Web Analytics Made Easy - Statcounter

دفاع > دفاع مقدس - همشهری آنلاین:
فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح گفت: جوانان ایران و عراق یک اردوی مشترک برای بیابان زدایی برگزار و سپس از آن به زیارت کربلا اعزام شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی؛ سردار سید محمد باقرزاده درگفت‎‌وگو با باشگاه خبرنگاران جهادی، با تأکید براین موضوع که جوانان باید در صحنه خدمت به مردم پیشگام باشند، اظهار کرد: این کار سبب زنده نگه داشتن روح خدمت گذاری در جهادگران می‌شود و راه آنها را برای رسیدن به مقصد هموار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جهادگران با حضور در اردوهای جهادی با کار گروهی آشنا می شوند و هر فرد با حضور در این اردوها می‌تواند هنر کار جمعی و مسئولیت پذیری را فراگیرد که با تطابق آن با نیازهای روز، آنها را از تک روی در کارها باز می دارد.

سردار باقرزاده ادامه داد: مسئله سوم برای افراد حاضر در اردوهای جهادی، آشنا شدن آنها با واقعیت‌های میدانی جامعه است و با شناخت کمبودها، نواقص و معایب می‌توانند برای سازندگی گام‌های بهتری بردارند. وی با بیان اینکه شهید آیت الله دکتر بهشتی، حفظ ارزش‌ها، رشد اعضا و برداشت باری از دوش مردم را سه ویژگی شاخص تشکل‌های اسلامی می‌دانست، گفت: شما همه این سه ویژگی را در حرکت‌های جهادی می‌بینیند.

مجله جنگ تحمیلی عراق علیه ایران (۱۳۵۹-۱۳۶۷) |  مجله زندگینامه شهدای دفاع مقدس

مسئول کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه امیدوارم دوستان در مرکزیت بسیج بتوانند با بنیاد برکت برای انجام بهتر این کارها تفاهم نامه‌ای منعقد کنند، اظهار کرد: ظرفیت موجود در بین بسیجیان نباید مورد غفلت واقع شود و اگر هم تفام نامه‌ای منعقد شد، نباید جنبه نمادین باشد.

سردار باقرزاده با بیان اینکه تک تک بسیجی ها را باید جدی گرفت، گفت: همین کاری که امروز در محرومیت زدایی و خدمت رسانی در حال انجام است، حاصل اعتماد به جوانان انقلابی این مرز و بوم است. وی با اشاره به حضور نخبگان در اردوهای جهادی عنوان کرد: حضور نخبگان برای نشان دادن راه، خیلی با ارزش است و حضور در مناطق محروم نباید محدود به یکی دو هفته ابتدای سال باشد بلکه باید در طول سال این حرکات جهادی برای رفع محرومیت ها ادامه یابد.

فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح به اردوهای مختلط و بی خاصیت اشاره کرد و گفت: از انرژی جوانی باید به مصورت مطلوب بهره برد و انرژی و ظرفیت جوانان باید به سمت و سوی حرکت‌های سازندگی برای محرومیت زدایی استفاده کرد.

وی با بیان اینکه اردوهای راهیان نور و اردوهای جهادی، دو بحث متفاوت هستند، بیان کرد: هدف راهیان نور عبور از عبرت‌های تاریخی برای درس گرفتن است و در اردوهای جهادی نیز بحث خودسازی و سازندگی محض است. این دو موضوع با توجه به اهداف و تاکتیک‌های تعیین شده دو مسیر متفاوت هستند. سردار باقرزاده افزود: آن چیزی که من درباره اردوهای جهادی دیدم حجم بیشتر کارها، عمرانی و فرهنگی است اما در حوزه اقتصاد مقاومتی که یک کار درون‌زا و متکی به تولید داخلی است کمی پیچیدگی دارد و باید بیشتر به صورت تخصصی دنبال شود.

وی با اشاره به اینکه امروز کشور با معضل ریزگردها مواجه است؛ گفت: با بررسی‌هایی که انجام شده، مشخص شد بخشی از این کانون در بیابانی بین کربلا و بصره است. بخشی از این کانون جلگه‌ای و نزدیک به آب است که می‌توان در آن محصولات کشاورزی کشت کرد و بخشی از آن خشک است که می‌توان با برنامه دقیق از آن هم استفاده کرد.

در نظر داریم که جوانان ایرانی و عراقی یک اردوی مشترک در این بیابان بروند و حرکتی مانند اربعین حسینی خلق کنند.

سردار باقرزاده در پایان گفت: مثلاً یک میلیون جوان ایرانی و عراقی در یک اردوی جهادی به این مناطق بروند و کارهایی مانند کشت درخت و مالچ پاشی را انجام دهند و بعد از انجام بیابان زدایی یک اردوی مشترک به میزبانی جوانان عراقی به کربلای معلی اعزام شوند.

در همین زمینه: ۶۰۰ هزار دانش‌آموز به اردوهای راهیان‌نور اعزام می‌شوند فعالیت ۲۶ هزار مبلغ و ۷۶ هزار مدیر کاروان در برگزاری اردوهای راهیان‌نور روزانه ۱۲۰ هزار زائر اربعین حسینی در مرزهای خوزستان پذیرائی می‌شوند کاروان‌های راهیان نور به عراق می‌روند

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۸۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ۳۰ هزار نفر از استان همدان به اردوی راهیان نور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، سرهنگ پاسدار کامران کریمی افزود: همزمان با سالروز عملیات بازی دراز در مناطق غرب کشور مراسم اردوی راهیان نور در کشور آغاز می‌شود.

او تصریح کرد: شرکت کنندگان در این اردو از مناطق عملیات مرصاد، بازی دراز، قراویز و پادگاه ابوذر بازدید می‌کنند.

فرمانده قرارگاه اردویی و راهیان نور سپاه انصارالحسین استان همدان گفت: برای هر اتوبوس یک روحانی و یک راوی مسلط به مسائل جنگ و عملیات‌ها در نظر گرفته شده است.

سرهنگ پاسدار کامران کریمی افزود: بهترین راهکار برای مقابله با دسیسه‌های دشمن کار فرهنگی است که یکی از کار‌های مهم فرهنگی اعزام جوانان و نوجوانان به مناطق عملیاتی و جنگ زده در غرب و جنوب کشور است تا نسل جدید با فرهنگ دفاع مقدس آشنا شوند.

او تصریح کرد: جوانان و نوجوانان با حضور در این مناطق با روحیه شهدا و ایثارگران آشنا شده و به عنوان یک سفیر فرهنگی، این الگو‌ها را به خانواده، دوستان و جامعه معرفی می‌کنند.

دیگر خبرها

  • فیلم| اردوی جهادی با عطر شهدا
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار
  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • فیلم و عکس | تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین
  • تمرین مشترک ملی پوشان ووشو ایران با چینی‌ها در اردوی آماده‌سازی
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • گلر پرسپولیس اردوی تیم ملی جوانان را از دست داد
  • اعزام ۳۰ هزار نفر از استان همدان به اردوی راهیان نور
  • اعزام ۲۵ هزار همدانی به مناطق عملیاتی غرب و جنوب کشور
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان