Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک - ایرنا - مدیرکل پدافند غیرعامل استان مرکزی گفت: تسریع در ساخت بیمارستان تخصصی برای مقابله با آلودگی شیمیایی و هسته ای در این استان ضروری است.

به گزارش ایرنا، مجید عسگری روز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته گرامی داشت پدافند غیرعامل افزود: پیشرفت فیزیکی این بیمارستان تخصصی رضایت بخش نیست و نیازمند برنامه ریزی مدون برای به ثمر نشستن این مجموعه درمانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: زمین این بیمارستان سال های گذشته به عنوان 'اورژانس هسته ای' در کنار بیمارستان امیرالمومنین (ع) اراک جانمایی و نقشه اجرایی آن به استان مرکزی ابلاغ شد.
مدیرکل پدافند غیرعامل استان مرکزی گفت: امکانات درمانی استان در صورت بروز هر گونه حادثه در پالایشگاه و پتروشیمی ناکافی است و لازم است در این خصوص چاره اندیشی شود.
عسگری افزود: 50 واحد بزرگ شیمیایی در استان مرکزی فعالیت دارند که این امر میزان خطر پذیری را افزایش داده و نیاز به وجود یک درمانگاه تخصصی را دوچندان می کند.
وی اظهار کرد: قرارگاه پدافند شیمیایی برای مقابله با تهدیدهای احتمالی در استان مرکزی تشکیل شده تا میزان آسیب ها به کمترین میزان ممکن برسد.
مدیرکل پدافند غیرعامل استان مرکزی گفت: استان مرکزی یکی از قطب های صنعتی کشور به شمار می رود و در کنار ظرفیت های بالقوه با تهدیدهایی نیز مواجه است، بنابراین باید کارشناسان با رصد تهدیدها، تمهیدات لازم را بیاندیشند.
عسگری گفت: باج افزارها از جمله تهدید هایی هستند که حوزه سایبری واحدهای تولیدی و صنعتی را مورد حمله قرار می دهند و در این زمینه استان مرکزی نیز مستثنی نیست.
وی با بیان اینکه استان مرکزی یکی از 10 استان هسته ای کشور به شمار می رود، گفت: قرارگاه زیستی و هسته ای در این استان به منظور مقابله با تهدیدات بیوتروریستی تشکیل شده است.
عسگری افزود: حوزه اقتصادی به عنوان پاشنه آشیل؛ مورد حمله دشمنان قرار گرفته و تحریم و فشار اقتصادی عاملی برای ایجاد شکاف بین مردم و حاکمیت از سوی استعمارگران دنبال می شود که هدایت و برنامه ریزی منسجم اقتصادی، توطئه ها را خنثی می کند.
مدیرکل پدافند غیرعامل استان مرکزی با بیان اینکه این اداره کل 6 سال گذشته در استان فعال شده است، گفت: برنامه ریزی برای آموزش 500 نفر در دستور کار قراردارد.
عسگری افزود: انجمن علمی پدافند غیرعامل استان برای نخستین بار با فراخوان از دانشگاه ها و مراکز علمی فعال شده تا از ظرفیت تحقیقاتی دانشگاه ها نیز بهره گرفته شود.
مدیرکل پدافند غیرعامل استان مرکزی گفت: استان مرکزی در حوزه آموزش پدافند غیرعامل در میان سایر استان های کشور در سطح متوسط قرار دارد اما برنامه ریزی منسجمی برای ارتقای این جایگاه اندیشدیده شده است.
عسگری افزود: رزمایش زیستی، سایبری و هسته ای با هدف ارتقا امنیت و آمادگی دستگاه متولی از جمله برنامه های اداره کل پدافند غیرعامل استان مرکزی در سال جاری است.
گردهمایی کارشناسان دستگاهای اجرایی پدافند غیرعامل استان، گلباران قبور شهدا، راه ندازی کتابخانه انجمن علمی پدافند، گردهمایی روسای دانشگاه ها، گردهمایی پست و مخابرات در حوزه سایبری و مانور قطع برق، برخی از برنامه های تدارک شده برای هفته پدافند غیرعامل در استان مرکزی است.
6 تا 12 آبان ماه هفته پدافند غیرعامل نامگذاری شده است.
6991/3075/ خبرنگار: معصومه ابراهیمی *** انتشاردهنده: حسین مهدی زاده

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۴۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد دادستان کل کشور، در جریان سفر به استان هرمزگان و در دیدار با امام جمعه و نماینده، ولی فقیه در این استان، گفت: ارائه خدمات هوشمند به منظور تسهیل خدمت رسانی در امور قضائی به مردم از اولویت‌های سند تحول قضائی است.

وی افزایش نظارت‌ها و سرعت و دقت عمل در انجام وظایف محوله قضائی را به عنوان بخشی از رویکردهای اصلی و اهداف هوشمندسازی خدمات در این سند برشمرد.

دادستان کل کشور افزود: یکی از حوزه‌های خدمت رسانی به هم وطنان، تلاش برای حمایت از تولید و کسب کار و رفع موانع موجود بر سر راه تولیدکنندگان با تدوین برنامه‌های راهبردی در راستای تحقق شعار سال است.

حجت الاسلام والمسلمین موحدی تصریح کرد: بنابراین هوشمند سازی در نظر گرفته شده در سند تحول قضائی به واسطه زمینه سازی برای تسریع خدمت رسانی به مردم و تولیدکنندگان، این فرصت را بیش از پیش فراهم می‌سازد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های متنوع در استان هرمزگان برای افزایش مشارکت مردمی در جهش تولید، عنوان کرد: در این سفر موضوعات و نیازمندی‌های مطرح شده از سوی متولیان و مسئولان هرمزگان جمع بندی شد و برای برنامه‌ریزی و ارائه راهکار به رئیس قوه قضائیه منتقل می‌شود.

کد خبر 6095675

دیگر خبرها

  • هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب
  • تاکید سخنگوی قوه قضائیه بر تسریع پیگیری و حل پرونده‌های مردمی
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • تصاویر لحظه فعال‌ شدن پدافند هوایی در بندر اشغالی ایلات + ویدئو
  • شکست سامانه پدافند هوایی آمریکا در مقابله با عملیات «وعده صادق»
  • فرآیند صدور گواهی پایان کار ساختمان تسریع شد
  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است