Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: هزینه تراشی برای زائران اربعین ناشی از فقدان نگاه راهبردی برخی مسئولین است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ائل، کم کم به ایام غرور آفرین پیاده روی اربعین نزدیک و نزدیک تر می شویم و خیل عظیم عاشقان سیدالشهداء(ع) خود را مهیای رساندن به حرم یار می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما متاسفانه در کنار این سرمایه عظیم برخی سنگ تراشی ها از جمله هزینه های ناروا برای زائران اربعین وجود دارد. در گفتگوی مشروح و صمیمی با آیت الله سیدمحمدعلی آل هاشم، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز به اهمیت این کنگره عظیم در داخل و از نگاه دشمنان پرداخته ایم.

مشروح این گفتگو بشرح ذیل می باشد:

 پیام اربعین رهایی ملت ها از طاغوت و ایستادگی برابر فتنه ها است

 نقش حماسه عظیم پیاده روی اربعین حسینی در ترویج شعائر الهی چگونه می تواند باشد؟

برای پاسخ به این سوال باید ابتدا جایگاه اربعین حسینی را بشناسیم. اربعین تنها یک مناسبت مذهبی همانند موارد مشابه آن نیست؛ بلکه یک حرکت عبادی و سیاسی و برآیند قیام امام حسین(ع) می باشد.اگر ملاحظه دقیقی به جایگاه اربعین داشته باشیم متوجه می شویم که این اربعین بود که نهضت امام حسین(ع) را ماندگار ساخت و پیام آن را در دل بشر انداخت.

اربعین تلفیق هنرمندانه شور و شعور حسینی است و همین شور و شعور رمز ماندگاری قیام سیدالشهدا(ع) می باشد.اربعین این پیام را به مردم می رساند که باید از جهالت و سرسپردگی برابر طاغوت رهایی یافته و با الهام از عاشورا، برابر فتنه ها و طاغوت ها ایستادگی کنند و همین موضوع نقطه اتصال اربعین و شعائر الهی است و در واقع حرکت در بزرگداشت حماسه اربعین، یکی از مهترین شعائر الهی در برابر هرگونه باطلی به شمار می رود و لذا پیاده روی اربعین را می توان مصداقی برای بزرگداشت شعائر الهی که در قرآن به آن اشاره مستقیم شده؛ دانست.

اربعین عصاره تشیع علوی و نماد مقابله اسلام ناب با جبهه باطل و طاغوت است 

 چگونه می توان از ظرفیت حماسه عظیم پیاده روی اربعین برای نشان دادن اندیشه فکری اسلام ناب و شیعی بهره برداری کرد و آیا تاکنون این بهره برداری رضایت بخش بوده است؟

امروزه تقابل اسلام و تشیع ناب و اسلام آمریکایی وجود دارد که در واقع تقابل جبهه حق در برابر جبهه باطل و طاغوت است و می توان اسلام را به دو بخش اسلام ناب و اسلام سازش کار تفکیک کرد. در مواردی همچون عبادات و مناسک فردی این دو نوع اسلام تفاوت چندانی ندارند و اساسا قدرت های باطل با این موارد کاری ندارند اما اربعین نماد مقابله اسلام ناب با جبهه باطل و طاغوت بوده و در این شرایط هر کس هر حرکتی در جهت برجسته سازی این حماسه اربعین انجام دهد؛ مبارزه با باطل کرده است.

تاکنون استفاده شایسته ای از ظرفیت حماسه اربعین صورت نگرفته است

با توجه به تقابل اسلام ناب و باطل در شرایط کنونی، هر اقدامی تاثیر بسزایی در برخواهد داشت و این حرکت عظیم اربعین و اجتماع میلیون ها مسلمان در نقطه ای از عراق، در برابر چشمان پرسشگر مردم دنیا تاثیر غیرقابل محاسبه ای در نشان دادن عظمت اسلام ناب دارد.

اربعین عصاره اسلام ناب و تشیع علوی است اما تاکنون استفاده شایسته ای از ظرفیت آن صورت نگرفته است و اقدامات انجام گرفته تاکنون، با نقطه مطلوب برای بهره گیری از این ظرفیت، فاصله دارد.

سرمایه عظیم اربعین هیمنه طاغوت و استکبارهای زمان را می شکند

با توجه به شرایط حساس منطقه و آتش افروزی های دشمنان در عراق و سوریه، اهمیت فریضه اربعین در ناامیدی دشمنان چیست؟

اربعین و سرمایه عظیم آن در شکستن هیمنه طاغوت و استکبارهای زمان تاثیرگذار است و بهترین تجلی گاه اسلام علوی است که در دل دشمنان رعب و وحشت انداخته است.

دشمنان وقتی می بینند ایم خیل عظیم در چهلمین روز شهادت امام خود این چنین اجتماع عظیمی شکل می دهند؛ با خود فکر می کنند اگر امام این ها حاضر باشد چه حماسه ای خلق می کنند.

مانور قدرت جهان تشیع رعب و وحشت در دل دشمنان ایجاد می کند

اربعین مانور قدرت جهان تشیع در برابر ظلم و طاغوت است که هر ساله تکرار می شود و مشکلات جانبی در اصل خلق این حماسه تاثیری ندارد و حرکت خودجوش مردمی است.

با توجه وضعیت منطقه و آتش افروزی های دشمنان، برگزاری این مانور عظیم رعب و وحشت و تردید در دل دشمنان ایجاد می کند و دشمن می بیند که این مردم در هر شرایطی بصورت خودجوش در صحنه هستند.

هیچ قدرت دنیایی توان بسیج کردن ۲۰ میلیون در یک جا را ندارد

متاسفانه این ایام شاهد برخی سخت گیری ها از جمله هزینه های اضافی و ناروا در روند این کنگره عظیم هستیم؛ توصیه تان به مسئولین در جهت تسهیل این امور چیست؟

در هیچ کجای دنیا هیچ قدرتی توان بسیج کردن ۲۰ میلیون در یک جا را ندارد و دشمنان هم این را بخوبی می دانند.مجموعه رویدادها و تحولات مرتبط با قیام سرخ امام حسین(ع) یک سرمایه سیاسی، اجتماعی و راهبردی برای جهان تشیع است و همین که ۲۰ میلیون مسلمان بدون هیچ سازماندهی خاصی در مدت کوتاهی در محدوده ای جمع شده و یک حماسه عظیم را خلق می کنند؛ برای کسانی که به این راه شک دارند؛ حجت خوبی است.

به اربعین باید نگاه راهبردی داشت نه نگاه مادی

نوع برخوردهای اخیر مسئولین و هزینه تراشی ها ناشی از  فقدان نگاه راهبردی برخی مسئولین به موضوع اربعین است. اکنون که این سرمایه عظیم در اختیار تشیع است؛ با این کارها نه تنها از آن استفاده بهینه نمی شود بلکه دید مادی هم می شود که درست نیست.

بعضی از مسئولین به آن درجه از درک و بصیرت راهبردی نرسیده اند که به اهمیت این رویداد و سرمایه عظیم و راهبردی پی ببرند و اگر نگاه راهبردی داشته باشیم؛ می تواند هزینه های کشور را کاهش دهد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۰۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی

به گزارش خبرنگار مهر، بهنام نظری ظهر شنبه در نشست ستاد اربعین استان مرکزی اظهار کرد: سال گذشته بیش از ۶۵ هزار نفر به عتبات عالیات اعزام شدند.

وی با بیان اینکه استان مرکزی به عنوان استان معین ایلام در بحث ستاد اربعین است، افزود: استان مرکزی در مسیر تردد بسیاری از استان‌ها و میزبان زائران در کریدور شمال به جنوب قرار دارد از این رو باید از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین بهره گیری شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با اشاره به ملاحظات امنیتی در اربعین امسال تصریح کرد: در این شرایط تشکیل مواکب در مسیر ترددی زائران در استان، مرز مهران و عراق باید براساس نیاز سنجی و جانمایی ستاد اربعین و ستاد عتبات عالیات این استان صورت پذیرد.

نظری ادامه داد: مجموعه‌هایی که قصد راه اندازی مواکب را دارند باید از طریق ستاد اربعین این مهم را پیگیری کنند و مکان موکب را در مکان اعلامی از سوی ستاد قرار دهند.

وی تاکید کرد: اداره کل غله و خدمات بازرگانی به هیچ وجه نباید بدون هماهنگی به مطالبات موکب‌ها در خصوص تأمین نیاز مواد غذایی پاسخ دهد.

رئیس ستاد اربعین استان مرکزی تصریح کرد: امسال باید ستاد اربعین به بهترین شکل مدیریت شود و شرایطی در پیاده روی اربعین حسینی فراهم شود که تنها دغدغه افراد زیارت باشد که در این راستا باید تمام ظرفیت استان و دستگاه‌های اجرایی بکارگیری شود.

نظری عنوان کرد: با توجه به اقدامات خوب صورت گرفته در سال گذشته، ستاد اربعین استان در بین ستاد اربعین کشور حائز رتبه برتر شد که می‌طلبد اقدامات انجام شده سال گذشته، به عنوان پایه و اساس مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: تلاش بر این است که اعزام زائران به عتبات عالیات از مبدا استان مرکزی به صورت ریلی انجام شود.

وی تاکید کرد: فرمانداران شهرستان‌ها باید هر چه سریع‌تر ستاد اربعین را تشکیل داده و اداره کل صنعت و معدن و تجارت استان نیز جلساتی را با حضور نمایندگانی از صنایع و ستاد اربعین تشکیل دهد.

کد خبر 6090195

دیگر خبرها

  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • مانع‌تراشی برای فعالیت تولیدکنندگان پذیرفتنی نیست
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • حماسه پورحمیدی با چشمان گریان (عکس)
  • اقتدار جمهوری اسلامی تکیه گاهی برای آزادی خواهان جهان است
  • یادی از شهید دفاع و حماسه مجتبی آگلی