Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به قابل حل بودن مشکلات کارخانه سیمان مارگون گفت: کم عرض بون جاده جاده ارتباطی از سه راه امام زاده بی بی خاتون تا کارخانه و وجود ترافیک در درب ورودی از معضلات پیش روی می باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بویرخبر؛  رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت  ظهر امروز در جلسه کارگروه رفع موانع تولید در کارخانه سیمان مارگون استان کهگیلویه وبویراحمد گفت: این کارخانه  با 280 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری از بخش خصوصی در سال 1389 شروع به کار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داریوش دیودیده با بیان اینکه 180 میلیارد تومان تسهیلات توسط بانک سپه به این کارخانه پرداخت شده است عنوان کرد: کارخانه سیمان مارگون در سال 1395 با حضور معاون اول رئیس جمهور افتتاح شد که قریب به 80 درصد ار کارکنان آن بومی می باشد

دیودیده با اشاره به قابل حل بودن مشکلات کارخانه سیمان مارگون گفت: کم عرض بون جاده جاده ارتباطی از سه راه امام زاده بی بی خاتون تا کارخانه و وجود ترافیک در درب ورودی از معضلات پیش روی می باشد.

وی به دیگر مشکل کارخانه اشاره کرد و گفت: عدم وجود پایانه حمل و نقل در مجاورت کارخانه و کمبود ماشین آلات حمل سیمان مشکلاتی است که در این کارگروه مورد بررسی قرار می گیرد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۵۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل پتروشیمی امیرکبیر، نمایشگاه چایناپلاس از ۳۵ سال پیش تا کنون مهمترین مرکز عرضه و تجارت محصولات پلاستیک و پتروشیمی است و جایگاه ویژه ای در بین رویدادهای این صنعت دارا می باشد.

چاینا پلاس از سال ۱۹۸۳ تاسیس گردیده و در حال حاضریکی ازمهمترین آوردگاه های عرضه و داد و ستد تولیدات پلاستیک و لاستیک در جهان است و به طور گسترده توسط پیشگامان این صنعت به عنوان یکی از تأثیرگذارترین نمایشگاه های صنعت پتروشیمی در جهان شناخته می شود.

شرکت پتروشیمی امیرکبیر در این دوره از نمایشگاه چایناپلاس، با غرفه‌ای وِیژه و محوری در سالن اصلی نمایشگاه و در کنار بزرگ‌ترین شرکت‌های پتروشیمی جهان، آخرین محصولات خود را در زمینه پتروشیمی و پلیمر ارائه نموده است.

این رویداد بین المللی در فضایی به مساحت بیش از ۲۵۰ هزار متر مربع برگزار می گردد که طبق برآورد های صورت گرفته، هر ساله شاهد بیش از ۲۰۰ هزار شرکت کننده از سراسر دنیا است که در سه حوزه تجهیزات و ماشین‌آلات، مواد خام و شیمیایی و صادرکنندگان چینی برگزار می‌شود.

پتروشیمی امیرکبیر به عنوان یک شرکت پیشرو در صنعت پتروشیمی و پلیمر، با حضور تیم اقتصادی مجرب و متخصصین توسعه بازار خود ضمن شرکت در این رویداد، جلسات فشرده و رایزنی های مثبتی با نمایندگان شرکت‌ها و تجار بین المللی برگزار نموده است که به تبادل نظر، عقد قرارداد و تنظیم تفاهمنامه هایی در خصوص همکاری های متقابل، صادرات و انتقال تکنولوژی منجر شده است.

یکی از نقاط قوت نمایشگاه شانگهای ۲۰۲۴، موضوع حفظ محیط زیست و تولید محصولات سازگار با طبیعت است که مجموعه امیرکبیر به عنوان صنعت سبز کشور در ۴ موضوع تولید سازگار با محیط زیست در حوزه بازیافت، پلاستیک‌های بازیافتی، پلاستیک‌های زیستی، افزودنی‌های سازگار با محیط زیست راهکارها و رویکردهای خود را ارائه نموده است.

این نمایشگاه از ۱۸ گروه ویژه تشکیل شده است که از جمله آنها می توان به بخش های فناوری سه بعدی، تجهیزات کمکی و آزمایشی ماشین آلات اکستروژن، ماشین آلات بسته بندی فناوری فیلم و پلاستیک، ماشین آلات قالب گیری تزریقی، ماشین آلات قالب گیری تزریقی و منطقه فنی تولید هوشمند، ماشین آلات بسته بندی پلاستیک و فناوری بازیافت اشاره کرد.

همچنین در بخش تولیدی نیز قسمت های تخصصی تامین کنندگان مانند افزودنی ها، بیوپلاستیک، مواد شیمیایی و مواد اولیه، رنگدانه رنگی، کامپوزیت ها، پلاستیک بازیافتی، الاستومرهای ترموپلاستیک و لاستیک دیده می شوند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899004

دیگر خبرها

  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • نخستین کارخانه تولید سیمان کربن صفر ساخته شد
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می شود
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می‌شود
  • افزایش ۴۶ درصدی جابجایی مسافر ازطریق پایانه‌های مرزی میلک ومیرجاوه
  • افزایش ۴۶درصدی جابجایی مسافر ازطریق پایانه‌های مرزی میلک ومیرجاوه