Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، سید مهدی مقدسی پیش از ظهر شنبه در کارگروه تخصصی طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک اظهار داشت: در هفت ماه گذشته این اولین جلسه کاهش آلودگی هوای اراک است که البته طرح هایی در این مدت به انجام رسیده است.

نماینده اراک، خنداب و کمیجان در مجلس بیان داشت: بنابراین اولین موردی که باید مدنظر قرار گیرد تشکیل مداوم این کارگروه و کمیته های زیرمجموعه است، این کار فضایی ایجاد می کند که دستگاه ها آلودگی هوا را که دغدغه ای مردمی است بیش از پیش مورد توجه قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ۳۴درصد مصوبات طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک از سال ۸۶ تا الان از نظر اعتباری محقق شده که تعدادی از پروژه های فیزیکی که توسط شهرداری اجرا شده اند نیز این درصد را افزایش داده اند.

نماینده اراک، خنداب و کمیجان در مجلس تشریح کرد: طی سال های اخیر مصوباتی به مصوبات قبلی کاهش آلودگی هوای اراک اضافه شد و توسط دولت نیز این مصوبات مورد تایید و تصویب قطعی قرار گرفت، بنابراین مصوبات باید در اختیار دستگاه ها قرار گیرد و موظف هستند که اجرای آن را دنبال کنند.

وی اضافه کرد: همچنین با توجه به محدودیت اعتبارات، مسئولان باید پیگیر باشند تا سهمی از اعتبارات ملی را از وزارتخانه های مرتبط مثل محیط زیست، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی و… برای استان در این راستا جذب کنند.

نماینده اراک، خنداب و کمیجان در مجلس اذعان داشت: آئین نامه محاسبه عوارض آلایندگی نیز ابلاغ شده و انتظار داریم انحرافاتی که در سال های گذشته در اجرای قانون وجود داشته از بین برود، تا حق قانونی اراک با توجه به میزان آلوددگی اعاده شود.

مقدسی تشریح کرد: هواشناسی باید به تجهیزات به روز مجهز شود و محیط زیست نیز باید حمایت شود تا طرح های خود را اجرا کند و به طور کل این دو دستگاه از حیث اعتباری نیاز به حمایت دارند تا بتوانند به نحو بهتری خدمات رسانی کنند.

وی افزود: علاوه بر ریزگردهای وارداتی و آلایندگی ناشی از صنایع، ریزگرد داخلی نیز در استان هست که از کویر میقان منتشر می شود و سازمان جهاد کشاورزی در همین راستا پروژه ای تحقیقاتی انجام داده است.

نماینده اراک، خنداب و کمیجان در مجلس گفت: این پروژه تغییرات اکوسیستمی کویر میقان را نشان می دهد و این که ریزگردهای نمکی که مخرب تر از سایر ریزگردها هستند به چرخه اکوسیستمی شهر اراک افزوده شده است.

مقدسی اظهار داشت: برای کاهش این ریزگردها با مطالعات علمی سلسله طرح هایی مصوب شده است که سازمان جهاد کشاورزی بایستی با ۱۱۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیصی این طرح ها را اجرا کند تا کویر میقان به عنوان اکوسیستمی طبیعی جایگاه واقعی خود را بازیابد.

وی در پایان بیان داشت: لایحه هوای پاک نیز طرحی ملی در راستای جلوگیری از آلودگی است که مجلس در حوزه قانونگذاری انجام داده و همچنین باید کارهای انجام شده در بحث کاهش آلودگی هوا به اطلاع مردم برسد.

true برچسب ها : آلودگی هوای اراک سید مهدی مقدسی نمایندگان مجلس true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۱۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلانشهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۵۴ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _جمعه چهاردهم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه اسلام‌شهر با شاخص ۱۰۹، رباط کریم با شاخص ۱۰۷ و قرچک با شاخص ۱۱۵ در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های امام خمینی با شاخص ۵۱، باغستان شهریار با شاخص ۹۱، پارک رازی با شاخص ۵۸، پاسداران با شاخص ۷۳، پاکدشت با شاخص ۵۷، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۵۹، پیشوا با شاخص ۶۲، تهران پارک شکوفه با شاخص ۶۸، چشمه با شاخص ۵۹، دانشگاه تهران با شاخص ۶۶، سلامت با شاخص ۸۸، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۶۵، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۵۶، شهرداری منطقه چهار با شاخص ۵۱، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۵۳، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۶۰، شهریار با شاخص ۶۱، فرمانداری شهرری با شاخص ۷۳، لواسانات با شاخص ۵۵، ملارد با شاخص ۷۹، منطقه ۱۵ با شاخص ۸۲، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۶۰، ورامین با شاخص ۶۷ وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۷۲ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب ایستگاه ۳۹، آتی ساز با شاخص ۳۵، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۳۵، پردیس با شاخص ۳۹، پونک با شاخص ۴۶، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۴۰، دماوند با شاخص ۲۶، ژئوفیزیک با شاخص ۴۳، ستاد بحران منطقه هفت با شاخص ۳۹، سرخه حصار با شاخص ۲۴، شهرداری منطقه دو با شاخص ۴۹، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۳۸، علم و صنعت با شاخص ۲۰، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۳۶، در موقعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 750245

دیگر خبرها

  • سلفی با کاپیتان، عامل هجوم به تمرین استقلال
  • هوای تهران در شرایط قابل قبول
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • اصفهان رکورددار آلودگی هوا/ هوای ۲۰ کلان‌شهر سالم و پاک ثبت شد
  • آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • جزئیات آلودگی‌ هوا در شهرهای خوزستان