Web Analytics Made Easy - Statcounter

روحانی و همراهانش هر نارسایی را به دوران احمدی نژاد نسبت می‌دهند و معتقدند هنوز مشغول آواربرداری‌اند و به قدری آوار برداری می‌کنند که آلمان‌ها نیز پس از جنگ دوم جهانی این حجم آواربرداری را نکرده‌اند.

سرویس سیاست مشرق - روزانه می‌توان از لابه‌لای گزارش‌ها و عناوین خبری رسانه‌های مکتوب و حتی غیر مکتوب، نکات قابل‌توجهی استخراج کرد؛ موضوعاتی که می‌تواند برای مخاطبین قابل‌ استفاده و محوری برای تحلیل باشد، در گزارش روزانه "ویژه‌های مشرق" نکات و تأملات قابل‌استخراج از رسانه‌ها برای مخاطبین عرضه خواهد شد؛ با «ویژه‌های مشرق» همراه شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*******

** اسرائیل از برجام حمایت کرد؛ ارگان رسانه‌ای دولت به جدول زد

روزنامه دولتی ایران در مطلبی با عنوان «دستان خالی نتانیاهو» نوشت:

«بجز یکی دو کشور عربی، رژیم صهیونیستی است که در کنار امریکا علم مخالفت با برجام و تلاش برای بر هم زدن آن را برافراشته دارد. نخست وزیر اسرائیل همزمان با تشکرها و حمایت‌هایی که از سیاست‌های کاخ سفید دارد، لابی‌ها و رایزنی‌های متعددی را نیز  در سطح جهان دنبال می‌کند تا صف مخالفان برجام را پر شمار کند... خبرهای منتشر شده درخصوص دیدار مقامات انگلیسی و نتانیاهو نیز حمایت صریح لندن از برجام را روایت می‌کند و نشان از آن دارد که نتانیاهو در موضع مخالفت با برجام به لندن هم نباید چشم داشته باشد. این همه در حالی است که لابی اسرائیلی‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران همواره با استقبال و همراهی اروپایی‌ها مواجه می‌شد. حال اما تلاش‌های این رژیم جز واشنگتن و ریاض گوش شنوایی پیدا نمی‌کند».

متاسفانه ارگان رسانه‌ای دولت، اظهارات اخیر نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره برجام را تحریف کرده است.

در روزهای گذشته، روزنامه صهیونیستی هاآرتص در گزارشی نوشت: «نتانیاهو بعد از دیدار با مقامات انگلیسی به خبرنگاران گفت که اسرائیل، اکنون تلاش‌های خود را در جهت لابی‌گری با قدرت‌های جهانی، برای بهبود توافق هسته‌ای ایران و لغو نشدن آن متمرکز کرده است».

مطابق این گزارش، نتانیاهو همچنین گفت که مواضع انگلیس و اسرائیل از لحاظ تلاش‌ها در جهت یافتن روش‌هایی برای تغییر برجام، در حال نزدیک‌تر شدن به یکدیگر است.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که در لندن در جمع خبرنگاران اسرائیلی صحبت می‌کرد اضافه کرد اسرائیل در  حال بررسی امکان تعامل با کشورهای گروه 1+5 و رسیدن به تفاهماتی با آنها بر سر افزایش نظارت‌ها از سایت‌های هسته‌ای ایران و دائمی کردن محدودیت‌ها و اعمال تحریم‌های موشکی علیه این کشور است.

گفتنی است در تیرماه سال جاری، در دو سالگی برجام مقام ارشد امنیتی رژیم صهیونیستی (کارمی گیلون رئیس اسبق شین‌بت) در فارن پالیسی نوشت: «برجام برای تل‌آویو یک موهبت بود و به همین دلیل، حتی سرسخت‌ترین منتقدین برجام از جمله ترامپ، نتانیاهو و تعدادی از همکاران من در مراکز نظامی و امنیتی اسرائیل نیز امروز علناً یا تلویحاً به نتایج مثبت آن اذعان دارند یا اینکه دستکم برخلاف گذشته در برابر آن سکوت کرده‌اند».
بسیاری از کارشناسان اظهارات نتانیاهو در طول مذاکرات و در مخالفت با توافق هسته‌ای را بخشی از سناریوی «پلیس خوب- پلیس بد» دانسته و تاکید داشتند که این سناریو در راستای تکمیل پروژه امتیازگیری حداکثری از ایران به اجرا درآمد.

** دولت اصلاحات، اقشار کم درآمد را قربانی کرد

کمال اطهاری کارشناس اقتصادی اصلاح طلب در مصاحبه با روزنامه شرق گفت:

«در دوره دولت اصلاحات در برخی سیاست‌های توسعه اقتصادی اصلاحاتی انجام شد؛ اما درباره مسکن غفلت شد و سیاست بازارسپاری ادامه پیدا کرد؛ به‌حدی‌که با تعاونی‌های مسکن ضدیت مستقیم صورت گرفت و از دور خارج شدند؛ یعنی همان رویکردی که برای توسعه اقتصادی با خارج‌کردن کارگاه‌های زیر ۱۰ نفر از شمول برخی مواد قانون کار، کارگران را قربانی کرد و برای رونق بخش مسکن عملاً تعاونی‌ها و اقشار کم‌درآمد را قربانی کرد. آقای عبدالعلی‌زاده (وزیر مسکن دولت اصلاحات) از نظر شخصیتی مدیری موجه بود؛ اما سیاست‌هایش در زمینه مسکن ناموجه بود. در ابتدای دولت اصلاحات به علت تورم بالایی که وجود داشت، بخش مسکن دچار افت شده بود و افزایش‌نیافتن قیمت مسکن ارتباط چندانی به عملکرد وزیر مسکن نداشت. در آستانه سال ۸۴ بهای مسکن به ۱۲ برابر درآمد سالانه خانوار شهری رسیده بود».

گفتنی است در بازه زمانی فعالیت دولت اصلاحات اگر چه برخی برنامه‌های اقتصادی پیش رفت و برنامه توسعه هم تدوین شد، اما نگرش مشخصی در خصوص اقتصاد وجود نداشت و همین عدم وجود نگرش مشخص به تناقضات در عملکرد می‌انجامید. کاستی‌های اقتصادی در دولت اصلاحات تا بدانجا بود که نه رقیبان و مخالفان که یاران خاتمی هم لب به گلایه و شکایت گشودند و از معضلات اقتصادی سخن به میان آوردند. برای نمونه «بهزاد نبوی» قبل از آغاز 4 سال دوم دولت اصلاحات گفت: «ما قبل از دوم خرداد اعلام کردیم که خاتمی مرد اقتصاد نیست».

در بازه زمانی فعالیت دولت اصلاحات، مشکلات معیشتی مردم به فراموشی سپرده شد. آنچه مطرح بود، توسعه سیاسی بود و آزادی اندیشه و حقوق بشر و جامعه مدنی و عناوینی از این دست. عناوینی که جز آشفته کردن فضای کشور هیچ دستاوردی به همراه نداشت. این بدین معنا نیست که در دوره اصلاحات هیچ کار اقتصادی انجام نشده باشد، بلکه بدین معناست که مشکلات مردم هیچ گاه در اولویت کاری اصلاح طلبان قرار نداشته است.

** آقای روحانی! ترفند سیاسی «انداختن تقصیرها به گردن دولت قبل» دیگر جواب نمی‌دهد

حواله دادن مشکلات و معضلات به دولت قبل ترفند دلچسب برخی از مقامات دولتی و رسانه‌های زنجیره‌ای برای سرپوش گذاشتن برای سوء مدیریت‌ها و ناکارآمدی‌های دولت روحانی بود. روزنامه‌های اصلاح طلب تا آنجا در این خط رسانه‌ای دروغین، سخیف و نامعقول و ناشایست پیش رفتند و آن‌قدر از این خوراک فاسد استفاده کردند که یکی‌یکی در حال پس زدن آن هستند!

در همین رابطه، روزنامه قانون در مطلبی با عنوان «آقای روحانی، احمدی نژاد را رها کن! لزوم جدایی دولت از بهانه‌های تکراری و بی‌فایده» نوشت:

«عملکرد حسن روحانی در دور دوم ریاست جمهوری‌اش رویه تامل‌برانگیزی به خود گرفته است. برخلاف ابراز نظرهای پرامید و درباغ سبز نشان‌دادن ایشان و اطرافیان‌شان به ویژه محمدباقرنوبخت، سخنگوی دولت، بازخوردها از عملکرد روحانی وتیمش در اذهان، بسیار متفاوت ومتناقض است و زنگ ناامیدی از دولت این بار زودتر وپر طنین‌تر از همیشه به صدا درآمده است... روحانی و همراهانش هر نارسایی را به دوران احمدی نژاد نسبت می‌دهند ومعتقدند هنوز مشغول آواربرداری آن دوران هستند و گویی به قدری آوار برداری می‌کنند که آلمان‌ها نیز پس از ویرانه‌های جنگ دوم جهانی این حجم آواربرداری را نکرده‌اند. باید به آقای روحانی یادآورشد هر پدیده در اذهان عمومی تا جایی قابلیت استفاده دارد و «احمدی نژاد- احمدی نژاد» کردن نیز تا جایی جواب می‌دهد و در اصل مردم به شما رأی داده‌اند که آن دوران را جبران کنید وکشور را به مسیری دیگر بیندازید نه اینکه تا پایان هشت سال بگویید چه بود و چه شد!»

این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت:

«بی شک جایی مردم از شما سؤال خواهند کرد که او هرچه بود و هرچه کرد تمام شد و اینک شما چه کرده‌اید؟ و این تراژدی آنجا به کمدی پهلو می زند که حرف‌های پرتکراری درباره ثروتمند شدن برادر جناب جهانگیری و... در دوران همان دولت پرآوار به گوش می‌رسد... موج بیکاری و یأس بخش بزرگی از جامعه را با عصبانیت واسترس بی‌انتهایی همدم کرده که بروزش را درخشونت های عنان‌گسیخته اجتماعی می‌بینیم و می‌توان گفت آنچه برجام را از نفس خواهد انداخت این است که مردمان بی کار ونومید که چشم به برجام برای گشایش در زندگانی خود داشتند در همان انتظار اوقات را سر می‌کنند و از طرف دیگر شاهدند چگونه آقازاده‌ها فارغ از تمام این مشکلات انگار که در جهانی دیگر زندگی می‌کنند، به‌راحتی فرصت‌های شغلی مطلوب را به‌دست می‌آورند. جناب روحانی این یأس و بغض متراکم در بهترین حالت انفعال به‌بار می‌آورد که تجربه و فرجامش را همگان نیک می‌دانند. ولی باور کنید شما بیش از سه سال دست نخورده زمان در اختیار دارید تا گرهی بگشایید نه اینکه فارغ از دغدغه رأی مردمان در میان حلقه چاپلوسانی که خانه پدری شما را برای خودشیرینی به عنوان میراثی تاریخی بهره برداری می‌کنند به روزمرگی گرفتاربیایید».

در روزهای گذشته، روزنامه اصلاح طلب «بهار» نیز با ادبیاتی مشابه، نسبت به ناکارآمدی ترفند سیاسی «دولت قبل» هشدار داد.

گفتنی است دولت روحانی در سال ۹۲ مدعی بود ویرانه‌ای با خزانه‌ای خالی تحویل گرفته و هرگاه پرسیده شد پس اثر آن تدبیرها و امیدها کجاست، می‌گفتند فعلاً مشغول آواربرداری هستیم و عمران و آبادانی بماند برای دولت بعد. حال دیگر دولت قبل همین دولت تدبیر و امید است و نمی‌توان تقصیرها را متوجه آن کرد. مردم منتظر اقدام و عمل هستند.

** عصبانیت ضد انقلاب از موج عظیم پیاده روی اربعین

حضور چشمگیر زائران ایرانی به منظور برگزاری مراسم اربعین حسینی در سالهای اخیر، تعجب همگان را در پی داشته است به ویژه دشمنان این نظام که با تبلیغات گسترده، به خیال خام خود تلاش دارند روحیه دینداری و محبت مردم به اسلام را بخشکانند.

راهپیمایی اربعین هر ساله به دلیل با شکوه برگزار شدن آن تا مدت‌ها در دنیا مورد توجه رسانه‌ها قرار می‌گیرد و کمتر دوربینی است که لحظه لحظه این مراسم را ثبت نکند و همین شکوه و بزرگی مراسم مسلمانان جهان باعث شده است که رسانه‌های ضد انقلاب به فکر هجمه به هزینه کرد اربعین باشند.

در همین رابطه سایت ضد انقلاب زیتون در مطلبی نوشت:

«طبق آمارها در سال ۱۳۸۹ تقریباً حدود ۴۰ هزار نفر از ایران در راهپیمایی اربعین شرکت کرده بودند اما در سالهای بعد تعداد راهپیمایان رشدی خیره‌کننده داشته و برآورد سال ۱۳۹۵ این بود که حدود ۲ و نیم میلیون ایرانی در این مراسم شرکت کرده‌اند. بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امورخارجه ایران درباره آمار تقریبی راهپیمایان امسال هم گفته که تاکنون «تعداد ۲ میلیون و ۱۸۰ هزار روادید برای زورا ایرانی اربعین آن هم به صورت انفرادی صادر شده است.»

این سایت ضدانقلاب در ادامه نوشت:

«برگزاری راهپیمایی در ابعاد و وسعت راهپیمایی اربعین نیازمند صرف هزینه‌ها و تدارکاتی است که بودجه‌هایی را به دستگاه‌هایی اجرایی تحمیل می‌کند».

ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۳۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، جلسات علنی مجلس شورای اسلامی در هفته جاری در روزهای یکشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه تشکیل می‌شود که مهم‌ترین دستورکار این جلسات به شرح زیر است:

گزارش کمیسیون تلفیق در مورد بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (ایرادات شورای نگهبان)

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح اصلاح برخی از احکام مالیاتی جهت تسهیل فعالیت‌های اقتصادی کشور در سال جهش تولید با مشارکت مردم

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار

گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس. تی. سی) به داوری

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح استفساریه ماده ۴۸ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی به مقررات مالی دولت (۱)

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح استفساریه تبصره ۲ ماده واحده قانون اصلاح بند و ماده ۴۴ قانون برنامه پنجم توسعه

گزارش کمیسیون فرهنگی درباره لایحه موافقتنامه بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری پرتغال در حوزه‌های زبان، آموزش، فرهنگ، ورزش، جوانان، گردشگری و رسانه‌های جمعی

گزارش کمیسیون کشاورزی درباره طرح استفساریه جز یک بند الف ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب ۱۴۰۰

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره طرح تأسیس سازمان حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه

گزارش کمیسیون شوراهای درباره طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس و تعداد نمایندگان آن‌ها

گزارش کمیسیون برنامه و بودجه درباره لایحه الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۳)

گزارش شور دوم کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه اصلاح ماده (۸) قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه

گزارش کمیسیون حقوقی و قضائی درباره طرح اصلح قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه اصلاح تبصره ۵ الحاقی به ماده واحده قانون سرباز قهرمان

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی

گزارش کمیسیون فرهنگی درباره لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری‌های اسلامی

گزارش کمیسیون عمران درباره طرح الحاق ۷ تبصره به ماده ۷ اساسنامه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بابت تسهیل روند ساخت و ساز روستایی برای بومیان روستا و حمایت از دولت در جهت ساخت یک میلیون مسکن در سال

گزارش کمیسیون کشاورزی درباره لایحه پروتکل ارزیابی اثرات زیست محیطی فرامرزی الحاقی به کنوانسیون چهارچوب حفاظت از محیط زیست دریایی دریای خزر

گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد طرح اصلاح موادی از قانون معادن کشور

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره لایحه ارجاع اختلاف قراردادی با کشور سودان به داوری

گزارش کمیسیون مشترک درباره طرح نظام قانونگذاری، تعیین حدود اختیارت و صلاحیت مراجع وضع قوانین و مقررات

گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مورد طرح تأمین نیروی انسانی آموزش و پرورش

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره لایحه موافقت نامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت ژاپن درباره کمک و همکاری متقابل اداری در امور گمرکی

گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مورد طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور

بررسی طرح تشدید مجازات همکاری کنندگان با اقدامات کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی

گزارش کمیسیون عمران در مورد طرح اصلاح ماده (۱۰۰) قانون شهرداری‌ها

گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره طرح یک تبصره به ماده ۴ قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه اصلاح قانون نحوه استفاده از خانه‌های سازمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد طرح اصلاح قانون بسیج سازندگی

گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد طرح تبیین وضعیت شاخص‌های اقتصادی در پایان هر دولت

گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح تأسیس شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران شهرستانی و یا استانی

گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد لایحه اصلاح تبصره (۱) ماده (۲) قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن و مجازات عبوردهندگان غیرمجاز افراد از مرزهای کشور

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد طرح قانونی استفساریه ماده (۶) قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور

گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مورد طرح ساماندهی نظارتی دانشگاه آزاد اسلامی

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد طرح ممنوعیت خروج مسئولین و مدیران نظام جمهوری اسلامی پس از اتمام مسئولیت از کشور تا سپری شدن مراحل قانونی

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه اصلاح قانون به کارگیری سلاح توسط مأمورین نیروهای مسلح در موارد ضروری

گزارش کمیسیون انرژی در مورد طرح توسعه بهره برداری صلح آمیز از فناوری هسته‌ای

گزارش کمیسیون عمران درباره لایحه اصلاح قانون توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت

گزارش رد کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره طرح تبدیل وضعیت استخدامی معلمین

گزارش کمیسیون فرهنگی درباره لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی درباره لایحه ارجاع اختلاف بین بانک توسعه صادرات ایران و شرکت اسپیتمن اویل تاجیکستان به داوری

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی درباره لایحه معاهده بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت مالزی در زمینه معاضدت حقوقی متقابل در امور کیفری

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی درباره لایحه موافقت‌نامه معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی و تجاری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری هند

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی درباره لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به موافقت نامه وین درباره تأسیس طبقه بندی بین المللی عناصر تصویری علائم و موافقتنامه استراسبورگ درباره طبقه بندی بین المللی اختراعات

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی درباره لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به سند ژنو موافقتنامه لیسبون درباره اسامی مبدا و نشانه‌های جغرافیایی

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی درباره لایحه موافقت‌نامه ترجیحی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری اندونزی

موارد زیر نیز در دستور کار هفته آینده مجلس قرار دارد:

گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه برنامه هفتم توسعه (اعاده شده از شورای نگهبان)

گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی درباره نقض و استنکاف در اجرای قانون خرید تضمینی خرید محصولات کشاورزی با اصلاحات و الحاقات بعدی

گزارش کمیسیون انرژی در مورد اجرای ناقص تکالیف قانونی مربوط به جمع آوری گازهای همراه تولید نفت و مشعل

گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی درباره عملکرد سازمان حفاظت محیط زیست نسبت به استفاده سوخت مازوت توسط نیروگاه‌ها

بررسی تقاضای عده‌ای از نمایندگان درباره رسیدگی به طرح ساماندهی و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و تعیین تکلیف آن پس از فوت مالک مطابق اصل ۸۵

گزارش رئیس دیوان محاسبات در مورد تفریغ بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور

کد خبر 6089580 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • هشدار به‌ پلتفرم‌های آگهی جواب می‌دهد؟
  • آینده برجام / توافقی صورت می گیرد؟
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • آیا هشدار به‌ پلتفرم‌های آگهی جواب می‌دهد؟
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!