Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سوئد تیمی حضور دارد که بر اساس فرهنگ و مرام کردها تاسیس شده است. این تیم که به تازگی به لیگ برتر سوئد صعود کرده است، برای خیلی از مردمان کرد حکم تیم ملی شان را دارد.

طرفداری - در کشور سوئد اتفاقاتی غیر معمول رخ می دهد. هنینگ مانکل نویسنده سوئدی برای تحقیق در خصوص اتفاقی جالب و برای بررسی یک باشگاه فوتبال کوچک که در شهر دالارنا واقع شده است، سه ساعت از استکهلم به سمت شمال رانندگی کرد، تا در خصوص این باشگاه که تبدیل به "یک تیم ملی" برای میلیون ها کرد در سرتاسر جهان شده است، اطلاعاتی جمع آوری نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باشگاهی که به شدت به مهاجرین کرد وابسته است.

به گزارش CNN، باشگاه دالکورد اف اف در سال 2004 توسط مهاجرین کرد تاسیس شد و پس از پنج فصل صعود متوالی به لیگ بالاتر، موفق شد به لیگ برتر سوئد راه یابد. این باشگاه به حدی طرفدار در سطح جهان دارد که بیش از 1.5 میلیون نفر دنبال کننده در صفحه فیسبوکش دارد. آژری اسماعیل خبرنگار اهل کردستان عراق که در سوئد زندگی می کند به CNN Sport می گوید:

تیمی که تاسیس شده است، روابط نزدیکی با فرهنگ مردمان منطقه دارد و البته به بسیاری از هواداران کرد تبعیدی اجازه حمایت می دهد. به جای حمایت از یک تیم شهر استکهلم، من می توانم از دالکورد حمایت کنم، زیرا آن ها تیم من هستند، حتی اگر برای یکبار نیز دالارنا را از نزدیک ندیده باشم. این موجب ایجاد یک فضای جمعی می شود که در آن صرفنظر از حوزه های سنتی همانند سیاسی و مذهبی، راهی برای جشن گرفتن جمعیت کردها وجود داشته باشد. حمایت از دالکورد با حمایت های معمول از سایر تیم ها که بر اساس موقعیت یا موفقیت ایجاد می شود، متفاوت است. بیشتر کردها در مناطق کردنشین طرفدار بارسلونا یا رئال مادرید هستند و در کردستان بازی الکلاسیکو یک مسابقه بسیار بزرگ است.

دو میلیونر کرد مالک دالکورد هستند و پرچم کردستان را به عنوان لوگوی این باشگاه مورد استفاده قرار می دهند و سه بازیکن تیم از جمله کاپیتان پشراو عزیزی (که پدرش از پیشمرگه های کرد بوده) نیز کرد هستند. پیشمرگه ها به شبه نظامیان عراقی-کردی گفته می شود که طی سه سال گذشته با نیروهای داعش مبارزه کرده اند. اما تاریخ تشکیل آن ها به زمان صدام حسین باز می گردد که برای ایجاد میهن کرد در مقابل حکومت صدام به وجود آمدند. اقلیت های کرد در شمال عراق، شرق ترکیه، غرب ایران و شمال سوریه وجود دارند. بین 25 تا 30 میلیون کرد در این 4 کشور وجود دارند. در ماه سپتامبر کردهای عراق در یک رفراندوم بحث برانگیز برای استقلال شرکت کردند، اما میان اقلیت کردها و دولت مرکزی عراق تنش هایی در این خصوص به وجود آمد.

از آنجایی که کردستان یک کشور نیست و از سوی فیفا به رسمیت شناخته نشده است، بنابراین هیچ تیم ملی رسمی برای پشتیبانی ملت کرد از آن ها وجود ندارد. با این حال تیم هایی متشکل از کردها در رقابت های وابسته به فیفا مانند جام جهانی VIVA و جام جهانی فوتبال ملت های مستقل شرکت کرده اند.

افتخار کردها

دالکورد در سال 2004 توسط 9 مهاجر کرد در شهر دالارنا تاسیس شد، که بیشتر به خاطر ماهیگیری و اردو شناخته می شود. در ابتدا طراحی این تیم به عنوان یک پروژه اجتماعی برای حفظ جوانان محلی از محیط خیابان ها بود. این احساس مسئولیت اجتماعی هنوز زنده بوده و از جمله خصیصه های باشگاه است. وب سایت دالکورد در مورد اهمیت دلیل تاسیس باشگاه که به منظور مسئولیت های اجتماعی ایجاد شده و تلاش آن ها برای کمک به ادغام ملت کرد در جامعه سوئد صحبت می کند. ملت کرد از دهه 70 میلادی به عنوان پناهنده سیاسی وارد سوئد شدند و جامعه به طور سنتی مشکلاتی با حضور آن ها داشته است.

دالکورد آکادمی هایی هم در سوئد و هم در کردستان عراق ایجاد کرده است. کاپیتان عزیزی چندین بار به منطقه سفر کرده است و از اردوگاه پناهندگان و خط مقدم جنگ علیه داعش دیدن کرده است. استادیوم این باشگاه بسیار کوچک بوده و فقط 6500 نفر ظرفیت دارد.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۱۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر گلبال به پارالمپیک نمی‌رفت، آسیب بیشتری می‌دید

به گزارش "ورزش سه" بهمن دوستی سرمربی تیم ملی گلبال در گفت‌وگو با تسنیم ، درباره موافقت کمیته ملی پارالمپیک با اعزام این تیم به بازی‌های پارالمپیک 2024 پاریس اظهار داشت: در مهر سال گذشته و پس از کسب سهمیه پارالمپیک، منتظر این خبر بودیم، اما به هر حال چند ماه طول کشید و سرانجام اعلام شد. پس از نشست‌های متعددی که داشتیم، مقرر شد که اعزام تیم ملی منوط به بررسی عملکرد در تورنمنت‌های آلمان و سوئد باشد. تورنمنت آلمان برگزار شد، اما تورنمنت سوئد لغو شد و حتی نتوانستیم در رقابت‌های بین‌المللی برزیل هم که جایگزین شده بود، شرکت کنیم. در نهایت مسئولان کمیته پارالمپیک این تصمیم خوب را گرفتند که در لیست اعزام به پاریس باشیم و امیدوارم بهترین عملکرد را نیز از خودمان نشان بدهیم.

وی ادامه داد: تیم ما پتانسیل کسب مدال در پارالمپیک را دارد و این دور از دسترس نیست. ما 13 مرحله اردو به همراه دو اعزام به آلمان و سوئد را برنامه‌ریزی کرده بودیم، اما تورنمنت سوئد به دلیل استقبال کم تیم‌ها از دست رفت. حالا به دنبال یک مسابقه دیگر هستیم که قطعاً کمک ویژه در مسیر اعزام به پاریس می‌کند.

دوستی درباره اعزام به پارالمپیک پس از 12 سال گفت: جدایی از پارالمپیک به گلبال ایران آسیب زده بود و اگر در لیست اعزام به پاریس هم قرار نمی‌گرفتیم، قطعاً آسیب بیشتری متوجه این رشته می‌شد. حالا که این اتفاق خوب برای ما رخ داده، همه مصمم هستیم که روی سکو برویم و یک مدال برای کاروان ایران به ارمغان بیاوریم.

دیگر خبرها

  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است
  • اگر گلبال به پارالمپیک نمی‌رفت، آسیب بیشتری می‌دید
  • دوستی: اگر گلبال به پارالمپیک نمی‌رفت، آسیب بیشتری می‌دید
  • اهانت دوباره به قرآن در سوئد این بار از سوی یک زن
  • ایران خودرو دوباره فوتبالی شد
  • اهانت دوباره به قرآن کریم در سوئد
  • مخالفت سوئد با تحقیقات بین‌المللی درباره انفجار «نورد استریم»
  • عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!
  • فراتر از یک وینگ‌‌ بک همچون الخاندرو گریمالدو در بایرلورکوزن
  • یادداشت: پیغامی برای هاشم بیگ‌زاده!