Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: 9 و 3 دهم درصد از تولید ناخالص داخلی کشور صرف سلامت می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علی نوبخت حقیقی در مراسم روز جهانی رادیولوژی که بعداز ظهر امروز با حضور متخصصان و کارشناسان رادیولوژی در هتل استقلال تهران برگزار شد با اشاره به اینکه سال 94 حدود 103 هزار میلیارد تومان از حساب ملی کشور صرف سلامت شده است افزود: هر یک درصد افزایش سهم درمان مستلزم افزایش هزاران میلیارد تومانی بودجه بهداشت و درمان در کشور است و از آنجا که سلامت حق ملت ایران است باید بتوانیم از بودجه کلان کشور به این مهم اختصاص دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: هم اکنون در طرح سلامت 13 درصد از اعتبارات طرح به دارو و تجهیزات اختصاص دارد و معادل 15 تا 17 هزار میلیارد تومان صرف تأمین دارو و 6 درصد نیز به نوسازی و بازسازی تجهیزات پزشکی و از جمله رادیولوژی اختصاص دارد.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: با همت و تلاش سازمان نظام پزشکی و کمیسیون بهداشت و درمان مجلس می توانیم سهم تأمین تجهیزات و مواد مصرفی بخش رادیولوژی را به صورت عادلانه تأمین کنیم.
نوبخت حقیقی با انتقاد از اقدام عجولانه در کاهش تعرفه بخش رادیولوژی گفت: به عنوان نمایندگان مجلس به اجرای این طرح اعتراض داریم و باید برای رفع این مشکل همکاری کنیم.
وی تصریح کرد: اگر مسؤولان بودجه کافی در اختیار ندارند رک و صریح بگویند که بودجه نداریم و باید با ما کنار بیایید و اگر مسؤولان مسائل و مشکلات را برای جامعه توضیح دهند آن وقت در مدیریت موفق خواهند شد درباره اجرای طرح کاهش تعرفه رادیولوژی نیز باید توضیح می دادند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با انتقاد از تجمع اعتراضی رادیولوژیست ها و اعضای انجمن رادیولوژی افزود: اقدام انجمن سبب شد نتوانیم حمایت کافی و لازم را انجام دهیم ، فعالان این صنف درخواست های خود را از راه های دمکراتیک و قانونی مطرح کنند و تجمع در اماکن دولتی و غیردولتی عامیانه و غیرقانونی است.
نوبخت حقیقی گفت: با تشکیل ارکان اصلی سازمان نظام پزشکی زمینه طرح و رفع مشکلات ایجاد شده است بنابراین کمیسیون بهداشت و درمان مجلس برای همکاری با سازمان نظام پزشکی آمادگی کامل دارد.
وی تأکید کرد: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از کاهش ناگهانی تعرفه رادیولوژی ناراحت است و این روش را تأیید نمی کند بنابراین در ماه های اخیر با مسؤولان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان نظام پزشکی مذاکرات لازم برای تعیین تعرفه عادلانه انجام شده است.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس همچنین از عملکرد تأمین نیروی انسانی متخصص در بخش رادیولوژی در مناطق مختلف کشور انتقاد کرد و افزود: در دو سال اول اجرای طرح تحول 5 هزار و 300 نیروی متخصص رادیولوژیست در مناطق مختلف کشور توزیع شدند اما پس از بازدید از مناطق مختلف از جمله استان مازندران با کمبود نیروی رادیولوژیست مواجه شدیم.
نوبخت حقیقی گفت: متأسفانه دانش آموختگان این رشته پس از گذراندن دوره و تعهد به بخش خصوصی می روند بنابراین با کمبود نیرو در مراکز درمانی دولتی مواجه می شویم اگر به همین روال طی شود ناچاریم با گذراندن طرح دو فوریتی در مجلس از خارج از کشور نیروی متخصص مورد نیاز را تأمین کنیم.
وی افزود: از انجمن رادیولوژی و مسؤولان بهداشت و درمان می خواهیم برای تأمین نیاز بخش رادیولوژی مراکز درمانی از نیروهای متخصص داخلی استفاده شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۱۵۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید

به گزارش خبرنگار مهر، علیقلی ایمانی، مدیرعامل بنیاد ملی گندم‌کاران کشور طی نامه‌ای سرگشاده به رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، محیط زیست و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی نوشت؛

«جهش تولید با مشارکت مردم»

رهبر معظم انقلاب اسلامی

محضر مبارک جناب آقای دکتر عسگری

رئیس محترم کمیسیون کشاورزی، آب، محیط زیست و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی

به استحضار می‌رساند؛ همان طور که مطلع هستید بخش کشاورزی نقش بسزایی در امنیت غذایی، اشتغال، قطع وابستگی و حفظ استقلال کشور دارد.

کشاورزی اقتصادی است بسیار طاقت‌فرسا و با درآمد و سود کم نسبت به سایر بخش‌های اقتصادی کشور مانند خدمات و صنعت و دارای ریسک بالا در برابر حوادث قهری طبیعی چون سیل، سرما، خشکسالی، آفات و بیماری‌ها، تگرگ، طوفان و موارد دیگر و به همین دلیل انگیزه‌ای برای جوانان چه تحصیل کرده چه سایر اقشار برای ورود به این بخش وجود ندارد. افزایش سن بهره‌برداران در بخش کشاورزی خود موید این موضوع است لذا به همین دلیل کشاورزی در تمام دنیا مورد حمایت دولت‌هاست.

بر همین اساس امامین انقلاب در گفتمان‌های خود تاکید بر حمایت از بخش کشاورزی داشته و دارند اما با توجه به افزایش هزینه‌های تولید، نهاده‌ها، ماشین آلات، قطعات حمل و نقل دستمزدها و سایر موارد مرتبط با کشاورزی تحت تأثیر نرخ ارز پیوسته در حال افزایش بوده و هست چون کشاورزان به جز اندک کود یارانه‌ای که تکاپو نیاز آنها را نمی‌کند و باقی کود مورد نیاز را باید از بازار آزاد تهیه نماید تمام نیازهای خود را با ارز آزاد تهیه می‌کنند و در نرخ گذاری محصولات لحاظ نمی‌شود،

به همین دلیل کشاورزان زحمتکش و تلاشگر که با نرخ سود بالای بانکی و هزینه‌های گزاف تولید می‌کنند نرخ تضمینی گندم علی رغم اینکه در ابتدای فصل زراعی مطابق قانون خرید تضمینی ۱۹.۵۰۰ تومان تعیین گردیده بود ما بعد از گذشت چند ماه علی رغم افزایش نرخ نهاده‌ها به ویژه کود و سم و تورم متأسفانه نرخ به ۱۷.۵۰۰ تقلیل یافت که حضرت عالی هم بارها با ارسال نامه به ریاست محترم جمهوری و مصاحبه در شبکه‌های تلویزیونی و رادیو و مطبوعات و فضای مجازی نرخ ۱۷.۵۰۰ را خلاف قانون دانسته و از دولت خواستید که به قانون تمکین کند و نرخ ۱۹.۵۰۰ را بپذیرد یا در قالب جایزه تحویل کسری را جبران کند.

امروز که به فصل برداشت محصول گندم رسیده‌ایم خدا را شاکریم به دلیل نزولات جوی و تشکر از مسئولان محترم وزارت جهاد کشاورزی به دلیل تأمین نهاده‌های آموزش بهره‌برداران، بذور اصلاح شده، توسعه مکانیزاسیون، مبارزه به موقع با آفات و بیماری‌ها، تأمین سم مورد نیاز و موارد دیگر مرتبط با تولید و تلاش گندم‌کاران کشور را در تأمین گندم نان مردم بی‌نیاز نمودند، انتظار گندم‌کاران بر این است که حضرت عالی به عنوان رئیس کمیسیون کشاورزی در مجلس شورای اسلامی از بعد نظارتی به این موضوع ورود پیدا نموده و با اصلاح نرخ گندم که مورد تأیید دو عضو ناظر از طرف شما در شورای قیمت گذاری بوده بارقه‌ای امید در دل گندم‌کاران هم در سال جاری و هم برای سال آینده که امید به خودکفایی ۱۰۰ درصدی در تولید گندم داریم به وجود آمد.

از طرف دیگر تقاضا داریم که برای جلوگیری از ورود دلالان و واسطه‌ها و خروج گندم از چرخه خرید تضمینی ترتیبی اتخاذ شود که مطالبات گندم‌کاران در موعد مقرر پرداخت شود چون از ابتدای فصل برداشت ۷ فروردین ماه تا کنون نزدیک یک ماه بیش از ۶۰۰ هزار تن گندم تحویل سیلوهای دولتی شده هنوز ریالی بابت بهای گندم پرداخت نشده است که این موضوع موجبات نگرانی را در جامعه گندم‌کاران به وجود آورده و پای دلالان واسطه‌ها را به بازار گندم باز نموده لذا مجدداً تاکید می‌نماید که حضرت عالی و اعضای کمیسیون کشاورزی و سایر نمایندگان محترم مجلس تلاش نمائید تا با اقدامی شایسته و عملی رضایت گندم‌کاران جلب شود؛ انشاالله.

کد خبر 6089590 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • مسوولان برای درمان سراغ پزشکان معروف می روند
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • افتتاح و راه‌اندازی ۳ خانه بهداشت در میناب
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است