Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ علی صالح آبادی یکی از اعضای هیات عالی رتبه اقتصادی و تجاری همراه محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه در سفر دوره ای به کشورهای آفریقای جنوبی، اوگاندا و نیجر در جمع خبرنگاران دستاودرهای بانکی این سفر را تشریح کرد.

وی با بیان اینکه یکی از زیرساخت های لازم برای برقراری روابط اقتصادی ایران با کشورهای آفریقایی، برقراری روابط بانکی است، گفت: یکی از اولویت های ایران توجه به قاره آفریقاست؛ ظرفیت های خوبی در این قاره وجود دارد که می تواند مقصد صادراتی محصولات ایرانی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



صالح آبادی افزود: در این سفر تجار و تولیدکنندگانی از بخش های مختلف اقتصادی ایران علاقه مند به همکاری با طرف های مقابل خود بودند که یکی از زیرساخت های لازم برای برقراری روابط اقتصادی ایران با کشورهای آفریقایی، برقراری روابط بانکی است.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات تصریح کرد: در زمینه مسائل بانکی با برخی از بانک های این کشورها توافق کردیم که رابطه کارگزاری بانکی خود را برقرار کنیم. صالح آبادی یادآور شد: در آفریقای جنوبی مقرر شد دولت این کشور یکی از بانک های آفریقای جنوبی را مشخص و به بانک توسعه صادرات معرفی کند تا ما با آن بانک رابطه کارگزاری داشته باشیم.

وی ادامه داد: در نیجر نیز با یکی از بانک ها توافق کردیم رابطه کارگزاری برقرار شود؛ همچنین با یکی از بانک های اوگاندا توافق شد رابطه کارگزاری دو کشور برقرار شده و با دو بانک دیگر آنها هم مذاکره شد که رابطه کارگزاری بانکی برقرار شود.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات خاطرنشان کرد: می توانیم از بانک های واسط در اروپا برای تسویه وجوه استفاده کنیم که در این زمینه با بانک های کشورهای آفریقای جنوبی، اوگاندا و نیجر مذاکره و روش کار را نهایی کردیم که چگونه از طریق بانک های اروپایی تسویه معاملات را با آفریقا انجام دهیم. صالح آبادی تاکید کرد که برای رابطه کارگزاری نیز اقدامات لازم انجام می شود.

وی در مجموع نتایح سفر هیات عالی رتبه اقتصادی و تجاری ایران به همراه وزیر امور خارجه را خوب و موفق دانست و گفت: نتایج این سفر می تواند به گسترش حجم تجارت ایران با کشورهای آفریقایی گه هم اکنون سطح پایینی است، کمک کند. محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شامگاه شنبه ۲۹ مهرماه سفر خود به سه کشور آفریقای جنوبی، اوگاندا و نیجر را آغاز کرد.

شرکت در مجمع تجاری ایران در این سه کشور، سیزدهمین نشست کمیسیون اقتصادی ایران و آفریقای جنوبی به همراه هیات عالیرتبه اقتصادی و تجاری و دیدار با مقامات کشورهای آفریقای جنوبی، اوگاندا و نیجر از برنامه های وزیر امور خارجه در این سفر بود.

هیات عالیرتبه اقتصادی ایران در حاشیه دیدارهای ظریف در نشست های تخصصی با شرکت ها و موسسات آفریقای جنوبی، اوگاندا و نیجر شرکت کردند و با آنها مذاکره کردند. وزیر امور خارجه به همراه هیات سیاسی و اقتصادی شامگاه جمعه به تهران بازگشت.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۴۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست معاونان وزرای خارجه و نمایندگان ویژه بریکس در مسکو با حضور علی باقری

نشست معاونان وزرای امور خارجه و نمایندگان ویژه کشور‌های عضو گروه بریکس امروز (پنجشنبه) ششم اردیبهشت ماه در مسکو آغاز به کار کرد.

تحولات غرب آسیا و شمال آفریقا از جمله مباحث مورد بررسی در این نشست است.

علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در این نشست شرکت کرده و قرار است مواضع جمهوری اسلامی ایران را درباره اوضاع جاری در غرب آسیا از جمله وضعیت غزه و تجاوزات رژیم صهیونیستی تبیین کند.

معاون وزیر خارجه ایران همچنین امروز با میخائیل بوگدانف معاون وزیر خارجه روسیه دیدار و گفتگو کرد.

روسیه در سال جاری میلادی (۲۰۲۴) ریاست گروه بریکس را برعهده دارد.

جمهوری اسلامی ایران از اول ژانویه سالجاری میلادی به عضویت گروه بریکس درآمد. سازوکار بریکس (BRICS) شامل پنج اقتصاد بزرگ در حال ظهور، یعنی برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی است و دوم شهریور سال گذشته و در پانزدهمین نشست سران در ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی اعلام شد که چند عضو جدید از جمله ایران از اول ژانویه ۲۰۲۴ به عضویت بریکس درخواهند آمد. در حال حاضر برزیل، آفریقای جنوبی، روسیه، هند، چین، ایران، امارات عربی متحده، مصر و اتیوپی از جمله اعضای این گروه هستند.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • پیام تبریک رئیس جمهور برای روز ملی آفریقای جنوبی
  • رئیسی روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • امیدواری برای توسعه روزافزون روابط دوجانبه ایران و آفریقای جنوبی
  • صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی صادر شد
  • نشست معاونان وزرای خارجه و نمایندگان ویژه بریکس در مسکو با حضور علی باقری
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین