Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کرد: شهدای دانش آموز از سرمایه‌های اجتماعی و الگوی نسل‌های جدید هستند.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام محمد حسن کاویانی راد روز سه‌شنبه 9 آبان در سفر به استان فارس در مراسم افتتاح موزه شهدای شهرستان مرودشت و دومین کنگره شهدای دانش‌آموز استان فارس شرکت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دومین کنگره شهدای دانش آموز استان فارس با بیان اینکه امام راحل (ره) مسیر شهادت را برای مردم گشودند، گفت: 36 هزار نفر از شهدای کشور را شهدای دانش آموز تشکیل می‌دهند. این شهدا الگوی بسیار بزرگی برای نسل‌های جدید محسوب می‌شوند و عمق و عظمت سرمایه‌های اجتماعی انقلاب اسلامی را به دشمنان نشان می‌دهند.
وی با اشاره به اینکه سرمایه‌های اجتماعی چهار مؤلفه اساسی دارد که ارزش‌های مشترک، ارتباطات و پیوند انسانی، اعتماد و در نهایت مشارکت را در بر می‌گیرد، افزود: پیام شهدای دانش آموز این است که آرمان‌ها، ارزش‌ها، برنامه‌ها، شیوه و عملکرد امام (ره) در حد اعلا اثر داشته است و هنر امام راحل (ره) این بود که با یک کلام همه را دور هم جمع می‌کرد.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد با اشاره به اینکه ارزش‌های انقلابی اگر خوب مطرح شود برای جهانیان جذاب خواهد بود، اظهار داشت: در اوج جنگ و تحریم‌ها هرچه فشار بیشتر می‌شد، مشارکت و محبت مردم هم به همان اندازه به همدیگر بیشتر می‌شد و اینکه مادران شهدا، جوانان رعنای خود را به جنگ اعزام کردند به معنی اثر پیام امام (ره) در جامعه و اوج مشارکت است.

حجت‌الاسلام کاویانی راد اضافه کرد: امروز برگزاری بزرگداشت شهید فهمیده کاری ارزشمند است چرا که سرمایه معنوی و اجتماعی بزرگترین داشته این نظام است.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم افتتاح موزه شهدای شهرستان مرودشت استان فارس با اشاره به تأثیر موزه‌های شهدا در انتقال فرهنگ ایثار و شهادت اظهار داشت: ساخت موزه شهدا یک اقدام پسندیده فرهنگی است که در راستای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان جامعه بسیار تأثیرگذار است.
حجت الاسلام کاویانی راد با بیان اینکه حفظ آثار و اسناد شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یکی از مهمترین دغدغه‌ها و رسالت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران است، گفت: ما در برابر آیندگان مسئول هستیم و آن‌ها حق دارند که از گذشته و تاریخ خود به صورت مستند مطلع و آگاه باشند و اگر فرهنگ ایثارگری و شهادت طلبی ایثارگران به خوبی به نسل‌های آینده منتقل شود، آن‌ها یقیناً این روحیه ایثارگری را ستایش و تحسین خواهند کرد. در این راستا تاکنون بیش از 9 میلیون سند مکتوب و صدها هزار خاطره، مصاحبه و فیلم از شهدای کشور جمع آوری و یا مرمت شده است.
موزه شهدای شهرستان مرودشت استان فارس در مراسمی با حضور حجت‌الاسلام محمدحسن کاویانی راد معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، رجبعلی راهی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس، حجت الاسلام احمدی امام جمعه مرودشت و نجیب زاده فرماندار این شهرستان افتتاح شد.
موزه شهدای شهرستان مرودشت شامل آثار باقی مانده از شهدای این شهرستان از جمله عکس، لباس، دست نوشته و وصیت نامه است که در این نمایشگاه به معرض دید عموم گذاشته می‌شود.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۷۷۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۰۰ یادواره محله و خانه محور برای شهدای استان برگزار می شود

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حمید خرم‌دل ظهر پنجشنبه در اجلاسیه ۹۲ شهید شهرستان باشت افزود: بحث جهاد تبیین در راستای دستاوردهای انقلاب اسلامی و دشمنی دشمنان و ظرفیت‌های کشور، در مدارس و دانشگاه‌های استان انجام می‌شود.

وی بیان کرد: در راستای این کنگره ۲۰۰ جلد کتاب از عملیات و خاطره‌ها و عملیات بزرگی که رزمندگان استان رقم زدند، نیز تدوین و منتشر می‌شود.

فرمانده سپاه فتح استان تصریح کرد: تولید فیلم سینمایی مربوط به شهید طیب، یکی دیگر از کارهای فاخر است که در بنیاد شهید، بنیاد روایت فتح و سپاه و بسیج مشغول برنامه‌ریزی برای ساخت آن هستیم و تلاش می‌کنیم که برای جشنواره فجر نیز اکران شود

خرم‌دل تصریح کرد: رزمایش بزرگ فرهنگی در استان نیز هم‌زمان با اجلاسیه نهایی به مدت ۱۵ شب در مرکز استان برگزار می‌شود.

وی افزود: این رزمایش بزرگ، تاریخ خلقت بشریت را به‌صورت هنرمندانه و عالمانه مطرح می‌کند که در آن، بخشی از مجاهدت‌های رزمندگان استان نیز به نمایش گذاشته خواهد شد.

خرم دل با بیان اینکه نمایشگاه بزرگی نیز در جوار این برنامه تدارک دیده خواهد شد، گفت: در راستای این کنگره تندیس شهدا در معابر مهم شهرهای استان نصب می‌شود که طراحی هنرمندانه‌ای دارد و تمثال هر شهیدی نیز در شهرستان خودش نصب خواهد شد.

وی افزود: همچنین به تعداد، دوهزار شهید استان، دو هزار جهیزیه تقدیم مردم خواهد شد و سعی شده از همه ظرفیت‌های استان به‌ویژه حوزه هنری استفاده شود و این فیلم‌ها و کلیپ‌ها به دست هنرمندان هم استانی ساخته شود.

کد خبر 6095088

دیگر خبرها

  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • ۲۵۰۰ یادواره محله و خانه محور برای شهدای استان برگزار می شود
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا
  • تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت + جزییات
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت
  • یادواره ۱۸۵ شهید معلم و دانش آموز گتوند برگزار گردید
  • در برنامه‌ریزی‌ها استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود