Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینی گفت:اگر دستگاه اجرایی اعتبارات لازم برای انجام کار فرهنگی داشته باشد ولی جایگاه مردم و پیوست های اجتماعی و فرهنگی لازم برای جامعه را در امورات و برنامه های فرهنگی دخالت ندهد، به نتیجه مطلوبی نخواهد رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسیم قائن، محمد حسینی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری در جلسه کارگروه فرهنگی و اجتماعی شهرستان  قاینات که عصر روز گذشته در سالن جلسات فرمانداری قاین برگزار شد، بیان داشت: یکی از مقوله هایی که بسیار مورد توجه است و فوق العاده آسیب دیده است؛ سرمایه های اجتماعی است که البته با توجه به مسائل و موضوعات مختلفی که کلیه دولت ها با آن مواجه هستند، کمتر به بحث این آسیب های اجتماعی توجه کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون استاندار ادامه داد: ما در بحث فرهنگ که یک امر گسترده و مدعیان زیادی هم دارد؛ بیش از 30 دستگاه متولی امر فرهنگ هستند که در این حوزه کار می کنند. ولی اشکالی که وجود دارد این است ضمن موازی کاری، خیلی از این دستگاه های  فرهنگی بدون اینکه خودشان مشارکت کنند، هرگونه اقدام فرهنگی را از مردم انتظار دارند.

وی اظهارکرد؛ هر چند اگر دستگاه اجرایی اعتبارات لازم برای انجام کار فرهنگی داشته باشد ولی جایگاه مردم و پیوست های اجتماعی و فرهنگی لازم برای جامعه را در امورات و برنامه های فرهنگی دخالت ندهد، به نتیجه مطلوبی نخواهد رسید.

حسینی تصریح کرد: رهبری نظام به مباحث فرهنگی و اجتماعی و همچنین آسیب های اجتماعی ورود پیدا کردند و تأکید بر این نکته دارند که کار هایی که بایستی انجام شود، باید بالاتر از روال عادی و کار های روزمره اداری باشد.وایشان از مسئولین، کار خاص و ویژه می خواهند.

معاون استاندار، خاطرنشان کرد: واقعیت این است که همه نسبت به مباحث فرهنگی و اجتماعی غفلت کرده ایم.وهمه  بایستی در کنار مسئولین سه قوه در حوزه فرهنگی و اجتماعی مشارکت داشته باشند.چراکه  سه قوه به تنهایی نمی توانند در این حوزه موفق عمل نمایند. بلکه باید بستر ساز حضور و مداخله مردم باشند و در این راه همه باید احساس ادای تکلیف کنیم؛ نه رفع تکلیف.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری با اشاره به اینکه دولت و حکومت بایستی بستر کار را برای پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی فراهم کند؛ بیان داشت: اگر الگو سازی نکنیم و اگر الگو ها نقش الگویی خودشان را بدرستی ایفا نکنند، ما در حوزه فرهنگی، اجتماعی و آسیب های اجتماعی با مشکلات زیادی مواجه خواهیم شد.

وی در رابطه با مباحث فرهنگی و اجتماعی، تأکید کرد: تبیین و شناخت مسائل و مشکلات این حوزه بایستی بصورت علمی و برخورد با مسائل این حوزه وبه صورت تخصصی انجام شود..

حسینی  در پایان اشاره به فلسفه وجودی مسئولین گفت: فلسفه وجودی همه ما مسئولین، خدمت و کمک به افراد جامعه  است وبرای اینکه در سعادت جامعه مؤثر باشیم و در توسعه این مملکت و شهرستان قدمی برداریم؛ می باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۱۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام مهدی ملکی روز شنبه در نشست کارگروه ساماندهی کودکان کار و خیابان آذربایجان شرقی، با تاکید بر لزوم نظارت ویژه در حوزه آسیب اجتماعی و اکتفا نکردن به گزارش عملکردها، افزود: آثار و نتایج عملکردها باید در صحنه میدان دیده شود.

وی تاکید کرد: باید به بدنه شورای اجتماعی استان‌ها توجه شود تا میزان اثربخشی اقدامات مورد بررسی و در صورت نیاز مورد بازنگری و بازبینی قرار بگیرد.

وی بر ضرورت تقویت برنامه‌های تحولی و کارآمد در حوزه آسیب‌های کودکان و نوجوانان تاکید و اظهار کرد: کارگروه کودکان کار و خیابانی شورای اجتماعی وزارت کشور که از ۶ ماه قبل فعالیت خود را شروع کرده است، در حوزه پیگیری مصوبات شورای اجتماعی کشور و ناظر به مساله کودکان کار و مشکلاتی که در سطح کشور وجود دارد، فعالیت دارد و به دنبال ارزیابی اقداماتی است که دستگاه‌های اجرایی و خدماتی انجام می‌دهند.

ملکی ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌ها و در نهایت تهیه و ارائه گزارشی جامع از وضعیت کودکان کار و خیابانی در استان‌ها را جزو تکالیف این کارگروه عنوان کرد.

وی بر بازنگری و بررسی میزان اثربخشی اقدامات تاکید کرد و ادامه داد: در این میان یکی از اولویت‌های مهم بهره مندی از ظرفیت‌های مردمی فعال، سمن‌ها و مؤسسه‌های خیریه و گروه‌هایی است که در این حوزه فعالیت می‌کنند.

ملکی استفاده از تجربیات، ایده‌ها و مدل‌های مختلف تشکل‌های مردمی و مردم نهاد برای برون رفت از مشکلات کودکان کار را مورد تاکید قرار داد و یادآور شد: مشکلات و چالش‌ها و دغدغه‌های این حوزه پیگیری شود و با رفع موانع موجود به دنبال ارتقای کیفی و کمی آنها پیش برویم.

وی از آذربایجان شرقی به عنوان یکی از استان‌های پیشرو در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی کودکان کار یاد کرد و گفت: الگوبرداری و بهره‌مندی سایر استان‌ها از تجربه‌های موفق آذربایجان شرقی در حوزه‌های اجتماعی ضروری است.

ملکی ادامه داد: آذربایجان شرقی و تبریز در زمینه پیشگیری از آسیب‌های کودکان کار، سامان‌دهی و مواجهه با این پدیده جزو بهترین‌ها بوده و از ظرفیت‌های مردمی بسیار وسیعی برخوردار است.

وی اظهار کرد: برای هم افزایی و هماهنگی بیشتر بین دستگاه‌های فعال در حوزه کودکان کار باید شبانه روز تلاش کنیم تا مأموریت‌ها و تکالیف ذاتی خود را با کمترین مانع انجام دهند و به موازات آن ظرفیت‌های مردمی نیز مورد حمایت و پشتیبانی قرار بگیرد تا دغدغه کمتری در حوزه‌های اجتماعی کشور وجود داشته باشد.

کد خبر 6097641

دیگر خبرها

  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • نگاه واقع‌گرایانه به آسیب‌های اجتماعی داشته باشید/ مسئولان منفعل توبیخ می‌شوند
  • تاکید رئیسی بر استفاده از مساجد در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • حضور ۴ تن از مسئولان آذربایجان غربی در سامانه سامد
  • برپایی میز خدمت در شهرستان زرندیه