Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش دیلی میل، گزارش های موجود خبراز فردی می داد که با نام مستعار ملقب به «فورر» که کاملا شبیه به هیتلر بوده پس ازسال 1945 در شهری دور زندگی می کرد.

«فیلیپ سیتروئن» افسر سابق سی آی ای به خبرگزاری ها گفت:« مردی به نام «آدولف شواتلمایر» در سال 1954 میلادی در شهر تونجا 85 مایلی شمال بوگاتا در میان گروهی از نازی های زندگی می کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردان به او سلام نازی ها را می دانند و برایش احترام زیادی قائل بودند.ظاهر او کاملا شبیه به هیتلر بود و من خود از نزدیک وی را ملاقات کرده بودم.»

این در حالی است که سال مرگ هیتلر 1945 میلادی در دنیا ثبت شده است. یعنی هیتلر 10 سال پس از روز مرگش نیز زندگی کرده است.

اسناد محرمانه سی آی ای باعث شگفتی بسیاری از رسانه ها شده است. افسر سابق «سیتروئن» عکسی نیز از فرد مذکور برای سازمان سیا فرستاده بود.

در آن زمان ماموران سی آی ای می دانستند که مردی ادعا کرده که فورر یا همان آدولف به آرژانتین فرار کرده است وبا این حال ماموران سی آی ای به این ادعا مشکوک بوده و باورش نکردند و اسناد را تنها یک شباهت ظاهری و شایعه خواندند.

اکنون پس از گذشت سالها روزنامه نگار کلمبیایی «خوزه کاردناس» فایل های مرتبط با این پرونده محرمانه را که جزو آرشیو سیا بوده در توئیتر خود منتشر کرد.

 با این وجود اسناد تنها یک شایعه خیالی عنوان شدند. بنا بر شواهد موجود این افسر حتی با فرد مورد نظر نیز عکس انداخته است.

اکثر مورخان اعلام کردند که در 30 آوریل 1945 میلادی «آدولف هیتلر » خودکشی کرد و فرضیه های فرار وی به آرژانتین و کلمبیا دروغ بوده است.

اسناد محرمانه سازمان سیا سندی بر ابهام تاریخ مرگ هیتلر+تصاویر 

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۹۴۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف مراجعه به دفترخانه‌ها برای شروع اخذ «سند کاداستری» / صدور ۶۹۷ سند تک برگ املاک در یک سال

مدیرعامل سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران در نشست تعاملی با مدیران ارشد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، از صدور ۶۹۷ مورد سند تک برگ املاک خصوصی و عمومی در طی یک سال سخن گفت.

به گزارش ایسنا، در راستای تکالیف قانون حدنگار در خصوص تبدیل اسناد دفترچه ای به کاداستری و سند دارکردن املاک و اراضی فاقد سند مالکیت برای جلوگیری از دست اندازی افراد غیر به املاک و اراضی شهرداری تهران، نشست تعاملی سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران با اداره ثبت اسناد و املاک کشور برگزار شد.

مختاری مدیرعامل سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران ضمن تشکر و قدردانی از همکاری همه جانبه و هماهنگی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران، تصریح کرد: نتیجه این تعاملات سازنده، صدور ۶۹۷ مورد سند تک برگ املاک خصوصی و عمومی در طول یک سال شد که در امری بی سابقه بوده است.

وی افزود: در این نشست تعاملی، موضوع مکاتبه مستقیم شهرداری با ادارات ثبت استان تهران جهت شروع فرآیند اخذ سند کاداستری و حذف مراجعه به دفترخانه، مورد رسیدگی قرار گرفت.

بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران، موضوع سامانه شمیم و تهیه مختصات UTM از طریق مکاتبه با اداره ثبت اسناد و املاک استان تهران از دیگر مباحث مطروحه در این نشست بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» مجددا مرور می‌شود
  • وال استریت ژورنال: سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا پوتین را در مرگ ناوالنی دخیل ندانستند
  • آمریکا هیچ مدرکی دال بر دخالت مسکو در مرگ ناوالنی پیدا نکرد
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها برای شروع اخذ «سند کاداستری» / صدور ۶۹۷ سند تک برگ املاک در یک سال
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها جهت شروع فرآیند اخذ سند کاداستری
  • از سازمان ملل تا «آلما ماتر»؛ ۱۵ دقیقه تا آزادی غزه!
  • مایملک قانونی سرخابی‌ها؛ دو ورزشگاه و یک ساختمان اداری
  • اگر طوفان نمی‌شد + اسناد محرمانه
  • نگهداری ۴۲هزار نسخه خطی در سازمان اسناد وکتابخانه ملی کشور