Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی گفت: سامانه نرم افزاری نظارت و کنترل آسیب های اجتماعی خراسان رضوی بزودی طراحی و راه اندازی خواهد شد.

 به گزارش خبرگزاری مهر  به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، سید جواد حسینی صبح سه شنبه با حضور در دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اظهارکرد: توسعه مشارکت های نظام مند مردمی،صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی، انسجام و تقویت فعالیت های فرهنگی و اجتماعی، انسجام فعالیت ها در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی و ارتقای سلامت و سطح پوشش بیمه های سلامت و اجتماعی ۵ هدف کلی دفتر امور اجتماعی و  فرهنگی در راستای توسعه و بهبود فرهنگ عمومی و سرمایه های اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: سیاست های ابلاغی به دستگاه های اجرایی در خصوص حقوق شهروندی باید به طور مستمر رصدد شده و فعالیت این دستگاه ها نیز ارزیابی شود. همچنین به منظور آشنایی با حقوق شهروندی ۶ ساعت آموزش برای پرسنل دستگاه های اجرایی پیش بینی شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی با اشاره به کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی گفت: مهمترین بحث در کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی طرح تقسیم کار ملی با حضور ۱۸ دستگاه موثر است که باید جلسات مستمر ماهانه با حضور این دستگاه ها برگزار و فعالیت ها رصد و پیگیری شود.

حسینی بیان کرد: پدیده های حاشیه نشینی، اعتیاد، طلاق، مفاسد اخلاقی و جرایم و فتارهای خشونتی به عنوان آسیب های اجتماعی با اولویت بالا است که باید بر روی آنها به صورت ویژه تمرکز داشت.

وی با اشاره به شناسنامه فرهنگی و اجتماعی شهرستان ها گفت: این شناسنامه به عنوان بانک جامع و مانع اطلاعاتی یکی از ارکان مهم در تصمیم سازی و برنامه ریزی دقیق مدیران شهرستان برای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان می باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: سامانه نرم افزاری این شناسنامه که با هدف تجمیع بانک اطلاعاتی فرهنگی اجتماعی شهرستان ها در حال طراحی توسط  دفتر اجتماعی و فرهنگی است، بزودی به بهره برداری خواهد رسید. 

حسینی در ادامه اظهارکرد: هفته فرهنگی شهرستان های استان  نیز با هدف شناخت فرهنگ و عناصر آن، تقویت هویت بومی و محلی و هم راستا با هویت ملی و دینی، جریان سازی فرهنگی، غنی سازی اوقات فراغت و انسجام اجتماعی با رویکرد  افزایش سرمایه اجتماعی در ۲۸ شهرستان استان برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: کاهش آسیب و ارتقای امنیت اجتماعی در سکونت گاه های غیر رسمی، عملیاتی کردن طرح پیمایش سرمایه اجتماعی  و استخراج نکات مدیریتی از آن، تغییر رویکرد جلسات شورای آموزش و پرورش از گزارش دهی به مساله یابی و پیگیری برگزاری بازی های بومی و محلی از  دیگر برنامه های مورد توجه جدی دفتر امور اجتماعی و فرهنگی باید باشد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۶۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل نیکوکار معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است و یکی از اشکالاتی که بر قانونگذاری وارد است میزان توان و ظرفیت دستگاه‌های اجرایی در ارجاع امور قوانین است.

معاون قضائی دادگستری کل استان تهران در فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد مجلس شورای اسلامی در بررسی وضعیت آسیب‌های اجتماعی شهر تهران افزود: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است، عدم اجرای قانون و ترک فعل برخی از دستگاه‌های اجرایی از انجام وظایف و تکالیف قانونی مانند عدم اجرای قانون هوای پاک، قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی به عنوان یک مسئله در دستگاه قضائی مطرح است.

نیکوکار در ادامه گفت: یکی از آسیب‌های شهر تهران، کودکان کار و خیابان و زباله گرد است که در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، تقسیم کار در دستگاه‌های ذی‌ربط صورت گرفته است؛ ولی به دلیل عدم تخصیص اعتبار و عدم نگارش آئین نامه یا دستورالعمل یا شیوه نامه معطّل مانده است.

وی اشاره کرد: در این زمینه لازم به ذکر است با تاکید رئیس کل دادگستری استان تهران تمام قد در برخورد قضائی و ساماندهی موضوعات آسیب زا همچون معتادان متجاهر و اماکن پلاک قرمز و حمایت از جمع‌آوری و ساماندهی کودکان کار و زباله گرد خیابان توسط شهرداری اقدام شود.

معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: باید بپذیریم اگر پیشگیری‌های اولیه و ثانویه در چند دهه گذشته به موقع و منسجم به اجرا درمی‌آمد، دچار آسیب‌های جدی اجتماعی در بخش‌های مختلف در شهر تهران نبودیم.

نیکوکار با اشاره به اینکه باید در مورد پیشگیری از آسیب‌ها، دستگاه‌های متولی کوشا باشند؛ گفت: دغدغه اصلی ما در مورد سازمان‌های مردم نهاد (سمن‌ها)، عدم اجرای قوانین و مقررات و ضوابط و دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌های موجود است.

کد خبر 6090550

دیگر خبرها

  • بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه ملی قطار «مشهد-گلبهار-چناران» / عملیات احداث سرعت می‌گیرد
  • بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه ملی قطار «مشهد-گلبهار-چناران»/عملیات احداث سرعت می‌گیرد
  • برخورد با اتباع غیرمجاز در خراسان رضوی
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در اکسپو ‭‭۲۰۲۴‬‬
  • میزبانی غرفه خراسان رضوی از هیات‌های تجاری چین و ترکمنستان در روز دوم «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • ۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند
  • ۵ حفار غیر مجاز در شهرستان نیشابور دستگیر شدند
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • میزبانی غرفه خراسان رضوی از ‌هیات‌های تجاری کشورهای خارجی در روز اول نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴