Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار بوشهر گفت: برای حل مشکلات آب کشاورزی، استفاده از آبیاری نوین و تحت فشار در اولویت قرار دارد که در این راستا روش‌های نوین آبیاری در اراضی کشاورزی استان بوشهر اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزری تسنیم از بوشهر، عبدالکریم گراوند ظهر امروز در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان بوشهر با اشاره به اینکه تسهیلات و اعتبارات در بخش آبیاری نوین تامین شده است اظهار داشت: هرچند اقدام‌های مهم و موثری در بخش آب و خاک و بهره گیری از سیستم‌های نوین آبیاری در استان بوشهر انجام شده ولی باید با جذب اعتبارات، به این حوزه توجه بیشتری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با تاکید تحرک بیشتر در عرصه آب و خاک برای افزایش راندمان تولید محصولات کشاورزی خاطر نشان کرد: دربخش آب و خاک و تغییر شیوه‌های آبیاری در اراضی کشاورزی استان بوشهر سازمان جهاد کشاورزی باید با برنامه عملیاتی گسترده و با ریسک بالا وارد عمل شود.

استاندار بوشهر، با تاکید بر تمرکز بر کنتورهای هوشمند در عرصه آبیاری کشاورزی تصریح کرد: تمرکز بر منابع آب کشاورزی، در استفاده از کنتورهای هوشمند برای مدیریت هرچه بهتر این منابع باید دستور کار آب منطقه‌ای و جهاد کشاورزی استان بوشهر قرار بگیرد.

گراوند، صندوق توسعه ملی را یکی از ظرفیت‌های مهم برای توسعه آبیاری نوین در اراضی کشاورزی دانست و افزود: توسعه آبیاری نوین در عرصه اراضی کشاورزی استان بوشهر توجه ویژه‌ای شود که در این راستا صندوق توسعه ملی فرصتی مهمی برای اجرای طرح‌های آبیاری نوین با دریافت تسهیلات فراهم کرده است.

وی با اشاره به فراهم بودن زمینه بهره گیری از صندوق توسعه ملی گفت: فراهم بودن چنین شرایطی همیشگی نیست و باید از این فرصت به نحو مطلوب برای پیشرفت در همه امور توسعه‌ای و تسریع در اجرای پروژه‌ها بهره برد.

استاندار بوشهر با اشاره به اینکه امروز هیچ محدودیتی برای پرداخت تسهیلات در بخش استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری وجود ندارد تاکید کرد: برای استفاده از تسهیلات اعتباری در بخش کشاورزی، اجرای طرح‌های آبیاری نوین در مزارع و مدیریت منابع آبی موجود باید تلاش بیشتری شود.

گراوند با تاکید بر توجه به آموزش بهره‌برداران در عرصه کشاورزی خاطر نشان کرد: آموزش بهره برداران بخش کشاورزی از نیازهای مهم این حوزه است که با فراگیری آموزش‌های به روز می‌توان از منابع موجود و در دسترس استفاده بیشتری کرد.

وی، بر ضرورت توسعه صنایع تبدیلی خرما و آبزیان به عنوان مهمترین محصولات کشاورزی استان تاکید کرد و گفت: توسعه صنایع فرآوری محصولات کشاورزی یکی از اولویت‌های استان بوشهر است که فرآوری محصولات مهم این استان در راستای توسعه صادرات باید مورد توجه قرار بگیرد.

استاندار بوشهر، با تاکید بر توجه به بازارصادرات محصولات کشاورزی با همکاری تشکل‌های غیر دولتی افزود: این مهم باید با همکاری و نظارت اداره کل استاندارد برای صادرات محصول با کیفیت مورد توجه قرار بگیرد.

گراوند با اشاره به ضرورت داشتن نگاه صادراتی در تولیدات اظهار کرد: نباید به سبب نبود نظارت کافی با صدور محصول بی کیفیت و فاقد استاندارد بازار صادراتی در کشورهای دیگر را از دست داد.

وی با تاکید بر رعایت الگوی کشت و تجدید نظر در کشت محصولاتی که آب بیشتری نیاز دارند بیان کرد: برای مدیریت مصرف آب در عرصه کشاورزی، رعایت الگوی کشت و نظارت دقیق‌‌تر بر روی محصولات پر آب مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

استاندار بوشهر، عمران روستایی را یکی از اولویت‌های استان بوشهر دانست و با تاکید بر منابع اعتباری توزیع شده در این بخش تصریح کرد: تعدد مراکز تصمیم گیری، منابع و نبود نظارت بر توزیع اعتبارات از جمله مشکلات موجود در عمران روستایی است.

گراوند با بیان اینکه توزیع متمرکز اعتبارات عمرانی در روستاها نباید به معنی نبود نظارت بر اعتبارات معنی شود گفت: اجرای پروژه‌های مختلف درشهرستانها باید با هماهنگی فرمانداران باشد تا در صورت بروز موانع و یا معارض این مهم به سرعتر برطرف شود.

انتهای پیام/

R41363/P1336/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۸۷۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی

به گزارش خبرنگار مهر، سیدحسین حسینی بعد از ظهر شنبه در نشست شهر مولد استان بوشهر با قدردانی از استاندار بوشهر در پیگیری اجرا شدن شهر مولد کشاورزی بوشهر در سواحل اضافه کرد: این شهرها با تولید و پرورش آبزیان طراحی شده که نقش مهمی در حل مشکلات جوانان دارد.

وی شهرهای مولد را کانون‌های تولید، اشتغال و اسکان دانست و بیان کرد: یکی از اهداف مهم شهرهای مولد تولید و امنیت غذایی پایدار است و به سمت کانون‌های مولد حرکت می‌کند.

حسینی یکی از اقدامات مهم دولت سیزدهم را توسعه اقتصاد دریاپایه دانست و اظهار داشت: یکی از مصداق‌های مهم طرح‌های تولیدی اقتصادی دریا محور شهرک‌های مولد کشاورزی در سواحل است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه توسعه طرح‌های اقتصاد دریا محور یکی از برنامه‌های مهم دولت است، تأکید کرد: شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در اشتغال، تولید پایدار و تقویت معیشت خانوارها دارد که در اجرایی‌شدن شهرهای مولد در سواحل از هیچ کوششی فروگذاری نمی‌شود.

وی با بیان اینکه در سواحل کشور خانه‌های مولد طراحی شده است، گفت: شهرهای مولد با ایجاد زنجیره ارزش افزوده، سبب افزایش سطح تولید، اشتغال‌زایی و افزایش درآمد خانوارها می‌شود.

در این آئین قرارداد زمین ایجاد شهر مولد دلیران تنگستان به امضای جهاد کشاورزی، شیلات، منابع طبیعی و آبخیزداری، امور اراضی و شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر رسید.

کد خبر 6090286

دیگر خبرها

  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • ۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • ۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید