Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون استاندار خراسان‌رضوی گفت: سامانه نرم‌افزاری شناسنامه فرهنگی و اجتماعی شهرستان‌های استان و همچنین سامانه نرم‌افزاری نظارت و کنترل آسیب‌های اجتماعی بزودی طراحی و راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، به‌نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی استانداری خراسان‌رضوی، سید جواد حسینی با حضور در دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری ضمن تقدیر از فعالیت‌های انجام گرفته شده در دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اظهار داشت: اقدامات و برنامه‌های این دفتر حاکمیتی و فرابخشی است و هیچ سازمانی به‌جز این دفتر بر فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی به‌صورت ویژه متمرکز نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: توسعه مشارکت‌های نظام‌مند مردمی، صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی، انسجام و تقویت فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، انسجام فعالیت‌ها در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقای سلامت و سطح پوشش بیمه‌های سلامت و اجتماعی 5 هدف کلی دفتر امور اجتماعی و فرهنگی در راستای توسعه و بهبود فرهنگ عمومی و سرمایه‌های اجتماعی است.

حسینی با اشاره به تدوین حقوق شهروندی توسط دولت تدبیر و امید گفت: سیاست‌های ابلاغی به دستگاه‌های اجرایی در زمینه حقوق شهروندی باید به طور مستمر رصد شده و فعالیت‌های این دستگاه ها نیز ارزیابی شود. در راستای آشنایی با حقوق شهروندی 6 ساعت آموزش برای پرسنل دستگاه های اجرایی پیش‌بینی شده است.

معاون استاندار خراسان‌رضوی مهمترین کارکرد خانه تشکل‌های غیردولتی را پیوند دستگاه‌های دولتی با تشکل‌ها دانست و افزود: جلسات ماهانه با شورای مرکزی خانه تشکل های مردم نهاد و واگذاری اجرای ده راهبرد حوزه سمن‌ها به این شورا در دستور کار دفتر اجتماعی و فرهنگی استان قرار گیرد.

وی گفت: دستگاه‌های اجرایی استان نیز باید موارد قابل واگذاری خود به سازمان‌های مردم نهاد را احصا کرده و در اختیار خانه تشکل‌ها قرار دهند و ارتباط خانه تشکلها با دستگاه‌های اجرایی از طریق جلسات تخصصی و موضوعی برقرار شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان‌رضوی با اشاره به کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی گفت: مهمترین بحث در کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی طرح تقسیم کار ملی با حضور 18 دستگاه موثر است که باید جلسات مستمر ماهانه با حضور این 18 دستگاه برگزار و فعالیت های این دستگاه ها مداوم رصد و پیگیری شود.

وی افزود: پدیده‌های حاشیه‌نشینی، اعتیاد، طلاق، مفاسد اخلاقی و جرایم و فتارهای خشونتی به عنوان آسیب‌های اجتماعی با اولویت بالا است که باید بر روی آنها به صورت ویژه تمرکز داشت.

حسینی با اشاره به شناسنامه فرهنگی و اجتماعی شهرستان‌ها گفت: این شناسنامه به عنوان بانک جامع و مانع اطلاعاتی یکی از ارکان مهم در تصمیم سازی و برنامه‌ریزی دقیق مدیران شهرستان برای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان است.

وی افزود: سامانه نرم‌افزاری این شناسنامه که با هدف تجمیع بانک اطلاعاتی فرهنگی اجتماعی شهرستان ها در حال طراحی توسط دفتر اجتماعی و فرهنگی است، به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

معاون استاندار در ادامه با اشاره به هفته فرهنگی شهرستان‌ها گفت: هفته فرهنگی شهرستان‌های استان نیز با هدف شناخت فرهنگ و عناصر آن، تقویت هویت بومی و محلی و هم راستا با هویت ملی و دینی، جریان‌سازی فرهنگی، غنی سازی اوقات فراغت و انسجام اجتماعی با رویکرد افزایش سرمایه اجتماعی در 28 شهرستان استان برگزار می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: کاهش آسیب و ارتقای امنیت اجتماعی در سکونت‌گاه‌های غیر‌رسمی، عملیاتی کردن طرح پیمایش سرمایه اجتماعی دو و استخراج نکات مدیریتی از آن، تغییر رویکرد جلسات شورای آموزش و پرورش از گزارش‌دهی به مساله‌یابی و پیگیری برگزاری بازی‌های بومی و محلی دیگر برنامه‌های مورد توجه جدی دفتر امور اجتماعی و فرهنگی باید باشد.

انتهای پیام/

R41347/P41362/S6,1188/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۴۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فردوسی نخ تسبیح فردوسی دوستان و شاهنامه پژوهان

مدیر کل فرهنگی و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: دانشگاه فردوسی مانند نخ تسبیح است که فردوسی دوستان، و شاهنامه پژوهان را کنار یکدیگر قرار می‌دهد تا در مسیر اعتلای فرهنگ و زبان پارسی گام بردارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی میراث‌فرهنگی خراسان رضوی، محمد حسین‌زاده در جلسه عوامل ستاد اجرائی بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی اظهارداشت: دانشگاه فردوسی سال گذشته با برگزاری همایش علمی و هم‌چنین با مشارکت در برنامه‌های بزرگداشت نقش مهمی داشت و اتفاقات کم‌نظیری را رقم زده است.

وی تصریح کرد: دانشگاه فردوسی نقطه پمپاژ فضای فکری و محتوایی به جامعه است که سال گذشته در حوزه هویت ملی اتفاقات مهمی رخ داد و با توجه به فضاهای شکل گرفته، بازگشت به گنجینه هویتی و ملی از اهمیت ویژه برخوردار است.

حسین زاده با اشاره به همکاری، همراهی و هماهنگی شکل گرفته بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت میراث‌فرهنگی و انجمن مفاخر کشور برای بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی گفت: چندین جلسه در سطح ملی برگزار و تقسیم کار لازم صورت گرفته است، هدف این است که فردوسی به عنوان شاعر حماسه سرای کشور تمامی دستگاه‌ها نقش داشته باشند.

مدیرکل فرهنگی و ارشاد اسلامی خراسان رضوی افزود: تجلیل از فردوسی شناسان، شاهنامه پژوهان و نواختن زنگ فردوسی در مدارس از مواردی است که توسط دانشگاه‌های وزارت علوم، دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت آموزش و پرورش در سطح استان‌های سراسر کشور اجرا خواهد شد.

وی گفت: صدا و سیما نیز برنامه‌های ویژه‌ای به این مناسبت خواهد داشت که برخی از این برنامه‌ها از مشهد برای کشور تولید خواهد شد.

حسین‌زاده یادآور شد: روایتگری عملیات وعده صادق به سبک پرده خوانی از دیگر برنامه‌های ویژه بزرگداشت فردوسی است.

تقاضای مشارکت دانشگاه در روزهای ملی مفاخر خراسان رضوی 

سید جواد موسوی، مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی نیز اظهارداشت: شاعران مفاخر استان خراسان رضوی شامل فردوسی، خیام و عطار نیشابوری و بیهقی در تقویم رسمی کشور دارای روز ملی هستند که با توجه به جایگاه علمی و پژوهشی، دانشگاه فردوسی باید در برنامه‌های آن‌ها نیز مشارکت داشته باشد.

وی با اشاره به برنامه‌های بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی اظهار کرد: همگرایی خوبی بین دستگاه‌های اجرایی شکل گرفته است و باید از ظرفیت‌های دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این رویداد ملی بیشتر بهره‌مند شویم.

مسعود میرزایی شهرآبی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این جلسه با اشاره به رویکرد و سیاست‌های این دانشگاه اظهارداشت: دانشگاه فردوسی می‌خواهد حل مسئله کند، نمی‌خواهد بودجه نفتی را بگیرد و مصرف کند.

وی با بیان این که در دانشگاه رویکرد انقلابی شکل گرفته است، ادامه داد: دانشگاه فردوسی می‌خواهد کف جامعه و در کنار مردم و مسئولان باشد، می‌خواهد بال دولت و دولتی‌ها باشد.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به بزرگداشت فردوسی گفت: با توجه به رویکرد حل مسئله در دانشگاه فردوسی، تربیت نسلی، هویتی ملی و اسلامی در خدمت جامعه خواهد بود، اگر ما در صحنه نباشیم افراد دیگری به صحنه خواهند آمد و میدان‌داری خواهند کرد.

وی با اشاره به برنامه‌های دانشگاه در این حوزه گفت: در حوزه فرهنگی بودجه‌های چشمگیری اختصاص دادیم و از این پس نیز در حوزه فرهنگی هزینه خواهیم کرد چون معتقدیم تا زمانیکه مسائل نرم افزاری را رفع نکنیم در فیزیک، شیمی، ریاضی و ... توفیق نخواهیم داشت.

فرزاد قائمی، دبیر علمی همایش فردوسی نیز با اشاره به سابقه و رویکرد برگزاری همایش‌های بزرگداشت فردوسی اظهارداشت: بعد از دهه 70 که مقام معظم رهبری از منطقه توس بازدید کردند و بر آبادانی این منطقه تاکید کردند، دوباره فردوسی به کانون توجه تبدیل شد و دانشگاه نیز در کنار دیگر دستگاه‌های اجرایی در برگزاری بزرگداشت فردوسی نقش داشته است.

مجید طهوریان عسکری، عضو شورای اسلامی شهر و رئیس کمیسیون ساماندهی و عمران توس در شورای اسلامی شهر مشهد نیز گفت: شورای اسلامی شهر مشهد برای همکاری در بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی آمادگی دارد و برای اجرای برنامه‌های فرهنگی در این زمینه با تصویب لوایح شهرداری همراهی لازم صورت گرفته است.

حضور بیش از 1000نویسنده از28 استان در جشنواره داستان حماسی

مجید عسکری، رئیس حوزه هنری خراسان رضوی نیز با بیان این‌که شاهنامه فردوسی یک اثر هنری است، گفت: آسیب شناسی‌هایی را در حوزه فردوسی، شاهنامه انجام دادیم و مقرر شده است که آثار هنری مبتنی بر این آسیب شناسی و ظرفیت‌های فردوسی و شاهنامه تولید کنیم.

وی با اشاره به برگزاری چهار دوره  جشنواره داستان حماسی افزود: داستان حماسی به عنوان یک گونه داستان شناخته شده و بیش از هزار نویسنده در 28 استان کشور درگیر داستان‌ حماسی شده‌اند.

عسکری تصریح کرد: ادبیات حماسی نبازمند روزآمدسازی است و باید از منظر جدید به آن نگریسته شود و مردم به ویژه دانشجویان در این زمینه مشارکت داشته باشند.

 25 تا 3خرداد دهه حماسه  در شهر مشهد

جلیل بامشکی، مدیر گردشگری و زیارت شهرداری مشهد  نیز گفت: نگاه ما ارتقای جایگاه و هویت ملی است و بر همین مبنا برنامه‌هایی را از 25 اردیبهشت که روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی است آغاز و تا سوم خرداد که روز آزادسازی خرمشهر است به عنوان دهه حماسه، اجرا می‌کنیم.

وی با اشاره به برنامه‌های دهه حماسه تصریح کرد: امیدواریم در سال آینده با مشارکت دانشگاه فردوسی مشهد جشنواره‌های فرهنگی و هنری مرتبط با شاهنامه و فردوسی را اجرا کنیم و دانشگاه نقش بیشتری را داشته باشد.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • دانشگاه فردوسی نخ تسبیح فردوسی دوستان و شاهنامه پژوهان
  • سالانه بیش از ۱۵۰۰ قطعه پرنده وحشی در خراسان رضوی تیمار می‌شود
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • پاسخگویی مدیران استانداری خراسان رضوی به هم‌استانی‌ها در سامانه سامد