Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان پدافند غیر عامل گفت: پدافند غیر عامل مصون‌سازی زیرسازها برای جلوگیری از خسارات و کاهش تلفات است و کاهش تلفات در ارتباط با حوزه سلامت و بهداشت است.

به گزارش حوزه دفاعی و امنیتی خبرگزاری آنا، سردار سرتیپ غلامرضا جلالی صبح امروز یکشنبه در پنجمین همایش پدافند غیرعامل در حوزه سلامت که در سالن همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، اظهار کرد: پدافند غیر عامل مصون سازی زیرسازها برای جلوگیری از خسارات و کاهش تلفات است و کاهش تلفات در ارتباط با حوزه سلامت و بهداشت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور بیان کرد: تلاش ما در فراهم کردن زیرسازها، کاهش تعداد مجروحان و تلفات است و خوشبختانه در حوزه سلامت کارهای خوبی انجام شده است.

جلالی ادامه داد: سرعت اقدامات اورژانسی و عملیاتی بالاست تا بیمار به مراکز امن منتقل شود، مقابله با تهدیدهای زیستی و زیرسازهای درمانی، از جمله وظایف پدافند غیر عامل است.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور عنوان کرد: طیفی از تهدیدات در حوزه سلامت وجود دارد که در این بین بیماری‌ها موضوع مهمی است که مسائل اپیدمی و بیماری‌های دستکاری شده در قالب های مختلف در آن شکل گرفته است. اپیدمی‌ مسئله مهمی است و دست کاری‌های ژنتیکی می‌تواند تهدیدزا و یا موثر باشد.

وی با بیان اینکه پدافند غیر عامل با تهدیدات مقابله می‌کند، تصریح کرد: بیولوژیکی و مصنوعی برای کشورمان تهدیدزا است که این مقوله تهدیدات سایبری را به حوزه سلامت ارتباط می دهد.

جلالی افزود: باید نگاهی مشکوک به مسائل داشته باشیم تا نقاط تخریب و تهدید را شناسایی و با آنها مقابله کنیم و این نگاه باید مشرف بر مسائل باشد. چرخه اقدامات متنوعی از دستگاه های امنیتی بهداشتی سلامتی انجام می شود و ما باید یک سی بی سی پیشرفته و مبتنی بر شرابط اقلیمی داشته باشیم تا هر تهدیدی را رصد کنیم. مسئله تشخیص تهدیدات برای مقابله با مسائل مختلف مهم است و ما مانند لایه های مختلف راداری در شرایط آزمایشگاهی عمل می‌کنیم تا خلائی ایجاد نشود.

وی با تاکید براینکه به بانک اطلاعاتی تعدد زیستی در کشور نیاز داریم و باید به آن توجه شود اظهار کرد: این اقدامات باید انجام شود تا وقتی با عوامل نوترکیب و دستکاری شده مواجه شدیم قادر به مقابله با تهدیدها باشیم و در پدافند زیستی مانند ارتش‌ها باید اماده حمله باشیم؛ باید انباری از دارو و سامانه‌های تشخیصی داشته باشیم تا نیاز کشور به واکسن در زمان جنگ برطرف شود.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور با بیان اینکه باید یک نظام پیوسته و کنترل در تمام مرزهای هوایی و زمینی و همچنین دریایی شکل بگیرد یادآور شد: در این خصوص ما منتظر دستور رئیس‌جمهور هستیم.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۲۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!

ایسنا/البرز یک مدرس و پژوهشگر معماری گفت: ویلاسازی در استان البرز به نحوی سرعت گرفته که حتی در نقاطی که از نظر معماری و آب و هوا سنخیتی برای ساخت ویلا ندارد، شاهد رشد ساخت و ساز هستیم. نمونه این موضوع در مناطقی از ماهدشت کرج است که درخت و رودخانه‌ای ندارد ولی با ایجاد فضای سبز مصنوعی، شهرک‌سازی ویلایی را شاهد هستیم.

علی شجاعی در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر مطلب فوق ادامه داد: اگرچه این ساخت و سازها باعث رونق شده و زمین‌هایی که کاربری خاصی نداشتند برای سکونت استفاده شده‌اند اما جنبه‌های منفی که در آینده تاثیرگذار است را هم به دنبال خواهد داشت. این رشد در ساخت و ساز موضوعات محیط زیستی و تبدیل اراضی باغی و زراعی به مسکونی را علی‌رغم موانع قانونی سختی که وجود دارد به دنبال داشته و در طولانی مدت به کشاورزی و محیط زیست صدمه می‌زند.

این مدرس دانشگاه درباره چگونگی حفظ بافت روستایی اظهار کرد: خوشبختانه غالب روستاها شامل طرح هادی هستند و توسط بنیاد مسکن در قالب طرح هادی الزاماتی برای رعایت نوع ساخت و ساز و بازسازی به سبک روستایی وجود دارد. ممکن است در تمام روستاها این ضوابط رعایت نشود اما در بیشتر روستاها این معیارها را داریم.

وی افزود: به عنوان مثال در روستاهای نمونه گردشگری که در مرکز توجه هستند، در حفظ بافت بومی و روستایی بهتر عمل شده است. ولی جاهایی که از تمرکز خارج بوده و نظارت کمتر بوده موارد نقض دیده می‌شود و توجه به مصالح بومی و فرم ساخت که منطبق با معماری بومی منطقه باشد وجود ندارد. نمونه این امر هم می‌توان به منطقه ماهدشت و یا در کردان که عیناً مشخص است، اشاره کرد.

شجاعی ادامه داد: اما در روستاهایی که به عنوان نمونه گردشگری انتخاب شده‌اند، قوانین بهتر اجرا شده و می‌بینیم که پایبندی به بافت روستا و نگهداری بافت روستایی بهتر رعایت شده است. اگر روی روستاها تمرکز داشته باشیم و پایبند به طرح‌های هادی باشیم، بیشتر می‌توانیم از بافت‌های بومی و با اصالت روستایی محافظت کنیم.

این پژوهشگر با اشاره به ساخت‌وساز در مناطقی که درخت و رودخانه‌ ندارد، ادامه داد: اگرچه این ساخت و سازها باعث رونق شده و زمین‌هایی که کاربری خاصی نداشتند برای سکونت استفاده شده‌اند اما جنبه‌های منفی که در آینده تاثیرگذار است را هم به دنبال خواهد داشت. این رشد در ساخت و ساز موضوعات محیط زیستی و تبدیل اراضی باغی و زراعی به مسکونی را علی‌رغم موانع قانونی سختی که وجود دارد به دنبال داشته و در طولانی مدت به کشاورزی و محیط زیست صدمه می‌زند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان
  • اعلام خسارات اولیه سیل در ۴ استان کشور
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • کارگران موتور محرک چرخه اقتصاد کشور هستند
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان