Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ پایگاه اطلاع رسانی بنیاد مستضعفان، معاون برنامه ریزی و توسعه اقتصادی بنیاد مستضعفان با تشریح دستاوردهای سفر به سه کشور آفریقای جنوبی، اوگاندا و نیجر اظهار کرد: این سفر در جهت توسعه صادرات و سیاست های اقتصاد مقاومتی و افزایش ظرفیت های تولید و حمایت از تولید داخلی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مختاری یادآور شد: در دیدار با مسوولان شرکت ها و موسسات آفریقایی زمینه های توسعه همکاری با شرکت های ایرانی مورد بررسی قرار گرفت.

معاون بنیاد مستضعفان در پاسخ به این سوال که مشکلات بانکی موجود بین ایران و دیگر کشورها تا چه میزان بر سرمایه گذاری ایران در آفریقا تاثیر گذاشته است؟ گفت: ما نیازهایی در کشور داریم که عملا واردات آنها از طریق صادرات پایاپای انجام می شود و نیازی به سیستم بانکی ندارد، البته ممکن است این کار زمان بر باشد اما زمانی که عملیاتی شد، بسیار پایدار خواهد بود.

مختاری همچنین به استقبال شرکت ها و موسسات آفریقای جنوبی، اوگاندا و نیجر برای سرمایه گذاری ایران در این کشورها اشاره کرد و افزود: علاقه مندی فراوان و استقبال خوب از سرمایه گذاران ایرانی می تواند ایجاد فرصتی برای شرکت های ایرانی باشد.وی گفت: ما بسیار امیدوار هستیم که بتوانیم مشارکت های فراسرزمینی برای سرمایه گذاری در کشورهای آفریقایی را با هم دنبال کنیم.

معاون برنامه ریزی و توسعه اقتصادی بنیاد مستضعفان یکی از دستاوردهای خوب این سفر را آشنایی با شرکت های علاقه مند به سرمایه گذاری ایران و شرکت های دانش بنیان و توانمند عنوان کرد.

خسرو مختاری معاون برنامه ریزی و توسعه اقتصادی بنیاد مستضعفان و یکی از اعضای هیات عالیرتبه اقتصادی و تجاری همراه محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه در سفر دوره ای به کشورهای آفریقای جنوبی، اوگاندا و نیجر در جمع خبرنگاران افزود:بنیاد مستضعفان یکشنبه آینده قرارداد نهایی مشارکت در ایجاد یک گاوداری صنعتی با فناوری گاو هولشتاین ایرانی را در آفریقای جنوبی عملیاتی می کند.

او یادآور شد: امضای این قرارداد براساس مطالعات انجام شده بنیاد مستضعفان و گزارش نهایی این بنیاد انجام می شود.

401

بنیاد مستضعفان جمهوری اسلامی ایران سرمایه گذاری وزیر امور خارجه محمد جواد ظریف

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۹۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد

علی مرجوی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده محصولات پروبیوتیک و آنزیم، درباره آخرین فناوری و جدیدترین خط تولیدی که در این شرکت راه‌اندازی شده است، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به‌کارگیری فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم «مالتوژنیک آمیلاز» یا آنزیم مخصوص آرد و نان، جدیدترین خط تولیدی افتتاح شده در این شرکت است.

مرجوی ادامه داد: بومی‌سازی فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان، از صفر تاصد توسط متخصصان داخلی انجام شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: پروژه مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان یک فرآیند زمان‌بر و ادامه‌دار محسوب می‌شود که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده است.

کاربرد آنزیم‌های «مالتوژنیک آمیلاز»

این فناور حوزه تولید آنزیم و محصولات پروبیوتیک با اشاره به کاربرد آنزیم‌های مالتوژنیک آمیلاز گفت: این آنزیم‌ها بیشتر درصنعت آرد و نان، کاربرد دارند، اما به صورت محدود در صنایع غذایی دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. از سویه‌ها به‌عنوان یک بهبود‌دهنده برای افزایش کیفیت آرد، استفاده می‌شود. 

مرجوی درخصوص انحصاری‌بودن خط تولید آنزیم این شرکت در کشور توضیح داد: درحال حاضر تولید صفر تا صد داخلی بدون مونتاژ آنزیم در انحصار این شرکت در ایران است. 

این فناور تولیدکننده آنزیم و محصولات پروبیوتیک در ادامه به فناوری مهندسی سویه و توسعه آن در صنایع غذایی کشور اشاره کرد و گفت: توسعه خط تولید فناوری مهندسی سویه، تقریبا مبحث جدیدی در صنعت کشور است که شرکت‌های معدودی به آن ورود کرده‌اند یا قصد ورود به آن را دارند. اما در حال حاضر، تنها شرکت تولیدکننده آنزیم‌های فرآوری‌شده با مهندسی سویه، همین مجموعه است.

مرجوی به نحوه اجرا شدن فرآیند مهندسی سویه اشاره کرد و ادامه داد: در این فرآیند، سویه به‌صورت مصنوعی در آزمایشگاه توسط فناوران ایجاد می‌شود. به‌طورکلی، استفاده از فرآیند‌های بیولوژیکی در صنعت و تکنولوژی را «مهندسی سویه»، می‌گویند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره تجاری‌سازی این محصول توضیح داد: تا قبل از تولید این بهبوددهنده‌های آنزیمی، اکثر شرکت‌های تولیدکننده آرد از بهبود‌دهنده‌های وارداتی استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمریکا در ۴۵ سال اخیر هیچ پیروزی‌ای در مقابل جمهوری اسلامی نداشته است
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود/تمام دریانوردان ایرانی هستند
  • کشتیرانی: تحقق توسعه دریامحور فرمانده واحد می‌خواهد
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد