Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار برنا از شلمچه، میر حسین کولیوند امروز شنبه در حاشیه بازدید از بیمارستان صحرایی دانشکده علوم پزشکی آبادان مستقر در مرز شلمچه منطقه آزاد اروند با اشاره به خدمات رسانی اورژانس در ایام اربعین، اظهار کرد: حدود 800 دستگاه آمبولانس در مسیر مرزهای منتهی به کشورعراق برای ارائه خدمت به زائران اباعبدالله الحسین (ع) مستقر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: حدود 6 هزار نیرو دانشگاه‌های پزشکی کشور در مسیرهای منتهی به 3 مرز شلمچه، چذابه و مهران فعالیت می کنند.

کولیوند افزود: این تعداد نیرو شامل متخصصین  پزشکی، پیراپزشکی، بهداشت و مدیریت مبارزه با بیماری‌های واگیردار  هستند که البته مرزهای شرقی هم توسط همکاران بهداشت و درمان ما پایش و رصد می‌شوند.

رئیس سازمان اورژانس کشور از اهداء کتاب راهنمای سلامت به زوار اربعین حسینی خبر داد و توضیح داد: کتابی با عنوان راهنمای سلامت به زائران چاپ ‌شده و تقدیم زائران می‌شود که کمک‌ کننده در امر پیشگیری از بیماری ها می باشد و در این کتاب هر آنچه مردم باید انجام دهند تا سالم بمانند توضیح داده ‌شده است.

وی با بیان اینکه همه دستگاه ها در ایام اربعین باید برای خدمات رسانی به زائرین همکاری کنند، اضافه کرد: سایر دستگاه ها مانند پلیس و اداره راه باید کمک کنند تا حادثه‌ای رخ ندهد هر چند همکاران ما در هر کجا که نیاز به خدمات سلامت باشد به صورت آنی حضور دارند و دسترسی‌ها نیز بسیار راحت و آسان است.

رئیس سازمان اورژانس کشور عنوان کرد: تدابیری که مسئولان امر و مسئول اورژانس دانشکده علوم پزشکی آبادان انجام داده اند قابل‌تقدیر است و از مسئولان امر نیز تشکر می‌کنم که این خدمت را توانستند ایجاد کنند و در خدمت زائران باشند.

وی بابیان اینکه هر مرز یک بیمارستان سیار عمومی دارد که می‌تواند خدمات خودش را ارائه دهد، تصریح کرد: بیمارستان سیار شلمچه مجهز به اتاق عمل، آزمایشگاه و بخش‌های ویژه هم هست و هر مرز یک بیمارستان سیار ویژه دارد که درمانگاه‌ها و امکانات بسیار مناسبی در آن مستقر است.

کولیوند از ویزیت 27 هزار زائر در بیمارستان صحرایی مستقر در مرز شلمچه خبر داد و یادآور شد: مراقبت‌های درمانی برای این زائرین انجام شده است که همه این افراد نیز درمان و مرخص شدند، همچنین در مرزهای دیگر به دلیل سنگینی تردد آمار ما بیشتر است که این آمار قابل‌ توجهی است.

وی افزود: همچنین در مرز شلمچه بالگردهای اورژانس هوایی مستقر می باشند تا در صورت نیاز خدمت‌رسانی کنند.

رئیس سازمان اورژانس در پایان با اشاره به اینکه از لحاظ بهداشت و درمان  در مرز شلمچه  جای نگرانی نیست، گفت: ساختارهای مناسبی در این راستا در مرز شلمچه توسط دانشکده علوم پزشکی آبادان ایجاد شده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۵۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • سوانح رانندگی در خراسان رضوی ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد