 20 تن در ســال را راه اندازی کرد و همزمان تحقیقات تولید ماده موثره کلاریترومایسین را نیز آغاز نمود و با موفقیت به بهره برداری رساند. شرکت گروه صنایع شفا فارمد، توسعه سبد محصولات ماکرولیدی را همچنان در اولویت برنامه های تولیدی خود داردو از جمله این محصولات می توان آزیترومایسن تیست ماسک را نام برد که در سال 1391 به بهره برداری رسید.
جدیدترین دستاورد شرکت گروه صنایع شفا فارمد، طرح عظیم تولید انبوه پنی سیلین جی می باشد. پنی سیلین جی مولکول پایه اولیه سنتز آنتی بیوتیک های بتالاکتام است که از پر مصرف ترین گروه آنتی بیوتیک ها در جهان می باشد.
شرکت دارویی شفا وابسته به ستاد اجرایی حضرت امام (ره) تولید صنعتی خود را نیز از سال 92 آغاز کرد و در طرح ملی تولید انبوه پنی سیلین جی با استفاده از آخرین دستاوردهای دانش بیولوژیکی صنعتی و بومی سازی دانش فنی، گام های موثری تاکنون در جهت خودکفایی داخلی برداشته شده است.
شرکت لابراتوار و داروسازی شفا در شهرک صنعتی بهارستان کرج طی سال 94 نیز فاز اول کار خود را با تولید داروهای ژنرال و آزمایشگاهی آغاز کرد. فاز دوم این شرکت، تولید داروهای آنتی بیوتیک می باشد. فاز سوم مجتمع دارویی شفا مرکز تحقیقات برای تولید داروهای بیوتکنولوژِی و نوترکیب بشمار می رود.
شرکت دارویی شفا،فارمد در کیلومتر 10 اتوبان کرج _ قزوین واقع است.
1535/6155خبرنگار: مریم صوفی**انتشار دهنده:داریوش غفاری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۲۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه برای پیشگیری از وجود باقیمانده‌های دارویی بخصوص آنتی بیوتیک‌ها در گوشت و آلایش استحصالی کشتارگاه‌ها الزامی می‌باشد.

محمود زین الدینی گفت: کلیه گله‌های طیور پرورشی آماده کشتار باید ظرف ۴۸ ساعت قبل بارگیری توسط دکتر دامپزشک بهداشتی فارم مورد معاینه درمانگاهی قرار گرفته و به منظور رصد و پایش باقیمانده آنتی بیوتیک‌های مصرفی قبل از کشتار مورد بررسی قرار بگیرند.

وی افزود: مرغداران  با توجه به رعایت دقیق دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی در همه مراحل پرورش اعم از خرید جوجه، حمل و نقل، بهداشت سالن‌های پرورش، واکسیناسیون، درمان و اعمال محدودیت‌های زمانی قرنطینه‌ای در جلوگیری از اشاعه بیماری‌های طیور و تامین گوشت مرغ سالم برای جامعه سهم بزرگی دارند.

زین الدینی بیان کرد: نتایج آزمایشگاهی به نحو مطلوبی حاکی از عدم وجود باقیمانده‌های آنتی بیوتیک در اکثر طیور کشتاری شهرستان کرمان بدست آمده است.

وی تصریح کرد: دارو یا آنتی بیوتیکی که به دام و طیور تزریق یا خورانده می‌شود اگر مقداری از این دارو در بدن آنها باقی بماند این باقی مانده می‌تواند به عنوان یک عامل مضر سلامت انسان را تحت تاثیر قرار دهد.

 رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان با اشاره بر تداوم طرح پایش آنتی بیوتیکی مرغ‌های آماده کشتار از مرغداران عزیز درخواست کرد: توصیه‌های دامپزشکی را جدی‌تر بگیرند تا مخاطرات ناشی از عدم رعایت دوره پرهیز دارویی از جمله افزایش مقاومت‌های دارویی و انتی بیوتیکی و سایر اثرات نامطلوب به حداقل ممکن برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید
  • ساخت شهرک صنعتی پوشاک هنوز آغاز نشده است
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تأمین برق شهرک‌های صنعتی یزد
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه