Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، مدیر عامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز کارون در خصوص مسئولیت‌های اجتماعی که از حوزه‌های تازه‌ای است که در سال‌های اخیر مورد توجه تدبیرپردازان صنعت نفت قرار گرفته است در گفت وگو با خبرنگار خبرآنلاین گفت: مسئولیت‌های اجتماعی تعهد سازمان‌ها به توسعه پایدار جامعه و رویکرد اخلاقی آنان به حل مشکلات اجتماع است و توجه به این حوزه از آن جهت حائز اهمیت است که هزینه‌های اجتماعی را کاهش می‌دهد و موجب ارتقاء عملکرد کارکنان می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولیت اجتماعی یک باور سازمانی است که به دنبال خلق ارزش مشترک بین ذینفعان سازمان است. سازمان‌های موفق تداوم و ادامه حیات خود را در گرو احساس مسئولیت در برابر اجتماع می‌بینند و با رویکردی آینده‌نگر مسئولیت اجتماعی را نه تنها سیاستی هزینهبر تلقی نکرده بلکه آن را به نوعی سرمایه‌گذاری انسانی و اجتماعی به شمار می‌آورند.
 
محسن دهانزاده در خصوص انواع اقداماتی که در موضوع مسئولیت‌های اجتماعی می‌توانند انجام دهند گفت: اقداماتی در زمره مسئولیت‌های اجتماعی سازمان‌ها قرار می‌گیرند که همکاری داوطلبانه سازمان در راستای توسعه پایدار اقتصادی و بهبود کیفیت زندگی باشند. مسئولیت‌های اجتماعی شرکت به مجموع وظایف و تعهداتی که سازمان ‌باید در جهت حفظ، مراقبت و مساعدت به جامعه پیرامونی خود ارائه دهد گفته می‌شود.

دهانزاده افزود: صنعت نفت از بدو آغاز فعالیت خود در ایران که پیشینه آن به بیش از یک قرن بر‌می‌گردد یعنی زمانی که مفهوم مسئولیت‌های اجتماعی به هیچ شکلی مطرح نبوده همواره منشاء خدمات به جوامع پیرامونی و موجب عمران و آبادانی این جوامع بوده و این خدمت همچنان در اجتماع جاری و ساری است که پیشنهاد می‌شود به منظور آگاهی جامعه از تعهد این صنعت به حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، اقدامات، برنامه‌ها، هزینه‌ها و مسئولیت‌های اجتماعی صورت گرفته و در حال انجام برنامه‌های آتی صنعت نفت مشخص و اطلاع‌رسانی شود.

وی توضیح داد: از طرفی ضرورت دارد محدوده و چارچوب دقیق مسئولیت‌های اجتماعی سازمان‌های تحت امر وزارت نفت در حوزه‌های مختلف از قبیل محیط زیست، بازار و صنعت جامعه و کشور و درون سازمان تعریف و مشخص شود که این امر مستلزم شناسایی ذینفعان و اولویت‌بندی آنها و درخواست‌هایشان متناسب با امکانات، اختیارات و بودجه موجود سازمان‌ها است.

مدیر عامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز کارون با بیان اقداماتی که در راستای کمک به روستاهای همجوار تاسیسات نفتی و مسئولیت‌های اجتماعی خود انجام داده افزود: ما در کنار ماموریت خطیر اقتصادی به انجام مسئولیت‌های اجتماعی خود نیز تعهد دارد و به دلیل مجاورت با کلانشهر اهواز در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی ملزم به رعایت تعهدات و وظایف مختلفی است و همواره در این مسیر خدمات‌رسانی کرده است. این موارد شامل اقدامات عام المنفعه شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون در قالب مسئولیت های اجتماعی در روستاهای همجوار با تأسیسات در بخش های غیزانیه، مرکزی و اسماعیلیه کلانشهر اهواز و روستاهای شهرستان های کارون و شادگان است.

وی افزود: مثلا در حوزه اشتغال‌زایی بکارگیری هزار و 293 نفر از اهالی روستاهای همجوار تأسیسات در بخش‌های غیزانیه، مرکزی، اسماعیلیه، علی‌آباد بروال در کلانشهر اهواز و شهرستان شادگان با مجموع پرداختی سالیانه 322 میلیارد ریال حقوق و مزایا را در برنامه داشتیم. همچنین در بخش غیزانیه اهواز در راستای ایجاد امنیت و اشتغال‌زایی ساکنین محترم روستاهای همجوار تاسیسات و چاه ها در بخش غیزانیه  بیش از 400 نفر از نیروهای بومی منطقه جهت حراست از چاه های موجود به صورت ثابت و موقت توسط 4 پیمانکار بومی بکارگیری شده‌اند که متوسط حقوق دریافتی در سال بیش از 108میلیارد ریال (معادل 10 میلیارد و 800 میلیون تومان) است.


این مقام مسئول همچنین در ادامه به منطقه کوی علی آباد بروال اشاره کرد و گفت: تعداد 50 نفر از اهالی کوی علی آباد (بروال) بصورت نوبت کار در پست های نگهبانی چاه ها، خطوط لوله و تاسیسات شرکت کارون با میانگین حقوق دریافتی ماهیانه حدود 20 میلیون ریال اشتغال دارند که دریافتی سالیانه آنها  12 میلیارد ریال است.

دهانزاده توضیح داد: حراست از تاسیسات مجموعه صنعتی شماره 3 اهواز توسط 156 نیروی بخش مرکزی اهواز دغاغله تامین می شود که از این تعداد 155 نفر از نیروهای بومی روستای دغاغله و روستاهای اطراف هستند. همچنین 82 نفر نیروی بومی نیز در پست های نگهبانی از چاه های این مجموعه اشتغال دارند که مجموعاً 237 نفر از اهالی دغاغله و روستاهای همجوار توسط  2 پیمانکار بومی بکارگیری شده‌اند که متوسط حقوق دریافتی در سال حدود 66 میلیارد ریال است.

مدیر عامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز کارون همچنین افزود: حراست مجموعه صنعتی آبتیمور در بخش اسماعیلیه اهواز دارای 114 نیروی است تامین می شود که از این تعداد 92 نفر از نیروهای بومی روستاهای بخش اسماعیلیه هستند و توسط 1 پیمانکار بومی بکارگیری شده‌اند و متوسط حقوق دریافتی در سال بیش از 26میلیارد ریال معادل 2 میلیارد و 600 میلیون تومان است. جمع پرداختی سالانه این شرکت در حوزه اشتغالزایی روستاییان همجوار تاسیسات حدود 320 میلیارد ریال است.

دهانزاده در خصوص مسئولیت اجتماعی در روستاهای شادگان گفت: در راستای ایجاد امنیت و اشتغال‌زایی ساکنین محترم اطراف چاه های میدان منصوری در منطقه شادگان بیش از 514 نفر از نیروهای بومی منطقه جهت حراست از چاههای موجود به صورت ثابت و موقت توسط دو پیمانکار بومی بکارگیری شده‌اند که میزان پرداخت حقوق آنان در سال بیش از 110میلیارد ریال است.

 

46

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۱۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران

مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران از رایزنی با سازمان محیط زیست جهت اخذ مجوز و فعال شدن کارخانه آسفالت در شرق تهران خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، مهدی صداقتی؛ مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران در نشست خبری خود که پیش از ظهر امروز در معاونت فنی عمرانی شهرداری تهران برگزار شد، اظهار کرد: سال 1403، سالی پرکار برای معاونت فنی عمرانی به‌ویژه سازمان مهندسی و عمران شهر تهران خواهد بود.

وی افزود: با توجه به تصویب پروژه‌ها و برنامه‌ها در سال 1401، در سال 1402 ما وارد فاز اجرا شدیم و امروز فرآیند و نتایج این پروژه‌ها را شاهد خواهیم بود که احداث این پروژه‌ها بر اساس برنامه‌های مصوب سال 1401 خواهد بود.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران از بهره‌برداری از 25 پروژه عمرانی در سال 1403 خبر داد و گفت: بنا داریم هر ماه دو پروژه را در حوزه فنی عمرانی به بهره‌برداری برسانیم.

صداقتی از بهره‌برداری از تعریض ایمنی کندرو شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری خبر داد و افزود‌: این پروژه امروز همراه با دو پروژه دیگر به بهره‌برداری رسید و در اختیار شهروندان قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه در سال 1402 افتتاح پروژه‌های فنی عمرانی از بیستم شهریورماه آغاز شد، گفت: با توجه به برنامه‌ریزی که صورت گرفته است افتتاح پروژه‌های عمرانی امسال از 25 فروردین‌ماه آغاز و اولین پروژه به بهره‌برداری رسید و همانطور که گفته شد ان‌شاءالله به طور مستمر ماهیانه دو پروژه به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با بیان اینکه برخی از پروژه‌ها به لحاظ ابعاد و اندازه در قالب پروژه‌هایی از جمله پروژه شهید بروجردی نیستند، گفت: این پروژه‌ها می‌توانند اثرگذاری خاصی را در کاهش بار ترافیکی داشته باشند که از آن جمله می‌توان به تعریض  ایمنی کندرو شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری اشاره کرد که شاید این پروژه‌های کوچک‌مقایس تفاوت زیادی را با پروژه‌های بزرگ داشته باشند اما اثرگذاری زیادی را در کاهش بار ترافیکی خواهند داشت.

صداقتی ادامه داد: پروژه تعریض ایمنی کندرو شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری که امروز به بهره‌برداری رسید با اعتبار 40 میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید که این پروژه مزایای زیادی را دارد که می‌توان به این موارد اشاره کرد که قبلا این نقطه، نقطه رها شده بود که با بهره‌برداری از این پروژه این محدوده سروسامان پیدا کرد. همچنین عرض معبر در کندرو دو لاین بود که با تدبیر انجام شده و تعریض به 3 لاین افزایش پیدا کرد و کمک ترافیکی را در کاهش اختلالات ترافیکی خواهد داشت.

وی ادامه داد: این نقطه از پروژه که امروز به بهره‌برداری رسید به عنوان یکی از نقاط تهدیدکننده شهر به حساب می‌آمد و در سال گذشته مجبور شدیم 3 روز بزرگراه شهید لشگری را به خاطر همین نقطه مسدود کنیم که با اجرا و بهره‌برداری از تعریض ایمنی کندرو شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری این مسئله نیز رفع خطر شده است.

مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران افزود: تحکیم بستر 12 کیلومتر از بزرگراه آزادگان یکی دیگر از پروژه‌هایی بود که امروز در قالب یکصدوهجدهمین پویش امید و افتخار به بهره‌برداری رسید که این کار نیز از حد فاصل ساوه تا شهید خرازی در باند (جنوب به شمال) انجام شده است.

صداقتی با بیان اینکه متاسفانه در سنوات گذشته از آسفالت مناسبی برای بزرگراه‌ها استفاده نشده است، گفت: همین مسائل باعث شده که آسفالت بزرگراه‌ها بعد از یک بازه زمانی بسیار کوتاه از بین برود اما ما در قالب تحکیم بستر بزرگراه آزادگان از روش جدید و مناسب در قالب آسفالت‌ریزی استفاده کرده‌ایم که این کار محسنات زیادی دارد نخست اینکه زمان استفاده از آسفالت این بزرگراه به حدود 10 سال افزایش پیدا کرده است ضمن اینکه این کار باعث رضایت شهروندان خواهد بود.

وی در ادامه به بهره‌برداری از فاز نخست بزرگراه شهید بروجردی اشاره کرد و گفت: اجرای این پروژه از سال 93 آغاز شده بود و 7 سال از اجرای آن می‌گذشت که در سال 1400 تحویل این دوره از مدیریت شهری شد و در نهایت با تلاش صورت گرفته فاز نخست آن به بهره‌برداری رسید.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با اشاره به رویکرد این دوره از مدیریت شهری بویژه شهردار تهران در حوزه‌های مختلف گفت: آقای زاکانی توجه زیادی به موضوعات فرهنگی اجتماعی و ترافیکی دارد و در کنار اینها عنایت ویژه‌ای به کارهای عمرانی دارد و به همین جهت بودجه‌های خوبی برای این کارها اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه بزرگراه شهید بروجردی تنها بزرگراه شهر تهران نیست، گفت: ما بزرگراه شهید حکم و همت را هم داریم که بعضا آسفالت این معابر از بین رفته و به همین جهت سازمان مهندسی و عمران شهر تهران باید تدبیری را انجام بدهد که در این محدوده‌ها نیز آسفالت مناسبی توزیع شود.

صداقتی افزود: در کنار بزرگراه‌ها معابر درجه یک و دو نیز وجود دارد که باید برای این معابر نیز آسفالت مناسبی تامین و توزیع شود که تمامی این اقدامات طبق برنامه در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه طول بزرگراه‌ آزادگان 45 کیلومتر است، گفت: این بزرگراه 2.2 درصد معابر شهر تهران است که سال گذشته 10 درصد از حجم تولیدی آسفالت در شهرداری تهران در این معبر توزیع شد که این نشان از توجه به این بزرگراه است.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران ادامه داد: در سال 1402 به کندروهای بزرگراه‌ها توجه شد و در این معابر آسفالت‌ریزی انجام شد و در سال 1403 اولویت ما آسفالت‌ریزی در کندروهای آزادراه‌ها است و در این بخش برنامه‌ریزی صورت گرفته است.

صداقتی در پاسخ به این سوال که آیا تا پایان این دوره از مدیریت شهری آسفالت‌ریزی در تمام معابر شهر تهران انجام خواهد شد گفت: قطعاً این کار امکان‌پذیر نیست چرا که سالانه 10 درصد از معابر شهر تهران قابل آسفالت‌ریزی است که ما سالانه یک میلیون و 500 هزار تن آسفالت تولید و در سطح معابر توزیع می‌کنیم.

وی با بیان اینکه سال گذشته نیز یک میلیون و 500 هزار تن آسفالت توزیع شد گفت: ان‌شاءالله امسال نیز به همین میزان آسفالت توزیع و در سطح معابر معابر و بزرگرا‌ه‌ها توزیع خواهد شد.

وی با بیان اینکه نیاز شهر تهران به یک کارخانه آسفالت بازیافت وجود دارد افزود: ما یک چرخه معیوب در بخش تولید اسفالت داریم و باید یک کارخانه را تولید کنیم تا از تراشه‌های آسفالت برای استفاده از آسفالت بازیافت شده استفاده کنیم  و در این قالب از تکنولوژی خاص بهره ببریم.

صداقتی از راه‌اندازی کارخانه بازیافت آسفالت در سال جاری خبر داد و گفت: با دستور شهردار تهران امسال این کارخانه راه‌اندازی خواهد شد و از این به بعد ما از تراشه‌های آسفالت برای تولید آسفالت جدید و بازیافت شده استفاده می‌کنیم.

مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران در پاسخ به این پرسش که آیا آسفالت تولید شده از تراشه‌ها کیفیت مناسب را نسبت به آسفالت‌های نو دارند گفت: قطعا این آسفالت‌ها کیفیت کمتری نسبت به آسفالت‌های نو دارند و از اینها در معابر درجه یک و دو استفاده می‌شود و قطعاً در بزرگراه‌ها از آسفالت‌های نو استفاده می‌شود.

وی با اشاره به دپوی تراشه‌های آسفالت در سطح شهر تهران گفت: حداقل ما برای  سه سال جهت تولید آسفالت تراشه داریم و برای تولید آسفالت جدید می‌توانیم از آنها استفاده بکنیم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا مشکل تولید آسفالت در شرق تهران برطرف شده است، گفت : در ارتباط با این موضوع سازمان محیط زیست ایراداتی را نسبت به فعالیت این کارخانه دارد اما تاکید ما این است که با رایزنی این مشکل را برطرف و بتوانیم با اخذ مجوز این کارخانه در شرق تهران فعال شود.

مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران تصریح کرد: نگاه ما در بخش تولید آسفالت در شرق تهران فنی است و امیدواریم با همکاری و همراهی سازمان محیط زیست مشکل بوجود آمده در روند عدم ارائه مجوز کارخانه در شرق تهران برطرف شود.

وی گفت‌: سازمان محیط زیست اعلام کرده که کارخانه تولید آسفالت باید 120 کیلومتر خارج از شهر باشد این مسئله مشکلاتی دارد به عنوان مثال وقتی آسفالت تولید بشود وقتی وارد شهر بشود یخ زده خواهد بود همچنین ما نمی‌توانیم آسفالت را در غرب تهران و به شرق تهران هدایت کنیم و با همه این موارد امیدواریم مشکل پیش آمده در خصوص کارخانه آسفالت شرق تهران برطرف شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۳ حلقه چاه در کرج حفر و وارد مدار بهره برداری شد
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • تقدیر از کارگران شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون
  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان
  • افزودن ۲ فروند بالگرد به ناوگان هوایی همدان
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • بهره‌برداری از طرح‌های مختلف همزمان با روز شوراها در بوشهر
  • مترو تهران؛ 25 سال تعهد به ایمنی
  • انتصاب مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی
  • بهره برداری ساختمان شرکت فولاد در سایت سنگان + عکس