Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@23:58:33 GMT

مشکل توقف طولانی مدت کالا در انبار حل شده است

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۱۲۲۵۸

رییس سازمان اموال تملیکی گفت: با توافقاتی که با گمرک صورت گرفته و برقرار شدن سامانه برخط میان گمرک و سازمان اموال تملیکی، توقف طولانی مدت کالاها در انبارها ساماندهی شده و اکنون ظرف حداکثر 90 روز تعیین تکلیف صورت می‌گیرد.

جمشید قسوریان جهرمی که مهمان غرفه خبرگزاری ایسنا در بیست‌وسومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها بود، درباره آخرین وضعیت اختلاف نظر گمرک و سازمان اموال تملیکی درباره خودروهای لوکس اظهار کرد: در این موضوع اختلاف سلیقه ای حادث شد که در حال بررسی و حل و فصل شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بحث خودرو دو موضوع وجود دارد و همواره با هم اشتباه گرفته می شوند. ابتدا خودروهای متروکه که این خودروها به جای خودروی قاچاق اشتباه گرفته می شوند و خلط مبحثی صورت می گیرد در حالیکه این دو گروه خودرو با هم متفاوت هستند و به یک شکل واحد تعیین تکلیف نمی شوند.

او اضافه کرد: اکنون با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جلسات مشترکی برگزار کرده ایم که در آنها وضعیت خودروهای 2500 سی سی در حال بررسی است و مباحث قانونی آنها بررسی می شود و مباحث کلان هم در دست مطالعه است و در ظرف دو هفته آینده وضعیت رسیدگی به این خودروها نهایی خواهد شد.

جهرمی در پاسخ به اینکه چرا مدتی است که انهدام کالاهای توقیف شده انجام نمی شود گفت: ما طبق قانون موظفیم که برخی از کالاها را انهدام کنیم و در صورتی که قانون تکلیف کند انهدام صورت می گیرد.

او درباره آخرین تصمیمات در خصوص صادرات کالاهای قاچاق، گفت: کالاهایی که در کشور قابلیت فروش ندارند باید صادر شده و به چرخه تجارت باز می گردند و ارز از کشور خارج شده آنها نیز باز خواهد گشت. دنبال آن هستیم که موانع فروش بر سر راه خود را برداریم. ما باید بتوانیم هم در زمینه قیمت و هم درباره برخی شرایط دیگر خود را با وضعیت تطبیق داده تا بتوانیم کالاهای توقیف شده را به خارج از کشور منتقل کنیم. اکنون پروسه نهایی در حال طی شدن است و ان شاءالله ظرف دو سه هفته آینده مشخص خواهد شد که صادرات کالاها به چه صورت انجام خواهد شد.

او در پاسخ به این سوال که گفته شده سازمان اموال تملیکی برای صادر کردن برخی کالاها مشکل مشتری دارد، گفت: خیر، ما برای کالاهای صادراتی خود مشتریان و متقاضیانی داریم که در صورت نهایی شدن پروسه های مربوطه فروش کالای قاچاق به قصد صادرات به آنها کالاهایمان را خواهیم  فروخت.

جهرمی درباره توافق با سازمان غذا و دارو و استاندارد درباره بررسی کالاهای مصرفی توقیف شده، گفت: این توافق برقرار است و این دو سازمان کالاها را بررسی می کنند و در صورت تایید صحت و سلامت آنها برای صادرات آنها اقدام می شود و در شرایطی نیز ممکن است قابلیت مصرف داخلی داشته باشند و در این صورت می توان از آنها برای مصارف داخلی استفاده کرد.

رییس سازمان اموال تملیکی در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به این سوال که درباره مشکل ماندگاری کالاها در انبار چه اقدامی صورت گرفته است، گفت: با کمک گمرک این موضوع بررسی شده و با سرعت لازم در حال پیگیری است. اکنون تقریبا 90 روز برای تعیین تکلیف کالاها زمان گذاشته ایم که کمک بسیاری می کند و اینکه کالاها زودتر به مسیر خود بروند. این در حالی است که قبلا باید منتظر می ماندیم تا کالاها از سمت گمرک بررسی شده و سپس به سازمان ما منتقل شوند. در اقدام اخیری که صورت گرفته است ما به صورت برخط با گمرک در ارتباطیم و کالاهایی که متروکه می شوند بلافاصله به ما اعلام می شوند. در بعضی از گمرکات از جمله هرمزگان که پایلوت کرده ایم دفتر خود را در گمرک مستقر کرده ایم و این همکاری منجر به آن شده که نیروهای ما در گمرک مستقر شوند و در نتیجه سریعا به امور رسیدگی می شود.

جهرمی درباره امضای تفاهمنامه با گمرک سخن گفت و اعلام کرد: با همکاری که با گمرک داریم بخشی از انبارهای گمرک در اختیار ما قرار گرفته است و ما کالاهای خود را آنجا نگه می داریم تا تعیین تکلیف صورت گیرد.

وی در پایان در پاسخ به این سوال که سازمان اموال تملیکی اقدام به ایجاد شعباتی در شهرهای مختلف می کند در حالیکه مشخص نیست که آیا به همان اندازه برای کشور درآمدزایی دارد، گفت: در نظر داشته باشید که درآمد ما وابسته به شرایط کشور است. باید ببینیم که در چه شرایطی درآمد سازمان اموال تملیکی بالا می رود. اگر تشخیص بدهیم نمی توانیم در منطقه ای کسب درآمد کنیم تشکیلاتی ایجاد نمی کنیم.

رییس سازمان اموال تملیکی در پاسخ به این سوال که شنیده شده در سمنان نیز قرار است شعبه ای ایجاد شود، اظهار کرد: خیر چنین نیست. باید ببینیم که این قرارها به انجام رسیده یا خیر که در این مورد به انجام نرسیده است. موضوع قاچاق با اقتصاد کشور رقابت می کند و ما وظیفه داریم با قاچاق برخورد قاطعانه داشته باشیم ولی برنامه ما نیز آن است که تا جای ممکن از ظرفیت مراکزی که در استان های مختلف داریم استفاده کنیم مثلا اگر استان هایی در مسیر ترانزیت کالا قرار گرفتند و معتقدند که می شود از همان جا کنترل های لازم صورت گیرد ما اقدام به زدن شعبه ای از سازمان اموال تملیکی در استان های مجاور نمی کنیم و سعی می کنیم که از همان شعبات موجود برای پیشبرد امور بهره ببریم و به این ترتیب حداقل هزینه و حداکثر بهره وری را داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۱۲۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب سه شرکت حمل و نقل بار و مسافر در قروه

وریا محمدی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: بازدید از شرکت‌های حمل و نقل بار و مسافر به صورت مستمر توسط اداره راهداری جهت بررسی و روند صدور بارنامه و صورت وضعیت صورت می‌گیرد.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان قروه افزود: در همین راستا از ابتدای سال جاری تاکنون ۲ شرکت حمل و نقل کالا و یک شرکت مسافربری پلمب شدند.

وی گفت: در جریان بازدید‌های به عمل آمده ۶ شرکت متخلف دیگر نیز به پرداخت جریمه نقدی محکوم شدند.

محمدی ضمن اشاره به فعالیت ۱۴ شرکت حمل و نقل کالا و سه شرکت حمل و نقل مسافر در این شهرستان، یادآور شد: در سال گذشته ۱۶۷ هزار و ۹۳۲ بارنامه حمل کالا از مبدا شهرستان قروه صادر شد و میزان ۲۰ هزار و ۵۵۰ تن جابه‌جایی کالا به ثبت رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان
  • پلمب سه شرکت حمل و نقل بار و مسافر در قروه
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • رشد ۶۵ درصدی ترانزیت مبدأ در مرز باشماق