Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری سنندج روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این اتوبوس ها براساس مصوبه استانداری و اتحادیه اتوبوسرانی شهری کشور از سوی سازمان سازمان اتوبوسرانی شهرداری سنندج برای مشارکت در زمینه جابجایی زائران اعزام شده اند.
شکور صلواتی افزود: این اتوبوس ها طبق مصوبه در مرز خسروی استقرار می یابند اما با توجه به بسته شدن این مرز و در صورت باز نشدن طی امروز و فردا به مرزهای مهران، چزابه و شلمچه جهت جابجایی زئران اعزام خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه طبق تصمیات اتخاذ شده تا 26 آبان ماه این اتوبوس ها باید در اختیار ستاد اربعین باشند گفت: بخشی از اتوبوس های اعزامی از سنندج در مالکیت سازمان اتوبوسرانی و برخی در مالکیت بخش خصوصی است.
مدیرعامل سازمان اتوبوس رانی شهرداری سنندج اظهار کرد: همچنین یک دستگاه خودروی سواری شامل اکیپ بازرسی و تعمیرگاهی نیز همراه این اتوبوس ها به پایانه های مرزی عراق و ایران اعزام شده است.
وی ابراز امیدواری کرد با خدمات رسانی به موقع به زائران نقشی موثر در برگزاری مراسم اربعین امسال داشته باشیم.
**اعزام تیم های پزشکی و آمبولانس از کردستان برای خدمات رسانی به زائران
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز با اشاره به اعزام تیم های پزشکی به مرزهای ایران و عراق برای خدمات رسانی به زائران گفت: در این راستا تیم های فوریتی شامل پنج آمبولانس و 10 نفر کارشناس فوریت ها به همراه تیم پشتیبانی شامل متخصصین داخلی، جراحی، زنان، بیهوشی، کودکان، پرستاری، آزمایشگاه و رادیولوژی به مرزها اعزام شده اند.
هومن قصری افزود: این تیم ها به منظور استقرار و ارائه خدمات پزشکی به زائران در بیمارستان های صحرایی که توسط وزارت بهداشت در مرزهای خسروی، چزابه، شلمچه و مهران برپا شده، به این مناطق اعزام شده اند.
به گزارش ایرنا، از اول شهریور و همزمان با آغاز ثبت نام زائران برای پیاده روی اربعین حسینی تاکنون حدود سه هزار و 500 نفر از این استان در سامانه سماح ثبت نام کرده اند.
راهپیمایی اربعین، پیاده روی مسلمانان و آزادیخواهان کشورهای مختلف از نقاط مختلف کشور عراق به طرف کربلا به مناسبت اربعین حسینی است و جمعیت حاضر در این راهپیمایی همه ساله میلیون‌ها نفر تخمین زده می‌شود.
زائران ایرانی مسیر 80 کیلومتری نجف مقدس تا کربلای معلی را برای پیاده‌روی انتخاب می‌کنند، این مسیر به تعداد یک هزار و 452 ستون برای راهپیمایان پیش بینی شده که فاصله بین هر ستون 50 متر است.
با متوسط پیاده روی هفت تا هشت ساعت در هر روز، زمان طی کردن مسیر نجف تا کربلا سه تا چهار روز طول می‌کشد.
در مراسم پیاده روی اربعین به سوی کربلا از ابتدای مسیر تا انتهای آن تقریبا تمامی طول مسیر به وسیله چادرها یا سازه هایی تقسیم بندی شده است که عراقی ها به این هیات ها، موکب می گویند. موکب در واقع مکانی است که برای خدمات رسانی به زائران پیاده بر پا می شود.
کردستان با وسعتی معادل 28 هزار و 817 کیلومتر مربع در غرب ایران واقع شده و 227 کیلومتر با کشور عراق مرز مشترک دارد؛ این استان در مجموع بیش از یک میلیون و 603 هزار نفر جمعیت دارد.
خبرنگار:افسانه گلباغی**انتشار: امید بهمنی
7348/6108

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۳۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در دیدار روسای گمرکات ایران و عراق چه گذشت؟

آفتاب‌‌نیوز :

رضوانی فر در این دیدار از مرز‌های طولانی و همجواری ۵ استان مهم هم مرز ایران با کشور عراق یاد کرد که اهمیت تجارت ایران با عراق را دوچندان کرده است و توسعه روابط و هماهنگی و همکاری عمیق‌تر و همه جانبه دو کشور را ضروری‌تر می‌نماید.

وی افزود: ملاقات‌های منظم مرزی بین مدیران گمرکات مرزی دو کشور می‌تواند به اثربخشی این همکاری کمک کند.

معاون وزیر و رئیس کل گمرک ایران اظهار داشت: گمرک ایران با هدف تسهیل و توسعه تجارت برای تبادل اطلاعات گمرکی با گمرک عراق آمادگی کامل دارد.

وی ضمن اشاره به موقعیت ممتاز ایران در ترانزیت و عبور خارجی حدود ۱۷ میلیون تن کالا از مسیر ایران در سال گذشته در زمینه کامیونی و ریلی، رتبه اول ایران در کارنه تیر در دنیا را یادآور شد و در خصوص مبادله اطلاعات در راستای توسعه کارنه تیر و همچنین اجرای تیر الکترونیک در طرف عراقی اعلام آمادگی کرد.

رضوانی‌فر در ادامه اشتراک‌گذاری و هماهنگی در رویه‌ها و سیاست‌ها و اعمال شیوه‌های مشابه در مبادی مرزی مختلف و همچنین انطباق روز‌ها و ساعات کاری گمرکات دو کشور را مفید و موجب تقویت تجارت و کاهش سردرگمی تجار و بازرگانان دو کشور دانست.

معاون وزیر اقتصاد در ادامه تسریع در اطلاع رسانی از تغییرات در رویه‌ها و مقررات گمرکی دو کشور را خواستار شد.

رضوانی فر با بیان اینکه سنگ بنای سیاست‌های گمرکی برای تسهیل و توسعه تجارت در سازمان جهانی گمرک نهاده می‌شود، اهمیت این سازمان را خاطرنشان کرد و همفکری و رایزنی کشور‌های مسلمان را در پیشبرد اهداف و منافع مشترک خواستار شد.

وی همچنین از همکاری گمرک عراق در برگزاری مراسم اربعین حسینی قدردانی کرد و خواستار تشکیل یک کارگروه مشترک بین دو کشور جهت روان‌سازی بیشتر امور گمرکی زائران شد.

در این دیدار حمود حسانی رئیس کل گمرک عراق، جمهوری اسلامی ایران را از جمله مهمترین شرکای تجاری عراق معرفی کرد و توسعه روابط تجاری دو کشور را از اولویت‌های کشورش برشمرد.

وی با اظهار خرسندی از پیشبرد همکاری‌های گمرکی بین دو کشور، اظهار امیدواری کرد موضوعات مشترک با استمرار در همفکری و تبادل نظر پیگیری شود.

رئیس کل گمرک عراق وعده داد هماهنگی بیشتر دولت متبوعش با دولت اقلیم کردستان عراق را به منظور اعمال وحدت رویه گمرکی در این دو منطقه پیگیری کند.

وی همچنین از پدیده قاچاق سوخت در مبادی مرزی مشترک دو کشور اظهار تاسف کرد و افزود: گمرک عراق در رفع این معضل با طرف ایرانی همکاری خواهد کرد.

حمود حسانی ضمن اشاره به اهمیتی که کشورش در برگزاری باشکوه مراسم اربعین حسینی قائل است، بر تصمیم کشورش در تسهیل انجام امور گمرکی زائران و تجهیزات و مواکب تاکید کرد.

بر اساس این گزارش مذاکره برای امضای موافقت‌نامه همکاری و کمک متقابل اداری در امور گمرکی بین دولت‌های دو کشور به منظور تسهیل در تبادل الکترونیکی اطلاعات گمرکی و ارائه تسهیلات در انجام رویه‌های گمرکی در مرز‌های مشترک دو کشور، توافق بر امضای توافق‌نامه تسهیل ورود موقت وسایل نقلیه موتوری بین جمهوری اسلامی ایران و عراق، ایجاد تیر پارک اختصاصی در خارج از مرز‌های گمرکی دو کشور به منظور پیشگیری از خطرات ناشی از توقف کامیون‌های حامل مواد سوختی در محدوده مرزی، همچنین استقرار نمایندگان سازمان‌های صدور مجوز‌های ورود کالا از جمله استاندارد، واحد‌های بهداشت و قرنطینه و سازمان‌های مرتبط در گمرکات مرزی عراق، از دیگر محور‌های این دیدار عنوان شده است.

به گزارش ایرنا، در این دیدار اثیر ثامن منعم؛ مدیر حقوقی و امور گمرکی و احمد عباس موسی؛ مدیر بخش فنی هیات گذرگاه‌های مرزی عراق و سامی جابر معاون سفیر عراق در ایران نیز حضور داشتند. این گزارش می‌افزاید، در این دیدار ابراهیم نقدی؛ معاون حقوقی و نظارت، مهدی معینیان؛ مشاور رئیس کل گمرک ایران و مدیر کل حراست و امور انتظامی، مرتضی خودسیانی؛ سرپرست دفتر همکاری‌های بین الملل گمرک، بهروز قره‌بیگی؛ ناظر گمرکات استان خوزستان و مدیر کل گمرک اهواز و محمود حسینی؛ معاون مدیرکل دفتر همکاری‌های بین الملل گمرک ایران نیز از طرف هیات ایرانی حضور داشت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران
  • تشدید محدودیت ها برای زائران پاکستانی در سفر به ایران
  • افزایش ۹۰ درصدی تردد مسافر از پایانه مرزی بیله سوار
  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  • در دیدار روسای گمرکات ایران و عراق چه گذشت؟
  • ورود مسافران خارجی از مرز بیله‌سوار ۱۰۳ درصد افزایش یافت
  • توافقات جدید گمرکی ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • توسعه پارکینگ اربعین در شلمچه