Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-05-08@17:50:12 GMT

۱۸ درصد خصوصی سازی در کشور واقعی بوده است

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۸۲۴۲۲

به گزارش امتداد نیوز، قاضی ناصر سراج روز چهارشنبه، در مراسم معارفه بازرس کل استان قزوین که در دادگستری برگزارشد اظهار داشت: همکاران قضایی بسیار مظلوم هستند و علیرغم کارهای مهمی که انجام می دهند با تخریب دوست و دشمن مواجهند.

وی اضافه کرد: باید دید در سایر کشورها با یک قاضی چگونه برخورد می کنند و در حالی که این افراد تکریم می شوند در کشورما با این همه هجمه همکاران ما چگونه کار می کنند که مظلومیت آنها مشهود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قانون منع بکارگیری بازنشستگان اجرایی می شود

سراج در ادامه تصریح کرد: قانون منع بکارگیری بازنشستگان از قبل بود که اخیرا مجلس به دلیل اختلافی که وجود داشت تفسیری برای آن داشت و قبلا هر کس اگر مقام بود در هر پستی قرار می گرفت می توانست بکار گرفته شود و به همین دلیل اکثر بازنشستگان مجددا بکار گرفته می شدند و با تفسیر جدید مجلس این فضا محدود می شود.

قاضی سراج تصریح کرد: با این تفسیر مقرر شد فقط کسانی که در جایگاه قانونی هستند در آن جایگاه بکار گرفته شوند مثلا یک وزیر فقط برای وزارت و یک استاندار فقط در جایگاه استانداری می تواند در شرایط لازم از شمول ممنوعیت مستثنی شود.

وی اضافه کرد: در این قانون فقط جایگاه ملاک است که ماده ۷۱ احصا شده و می توانند برخی بکار گرفته شوند مثلا استاندار یک مقام بود در هر پستی می توانست بکار گرفته شود و امروز فقط در آن جایگاه می تواند قرار گیرد که بسیار محدود شده است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در خصوص زمان اجرای این قانون تصریح کرد: از تاریخ ۲۰ آبان ماه امسال قانون منع بکارگیری بازنشستگان قطعیت پیدا می کند و هرکس آن را نقض کند و نادیده بگیرد و بکار گرفته شود و یا بکار گیرد با مجازات انفصال روبرو می شود.

سراج تصریح کرد: اگر کسی این قانون را نادیده بگیرد هم انفصال دارد و هم باید حقوق دولت را بازگرداند و در اجرای آن جدی هستیم.

مدیران سرمایه ارزشمند نظام هستند که باید صیانت شود

قاضی سراج نگاه سازمان بازرسی را پیشگیرانه دانست و اظهارداشت: اعتقاد داریم که مدیران جمهوری اسلامی سرمایه های ارزشمندی هستند که پس از ۳۰ سال کار از تجارب بالایی برخوردارند که باید از آن صیانت شود لذا با نگاه پیشگیری تلاش می کنیم هرگاه لازم شد مسیر درست را به مدیران نشان دهیم.

وی در خصوص نتایج ملموس رویکرد پیشگیری در سازمان بازرسی اظهارداشت: در پیشگیری نتایج ملموسی داشته ایم زیرا باید دانست یک خروجی ما به دادگاه می رود و دهها مورد در پیشگیری و هشدار که مسائل برطرف می شود دیگر شاید معلوم نباشد و علنی نمی شود در حالیکه دستاورد است و به اصلاح امور منجر شده است.

سراج بیان کرد: رویکرد ما پیشگیری از تخلف است و با حضور در دستگاههای اجرایی و ارائه راهنمایی تخصصی تلاش میکنیم ازتخلف جلوگیری شود که در این زمینه موفق بوده ایم.

وی اضافه کرد: فقط یکی از خروجی های سازمان بازرسی در محاکم است لذا بسیاری از کارهای ما نمود ندارد و شاید خیلی ها متوجه نمی شوند مثلا فقط در یک دستگاه اخیرا ما ۵۴ جلسه داشته ایم که رئیس دستگاه از مسیر قانون خارج نشود که هر کدام از این موارد می توانست یک تخلف و پرونده شود.

سراج یادآورشد: ورودی دستگاه قضایی با خودش نیست و اگر پرونده زیاد است خارج از دستگاه قضاست اما فشار کار بر دوش همکاران ما قرار دارد.

خصوصی سازی درست اجرا نشده است

وی در ادامه گفت: در خصوصی سازی موفق عمل نکردیم و نگاه رهبری پیاده نشد و در شرایطی که باید تولید و اشتغال حمایت می شد و در واگذاری نباید تا ۵ سال هیچ کارگری اخراج میشد شاهد خلاف این موضوع بودیم و دچار مشکل شدیم.

سراج بیان کرد: اولین کاری که پس از واگذاری کارخانه ها به بخش خصوصی انجام شد تعدیل نیرو بود که مسائل زیادی ایجاد کرد که در قزوین هم شما در چند واحد صنعتی مشکل دارید که باید حل شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور اظهارداشت: خصوصی سازی طبق نظر رهبری انجام نشد در حالی که اگر بر اساس محور تعیین شده بود شاهد انقلابی بزرگ در اقتصاد کشور می شدیم.

۱۸ درصد خصوصی سازی به بخش خصوصی داده شد

وی بیان کرد: فقط ۱۸ درصد خصوصی سازی به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است و ۲۱ درصد رد دیون بوده و بدون درنظر گرفتن اهلیت افراد فقط برای پرداخت بدهی کارخانه ای را به کسانی داده ایم که هیچ تخصصی در اداره آن نداشتند.

سراج تصریح کرد: برای نمونه پتروشیمی اصفهان را برای پرداخت بدهی به بهداشت و درمان واگذار کردند که این نوع واگذاری ها با شکست مواجه شده است.

سودهای بانکی تعدیل نشده

وی با انتقاد از سودهای بانکی یادآورشد: الان سود بانکی به ۱۵ درصد کاهش یافته اما بانکها با روشهای مختلف تا ۲۰ درصد هم سود به سپرده ها می دهند و در این شرایط مردم ترجیح می دهند پول خودشان را به جای تولید در بانک بگذارند.

سراج اضافه کرد: امروز هیچ کار تولیدی در کشور نمی تواند ۲۰ درصد سود خالص داشته باشد و با افزایش قیمت تمام شده نسبت به مشابه خارجی و نیز قاچاق کالا عملا به تولیدکننده اسیب زده ایم.

دولت و دستگاه قضایی در مبارزه با فساد جدی است

وی در ادامه گفت: هم دولت و هم قوه قضائیه در مبارزه با فساد اقتصادی مصمم و جدی هستند و تلاش می کنند در برخورد با قاچاق کالا هم قاطعانه برخورد کنند.

قاضی سراج با تشکر از خدمات انصاری بازرس سابق، عبدالله آقا علیخانی را به عنوان بازرس جدید استان قزوین معرفی کرد.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۸۲۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه یک جت شخصی چقدر است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ،سفر با جت تجاری در چند سال اخیر به طرز چشمگیری افزایش یافته است. به نقل از سایت simpleflying، در سال ۲۰۲۲، بیش از پنج میلیون پرواز جت خصوصی در سراسر جهان انجام شد. از این تعداد، نزدیک به ۳.۵ میلیون فقط در ایالات متحده پرواز کردند. در دوران اوج همه‌گیری کرونا، کسانی که توانایی پرداخت آن را داشتند ترجیح می‌دادند از شلوغی فرودگاه‌ها دور بمانند و سفر هوایی خصوصی را انتخاب کنند. محدودیت‌های جهانی سفر نیز سفرهای هوایی تجاری را دست‌وپاگیر کرده است.

تجارت نیوز در گزارشی نوشت: بسته به اندازه، برد، مدل و ویژگی‌ها، یک جت خصوصی می‌تواند از ۲ میلیون تا بیش از ۱۰۰ میلیون دلار برای شما آب بخورد؛ مانند خودروهای دست دوم، جت‌های شخصی نیز در معرض استهلاک جدی قرار دارند. واضح است که جت‌های دست دوم به طور قابل توجهی ارزان‌تر هستند. هزینه‌های جاری داشتن جت می‌تواند شامل حقوق و هزینه‌های خدمه پرواز، هزینه‌های نگهداری معمول و تعمیرات پیش‌بینی‌نشده، اجاره آشیانه و بیمه هواپیما شود.

محاسبه هزینه و فایده

فروشندگان هواپیما و جت به شما خواهند گفت که اگر ۲۰۰ ساعت در سال را در آسمان می‌گذرانید، خرید مستقیم یک جت شخصی توجیه‌پذیر است. دلالان هواپیما که مالکیت جزئی در هواپیما را می‌فروشند، می‌گویند منطق، در پرواز بیشتر از ۴۰۰ تا ۶۰۰ ساعت است. مالکیت جزئی شبیه به اشتراک زمانی در املاک و مستغلات است. البته این‌ها را همه افرادی می‌گویند که می‌خواهند چیزی به شما بفروشند. به نقل از سایت اینوستوپدیا (investopedia)، محاسبه سرانگشتی بی‌طرفانه نشان می‌دهد برای دستیابی به هزینه عملیاتی معقول برای یک جت خصوصی، حداقل ۲۴۰ ساعت پرواز سالانه لازم است.

هزینه‌های جاری

صرف نظر از اینکه کجا و چند بار قصد پرواز دارید، صاحبان جت با هزینه‌های مداوم و قابل توجهی مواجه می‌شوند که از تعمیر و نگهداری معمول و توقف در زمین شروع می‌شود. در نظر گرفتن پیامدهای مالیاتی و حقوقی مالکیت نیز مهم است. تعمیرات پیش‌بینی‌نشده نیز وجود دارند. تعویض یک لاستیک منفجرشده می‌تواند بین ۲ هزار تا سه هزار دلار هزینه داشته باشد. حقوق خدمه و بیمه هواپیما نیز به هزینه‌ها افزوده می‌شود. به عنوان مالک، شما باید همه چیز را پوشش دهید.

به عنوان یک قاعده کلی، می‌توانید انتظار داشته باشید سالانه حدود ۵۰۰ هزار تا یک میلیون دلار هزینه‌های عملیاتی بپردازید. جت‌های شخصی دست دوم می‌تواند گزینه‌ای برای صرفه‌جویی در هزینه باشد. این مدل جت‌ها را می‌توان با قیمتی کمتر از ۲۰۰ هزار تا ۱۵ میلیون دلار خریداری کرد.

کدام کشور بیشترین جت‌های خصوصی را دارد؟

ایالات متحده با اختلاف زیادی پیشتاز است. این کشور نزدیک به ۶۷ درصد از جت‌های خصوصی در سراسر جهان را دارد که بیشتر آن‌ها در تگزاس و هیوستون هستند. با افزایش ثبت‌نام‌ها، بازار جهانی جت‌های خصوصی تا سال ۲۰۲۸ به ۳۶.۹۴ میلیارد دلار خواهد رسید. برزیل، مکزیک و کانادا، قطب‌های جت‌های خصوصی و جزو پنج کشور برتر هستند.

افراد مشهوری، چون دونالد ترامپ، کیم کارداشیان، تام کروز، جف بزوس، بیل گیتس، اوپرا وینفری و بیانسه صاحب جت شخصی هستند؛ اما این بدان معنی نیست که هر کسی نمی‌تواند دارای جت شخصی خود باشد. البته قوانین هر کشوری متفاوت است و قبل از سفر یا عبور از مرزهای هوایی آن کشور باید لحاظ شود. همچنین مانند پروازهای تجاری عادی، گذرنامه و ویزا برای سفرهای بین‌المللی با جت شخصی الزامی است.

٢٢٣٢٢٣

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904076

دیگر خبرها

  • ۸۴ درصد پهپادهای کشاورزی در داخل تولید می‌شوند
  • حمایت از معلمان مدارس غیردولتی در قانون جدید این مدارس، مد نظر است
  • به رییس سازمان خصوصی‌سازی گفتم جزء فرهیخته‌ترین‌ها هستی بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا و... آمده‌اند
  • حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۳ چقدر افزایش یافت؟
  • هزینه یک جت شخصی چقدر است؟
  • هوش مصنوعی ربات‌ها را بهتر از انسان‌ آموزش می‌دهد
  • استخدام ۵ عضو یک خانواده در صداوسیما
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • شقاقی: تصمیمات سخت کنترل تورم مشاهده نمی‌شود؛ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟