Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساری - نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس گفت: گردشگری در کشور تعریف درستی ندارد و سازمان گردشگری پایدار نیست.

قاسم احمدی در حاشیه بازدید از نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها در گفتگو با خبرنگار مهر، با ابراز تأسف از اینکه گردشگری در کشور هنوز تعریف درستی ندارد، افزود: سازمان گردشگری هنوز سازمان پایداری برای مسئولان نیست و از آن به‌عنوان سکوی پرواز استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نائب رئیس فراکسیون گردشگری مجلس، با بیان اینکه در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، بخش گردشگری آن درآمدزاست، افزود: ایران شانزدهمین کشور دنیا از نظر مساحت با اقلیم‌های مختلف، بوم‌های متفاوت، با مردم و فرهنگ مختلف است که برای هر لحظه آن می‌توان برنامه‌ای داشت.

وی با اشاره به اینکه میزان مسافران نوروزی مازندران در چند سال اخیر حتی از خراسان نیز پیشی گرفته است، این پرسش را مطرح کرد که برای این امر تا چه اندازه برنامه داشتیم و آن را فرصت تلقی کرده‌ایم.

نماینده مردم نوشهر در مجلس با تأکید بر اینکه تنها میزان ورود به استان مهم نیست، افزود: اینکه همه افرادی که به استان می‌آیند همه مایحتاجشان را با خود بیاورند،گردشگری نیست.

وی صنعت گردشگری را بهترین فضای درآمدزایی و ارزآوری برای کشور دانست و افزود: در سال گذشته، تنها در شهرستان کوچک کلاردشت، ۱۵۰ هزار گردشگر خارجی داشته‌ایم اما سوال این است که این تعداد، چه اندازه اثر خود را در زندگی مردم کلاردشت گذاشته است؟

احمدی با بیان اینکه در عرضه ۱۲ روز حدود ۶ میلیون نفر به مجموعه نمک‌آبرود آمدند اما استفاده بهینه از آن نشده است، بر ساماندهی و تعریف درست گردشگری تأکید کرد و گفت: باید با برنامه چشم‌اندازهای یک ساله و ۴ ساله مشخص گردد.

وی با اعلام آمادگی مجلس در حمایت از گردشگری گفت: هر کجا نیاز به نوشتن قانونی در حمایت از گردشگری است یا در صورت وجود قانون نیاز به نظارت بیشتر است، به ما اعلام شود تا اقدام کنیم.

عضو مجمع نمایندگان مازندران با بیان اینکه ما راهی جز گردشگری نداریم، گفت: نفت تا همیشه وجود ندارد و مگر از مردم تا چه میزان می‌توان مالیات اخذ کرد و صنعت گردشگری بهترین آورده را می‌تواند برای مردم داشته باشد.

انتقال غیرکارشناسی آب دریای مازندران نباید انجام شود

وی با بیان اینکه شمال کشور، خانه دوم تمام ایرانیان است، خطاب به رئیس‌جمهور و مسئولان گفت: انتقال غیرکارشناسی آب دریای مازندران به سمت سمنان نباید انجام شود و با این کار، بلای دریاچه ارومیه بر سر کل مردم ایران خواهد آمد و خانه دوم ایرانیان ناامن می‌شود.

نماینده مردم نوشهر با اشاره به نظر کارشناسان خبره در رابطه با انتقال آب دریای مازندران به سمنان، آن را یک خطر جدی اعلام کرد و گفت: اینکه گفته شود آب انتقال داده و سپس در آنجا تصفیه می‌شود، حرف عقلانی نیست و در این رابطه، رئیس محیط زیست باید حافظ محیط زیست کشور باشد.

وی از استاندار استان سمنان تقاضا کرد که در این حوزه وارد نشود و اجازه دهد تا کاری که مسئولیتش به عهده دیگران است، همان‌ دیگران انجام داده و تصمیم گیرند.

وی افزود: مردم شمال کشور متشکل از سه استان مازندران گیلان و گلستان و ۸۰ میلیون ایرانی که خانه دومشان شمال کشور است، اجازه انتقال آب دریای مازندران را نخواهند داد که در آینده، شمال کشور به نابودی کشیده شود.

نماینده مردم نوشهر با بیان اینکه در برخی نقاط استان مازندران همچون هچیرود که وصل به دریاست، آبرسانی با تانکر آب انجام می‌شود، آن را بیانگر عدم مدیریت آب دانست و افزود: متاسفانه تنها ۵ تا ۶ درصد آب‌های سطحی مهار و حدود ۹۵ درصد آن پرت و راهی دریا می‌شود، از این رو، باید مدیریت آب در دستور کار قرار گیرد.

وی در این رابطه افزود: فردا صبح با حضور معاونین وزیر نیرو و رئیس کمیسیون عمران مجلس، مراسم کلنگ‌زنی برای شهرهای مرزن‌آباد، هچیرود، چالوس، نوشهر و ۱۲۹ روستا به‌طور توأمان انجام خواهد شد.

نماینده مردم نوشهر در مجلس با بیان اینکه مازندران با فضای سبز و کشاورزی خود زنده است، گفت: قرار نیست که هر جایی خانه ساخته شود، تنها در بافت روستایی با افزایش جمعیت باید قدری به محدوده روستا افزوده شود که قانون آن را پیش‌بینی کرده اما ویلاسازی در نقاط بکر و جنگلی خیانت به نسل آینده است.

وی با بیان اینکه وزیر جهاد کشاورزی و کشور باید برای ویلاسازی در مرتع مازیچال کلاردشت پاسخگو باشند، افزود: چرا بهترین منطقه که باید برای استراحت و تنفس باشد، ویلاسازی و سرشماری نفوس و مسکن انجام می‌شود و باید آن را به‌عنوان تخلف لحاظ کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۹۵۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران برای ایجاد یک پایگاه دائمی در دریای سرخ تلاش می‌کند

اندیشکده آمریکایی AFPC با اشاره به گسترش دامنه نفوذ ایران در منطقه غرب آسیا به کاخ سفید هشدار داد که ایالات متحده نباید اجازه بدهد تا ایران صاحب پایگاهی در دریای سرخ شود.

به گزارش مشرق، «شورای سیاست خارجی آمریکایی» (AFPC) در تحلیلی به قلم «امیلی میلیکن» نوشت که به تازگی نشانه‌هایی از تلاش تهران برای افزایش نفوذ و حتی ایجاد پایگاه دریایی در سودان موجب شده است تا آمریکا نسبت به اهداف تهران در دریای سرخ نگران شود.

این اتاق فکر آمریکایی با استناد به گزارش ماه گذشته وال استریت ژورنال آورده است که یک افسر اطلاعاتی سودانی مدعی شده که تهران در ازای ارائه یک ناو هلیکوپتربر به نیروهای مسلح سودان (SAF) درخواست ایجاد یک پایگاه دریایی دائمی در سواحل دریای سرخ این کشور را کرده است.

نویسنده با ابراز نگرانی عمیق نسبت به این موضوع می‌افزاید: ایران از چنین پایگاهی، برای استقرار کشتی‌های جنگی و جمع‌آوری اطلاعات استفاده خواهد کرد و به تهران این امکان را می‌دهد تا کنترل خود را در یکی از پر رفت و آمدترین خطوط کشتیرانی جهان تقویت کند. ضمن آنکه آشکارا منافع راهبردی مهمی را برای جمهوری اسلامی به همراه خواهد داشت.

طبق این تحلیل، نخستین مورد این است که استقرار نظامی دائمی ایران در سودان، موقعیت تهران در این کشور به عنوان یک بازیگر اصلی را مستحکم می‌کند و به آن اجازه می‌دهد تا با رقبای منطقه‌ای مانند عربستان سعودی و امارات متحده عربی که از مدت‌ها قبل در امور سودان دخالت داشتند، رقابت کند. درصورت پیروزی SAF در جنگ داخلی کنونی، جایگاه ایران بیشتر از قبل تقویت می‌شود و دسترسی تهران به معادن و صنایع این کشور افزایش می‌یابد.

دومین مزیت آن در زمینه عملیات دریایی ایران رخ می دهد و حضور مکرر نیروی دریایی ایران در امتداد آبراه کلیدی باب المندب و دریای سرخ را هموار می‌کند. علاوه بر این، ایران می‌تواند از اطلاعات جمع‌آوری‌شده از این پایگاه‌ بهره‌مند شود.

سومین مورد مهم آن است که این اقدامات بخشی از تلاش گسترده‌تر ایران برای تقویت روابطش با سودان و در کل قاره آفریقا است. یکی از نشانه‌های آن نیز سفر سال گذشته، «ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور ایران به چند پایتخت آفریقایی بود که برای تقویت حضور ایران در این قاره در میانه تنش‌ها با غرب تلاش کرد.

اگرچه این اتاق فکر آمریکایی سعی دارد تا نسبت به عملیاتی شدن این رویکرد تردید ایجاد کند، اما در پایان تصریح دارد: با اینحال تعمیق روابط ایران با ارتش سودان ممکن است در آینده دوباره از طریق دیگری مطرح شود. پیش از این پهپادهای پیشرفته ایران راه خود را به منطقه باز کرده‌اند و ممکن است در آینده نه چندان دور این پهپادها همانند سوریه و یمن در سودان هم به کار گرفته شوند. در هر صورت برنامه‌های ایران برای سودان در حال پیگیری هستند و به همین دلیل واشنگتن باید پی در پی به آن توجه داشته باشد.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • آبگیری بخشی از تالاب هامون و خوشحالی ‌مردم سیستان
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟
  • در بزرگداشت روز میمند خاستگاه گل و گلاب جهان چه گذشت؟
  • امواج کوتاه در دریای خزر
  • ایران برای ایجاد یک پایگاه دائمی در دریای سرخ تلاش می‌کند
  • قطب گردشگری، ترمینال خارجی ندارد
  • موج کوتاه در دریای خزر