Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی زرافشان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا پایه دوازدهم را مهمترین و پیچیده ترین پایه تحصیلی دانست و اظهار کرد: با استقرار ساختار آموزشی 3-3-6، با ایجاد هر پایه تحصیلی جدید، یک پایه بالاتر حذف و جایگزین پایه تحصیلی جدید می شد که معمولا این 2پایه تحصیلی نیز از نظر تعداد دانش آموز تقریبا مشابه بوده و معلمانی که در پایه بالاتر بودند، نیاز ما را در پایه پایین تر تامین می کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زرافشان با اشاره به استقرار پایه یازدهم در سال تحصیلی 97-96 به عنوان پایه جدید تحصیلی گفت: برای استقرار پایه یازدهم، پایه سوم متوسطه با حدود 900 هزار دانش آموز حذف شد و معلمان پایه سوم متوسطه به پایه یازدهم منتقل می شدند.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: سال تحصیلی آینده نیز دوره پیش دانشگاهی با حدود 430هزار دانش آموز حذف و پایه دوازدهم با حدود 900 هزار دانش آموز، مستقر می شود.
وی با اشاره به اینکه در پایه دوازدهم، جمعیت دانش آموزی بیش از 2برابر خواهد شد، افزود: فضای آموزشی و نیروی انسانی مورد نیاز هم 2برابر خواهد شد که این موضوع یکی از پیچیدگی هایی است که ما با آن مواجهیم.
زرافشان گفت: در حال حاضر 550هزار دانش آموز در پایه سوم متوسطه تحصیل می کنند که 120 هزار دانش آموز هم به شاخه نظری اضافه خواهد شد که تامین معلم و فضای آموزشی نیز برای این دانش آموزان مطرح است.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وضعیت تحصیلی دانش آموزان شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش با استقرار ساختار آموزشی 3-3-6، اظهار کرد: این دانش آموزان، پیش از این در پایه سوم متوسطه مدرک دیپلم گرفته و از نظام آموزشی خارج می شدند که با استقرار ساختار جدید آموزشی، دوره تحصیلی دانش آموزان فنی و حرفه ای و کاردانش 12ساله شده است.
وی با بیان اینکه با استقرار ساختار جدید آموزشی، حدود 350هزار دانش آموز فنی و حرفه ای و کاردانش در پایه دوازدهم تحصیل خواهند کرد، افزود: براین اساس باید نیروی انسانی، هنرآموز، امکانات و تجهیزات و فضای آموزشی جدید را پیش بینی کنیم.
زرافشان با اشاره به اینکه با توجه به بازنشستگی نیروی انسانی در سال جاری در شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش نیازمند یکهزار نیروی انسانی هستیم، اظهار کرد: حدود 500 نفر از این نیروها را دانشگاه فنی و حرفه ای با توجه به رشته های موجود این دانشگاه تامین می کند و 500 نیروی دیگر باید از سایر دانشگاه ها جذب می شوند.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: با توجه به استقرار پایه دوازدهم و تنوع منابع انسانی در شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش، ما نیازمند حدود 20هزار نیروی انسانی و به همین نسبت هنرآموز، استادکار، سرپرست بخش هستیم.

*ارزیابی اجرای هدایت تحصیلی
معاون وزیر آموزش و پرورش درباره ارزیابی خود از اجرای هدایت تحصیلی در سال تحصیلی 97-96 و کاهش تب انتخاب رشته علوم تجربی در بین دانش آموزان پایه نهم و گرایش آنان به رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش در مقایسه با رشته های علوم تجربی و ریاضی فیزیک اظهار کرد: نتایج نشان می دهد که این موضوع تحقق پیدا کرده است.
وی گفت: در حال حاضر سهم رشته علوم تجربی نسبت با رشته علوم انسانی تقریبا برابر و حدود 25 تا 26 درصد است.
زرافشان با بیان اینکه سهم انتخاب رشته های شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش توسط دانش آموزان پایه نهم سال گذشته، 34 درصد بود، افزود: این میزان امسال 5/2 درصد افزایش پیدا کرده و 5/36 درصد دانش آموزان پایه دهم در شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش تحصیل می کنند.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: سال گذشته فضای انتخاب رشته تحصیلی دانش آموزان پایه نهم به دلیل برخی از مداخلات، ملتهب بود و به جای اینکه فضا را تعلیم و تربیتی کند، سیاسی کرد اما امسال شرایط بسیار آرام بوده و از مصاحبه ها و رپورتاژهای تلویزیونی خبری نبود و هدایت تحصیلی در سال های آینده بهتر از امسال هم خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: اگر هدایت تحصیلی و شرایط انتخاب رشته تحصیلی دانش آموزان پایه نهم به صورت طبیعی انجام شود، به نظر می رسد که توزیع دانش آموزان در رشته های تحصیلی به شکل متوازن انجام خواهد شد.
به گزارش ایرنا، ساختار آموزشی 3- 3 - 6 از سال تحصیلی 91 - 90 با استقرار پایه ششم آغاز شده که امسال پایه یازدهم مستقر شده و سال آینده (98 - 97) با استقرار پایه دوازدهم، دوره پیش دانشگاهی از نظام آموزشی حذف و پایه دوازدهم مستقر خواهد شد.
همچنین در این سیستم آموزشی هدایت تحصیلی و انتخاب رشته تحصیلی دانش آموزان در پایه نهم پس از پایان امتحانات خردادماه این دانش آموزان اجرا می شود.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: معصومه جوان معبودی انتشاردهنده:موسی فعالیان
تهرام/7245/ 1539

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۵۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز راه‌اندازی رشته موسیقی در هنرستان هنرهای زیبای چهارمحال وبختیاری

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، شهرام فرجی افزود: با اضافه شدن رشته موسیقی به مجموع رشته‌های تحصیلی هنرستان پسرانه هنرهای زیبا در شهرکرد، این مرکز آموزشی از مهر ۱۴۰۳ در سه رشته، هنرجو می‌پذیرد.

وی جایگاه ویژه چهارمحال و بختیاری در موسیقی مقامی و سنتی و استقبال مطلوب علاقه‌مندان از آموزشگاه‌های موسیقی استان را یادآور شد و گفت: پیش‌بینی می‌شود با توجه به شاخصه‌های موجود، این رشته تحصیلی با افزایش آمار متقاضیان روبه‌رو شود که در این صورت با برگزاری آزمون ورودی برای پذیرش هنرجویان در هنرستان هنرهای زیبای استان تصمیم‌گیری خواهد شد.

فرجی تصریح کرد: پذیرش هنرجو در هنرستان هنرهای زیبای استان، آزاد است و دانش‌آموزان پسر علاقه‌مند به تحصیل در این مرکز می‌توانند در زمان مقرر برای نام‌نویسی در پایه دهم، با در دست داشتن پرونده دانش‌آموزی و فرم هدایت تحصیلی به این مرکز آموزشی واقع در مجتمع فرهنگی هنری مهر شهرکرد مراجعه کنند.

معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه هنرستان پسرانه هنرهای زیبای استان از سال ۱۴۰۰ فعالیت خود را با پذیرش هنرجو در رشته سینما در شهرکرد آغاز کرده است، افزود: مجوز جذب هنرجو در رشته‌های گرافیک و تئاتر نیز در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ برای این مرکز آموزشی صادر شد که با توجه به تغییرات و ضوابط آموزشی جدید، رشته گرافیک از دایره رشته‌های تحصیلی هنرستان هنرهای زیبا خارج شد و این هنرستان در سال تحصیلی آینده با آموزش سه رشته تحصیلی هنری، فعالیت خود را ادامه می‌دهد.

فرجی درباره راه‌اندازی هنرستان دخترانه هنرهای زیبا در استان نیز گفت: مجوزهای لازم در این رابطه از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت شده است که در صورت تأمین مکان آموزشی مناسب، این هنرستان نیز در مرکز استان فعال می‌شود.

گفتنی است، پایه‌گذاری و ایجاد بستر لازم برای حضور دانش‌آموزان علاقه‌مند به رشته‌های هنری در این عرصه، تربیت هنرجویان مستعد و خلاق هنری برای ترویج هنرهای ملی و بومی، آموزش صحیح و دانشگاهی هنرهای مدرن منطبق با اهداف و سیاست‌های کلی کشور، میسر کردن حق دسترسی عادلانه افراد به آموزش هنر و پرورش هنرمندان کارآمد و نخبه از اهداف راه‌اندازی هنرستان‌های هنر زیبا در کشور است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904199

دیگر خبرها

  • آموزش چهار هزار و ۹۰۰ مهارت آموز درهرمزگان
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • ۲۵۰۰ دانش‌آموز نیازمند از کمک‌ هزینه تحصیلی بهره‌مند شدند
  • پاسخ به ۲۰ سوال کلیدی کنکوری ها درباره ایجاد سابقه‌تحصیلی و ترمیم نمره
  • صدور مجوز راه‌اندازی رشته موسیقی در هنرستان هنرهای زیبای چهارمحال وبختیاری
  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • قیمت خرید کتاب‌های درسی اعلام شد+ تقویم زمانی سفارش
  • قیمت خرید کتاب‌های درسی اعلام شد+ تقویم زمانی سفارش کتاب‌های درسی
  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی