Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا ، 36 روز از بازگشایی مدارس می گذرد اما شورای اسلامی شهر ساری جلسه بررسی مشکلات و ساماندهی سرویس مدارس را با حضور روسای ناحیه یک و 2 آموزش و پرورش ، پلیس راهنمایی و رانندگی ، شرکت های طرف قرار داد حمل و نقل و سازمان تاکسیرانی شهرداری برگزار کرده است.
شهرستان ساری با داشتن 2ناحیه آموزش و پرورش ،80هزار دانش آموز را تحت پوشش دارد که بر اساس آمار اعلام شده بیش از 6 هزار نفر از این دانش آموزان در حوزه شهری از طریق سرویس مدارس جا به جا می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هر چند تمام اعضای شورای اسلامی شهر ساری برگزاری این جلسه را دیر هنگام توصیف کرده و تاکید کرده بودند که این جلسه می بایست یک ماه پیش از شروع سال تحصیلی برگزار می شد ، اما همه آنان وضعیت کنونی سرویس مدارس را نامطلوب توصیف کردند .
به گفته آنان علاوه بر اهمیت مقوله امنیت و آسایش در جا به جایی مدارس ، ماهانه بیش از هفت میلیارد ریال بابت سرویس مدارس در ساری گردش مالی صورت می گیرد.
کوروش یوسفی یکی از اعضای شورای اسلامی شهر ساری با بیان اینکه هیچ یک از دستگاه های متولی به صورت مستقیم جوابگوی مشکلات سرویس مدارس نیست ، گفت : بررسی ها نشان می دهد خودروهای سرویس مدارس از داشتن حداقل امکانات نظیر کپسول آتش نشانی و جعبه وسایل کمک اولیه محروم هستند.
وی با بیان اینکه چندین دستگاه از خودروهای سرویس مدارس 2 نوبت از یک شیفت مدرسه جا به جایی دانش آموزان را انجام می دهند ، ادامه داد : این کار آنان سبب می شود که جا به جائی دانش آموزان با سرعت بالای خودرو ، پیاده و سوار شدن غیر اصولی و با عجله که همواره با خطرات زیادی مواجه هستند، صورت بگیرد.
یوسفی خاطر نشان کرد : اینکه یک سرویس مدرسه 2 تا سه برابر ظرفیت خودرو دانش آموز را سوار و جا به جا کنند و هیچ کس مسئولیت این کار را برعهده نگیرد ، فاجعه است.
فرامرز نقیبی دیگر عضو شورای شهر ساری ضمن انتقاد از برگزاری جلسه ساماندهی سرویس مدارس گفت : مدارس کارفرمای شرکت های سرویس دانش آموزان هستند ، اما نظارتی بر آنان ندارند.
وی با اشاره به اینکه خانواده ها فقط از سر ناچاری از سرویس مدارس استفاده می کنند ، بیان داشت: هر چند تا کنون حوادثی رخ نداده است ، اما هر لحظه خطرات زیادی این دانش آموزان را تهدید می کند.
این عضو شورای شهر ساری بیان داشت: اینکه دانش آموزان چگونه سوار و پیاده می شوند، زمان حرکت و مسیر حرکت آنان به چه صورت است، وضعیت پوشش راننده و نحوه رانندگی چگونه است، از مشکلات جدی است.
نقیبی گفت : اینکه دانش آموز بدون بستن کمربند در جلوی صندلی نشسته و بیش از ظرفیت خودرو دانش آموز سوار می شوند، از مشکلات و خطراتی است که جدی گرفته نمی شود.
** بی توجهی به مبلغ مورد تصویب حق ایاب و ذهاب سرویس های مدارس در ساری
علی اکبر زلیکانی عضو دیگر شورای اسلامی شهر ساری با بیان اینکه شرکت های سرویس مدارس بدون توجه به مصوبه مبلغ سرویس مدارس ، بیشتر از رقم مصوبه از خانواده ها دریافت می کنند، گفت: مدارس نیز به این موارد توجه نمی کنند.
وی اضافه کرد: خانواده ها هنوز نمی دانند که پول سرویس را به مدرسه بدهند و یا به راننده ؟در واقع میان آنان سرگردان هستند ، چراکه راننده می گوید من شما را جابه جا می کنم پس باید به من پرداخت شود و خانواده مایلند پول به مدرسه پرداخت شود تا احساس مسئولیت باشد .
وی گفت: پارسال برای فاصله سه تا پنج کیلومتری مدرسه با منزل دانش آموزان 70 هزار تا 80 هزار تومان مصوب شده بود ، اما عملا بیش از 90 هزار تومان دریافت می شد.
زلیکانی افزود : امسال این مبلغ 90 هزار تومان تصویب شد ،ولی رانندگان تا 120 هزار تومان دریافت می کنند.
مهدی دیانی و محمدی روسای ادارات آموزش و پرورش ناحیه یک و 2 ساری در این جلسه ضمن تایید وجود چنین مشکلات گفتند: شرکت های سرویس حمل و نقل باید بر اساس قرارداد عمل کنند.
آنان بیان داشتند که همه مشکلات مطرح شده در انجام درست و رعایت مقررات با شرکت های حمل و نقل سرویس مدارس دانش آموزان در مفاد قرار داد وجود دارد ،اما اجرایی نمی شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، نظارت بیشتر بر فعالیت سرویس های مدارس از سوی مسئولان مرتبط و برگزاری جلسه ساماندهی سرویس مدارس قبل از شروع سال تحصیلی آینده از مصوبات این جلسه شورای شهر ساری بوده است.
خبرنگار : سید رضا هاشمی کروئی ** انتشار دهنده: حسن فلاحتی
6990/1654

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۹۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از این دانش‌آموزان دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، الهام یاوری در نشست دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد با بیان اینکه این نمایشگاه در سال‌های دور در سمپاد برگزار شده، اما ۱۰ سال به وقفه افتاده و اکنون دوباره برگزار شده است، اظهار کرد: دانش‌آموزان خوب سمپاد اعم از دانش‌آموزان مدارس سمپاد و دیگر مدارس که دارای رتبه هستند در این نمایشگاه حضور دارند.

وی افزود: هدف اول نمایشگاه این است که همه این دانش‌آموزان توانمندی‌ها و دستاوردهای خود را به نمایش بگذارند و ظرفیت‌های نهفته خود را آشکار و صاحبان صنایع و کسانی که توانایی کمک دارند این استعدادها را یاری کنند، در این نمایشگاه شبکه ارتباطی خوبی بین دانش‌آموزان سمپاد ایجاد می‌شود و دانش آموزان فرصتی پیدا می‌کنند که با دانش‌آموزان مناطق دیگر ارتباط بگیرند و شبکه‌ای از ارتباط و همکاری دوستانه شکل بگیرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان دلیل دیگر برگزاری این نمایشگاه را در راستای شعار «هر نیاز کشور یک سمپادی آماده اثرگذاری» اعلام و تصریح کرد: دانش‌آموزان در این نمایشگاه کاربرد کارهای خود را برای رفع نیازهای کشور بهتر درک می‌کنند.

یاوری با بیان اینکه در این نمایشگاه ۱۱۸ طرح از گروه دختران و ۱۱۹ طرح در گروه پسران حضور دارند، اضافه کرد: بیش از ۲۰۰ نفر از مسئولان دولتی به این نمایشگاه دعوت شده‌اند و اگر کسی هم امکان حضور نداشت، دفترچه‌ای از تمام دستاوردها تهیه شده است تا در اختیار نهادهای مختلف برای تجاری‌سازی طرح‌ها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه به طور کلی ۱۵۶ دانش‌آموز دختر و ۱۸۵ دانش‌آموز پسر در نمایشگاه مشارکت دارند، افزود: در قالب اردوهای راهیان پیشرفت، دانش‌آموزان ما پیشرفت‌ها را می‌بینند و امیدآفرینی بسیار جدی در آنها ایجاد خواهد کرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به‌رغم رایگان بودن شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد، بعضی مدارس به دلیل پرداخت نشدن هزینه این دانش‌آموزان از سوی آموزش و پرورش خواستار پرداخت شهریه از سوی والدین دانش‌آموزان هستند، گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از این دانش‌آموزان دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

یاوری درباره راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری ادامه داد: سال گذشته یک مدرسه دیگر بعد از استان فارس، در آذربایجان غربی ویژه عشایر دختر و پسر راه‌اندازی شد که تمام برنامه‌ها را به صورت ویژه برای آنها برگزار می‌کنیم و امیدواریم این الگوی موفق را در سایر کشور توسعه دهیم؛ جمعیت عشایری استان باید به ۳ هزار نفر برسد تا این مدرسه راه‌اندازی شود.

وی با بیان اینکه مسئولیت سمپاد تا پایان دوره تربیت عمومی است و بعد از فارغ‌التحصیلی اگر شرایط نخبگی را داشته باشند به بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌شوند، گفت: ما باید کاری کنیم که دانش‌آموزان چالش‌های کشور را بشناسند و هم اینکه توانایی لازم برای حل این چالش‌ها را در خود پرورش دهند.

کد خبر 750857

دیگر خبرها

  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • اجبار دانش آموزان برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری