Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@18:51:18 GMT

آغاز اجرای 443 طرح حوزه خاک و آب کشاورزی در کشور

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۸۸۹۰۶

آغاز اجرای 443 طرح حوزه خاک و آب کشاورزی در کشور

کرج- ایرنا- رئیس موسسه تحقیقاتی خاک و آب کشور گفت که از امروز اجرای 443 طرح در حوزه خاک و آب کشاورزی در کشور آغاز شد.

کامبیز بازرگان روز چهارشنبه در حاشیه گردهمایی ملی برنامه ریزی تحقیقات مدیریت پایدار خاک و آب که در موسسه تحقیقاتی خاک و آب کشور واقع در استان البرز برگزار شد، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: این طرح ها که ماحصل بررسی های ما در حوزه های کاری خاک و آب در سطح کشور به عنوان اولویت های کلان برنامه های کشور است که قرار است این طرح ها از امروز به مدت یکسال در سطح کشور اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه اجرای بعضی از این طرح ها تا 3 سال آینده نیز به طول می انجامد، اظهار داشت: این برنامه ها توسط 145 محقق موسسه تحقیقاتی خاک و آب در سطح کشور به اجرا در می آید و این در حالی است که بعضی از این برنامه ها در بعضی از استان ها از چندی قبل به دلیل آغاز فصل کشت شان اعلام و شروع شده است.
وی گفت: این برنامه ها موضوعات مبتلا به کشاورزی کشور مثل موضوع ارتقای بهره وری آب در بخش کشاورزی، بحث کشاورزی حفاظتی و لزوم توجه به آن، لزوم ارتقای مواد آلی و نقشه کربن آلی خاک را شامل می شود.
بازرگان یکی از این برنامه های مهم را برنامه تناسب اراضی برای محصولات تحت کشت آبی را در سطح مناطق تحت کشت آبی کشور عنوان کرد و افزود: این برنامه سومین سال اجرای خود را می گذراند که امیدواریم تا پایان سالجاری به اتمام برسد.
وی یکی دیگر از این برنامه ها را طرحی در کشاورزی حفاظتی با همکاری دفتر سیمیت (دفتر مرکز بین المللی تحقیقات ذرت و گندم) دانست که این طرح بر روی مدیریت تغذیه در شرایط کشاورزی حفاظتی انجام می شود.
رئیس موسسه تحقیقاتی خاک و آب کشور، بحث مدیریت آب در کشاورزی حفاظتی و وضعیت مواد آلی خاک ها و نقشه مواد آلی خاک را از دیگر این برنامه ها برشمرد.
وی با اشاره به اجرای برنامه الگوی کشت که مورد نظر وزارت جهاد کشاورزی نیزهست، گفت: یکی از برنامه های این موسسه کار بر روی تناسب اراضی برای محصولات مختلف است که امیدواریم این طرح تا پایان سال پایان یابد.
بازرگان اضافه کرد: بر اساس اطلاعاتی که از تناسب اراضی برای محصولات مختلف به وزارتخانه می دهیم آن ها می توانند صلاحیت خاک و اقلیم برای کشت محصولات مختلف در مناطق مختلف را بسنجند و با اطلاعات دیگری که وزارتخانه به اطلاعات تناسب اراضی اضافه می کند می تواند تصمیم گیری مناسب برای تعیین الگوی کشت در مناطق مختلف کشور داشته باشد.
وی افزود: به این ترتیب ما می توانیم محصولات را با توجه به شرایط مصرف آبشان در اقلیم ها و خا ک های مختلف طوری توزیع کنیم که حداکثر بهره وری مصرف آب را داشته باشد.
این مسئول ادامه داد: بخش دیگری از فعالیت های ما نیز رابطه آب، خاک و گیاه است یعنی در برنامه ریزی های آبیاری و در تعیین نیاز آبی گیاهان به شرایط خاک توجه می شود که در برنامه به روزرسانی سند نیاز آبی گیاهان در مناطق مختلف کشور است و این موسسه با کمک موسسه پژوهش های اقتصادی و برنامه ریزی وزارتخانه سند ملی آب بخش کشاورزی را بازنگری می کند.
6156/1535خبرنگار: نوشین طهماسبی**انتشاردهنده:داریوش غفاری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۸۸۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT

وزیر ارتباطات ایران اعلام کرد که شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی، به‌ویژه در حوزه فناوری ارتباطات، که زیرساخت دولت الکترونیک ایران را با اتکا به توان داخلی راه‌اندازی کرده‌اند، علاقه‌مند به حضور در اوگاندا و کمک به این کشور در زمینه‌های مختلف هستند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عیسی زارع‌پور؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با لوکیا ایسانگا ناکاداما معاون نخست وزیر اوگاندا دیدار و درباره توسعه روابط در حوزه‌های مختلف ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت وگو کرد.

وزیر ارتباطات در این دیدار با اشاره به روابط دو کشور و سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، بر لزوم توسعه همکاری‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات بین دو کشور تاکید کرد. ایشان در ابتدا با معرفی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، زمینه‌های کاری مختلف این وزارتخانه از پست، فضایی و زیرساخت تا دولت الکترونیک و ... را معرفی کرد.

زارع‌پور با اشاره به اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری دیپلماسی اقتصادی در قاره آفریقا و تلاش برای گسترش روابط اقتصادی با کشورهای آفریقایی در این دولت، تاکید کرد: شرکت‌های فنی و مهندسی ایرانی در کشورهای مختلف آفریقایی و غیرآفریقایی پروژه‌های مهم زیرساختی را به انجام رسانده اند و این آمادگی وجود دارد تا پروژه‌های مشابه در حوزه‌های ارتباطات و اطلاعات نیز در این کشور ( اوگاندا) اجرایی شود.

وزیر ارتباطات به سفر هفته آینده معاون فناوری و نوآوری این وزارتخانه به اوگاندا اشاره کرد و گفت: این سفر با همراهی شرکت‌ها، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه فناوری اطلاعات انجام می‌شود و امیدوارم که این رفت و آمدها باعث گسترش روابط در این حوزه شود.

زارع‌پور با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان بسیاری در حوزه‌های مختلف از جمله شرکتهای فناوری ارتباطات که زیرساخت دولت الکترونیک در ایران را با توانمندی‌های داخلی راه اندازی کرده اند، تصریح کرد: این شرکت‌ها علاقه مند و آماده حضور جدی در اوگاندا و کمک به رفع نیازهای این کشور در حوزه‌های مختلف و همچنین آماده انتقال دانش و تجربه به همتایان اوگاندایی خود هستند.

وزیر ارتباطات در این دیدار برای میزبانی وزیر تکنولوژی و فناوری اوگاندا  اعلام آمادگی کرد و گفت: هیاتی ایرانی در آینده نزدیک با هدف مذاکرات تخصصی برای توسعه همکاری‌‌های فیمابین به اوگاندا سفرخواهد کرد.

معاون نخست وزیر اوگاندا نیز با اعلام خرسندی از حضور در ایران و بازدید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این کشور در حوزه‌های مختلف، برای استفاده از این ظرفیت‌ها در جهت توسعه ارتباطات اعلام آمادگی کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که هیئت ایرانی را به وزیر مربوطه در دولت اوگاندا  مرتبط سازد. ایشان لزوم آموزش نیروی انسانی اوگاندایی را یادآور شدند و از دوستان ایرانی درخواست کمک در زمینه کارورزی دانش آموختگان در حوزه ای سی تی و تربیت عملی و مهارتی نیروهای اوگاندایی را داشتند.

پیگیری تفاهمات انجام شده در سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، از جمله ارئه خدمات مشاوره فنی و مهندسی در خصوص گسترش نسل چهارم و پنجم تلفن همراه و نیز معرفی شرکت‌های توانمند ایرانی برای پیاده سازی این فناوری، مساعدت در تامین و تولید تجهیزات اصلی حوزه ارتباطات و مخابرات؛ کمک به ارتقای تکنولوژی‌های مخابراتی و ارتباطاتی و انجام بررسی‌های لازم بمنظور ایجاد بسترهای تحقق اقتصاد دیجیتال، برخی از محورهای دیدار وزیر ارتباطات با معاون نخست وزیر اوگاندا بود.

دو طرف ابراز امیدواری کردند با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده، امکان تبادل هیئت‌های سطح بالا فراهم شود.تفاهم سیاسی و زمینه‌های همکاری بین طرفین در همه حوزه‌‌های مورد اشاره می‌تواند منجر به قرارداد یا تفاهمنامه همکاری شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • یکپارچه سازی زمین های کشاورزی شمال با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • یکپارچه سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی شمال کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است
  • آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • آغاز گردهمایی معاونان امور جوانان ادارات کل ورزش و جوانان در مشهد
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • پیاده‌راه‌های همدان از زیباترین پیاده‌راه‌های کشور است