Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها > لرستان - مدیر عامل شرکت غله منطقه 12 لرستان گفت: سیلوی 50 هزار تنی کمالوند خرم آباد ذخیره ساز مطمئنی برای شرایط بحران و به عنوان استراتژی مهم و پدافند غیر عامل در لرستان محسوب می شود.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، حشمت بهمنی درجلسه ای که با موضوعیت مبارزه با آفات انباری در هفته پدافند غیر عامل که در محل سیلوی کمالوند خرم آباد برگزار شد، با اشاره به اهمیت شرکت غله و خدمات بازرگانی اظهار داشت:به عنوان یک شرکت دولتی متولی خرید تضمینی گندم و دانه های روغنی بوده و علاوه بر این رسالت تامین کننده آرد مورد نیاز خبازی ها ،واحد های خانه پزی نان روستایی و عشایری است که ذخیره سازی کالاهای استراتژی به منظور رفع بحران را نیز به عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به اقدامات انجام شده در شرکت غله پرداخت و افزود: در سال جاری حدود371 هزار تن گندم و 2800 تن دانه روغنی خریداری شده است و با توجه به بارندگی کم و شرایط جوی نامناسب وبه دنبال آن افت تولید گندم شرکت غله مسئولیت ذخیره سازی و تولید آرد برای بخش خصوصی رابر عهده داشته ونقش خود را به نحو احسن ایفا کرده است.

بهمنی لرستان را به عنوان قطب تولید آرد و گندم کشور دانست و بیان داشت:ظرفیت ذخیره سازی 800 هزار تن گندم و تولید 700 هزار تن آرد را داراست که با توجه به مصرف گندم سالانه لرستان به میزان حدود 220 هزار تن از ارسال مازاد آن به دیگر استان ها سخن گفت و تعداد واحد های فعال خبازی لرستان را 1800 واحد گزارش کرد.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 12 لرستان در خصوص اهمیت موضوع همایش پدافند غیر عامل و تهدیدات ذخایر و انبارها اعلام داشت:این همایش با عنایت شرکت غله به همت کمیته پدافند غیر عامل شرکت و در خصوص ذخیره ، تأمین آرد گندم برای اولین بار با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان و با هدف ذخیره سازی مطمئن و کافی کالاها برای مواقع بحران و کمک به تنظیم بازار و تأمین امنیت غذایی برگزارشد.

حشمت بهمنی با توجه به موقعیت استراتژیک و توپوگرافی و موقعیت جغرافیایی، لرستان را تحت عنوان نقطه ثقل و ذخیره سازی کالاهای منطقه ای دانست و عنوان کرد: در طول تاریخ جنگ ها و بروز اختلافات قابل پیش بینی است و بایستی آمادگی را در این شرایط بحران داشت که در این شرایط دولت ها طوری مواضع خود را طراحی می کنند تا بتوانند از مردم صیانت به عمل آورند و امنیت غذایی مردم را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی افزود: در دنیای امروز درصورت وجود شرایط تهدید زیستی که رقبا به انواع مختلف سعی در خارج سازی حریفان یا جامعه هدف دارند و با هدف آلوده سازی مواد غذایی ،نگهداری و انبار کالا و آب شرب و مزارع سعی در مخاطره آمیز کردن شرایط زندگی انسان ها و ایجاد رعب و وحشت وترس و بیماری دارند،راهکار پدافند غیر عامل را مهم قلمداد کرد.

بهمنی در پایان به اقدامات مقتضی در این زمینه پرداخت و ادامه داد: ایجاد طرح جامع پدافندی ،مکان یابی سریع مراکز خرید ،استفاده از دانش و مبارزه با آفت ها از اقدامات مهم در مقابله با بحران ها در لرستان اقداماتی است که در صورت تأمین اعتبارو واگذاری به این شرکت و در سطح خبازی ها به منظور بهره مندی ،تجهیزاتی و ازجمله 2 دستگاه موتور برق در اختیار خبازان قرار خواهد گرفت.

 

48

کلید واژه‌ها : استان لرستان -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۹۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه میلیون متر مکعب روان آب در سدهای خراسان جنوبی ذخیره‌ شد

 سارانی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی گفت: در بارندگی‌های ابتدای اردیبهشت تا امروز بیشترین میزان ذخیره‌سازی روان آب در سد‌های حاجی آباد زیرکوه و نهرین شهرستان طبس انجام شد.

وی افزود: یک میلیون و ۶۴۰ هزار متر مکعب روان آب در سد حاجی آباد زیرکوه و ۹۷۰ هزار متر مکعب در سد نهرین طبس مهار شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی تصریح کرد: با بارندگی‌های چند روز گذشته حجم مخازن سد‌های استان به ۱۸.۵ میلیون متر مکعب افزایش یافت.

وی گفت: حجم کل مخازن سد‌های خراسان جنوبی ۷۵.۷۵ میلیون متر مکعب است و اکنون ۲۴ درصد مجموع ظرفیت هشت سد مخزنی استان آبگیری شده است.

با توجه به کاهش بارندگی‌های خراسان جنوبی در سال‌های اخیر ذخایر آبی پشت سد‌های استان نسبت به قبل افت کرده و هر سال بخش قابل توجهی از این ظرفیت ذخیره‌سازی، خالی است.

سارانی پیش از این گفته بود: تمامی سد‌های استان در وضعیت پایدار و سالم هستند و ورودی و خروجی مخازن سد‌ها به صورت لحظه‌ای کنترل می‌شود لذا برای مهار سیلاب‌های احتمالی آمادگی کامل را دارند.

وی با تکذیب خبر شکسته شدن سد در این استان افزود: سد تعریف مشخصی دارد و سازه‌های کوچکی که برای مهار آب و سیلاب احداث می‌شود، سد نیستند بلکه بند نامیده می‌شوند.

به گفته مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی، ۲ بند خاکی در زیرکوه که بر اثر سیلاب دچار خسارت شدند در ده‌های گذشته بنا به درخواست مردم و با مشارکت آنان توسط نهاد‌هایی غیر از وزارت نیرو احداث شده بودند که این شرکت درباره پایداری و بهره برداری این گونه بند‌ها به متولیان آن تاکیدات و تذکرات لازم را اعلام کرده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعطیلی ۱۰۰ شعبه یک رستوران آمریکایی در مالزی به دلیل حمایت از اسرائیل
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • سه میلیون متر مکعب روان آب در سدهای خراسان جنوبی ذخیره‌ شد
  • ذخیره‌سازی بیش از ۳ میلیون مترمکعب رواناب در سد‌های خراسان جنوبی