Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مجتبی جوهری روز دوشنبه در مجمع انتخابات هیات ورزش های پهلوانی و زورخانه ای کردستان اظهار کرد: به کمک این سامانه به نوعی برای تمامی ورزشکاران، شناسنامه ایجاد و هویت چند هزار ساله ورزش های پهلوانی و زورخانه ای ثبت می شود.
وی با بیان اینکه در برخی از استان های کشور این کار در حال انجام است، افزود: امیدواریم تا سه ماه آینده، این سامانه تشکیل شود چرا که تاثیر بسیار مثبتی در برنامه ریزی های فدراسیون خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جوهری اضافه کرد: با کمک این بانک اطلاعاتی، ضعف ها و کمبودها را شناسایی و براساس آن برای بهتر شدن وضعیت ورزش های زورخانه ای برنامه ریزی می کنیم.

** امسال پنج هزار نفر در حوزه ورزش های پهلوانی و زورخانه ای کشور آموزش می بینند
رئیس فدراسیون ورزش های پهلوانی و زورخانه ای گفت: برای اداره بهتر وضع موجود در سال 96، پنج هزار نفر از ورزشکاران، مرشدان، داوران و مربیان این رشته ورزشی در سطح کشور آموزش می بینند.
جوهری به مشخص شدن افرادی که در استان ها باید آموزش ببیند اشاره کرد و افزود: هیات های ورزش های پهلوانی و زورخانه ای در استان ها برای انجام این کار، همکاری لازم را داشته اند.
وی همچنین از طراحی نرم افزار داوری ورزش های پهلوانی و زورخانه ای خبر داد و اضافه کرد: این نرم افزار می تواند در ایجاد جذابیت بیشتر این ورزش بسیار مفید باشد.
وی با اشاره به اینکه صدا و سیما نیز برای تکمیل این نرم افزار، اعلام آمادگی کرده است، یادآور شد: با استفاده از جلوه های ویژه و پخش مستقیم رقابت های ورزش های زورخانه ای، می توان طرفداران بیشتری را به سمت این ورزش جلب کرد.

** در سال های گذشته، این فدراسیون، سلیقه ای و بی برنامه اداره می شد
رئیس فدراسیون ورزش های پهلوانی و زورخانه ای با بیان اینکه در سال های گذشته توجه خوبی به این ورزش در دولت نشده است، اضافه کرد: در دولت های قبلی، این فدراسیون به صورت سلیقه ای و بی برنامه اداره می شد.
جوهری ادامه داد: این طرز مدیریت و عدم توجه موجب شده بود که فدراسیون ورزش های پهلوانی و زورخانه ای کشور همواره در رتبه های پایین جدول فدراسیون ها باشد.
وی به احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی در دولت یازدهم اشاره کرد و گفت: این کار، تا حدود زیادی، موجب رونق ورزش های زورخانه ای و اختصاص اعتبارات بیشتر به این حوزه شد.

** ورزش های پهلوانی و زورخانه ای، می تواند معرف خوبی برای فرهنگ مناطق باشد
رئیس فدراسیون ورزش های پهلوانی و زورخانه ای با بیان اینکه توسعه همه جانبه باید از دروازه ورزش ایجاد شود، تاکید کرد: ورزش های پهلوانی و زورخانه ای می تواند معرف فرهنگ و تاریخ اقوام و مناطق مختلف کشور باشد.
به گفته جوهری، این ورزش ها، زمینه جذب گردشگر، توسعه و تحول در اقتصاد را فراهم کرده و موجب رونق اقتصادی استان های کمتر توسعه یافته می شود.
او کردستان را یکی از فعال ترین استان ها در حوزه ورزش های پهلوانی و زورخانه ای خواند و گفت: این استان با وجود کمبود اعتبارات، پیشرفت های خوبی در حوزه ورزش داشته است.
جوهری توجه به زیرساخت های ورزش های زورخانه ای را ضروری دانست و افزود: با این وجود باید با کمترین امکانات و در کمترین فضا برای توسعه این ورزش در کشور تلاش کنیم.
وی ابراز امیدواری کرد در آینده ای نزدیک، با توسعه اساسی ورزش های پهلوانی، نیروی انسانی و میزبانی مسابقات مهم این فدراسیون خبرساز شود.
به گزارش ایرنا، در مجمع انتخابات هیات ورزش های پهلوانی و زورخانه ای کردستان از بین 16 نفر از اعضا مجمع، رای گیری به عمل آمد و بهرام نصراللهی با کسب تمامی آرا برای چهار سال به عنوان رئیس این هیات انتخاب شد.
پیش از این حسن بابایی ریاست این هیات ورزشی در کردستان را بر عهده داشت.
258 ورزشکار سازمان یافته کردستانی در حوزه ورزش های پهلوانی و زورخانه ای مشغول به فعالیت هستند.
خبرنگار: وریا کرمی ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
7355/9102

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۹۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس فدراسیون ورزش کارگری: فعالیت خانم‌ها و آقایان یکسان می‌شود/ امسال لیگ کارگری هم خواهیم داشت

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، جواد رمضی در نشست خبری که امروز در محل فدراسیون کارگری برگزار کرد در مورد فعالیت های این فدراسیون در سال 1402 عنوان کرد: سعی کردیم عدالت محوری در حوزه بانوان داشته باشیم و فعالیت ورزشی بانوان با آقایان در حال یکسان شدن است. در کنار آن اعزام های بین المللی متعددی را داریم که شاخص ترین آن اعزام اولین کاروان کوهنوردان خانم به قله آرارات است. همه کارگر هم هستند و این اولین بار است که چنین اعزامی می شود. دو اردوی تدارکاتی هم در تهران و مشهد خواهند داشت. ما کارونمان را در قالب 120 نفر به ایتالیا خواهیم داشت و 9 شرکت را در قالب 19 تیم در 8 رشته اعزام خواهیم کرد.

وی افزود: نمایندگان این شرکت ها در این مسابقات هستند . شرکت هایی هستند که در رقابت های ورزشی کارگری همیشه مشارکت داشتند و فعال بودند و حمایت کردند. اگر توفیقی حاصل شود تیم های فوتبال ملی کارگری کشور و همچنین کشتی ، کاراته، جودو والیبال و والیبال ساحلی به رقابت های بین المللی اعزام می کنیم. در تلاشیم تیم وزنه برداری هم با کمک فدراسیون وزنه به رقابت های روسیه اعزام کنیم. در کنار اینها رقابت های شرکتی هم داریم  و از همه مهمتر فعالیت ورزش همگانی است که دوشنبه های ورزش کارگری را شروع کردیم. این ورزش صبحگاهی است. این چیزها گزیده ای از برنامه های فعالیت فدراسیون کارگری است. یک موضوع جدیدی در ورزش کارگری داریم که لیگ های ورزشی است. احتشام زاده به عنوان رئیس سازمان لیگ های ورزش کارگری منصوب شده اند. ما قصد داریم حضور شرکت ها ها و تیم های آنها را به صورت فعالانه  در زمینه ورزش کارگری بیشتر کنیم.

به گزارش آنا، در ادامه احتشام زاده هم گفت: برای اولین بار می خواهیم لیگ کارگری را اجرا کنیم. تنیس روی میز یکی از رشته هاست. سال گذشته در دارت و فوتسال لیگ داشتیم اما امسال سعی کردیم با شرایط بهتری لیگ برگزار کنیم. ما دنبال مشارکت حداکثری هستیم. هر استانی هر چند تا تیم بخواهد می تواند شرکت داشته باشد.

وی افزود: دیدن کارخانه جات برای ما خیلی مهم است و می خواهیم انگیزه ای باشد تا شرکت کنند. از  ورزش هم مجوز گرفتیم که مسابقات مهم را زنده پخش کنند. این کاری است برای ایجاد انگیزه برای شرکت ها و کارخانه جات. همچنین اعزام تیم قهرمان را به مسابقات بین المللی خواهیم داشت. می خواهیم با این کار برندهای خودشان هم نشان دهند. همه کارخانه جات بال های فدراسیون هستند. همچنین اگر شما اصحاب رسانه نباشید اصلا کسی معروف نمی شود و شما رسانه ها نقش زیادی خواهید داشت در اشاعه ورزش کارگری.

وی در خصوص اینکه چه شرکت هایی قرار است در لیگ حاضر باشند، گفت: مخابرات، نقتی، مخابرات، سایپا، تراکتورف ماشین سازی، کاشی سازی و ...بانک ها مثل سامان شرکت می کنند. ما فدراسیون آماتوری هستیم و کاری به ورزش حرفه ای نداریم و سایپا هم با رایزنی که کردیم در لیگ کارگری شرکت می کند. درلیگ از فرزندان کارگر استفاده نمی کنیم. اما کسی کارگر باشد مشکلی برای مشارکت ندارد.

احتشام زاده در مورد مباحث مالی ورود به لیگ کارگری گفت: ما ورودی هم می گیریم اما 60 درصد این پول به تیم قهرمان داده می شود. این انگیزه خوبی است که شرکت ها برند خودشان را نشان دهند. مقداری از رقم هم متعلق به فدراسیون خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مذاکرات اطلاعاتی- امنیتی ترکیه و سومالی
  • شهرداری همدان در جذب شهروندان به ورزش خلاقانه عمل کند
  • رئیس اینجاست: در شهر مدعی اول میزبانی بزرگ
  • برگزاری مسابقات زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی مددجویان زندان های لرستان
  • برگزاری مسابقات زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی زندانیان لرستان
  • برگزاری همایش بزرگ ورزش پهلوانی در نصف جهان
  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • رئیس فدراسیون ورزش کارگری: فعالیت خانم‌ها و آقایان یکسان می‌شود/ امسال لیگ کارگری هم خواهیم داشت
  • ترویج ورزش های زورخانه ای در سمنان
  • پیشکسوتان زورخانه استان تجلیل شدند