Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیویورک تایمز نوشت: با حقایق مفتضحانه ای که بازداشت رئیس تیم انتخاباتی رئیس جمهوری ترامپ در اوج مبارزات انتخاباتی وی و یکی از نزدیکانش، درباره کارزار انتخاباتی ترامپ فاش کرد، آیا هنوز هم کاخ سفید نباید بلرزد؟ آفتاب‌‌نیوز : نیویورک تایمز نوشت: با حقایق مفتضحانه ای که بازداشت رئیس تیم انتخاباتی رئیس جمهوری ترامپ در اوج مبارزات انتخاباتی وی و یکی از نزدیکانش، درباره کارزار انتخاباتی ترامپ فاش کرد، آیا هنوز هم کاخ سفید نباید بلرزد؟

به گزارش ایرنا، روزنامه آمریکایی در آغاز سرمقاله دوشنبه (دیروز به وقت محلی) خود نوشت: مسلما دوشنبه روز خوبی برای کاخ سفید نبود، چرا که در این روز فاش شد که رئیس سابق تیم انتخاباتی رئیس جمهوری آمریکا متهم به پولشویی، فرار مالیاتی، شهادت دروغ و کتمان حقیقت در مورد این واقعیت بوده که او مامور خارجی ها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما همه اینها هنوز هم آن خبر تکان دهنده اول نیست.

نیویورک تایمز در ادامه این سرمقاله افزود: خبر بهت آور اول این است 'اوائل صبح روز دوشنبه پل مانافورت رئیس تیم انتخاباتی ترامپ در اوج مبارزات انتخاباتی در سال 2016 به همراه ریک گیتس از نزدیکانش، که او هم از اعضای تیم انتخاباتی ترامپ بود، به دادگاه فدرال احضار شدند. قاضی رابرت مولر که در ماه مه (اردیبهشت) مسئول تحقیق در مورد ارتباطات میان تیم انتخاباتی ترامپ با دولت روسیه انتخاب شد، حکم جلب این دو نفر را صادر کرده است.'

این دو نفر افراد مورد وثوق رئیس جمهوری 'ترامپ' و همواره از نزدیکترین افراد به او بوده اند. شبکه تحقیقات مولر بسیار پهناور است و مشخص است که دو فرد نامبرده تنها مظنونان پرونده نخواهند بود و مسلما پای افراد بسیار دیگری هم به پرونده کشیده خواهد شد.

هر دو متهم نامبرده اظهار بی گناهی کرده اند

اما جرم هر دو بسیار سنگین است و چنانچه این جرایم تایید شود، هر دو باید در انتظار کیفرهایی سنگین باشند. جرم پولشویی بتنهایی 20 سال زندان دارد. اما این دو می گویند که در این پرونده متهم ردیف اول نیستند. متهمان ردیف اول، افرادی از تیم انتخاباتی ترامپ هستند که متهم به تبانی با دولت روسیه اند با این هدف که نتیجه انتخابات به نفع ترامپ تمام شود. همچنین هر اقدام حاشیه ای دیگر حول این جرم هم اتهام ردیف اول شمرده می شود.
دیروز همچنین فاش شد که یکی دیگر از مشاوران انتخاباتی ترامپ به نام 'جرج پاپادوپولوس' هم اوائل اکتبر به اتهام شهادت دروغ به 'FBI' راجع به مکالمه ای که با استاد دانشگاهی که مناسباتی اساسی با مقامات دولت روسیه داشته است، در دادگاه پرونده دارد.

این استاد دانشگاه پاپادوپولوس را به زنی معرفی کرده است که گفته شده است از خویشاوندان 'ولادیمیر پوتین' رئیس جمهوری روسیه است. این استاد دانشگاه در آوریل 2016 به پاپادوپولوس گفته است که مسکو هزاران فقره ای میل های 'هیلاری کلینتون' را آلوده کرده است. پاپادوپولوس سعی کرد هر طور می تواند میان تیم انتخاباتی ترامپ با روسها ملاقاتی برقرار کند.اما پاپادوپولس در مورد تمام این حقایق اعترافات دروغ به FBI ارائه کرده بود.

پاپادوپولوس مشاور سیاست خارجی تیم انتخاباتی ترامپ بود. او در 27م ژوییه (5م مرداد) امسال بازداشت شد و همکاری با قاضی مولر را آغاز کرد و از این طریق امکان دسترسی به سایر متهمان پرونده هم میسر شد. پاپادوپولوس در 5م اکتبر (13م مهر) به شهادت دروغ به مقامات فدرال متهم شد.

کیفرخواست گناهکار شناخته شدن پاپادوپولوس، دیگر سندی متقن دال بر این است که روسیه در انتخابات 2016 ریاست جمهوری آمریکا دست داشته و به سود انتخاب شدن ترامپ کار کرده است.

حالا که همه رازها برملا شده و آبروی 'کاخ سفید' پاک رفته است، این کاخ در ماه ژوییه (تیر) اعلام کرد که مانافورت' و 'جَرِد کوشنر' داماد ترامپ به همت پسر دونالد ترامپ با تعدادی از واسطه های 'کرملین'، که در آلوده ساختن ماجرای ای میل های خانم کلینتون دست داشته اند، ملاقات کرده اند. 'راجر استون' یکی دیگر از مشاوران ترامپ هم اعتراف کرده است که با 'ویکی لیکس'، که کانال ارتباطی ای میل های هک شده کلینتون بوده، تماسهایی داشته است.

با افشای همه این ماجراها کاخ سفید همه آنها را کتمان می کند. ترامپ هم در پیام توییتش گفته است که اتهامات مانافورت به سالهای قبل از انتخابات مربوط است.

از جنجال عجیب و غریبی که ترامپ تقریبا یک سال پیش با رقیب سیاسی خود داشت هم بگذریم، باز هم او در این اعلام جرم که آشکارا رفتاری غیر قانونی را که در سال 2017 هم ادامه داشته است، متهم می شمارد، اشتباه می کند.

اینکه آیا ترامپ از هیچ کدام از جزییات کیفرخواست آگاه بوده است یا نه، خود جای بحث دارد. اما به هر حال او مطمئنا وقتی مانافورت را استخدام می کرده حتما خوب از این موضوع اطلاع داشته است که چه کسی را به خدمت می گیرد.

مانافورت یک لابی کننده و مشاور سیاسی جمهوریخواهان است که تجربه سالها کار کردن را با بی وجدانترین و دیکتاتورترین رهبران جهان دارد، از جمله با 'فردیناند مارکوس' در فیلیپین، 'یوماس ساویمبی' در آنگولا و 'موبوتو سه سه سه کو' در جمهوری دمکراتیک کنگو. او خود را از این راه خوب ثروتمند و پروار کرده است .

همین اواخر مانافورت کمک قابل توجهی به انتخاب شدن 'ویکتور یانوکوویچ' طرفدار کرملین به ریاست جمهوری اوکراین کرد. یانوکوویچ در سال 2014 به دنبال اوج گرفتتن اعتراضات مردمی، از کشورش فرار کرد و به روسیه رفت و فضا را برای پوتین باز کرد تا هرچه بیشتر اوضاع اوکراین را بی ثبات کند.

در کیفرخواست مانافورت آمده است که او با دایر کردن شرکتهای فرعی در دورترین نقاط جهان از جمله در اوکراین پولشویی کرده است. فقط در کشور اوکراین او دهها میلیون دلار درآمد داشته است که بالای 18 میلیون دلار آن از راه پولشویی به دست آمده است. او با این درآمد که مالیاتی هم بابت آن پرداخت نشده به ارزش چندین میلیارد دلار ملک و خودروهای لوکس و آپارتمانهای رویایی خریده است.

گیتس هم از وابستگان سابق مانافورت هم متهم به پولشویی به میزان بالای سه میلیون دلار است. هر دوی اینها به ارائه اطلاعات کذب به دفترداران ؛ حسابرسان مالیاتی و وکلای حقوقی متهم شده اند.

به هر روی، مانافورت خود بتنهایی تجسم تمام آن آلودگی های انتخاباتی ترامپ است، چرک ها و پلیدی هایی که رئیس جمهوری وقتی بر مسند قدرت نشست، ادعا کرد که همه آنها را پاک خواهد کرد.

اما رئیس جمهوری ترامپ انتظار یک چیز را هرگز نداشت، اینکه این او نبود که این آلودگی ها را زدود، بلکه این آقای مولر است که تمام این پلیدی ها را جمع می کند.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۶۱۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لحظات دردناک تگزاس و نیویورک

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه هم‌مهین نوشت: فشار از سوی برخی چهره‌های اثرگذار سیاسی در آمریکا بر «مینوش شفیق»، رئیس دانشگاه کلمبیا برای کناره‌گیری از سمت خود افزایش یافته است. این فشار به‌خصوص پس از روز چهارشنبه نمود بیشتری یافت. در این روز اعتراضات دانشجویی در حمایت از فلسطینیان در غزه در محوطه این دانشگاه در نیویورک به اوج خود رسید و در همان روز دیگر دانشگاه‌های آمریکا نیز شاهد اعتراضات مشابهی بودند.

تشدید اعتراضات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا زمانی به اوج خود رسیده است که در ماه‌های گذشته، تظاهرات دانشجویی علیه جنگ غزه توجه ملی و بین‌المللی را به سیستم آموزش عالی آمریکا جلب کرده‌است. ناآرامی‌های فزاینده در محوطه دانشگاه‌های آمریکایی حتی به جلساتی در کنگره آمریکا نیز راه یافت. برخی معتقدند که این ناآرامی‌ها، یهودستیزی را نیز در دل خود دارد.

کنگره آمریکا جلسات متعددی در این خصوص برگزار کرده است و تاکنون، «کلودین گی» از دانشگاه هاروارد و «لیز ماگیل» از دانشگاه پنسیلوانیا، به‌عنوان دو عضو اتحادیه دانشگاه‌های خصوصی آمریکا موسوم به آیوی لیگ، از سمت خود استعفا کرده‌اند. «مایک جانسون»، رئیس‌جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا، بعدازظهر چهارشنبه از محوطه دانشگاه کلمبیا بازدید کرد و خواستار استعفای رئیس این دانشگاه شد.

جانسون به همراه برخی دیگر از نمایندگان جمهوری‌خواه، در یک کنفرانس مطبوعاتی پرتنش که در آن جمعیت دانشجویان مکرراً سخنرانی او را قطع و گاهی با صدای بلند او و دیگر جمهوری‌خواهان را هو می‌کردند، گفت: «من امروز اینجا هستم و به همکارانم می‌پیوندم و از رئیس دانشگاه می‌خواهم که در صورتی که نتوانست فوراً به این هرج و مرج پایان دهد، از سمت خود، استعفا دهد.»

در همین حال، در دانشگاه تگزاس در آستین، نیروهای گارد ایالتی با تجهیزات ضدشورش، از جمله برخی سوار بر اسب، اندکی پس از تظاهرات روز چهارشنبه شروع به سرکوب کردن گروهی از دانشجویان معترض کردند. کمیته همبستگی فلسطین در آستین یک پیاده‌روی و اشغال فضای چمن جنوبی دانشگاه را ترتیب داده بود. بر اساس یک پست اینستاگرامی که این رویداد را اعلام کرد، دانش‌آموزان تشویق شدند که «پتو، غذا و آب، ماسک صورت و سوخت زیاد» به همراه داشته باشند.

اعتراضات دانشگاه کلمبیا ادامه دارد

دانشگاه کلمبیا صبح روز چهارشنبه به دانشجویان و اساتید اطلاع داد که مدل غیرحضوری کلاس‌ها، با هدف اطمینان از ایمنی دانش‌آموزان، تا زمان برگزاری امتحانات نهایی ادامه خواهد یافت. آن جلا اولینتو یکی از اساتید این دانشگاه در ایمیلی اعلام کرد که تمام ارزیابی‌های دوره نهایی، از جمله آزمون‌ها، ارائه‌ها و پروژه‌ها، «باید دارای یک گزینه غیرحضوری برای دانشجویانی باشد که برای ارزیابی مجازی درخواست پشتیبانی کرده‌اند».

اولینتو نوشت، این اقدام «به منظور رسیدگی به نگرانی‌های اعضای دانشگاه»، انجام شد. این دانشگاه در اوایل همان روز اعلام کرد که مذاکرات با فعالان دانشجویی را در مورد برچیدن چادرهای حامیان فلسطین که بر رویه‌های دانشگاه اثر گذاشته و اعتراضات و همبستگی را در دانشگاه‌های سراسر کشور برانگیخته است، ادامه دارد.

این بیانیه اوایل صبح چهارشنبه، درست چند ساعت پس از آنکه رئیس دانشگاه کلمبیا اعلام کرد به معترضان تا نیمه شب مهلت داده تا به توافق برسند، صادر شد. او تهدید کرده بود که در غیر این صورت دانشگاه «گزینه‌های جایگزین» را برای پاکسازی چادرها بررسی خواهد کرد.

کمی بعد سخنگوی دانشگاه اعلام کرد که مذاکرات ۴۸ ساعت دیگر تمدید خواهد شد. معترضان گفته‌اند تا زمانی که دانشگاه موافقت نکند روابط خود را با مؤسسات آکادمیک اسرائیل قطع کند و متعهد به «خارج کردن کامل» بودجه دانشگاه کلمبیا از نهادهای مرتبط با اسرائیل نشود، متفرق نخواهند شد.

اما سردبیر روزنامه دانشجویی کلمبیا به سی‌ان‌ان گفته است که به نظر می‌رسد طرف‌های مذاکره در تلاش برای یافتن راه‌حل میانه هستند. «ایزابلا رامیرز»، سردبیر «کلمبیا اسپکتیتور»، گفت: «به نظر می‌رسد که دانشگاه فضای مانور بسیار کمی در خصوص خواسته دانشجویان دارد. به نظر نمی‌رسد که از نظر مصالحه فضای زیادی برای پیشرفت وجود داشته باشد.»

سازمان‌دهندگان اعتراضات دانشجویی اندکی پس از نیمه شب بیانیه‌ای منتشر کردند و گفتند که نمایندگان آنها پس از تهدید دانشگاه به فراخوان پلیس و نیروهای گارد ملی در صورت عدم تن دادن معترضان به خواسته‌های خود، مذاکرات را ترک خواهند کرد. «سوزان الینگ‌وود»، معاون امور روابط عمومی در کلمبیا به سی‌ان‌ان گفت: «استقرار گارد ملی هرگز گزینه‌ای نبود که بخواهد روی میز باشد.»

«مایک جانسون»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا نیز اعلام کرد که از مینوش شفیق رئیس دانشگاه کلمبیا می‌خواهد استعفا دهد. او سپس به جمع دانشجویان یهودی در محوطه دانشگاه پیوست و بعد هم یک کنفرانس مطبوعاتی برگزار کرد. جانسون در دانشگاه ماند و به همراه دانشجویان یهودی، ناهار صرف کرد. نمایندگان نیویورک، «مایک لاولر»، «نیکول مالیوتاکیس» و دیگران نیز به همراه جانسون در این مراسمِ ناهار شرکت کردند. جانسون گفت: «ما به مقامات دانشگاه اعتماد داریم و از آنها می‌خواهیم تا اوضاع را کنترل کنند، چراکه در حال حاضر اوضاع کاملاً از کنترل خارج شده است.» مراسم فارغ‌التحصیلی دانشگاه برای چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه برنامه‌ریزی شده است. در حال حاضر، دانشجویان معترض در چمن غربی چادر زده‌اند و این قسمت دقیقاً همان قسمتی است که مراسم فارغ‌التحصیلی در آن برگزار می‌شود.

تنش‌ها تشدید می‌شود

تنش‌ها در بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا پس از ۷ اکتبر افزایش یافت. حمله حماس به اسرائیل در تاریخ منجر به کشته شدن تعداد زیادی شد و در پی آن حمله نامتناسب اسرائیل به نوار غزه تاکنون جان هزاران نفر را گرفته و هزاران نفر دیگر را نیز زخمی کرده و بحران انسانی وخیمی در نوار غزه ایجاد کرده است.

درحالی‌که اعتراضات دانشجویان آمریکا به نهمین روز خود می‌رسد، مینوش شفیق، رئیس دانشگاه کلمبیا، با انتقاد حامیان مالی دانشگاه و قانونگذاران کنگره روبه‌رو شده است.

آنها معتقدند پلیس باید برای پاکسازی چادرهای معترضان و برقراری نظم در محوطه دانشگاه، وارد این دانشگاه شود. هفته گذشته نیز دانشجویان و برخی از اعضای هیئت علمی این دانشگاه به تصمیم شفیق مبنی بر صدور اجازه ورود پلیس به محوطه دانشگاه و برچیدن گروهی دیگر از چادرهای دانشجویان اعتراض کرده بودند.

تا پیش از ضرب‌الاجل دانشگاه به دانشجویان، بیش از ۸۰ چادر چمن‌ها را پر کردند. دانشگاه اعلام کرد که دانشجویان معترض «متعهد به برچیدن و برداشتن تعداد قابل توجهی از چادرها شده و موافقت کردند که افراد غیروابسته به دانشگاه چادرها را ترک کنند. دانشگاه اعلام کرد که فعالان دانشجویی «اقداماتی را برای برقراری آرامش در کمپ چادرها برقرار کرده و استفاده از ادبیات تبعیض‌آمیز یا آزاردهنده را ممنوع کرده‌اند.»

شفیق در اواخر هفته گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد: «من کاملاً از اهمیت آزادی بیان حمایت می‌کنم، به حق اعتراض احترام می‌گذارم و می‌پذیرم که بسیاری از معترضان به‌طور مسالمت‌آمیز تجمع کرده‌اند. با این حال، کمپ چادرها نگرانی‌های امنیتی جدی ایجاد می‌کند، زندگی در دانشگاه را مختل می‌کند و محیطی متشنج و گاه خصمانه برای بسیاری از اعضای دانشگاه ما ایجاد کرده است.»

اعتراض در دانشگاه‌های دیگر آمریکا

به غیر از دانشگاه کلمبیا، دانشجویان سراسر ایالات متحده در حمایت از فلسطینیان غزه و در همبستگی با دانشجویانی که هفته گذشته در دانشگاه کلمبیا تعلیق شده بودند، تظاهرات کردند.

از آنجایی که کانون توجهات بر دانشگاه کلمبیا متمرکز شده است، کمپ‌های مشابه چادر در مدارس دیگر در حال افزایش است و مقامات در سراسر آمریکا با رویدادی مسری در سراسر دانشگاه‌ها، دست‌وپنجه نرم می‌کنند. کمپ چادرهای طرفدار فلسطین در مؤسسه فناوری ماساچوست، کالج امرسون، دانشگاه کالیفرنیا، برکلی و دانشگاه میشیگان برپا شده است.

بازداشت‌هایی در دانشگاه‌های دیگر در سراسر ایالات متحده نیز صورت گرفته است. بیش از ۱۰۰ دانشجو از دانشگاه کلمبیا و کالج بارنارد، روز پنجشنبه گذشته دستگیر شدند. «لیزا روزنبری»، رئیس دانشگاه بارنارد روز دوشنبه در بیانیه‌ای تأیید کرد که دانشجویانی که تعلیق موقت هستند «دیگر به اکثر ساختمان‌های بارنارد دسترسی نخواهند داشت».

بیش از ۱۳۰ نفر در تظاهرات روز دوشنبه هفته گذشته در حمایت از فلسطین در دانشگاه نیویورک دستگیر شدند. دانشگاه نیویورک اعلام کرد که پس از آنکه مقامات دانشگاه «شعارهای ترسناک و چندین رویداد یهودی‌ستیزانه» را در طول اعتراض مشاهده کردند، از پلیس نیویورک درخواست کمک کرده‌اند.

این اقدام منجر به صحنه‌هایی از درگیری و هرج و مرج بین معترضان و پلیس مجهز ضدشورش نیویورک شد. یک مقام پلیس نیویورک گفت که تظاهرات در مجموع خشونت‌آمیز نبود، به جز چند بطری که به سمت افسران پلیس پرتاب شد.

پلیس نیوهیون، در ایالت کانکتیکات، اعلام کرد که پلیس دانشگاه ییل حداقل ۴۵ معترض را در روز دوشنبه دستگیر کرده و آنها را به اتهامات جنایی متهم کرده است. دانشگاه هاروارد، حیاط خود به روی دانشجویان بست. هاروارد را تعطیل کرد و مقامات این دانشگاه یک سازمان دانشجویی طرفدار فلسطین را به اتهام نقض سیاست‌های دانشگاه تعلیق کردند. ۹ نفر در صبح روز سه‌شنبه در دانشگاه مینه سوتا دستگیر شدند.

آنها به دنبال برپایی کمپ چادر در محوطه این دانشگاه بودند. دانشگاه نیومکزیکو نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه نیومکزیکو به طور مسالمت‌آمیز در حمایت از غزه تظاهرات کردند.

فعالان دانشجویی در کلمبیا می‌گویند که خواهان «حذف کامل» همه هزینه‌ها در حمایت از اُسرا، شفافیت مالی در سرمایه‌گذاری‌های دانشگاه و لغو هرگونه تنبیه انضباطی برای دانشجویان شرکت‌کننده در تظاهرات هستند. مقامات دانشگاه هشدار دادند که برپایی کمپ چادر قوانین دانشگاه را نقض می‌کند، اما عواقب انضباطی خاصی ارائه نکردند.

«اریک آدامز»، شهردار نیویورک، روز سه‌شنبه گفت که مقامات «تحریک‌کنندگان بیرونی» را شناسایی کرده‌اند که در تظاهرات مسالمت‌آمیز دانشجویی در دانشگاه کلمبیا، دانشگاه نیویورک و سایر دانشگاه‌ها در نیویورک مشکل ایجاد می‌کنند. در آن سو، گروهی از دانشجویان یهودی و غیریهودی برای جشن عید فصح شب‌هنگام در محل چادرها جمع شدند.

«کامرون جونز»، دانشجوی دانشگاه کلمبیا، به سی‌ان‌ان گفت: «من یهودی هستم و از نظر من، عید فصح نماد استقامت و انعطاف‌پذیری است. من فکر می‌کنم این چادرها نشان‌دهنده این دو ایده‌آل است، زیرا ما شاهد بوده‌ایم که دانشگاه اقدامات بی‌شماری را برای سرکوب فعالیت‌های دانشجویی ما انجام داده است و ما در این راه استقامت می‌کنیم.»

اما برخی دیگر از دانشجویان یهودی می‌گویند که نسبت به امنیت خود بیم‌ناک هستند. «جیکوب اشملتز»، دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه کلمبیا، به سی‌ان‌ان گفت که او معمولاً عید فصح را در محوطه دانشگاه جشن می‌گرفت، اما تصمیم گرفته است برای تعطیلات امسال به خانه برود.

او گفت: «دانشجویان یهودی به اندازه کافی آزار دیده‌اند و حالا به نقطه‌ای رسیده‌ایم که ما در خارج از دانشگاه احساس امنیت بیشتری می‌کنیم تا در درون دانشگاه.» گسترش اعتراضات دانشجویی موجب شده توجه نمایندگان کنگره نیز جلب شود. اواخر هفته گذشته نیز کاخ سفید اعلام کرد که بایدن از اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین در دانشگاه‌های سراسر کشور آگاه است.

«اندرو بیتس»، معاون سخنگوی کاخ سفید به خبرنگاران گفت: «ما می‌دانیم که این لحظه دردناکی برای بسیاری از جوامع است، ما به آن احترام می‌گذاریم و از حق هر آمریکایی برای اعتراض مسالمت‌آمیز حمایت می‌کنیم، این چیزی است که ما در مورد آن ثابت قدم بوده‌ایم.» بیتس همچنین تکرار کرد که البته کاخ سفید اقدام خشونت‌آمیز و یهودستیزانه را محکوم می‌کند.

کد خبر 6089597

دیگر خبرها

  • نیویورک‌تایمز: اسرائیل از موضع قبلی خود درباره توافق با حماس کوتاه آمده است
  • عقب‌نشینی اسرائیل از مطالبه اولیه خود درباره آزادی اسرا
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • لحظات دردناک تگزاس و نیویورک
  • نیویورک‌تایمز: سیستم پزشکی غزه در آستانه فروپاشی است
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند