Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول ستاد عتبات عالیات استان خوزستان گفت: تاکنون برای اسکان زائران هیچ مشکلی نداشته‌ایم و تا پایان اربعین نیز روند به همین شکل خواهد بود.

به گزارش خبرنگار ایسنا، حجت‌الاسلام سید محمود موسوی در نشست خبری با اصحاب رسانه در مرز شلمچه، با اشاره به فعالیت ۲۰۰ موکب بدون شناسنامه در دو مرز شلمچه و چذابه، عنوان کرد: از تعداد کل موکب‌های دارای شناسنامه ۴۰۰ موکب در چذابه مستقر هستند که از اندیمشک تا چذابه در مسیرهای شوش، اهواز، عین دو، حمیدیه، سوسنگرد، بستان و چذابه به زائران خدمات‌دهی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به استقرار موکب‌ها در مسیر شلمچه با آغاز از شهر ایذه و گذر از بهبهان، هندیجان، آغاجاری و اهواز، ماهشهر، شادگان، آبادان، خرمشهر و شلمچه افزود: در طول این مسیر نیز ۴۲۰ موکب شامل ۲۶۷ موکب استقراری و مابقی مواکب بین‌راهی در حال ارائه خدمات هستند.

موسوی اظهار کرد: محدودیتی به لحاظ استقرار موکب‌های مردمی حتی مواکب بدون شناسنامه در مرزهای شلمچه و چذابه وجود ندارد و در هر صورت با کارکرد آن‌ها موافقت می‌کنیم.

مسئول ستاد عتبات عالیات خوزستان تصریح کرد: فراوانی موکب‌های برپاشده در مرزهای شلمچه و چذابه نشان از اوج عظمت و قدرت مردم خوزستان در موکب داری و خادمی زائران حسینی دارد و خادمی مردم خوزستان از زائران اربعین بر هیچ‌کس پوشیده نیست.

موسوی گفت: بر اساس هماهنگی‌های انجام‌شده در  شهرستان‌های آبادان و خرمشهر اردوگاه‌های سپاه، مساجد و حسینیه‌ها را برای احتیاط جهت اسکان و پذیرایی از زائران اربعین در اختیار داریم.

وی افزود: در پایانه شلمچه ۱۰ حسینیه به تفکیک خواهران و برادران به‌عنوان نمازخانه و محل اسکان زائران مورد استفاده قرار می‌گیرد و به این منظور در حسینیه‌های یادشده پتو و سایر امکانات لازم را مهیا کرده‌ایم. با توجه به ظرفیت ایجادشده در منطقه شلمچه امکان اسکان هم‌زمان ۵۰ هزار زائر  وجود دارد. 

موسوی اظهار کرد: در پایانه چذابه نیز ۱۰ اردوگاه به تفکیک خواهران و برادران راه‌اندازی شده ضمن آن که شهرهای سوسنگرد و بستان نیز به‌عنوان پشتیبان هماهنگ شده اند تا در صورت نیاز  زائران در حسینیه‌ها و مساجد این دو شهر و اردوگاه سپاه اسکان یابند.

وی تصریح کرد: در چذابه اردوگاه‌ها تماما چادر هستند اما در شلمچه بخش عمده‌ای به‌صورت سازه درآمده‌اند.

مسئول ستاد عتبات عالیات استان خوزستان تعداد کل خادمان در مرزهای شلمچه و چذابه را بیش از ۲۰ هزار نفر در قالب خادمان مواکب، ادارات، سازمانی و غیرسازمانی، افتخاری و نیروهای ستادی برشمرد و گفت: تاکنون برای اسکان زائران هیچ مشکلی نداشته‌ایم و تا پایان اربعین نیز روند به همین شکل خواهد بود. برای بازگشت زائران نیز تدارکات لازم اعم از پذیرایی در سه وعده و اسکان زائران لحاظ شده که به این منظور ستاد اسکان در شهرستان اهواز تشکیل و چندین مسجد عمده مشخص شده اند که زائران به هنگام بازگشت از طریق سایت‌ها به این مساجد هدایت می‌شوند. اردوگاه‌های شهید مسعودیان و شهید حبیب الهی نیز به‌عنوان ویژه در نظر گرفته‌ شده تا زائران در هنگام بازگشت به لحاظ اسکان و پذیرایی دچار مشکل نباشند.

موسوی با اشاره به بهره‌مندی تمامی زائران ورودی به مرزهای شلمچه و چذابه از امکانات موجود در این دو مرز اعم از سه وعده غذایی، میان وعده و استراحتگاه افزود: روزانه دو  هزار و ۵۰۰ تا سه هزار قالب یخ در میان مواکب توزیع می‌شود، در مورد توزیع آب‌معدنی و نان نیز مشکلی وجود ندارد. نان‌ها به شکل تک نان و همچنین از طریق پخت توسط بانوان تهیه و در اختیار زائران قرار می‌گیرد، به‌طور مثال بانوان شهرستان باغملک با استقرار در شلمچه به پخت نان تیری میپردازند و بانوان سوسنگردی نیز روزانه پنج هزار نان تنوری پخت می‌کنند.

وی از خیرین خواست تا نذورات خود را هرچه سریع‌تر برای خدمات‌رسانی به زائران به ستاد عتبات عالیات تحویل دهند.

موسوی از یخ، برنج، گوشت، روغن، خرما و میوه به‌عنوان اقلام بسیار ضروری و موردنیاز برای طبخ و پذیرایی از زائران اربعین نام برد و اظهار کرد: با توجه به حجم بالای زائران در دو مرز شلمچه و چذابه به‌ طور جدی نیاز به این اقلام داریم که امید است خیرین به‌ویژه خوزستانی‌ها همچون همیشه برای کمک به صحنه وارد شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۱۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت پروژه‌ های ‌راهسازی‌ اهواز تا چذابه

تین نیوز

معاون مهندسی و ساخت راه های اداره کل راه و شهرسازی خوزستان آخرین وضعیت پروژه های فعال محور اهواز حمیدیه سوسنگرد چذابه را تشریح کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، رحمان بهرامی با بیان اینکه این محور به دلیل ترانزیت کالا به مرز کشور عراق و همچنین جابه جایی زائرین اربعین از اهمیت خاصی برخوردار است، اظهار کرد: این محور شامل پروژه های فعالی از جمله پل حمیدیه، پل کمربندی سوسنگرد، جاده های طرفین پل سوسنگرد، پل سابله، جاده های طرفین پل سابله، کمربندی بستان و جاده منتهی به پایانه مرزی چذابه است.

وی افزود: پل حمیدیه با طول ۳۰ متر و اعتبار ۳۰ میلیارد تومان هم اکنون در مرحله اجرای شمع بوده و همزمان ساخت شاه تیرهای پل در دست اقدام است.

بهرامی ادامه داد: پل کمربندی سوسنگرد با طول ۹۰ متر و اعتبار ۴۰ میلیارد تومان نیز هم اکنون آماده نصب عرشه است که امیدواریم تا قبل از ایام اربعین به بهره برداری برسد. همچنین جاده های دو طرف پل کمربندی نیز به طول ۵۰۰ متر و اعتبار ۱۰ میلیارد تومان هم اکنون در مرحله زیرسازی هستند.

وی همچنین از تکمیل شدن پل سابله به طول ۴۰ متر با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: جاده های دو طرف این پل به طول یک هزار و ۴۰۰ متر و با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان هم اکنون در مرحله اجرای اساس قرار دارد و در صورت تزریق اعتبار نیز قیرپاشی و آسفالت خواهد شد.

بهرامی اضافه کرد: جاده کمربندی بستان از دیگر پروژه های این محور به طول ۲ کیلومتر به صورت ۴ خطه با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان تکمیل و هم اکنون زیر بار ترافیک رفته است اما جهت جلوگیری از خرابی تک لایه آسفالت نیاز به اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی جهت اجرای لایه نهایی آسفالت هستیم.

وی همچنین پروژه جاده منتهی به پایانه مرزی چذابه به طول ۶ کیلومتر و با اعتبار ۴۰ میلیارد تومان را یکی از پروژه های حیاتی این محور برشمرد که هم اکنون در مرحله اجرای لایه نهایی آسفالت است.

بهرامی خاطرنشان کرد: محور اهواز حمیدیه سوسنگرد بستان چذابه که به محور طریق الحسین معروف شده است یکی از محورهای اصلی تردد زوار اربعین حسینی است که به پایانه چذابه ختم می شود و جهت تکمیل قراردادهای موجود در این طرح بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان در کوتاه مدت و ۱۰۰۰ میلیارد تومان در بلندمدت اعتبار مورد نیاز است.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی خوزستان ابراز امیدواری کرد با تزریق به موقع اعتبارات تمامی این پروژه ها تا اربعین سال جاری زیر بار ترافیک خواهند رفت و شاهد تردد زوار اربعین در این مسیر باشیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • توسعه پارکینگ اربعین در شلمچه
  • آخرین وضعیت پروژه‌ های ‌راهسازی‌ اهواز تا چذابه
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال