Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز به نقل از تسنیم، هم‌زمان با فرارسیدن ایام اربعین و روانه شدن سیل عظیمی از عاشقان و دلدادگان حسینی(ع) به سمت کربلای معلی، همچون سنوات گذشته بخش‌های مختلف دست‌اندرکار در این راهپیمایی عظیم اقدام به ارائه تسهیلات و شرایطی برای رفاه هرچه بیشتر زائران این مراسم پرشور می‌کنند.

یکی از بخش‌های دست‌اندرکار و تأثیرگذار در ارائه خدمات، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که با فراهم آوردن بسترهای ارتباطی در اپراتورهای مختلف اقدام به ایجاد شرایطی برای پوشش هر چه بیشتر مسیرهای راهپیمایی و همچنین زمینه‌ای برای مخابره پیام جهانی امام حسین(ع) و یاران با وفایش در فضای مجازی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



هر چند امسال برخلاف سنوات گذشته مسئولان ارتباطی عراق حاضر به همکاری و ارائه تسهیلات متقابل به زوار و اپراتورهای ایرانی ارائه دهنده خدمات ارتباطی نشدند اما مجریان این حوزه در داخل کشور دست روی دست نگذاشته و فارغ از تفاهم‌هایی که طرف‌های عراقی به آن تن ندادند تا تعرفه ارتباطات بین ایران و عراق به نصف کاهش یابد، به صورت مستقل اقدام به ارائه طرح‌های ویژه‌ای برای مشترکان‌شان کردند تا مردم بتوانند از خدمات رومینگ اپراتورهای ایرانی به شکل ارزان‌تری بهره‌مند شوند.

برای شفاف‌تر شدن خدماتی که هر کدام از اپراتورهای ارتباطی کشور در ایام اربعین ارائه می‌دهند، سعی می‌کنیم خدمات هر کدام را به صورت مقایسه‌ای به شرح زیر بیان کنیم.

نرخ مکالمه رومینگ بین‌الملل همراه اول، ایرانسل و رایتل با عراق در ایام اربعین

اپراتور اول ارتباطی اعلام کرده در راستای ارائه خدمات ارتباطی ویژه به زائران اربعین تعرفه رومینگ بین‌الملل خود در عراق را کاهش داده که بر این اساس تعرفه خدمات پایه (مکالمه، پیامک و اینترنت)، برای مشترکان همراه اول به صورت یک جا کاهش می‌یابد.

نگاهی به تعرفه‌های در نظر گرفته شده نشان می‌دهد که این اپراتور از روز گذشته تا نهم آذر ماه سال جاری، تعرفه‌های تشویقی را به زوار اربعینی ارائه خواهد کرد.

روال هم به این شکل است که اگر زائران با همان سیم‌کارت همراه اول خود با ایران تماس بگیرند باید دقیقه‌ای ۱۱۹۰ تومان بپردازند و اگر با آنها تماس گرفته شود باید دقیقه‌ای ۷۹۰ تومان بپردازند؛ نرخ مکالمه داخل عراق نیز ۳۹۰ تومان در نظر گرفته شده است.

در همین زمینه، اپراتور دوم ارتباطی نیز تعرفه‌های تخفیفی رومینگ خود برای زوار اربعین حسینی(ع) را ارائه که تعرفه‌ای فِلَت است و به زائرانی که از سیم‌کارت ایرانسل استفاده می‌کنند این فرصت را می‌دهد تا برای تماس با ایران، تماس داخل عراق و تماس دریافتی دقیقه‌ای ۷۹۹ تومان بپردازند.

رایتل نیز دیگر اپراتوری است که تعرفه‌های تشویقی برای زائران کربلا در نظر گرفته و نرخ‌هایش را براساس رومینگ از دو شبکه اپراتور عراقی به نام‌های Korek و Zain اعلام کرده است.

بر این اساس تماس با ایران، تماس داخل عراق و تماس دریافتی از شبکه اپراتور Korek به ترتیب ۶۹۰، ۷۸۰ و ۵۰۰ تومان است؛ تماس با ایران، تماس داخل عراق و تماس دریافتی از شبکه اپراتور Zain نیز به ترتیب ۱۱۵۰، ۹۲۰ و ۸۳۰ تومان است.

نرخ پیامک در رومینگ بین‌الملل اپراتورهای داخلی برای اربعین

تعرفه پیامکی که هر کدام از سه اپراتورهای اول و دوم در شرایط استفاده از رومینگ بین‌الملل در نظر گرفته‌اند نیز به ترتیب ۲۵۰ و ۲۹۹ تومان است و نرخ ارسال پیامک مشترکان رایتل در شبکه کُرِک ۲۵۰ تومان و در شبکه زَین ۴۶۰ تومان است.

این در حالی است که دریافت پیامک برای تمامی زوار که از سیم‌کارت‌های داخلی استفاده می‌کنند رایگان است.

نرخ اینترنت موبایل در ایام اربعین

بخش دیگر خدمات اپراتورهای داخلی مربوط به اینترنت می‌شود که هر کدام از شرکت‌های ارتباطی شرایط ویژه‌ای را برای مشترکان‌شان در نظر گرفته‌اند.

همراه اول که پیش از ایام اربعین هر مگابایت اینترنت همراه را در شرایط رومینگ بین‌الملل با عراق ۸۰۰ تومان محاسبه می‌کرد این رقم را در بازه زمانی مربوط به اربعین ۷۶ درصد کاهش داده و به ۱۹۰ تومان رسانده است.

ایرانسل نیز نرخ ۲۹۹ تومان را برای هر مگابایت اینترنت در نظر گرفته است و علاوه بر این چهار بسته ویژه اینترنت رومینگ با حجم‌های ۱۵۰، ۳۰۰، ۶۰۰ و ۱۰۲۴ مگابایت برای مدت هفت روز و به ترتیب با قیمت‌های ۱۸ هزار، ۳۰ هزار، ۵۰ هزار و ۷۵ هزار تومان را نیز تعریف کرده است که می‌توان با کد دستوری *۱۱۱*۳*۲# نسبت به فعال‌سازی آنها اقدام کرد.

همچنین اپراتور دوم ارتباطی گفته است که زائران ایرانسلی می‌توانند در طول سفر به عراق با شماره‌گیری *۱۱۱*۸# روزانه از ۱۰ مگابایت اینترنت همراه رایگان برخوردار شوند؛ ایستگاه‌های وای‌فای این اپراتور نیز ۱۰۰مگابایت اینترنت رایگان را برای مشترکانش در نظر گرفته است.

اما اپراتور سوم ارتباطی نیز نرخ‌های ۳۵۰ و ۴۶۰ تومانی را به ترتیب برای هر مگابایت مصرف دیتا در اپراتورهای Korek و Zain در نظر گرفته است؛ جدای از اینکه مشترکان این اپراتور می‌توانند از بسته‌های مصرفی رومینگ هم استفاده کنند.

سه بسته مصرفی ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ مگابایتی با حجم‌های هدیه ۵۰۰، ۱۰۲۴ و ۲۰۴۸ مگابایت که البته فقط در ایران قابل استفاده است نیز توسط رایتل برای مدت یک ماه در نظر گرفته شده که قیمت آنها به ترتیب ۱۱۵۰۰، ۲۱۰۰۰ و ۴۰۰۰۰ تومان است.

همانطور که در ابتدای گزارش گفته شد امسال اپراتورهای عراقی همکاری مناسبی را با اپراتورهای ایرانی نداشتند و از این حیث بسیاری از خدمات نظیر وای‌فای رایگان و پوشش مناسب ارتباطی ممکن است امسال در ایام اربعین و در طول راهپیمایی فراهم نباشد.

از آن جهت که اپراتورهای عراقی، اولویت خدمات بهتر را برای مشترکان شبکه خودشان در نظر می‌گیرند و بعد به مشترکان رومینگ می‌پردازند، چندی پیش وزیر ارتباطات هم اعلام کرد که زائران بهتر است از سیم‌کارت‌های اپراتورهای عراقی استفاده کنند تا هم هزینه آنها کاهش یابد و هم بتوانند از خدمات بهتر استفاده کنند.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۰۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد که علت ارسال این پیامک، احتمال قطع شدن آب شرب منازل به‌دلیل فرسودگی شبکه آب شهری تهران و افت ۱۰درصدی بارندگی نسبت به سال گذشته است.

آخرین پیامک ارسال شرکت آبفا که بسیاری از شهروندان پایتخت را نگران کرد به این شرح بود: «شرکت آب و فاضلاب استان تهران/ مشترک محترم به شماره پرونده:... با توجه به مبحث شانزدهم مقررات ملی ساختمان فراهم‌سازی مخزن ذخیره آب با گنجایش حداقل ۷۵لیتر برای هر نفر الزامی است. لطفا اقدامات لازم را در این خصوص به عمل آورید.»

سوالی که پس از دریافت این هشدار در ذهن شهروندان ایجاد شد، این بود که آیا در تابستان سال‌جاری نیز با قطعی آب روبه‌رو خواهیم بود؟

هدف تعبیه مخزن، کنترل فشار آب است

یک منبع آگاه در گفتگو با ما هدف از ارسال این پیامک را جلوگیری از مشکلاتی عنوان کرد که در سال گذشته برای تهرانی‌ها ایجاد شده بود. این منبع آگاه افزود: در سال گذشته با گرم شدن هوا و افزایش میزان مصرف، جریان آب با افت فشار مواجه شد و در نتیجه این افت فشار، تعداد قابل‌توجهی از شهروندان تهرانی روی کنتور‌های آب، پمپ نصب کردند تا آب به طبقات بالا نیز برسد. این پمپ‌ها با ایجاد مکش بیشتر نسبت به فشاری که شرکت آب قرار داده بود، موجب شدند تا حق افرادی که پمپ ندارند، تضعیف شود.

این منبع آگاه تاکید کرد: مطابق قانون، ساختمان‌ها ملزم هستند پمپ با نصب اصولی داشته باشند. همچنین وجود مخزن آبی که به ازای هر نفر ۷۵لیتر گنجایش داشته باشد ضروری است. میزان ۷۵لیتر صرفا یک پیش‌بینی استاندارد است، ولی ساختمان‌ها می‌توانند مطابق پیش‌بینی خود از میزان مصرف، آب ذخیره کنند.

 در صورت نصب این پمپ‌ها، آب با آرامش وارد مخازن می‌شود، در تایم اوج مصرف، فشار در مناطق کاهش نمی‌یابد و در زمان کاهش مصرف، با فشار بسیار زیاد روبه‌رو نخواهیم بود که این امر از هدررفت آب جلوگیری می‌کند. این مقام آگاه گفت: سال گذشته بارندگی سیل‌آسا در سد کرج، موجب انسداد خروجی سد شد و هشت‌روز آب‌رسانی به تهران قطع شد.

در این شرایط مردم با شنیدن اخبار دچار اضطراب شدند و آب جمع‌آوری کردند. پس از چند روز که شهروندان تهرانی قطعی آبی را تجربه نکرده بودند این آب‌های ذخیره‌شده به درون چاه ریخته شد که به هدررفت میزان قابل‌توجهی آب منجر شد. همچنین این مقام مسوول در پاسخ به این سوال که آیا خانه‌ها در تهران به مخزن آب مجهز هستند، گفت: تعداد قابل‌توجهی از ساختمان‌ها، خانه‌ها و ویلا‌ها به منبع آب و پمپ اصولی مجهز هستند.

این منبع آگاه بیان کرد: تا امروز برنامه‌ای برای قطعی آب در تابستان در دستور کار قرار نگرفته است و دراین پیامک اجباری وجود ندارد و فقط جهت ایجاد آرامش بیشتر در بین مردم و جریان آب اطلاع‌رسانی شده است.

شرایط هشدارآمیز بحران آبی

رضا حاج کریم، رئیس هیات‌مدیره فدراسیون صنعت آب ایران در این باره به «دنیای‌اقتصاد» می‌گوید: براساس مقررات ملی ساختمان، مبحث ۱۶، هر شهروند موظف است حداقل ۷۵لیتر آب ذخیره داشته باشد که این امر به معنای کمبود آب نیست و می‌توان گفت دومساله متفاوت هستند.

در حال حاضر شهر تهران با فرسودگی شبکه آب مواجه است و این پیام در جهت کنترل فشار وارد بر شبکه اتخاذ شده است.

این مقام مسوول با اشاره به اینکه سال‌هاست مشکل کم‌آبی وجود دارد، گفت: به طور متوسط، در سال حدود ۴۰۰میلیارد مترمکعب بارندگی داریم. از این میزان، ۱۰۰میلیارد مترمکعب ذخیره می‌شود که مجاز هستیم تا سقف ۴۰میلیارد مترمکعب از این ذخیره آبی را مصرف کنیم تا به آب‌های زیرزمینی آسیبی وارد نشود، ولی در حال حاضر، سالانه ۹۲میلیارد مترمکعب از ذخایر را استفاده می‌کنیم.

منبع: دنیای اقتصاد

tags # اخبار اجتماعی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • بسته‌های مکالمه پرتخفیف همراه اول به مناسبت روز ملی خلیج‌فارس
  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۳
  • پیامک اقساط نجومی برای متقاضیان نهضت ملی مسکن
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟
  • پشت صحنه پیامک «آبفا»