Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@04:26:30 GMT

قاچاق کالاهای تولید داخل با برند کالای خارجی!

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۵۹۵۴۱

قاچاق کالاهای تولید داخل با برند کالای خارجی!

سخنگوی کمیته تحقیق و تفحص از ستاد مبارزه با قاچاق کالا گفت:برخی مبادرت به خروج کالای تولید کشور از مرزها کرده و پس از آن با بسته‌بندی و برندجدید مجددا آن کالا را با نام کالای خارجی،وارد کشور می‌کنند.

به گزارش مشرق، شهاب نادری نماینده مردم پاوه و اورامانات از بازدید «هیئت تحقیق و تفحص از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز» مجلس از مرزهای کشور خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سخنگوی «کمیته تحقیق و تفحص از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز» در مجلس با بیان اینکه بررسی قاچاق کالا و ارز از جمله دغدغه‌های مقام معظم رهبری است، بیان داشت: این هئیت می‌کوشد تا به نتایج مطلوبی پیرامون بررسی‌های خود دست پیدا کند.



وی با اشاره به اظهار نظر رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره نرخ قاچاق کالا و ارز در کشور بیان داشت: اخیرا اعلام شده نرخ قاچاق کالا و ارز کشور ۱۳ میلیارد دلار است و به این مسئله اذعان داشته‌اند البته باید گفت رقم‌های دیگری هم از گوشه و کنار شنیده می‌شود که باید مورد بررسی قرار گرفته و پس از آن اعلام نتیجه شود.



نادری با اشاره به مصادیق ورود قاچاق کالا و ارز به کشور تأکید کرد: به عنوان مثال برخی مبادرت به خروج کالای تولید کشور اعم از پوشاک، از مرزهای کشور کرده و پس از آنکه کالا از مرز خارج می‌شود با بسته‌بندی و برند جدید مجددا آن کالا را با نام کالای خارجی، وارد کشور می‌کنند لذا این افرد با نیت اینکه کالای خود را خارجی بنامند دست به این اقدام می‌زنند و در پی آن به دنبال این هستند تا کالای خود را چند برابر قیمت به فروش برسانند.



این نماینده مجلس در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه درحال حاضر بیشترین محصولاتی که به کشور قاچاق می‌شود چیست، گفت: پوشاک، لوازم صوتی و تصویری و میوه از جمله مواردی است که به کشور قاچاق می‌شوند و برخی مسئولین به این موارد اذعان دارند.


سخنگوی «کمیته تحقیق و تفحص از ستاد مبارزه با قاچاق کالا وارز» در مجلس بیان داشت: متأسفانه بحث قاچاق میوه در برخی فواصل باعث ایجاد مشکلات برای کشاورزان شده است که جهاد کشاورزی باید متوجه این خسارات باشد.



نادری در ادامه با اشاره به رایزنی هیئت تفحص با برخی مرزهای خارجی جهت بررسی ورود کالای قاچاق به کشور گفت: به دنبال این هستیم تا مذاکره‌ای با مرزهای خارجی اعم از ترکیه، دبی و عراق تحت شرایطی داشته باشیم تا پیرامون آن بتوانیم بررسی دقیق‌تری نسبت به نحوه ورود کالای قاچاق به کشور انجام دهیم.

منبع: میزان ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۹۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حسین رحیمی در تشریح عملکرد یک ساله پلیس امنیت اقتصادی، بیان داشت: در سال ۱۴۰۲ در تشکیل و پیگیری پرونده‌ها شاهد رشد ۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در حوزه پلیس‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مبارزه با جرایم اقتصادی، پلیس گمرک، معاونت اطلاعات اقتصادی، مرکز اقتصاد دیجیتال هستیم.

وی در تشریح عملکرد این پلیس در حوزه کشف پرونده‌های سازمان یافته و کلان، گفت: در این حوزه در مجموعه شاهد رشد ۶۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه بیشتر تمرکز پلیس امنیت اقتصادی بر روی پروندهای کلان و سازمان یافته هستیم، عنوان داشت: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۴ درصدی متهمان دستگیر شده در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

سردار رحیمی با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در برخورد با جرایم و مفاسد اقتصادی، گفت: پلیس امنیت اقتصادی با راه اندازی سامانه ۰۹۶۳۰۰ آماده در راستای مقابله همه جانبه با قاچاق کالا و ارز آماده دریافت اخبار و اطلاعات هموطنان گرامی است.

رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی در سال ۱۴۰۲

این مقام ارشد انتظامی در تشریح عملکرد یک ساله پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز، بیان داشت: پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۴۰۲ با اجرای طرح‌های سراسری، منطقه‌ای و استانی خود در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز تعداد ۴۶۲ فقره پرونده کلان، ملی و مهم را با ارزش بالاتر از ۱۰ میلیارد تومان تشکیل که در این زمینه شاهد افزایش ۱۱۸ درصدی عملکرد این پلیس در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا به رشد ۹ درصدی تشکیل پرونده در راستای مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز افزود: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۲۲ درصدی توقیف خودروهای قاچاق بر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

سردار رحیمی با اشاره به رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی، عنوان داشت: طرح مقابله و مبارزه با خودروهای قاچاق بر معروف به خودروهای شوتی به صورت مستمر در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور قرارداد.

رشد ۱۰۰ درصدی عملکرد معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال

سردار رحیمی در تشریح عملکرد معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی، عنوان داشت: بر اساس تدابیر راهبردی و خط مشی‌های ابلاغی و همچنین رصد و تحلیل وضعیت اقتصادی کشور در برهه‌های مختلف با اقدامات مشترک اطلاعاتی و عملیاتی تلاش کرده‌ایم که اجازه جولان و فعالیت مجرمان را سلب کنیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا عنوان داشت: در سال ۱۴۰۲ ارزش پرونده‌های کلان، ملی، مهم و سازمان یافته معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نسبت به مدت مشابه سال گذشته صد درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه تعداد پرونده‌های تشکیل شده از طریق رصد سامانه‌های در اختیار و فضای مجازی در این سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از رشد ۱۰۰ درصد ی برخوردار است، بیان داشت :۵۶ هزار مورد محموله‌های تجاری در سال ۱۴۰۲ به صورت سامانه‌ای کنترل و مورد بررسی قرار گرفته است که این رقم رشد ۱۰۰ درصدی در مقایسه با سال قبل خود را نشان می‌دهد.

کد خبر 6097278

دیگر خبرها

  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد
  • ۳۰ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل جاده‌ای هرمزگان جابجا شد
  • حمل و نقل ۳۰ میلیون تن کالا توسط ناوگان جاده‌ای هرمزگان
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • محکومیت ۶ میلیاردی قاچاقچی کالا دراصفهان
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟